שירשור לירקס ישראלי

יו יו יו

New member
../images/Emo104.gif שירשור לירקס ישראלי ../images/Emo104.gif

ראיתי שהמון כאן מבקשים לירקסים לשירים ישראלים אז אולי נעשה שירשור גדול וכל אחד ישים את כל הלירקיס שיש לו, ואחד המנהלים ישים את זה בטאגליין... ככה זה יעזור לכולם! אז... שכל אחד שיש לו ליריקס לאיזשהו שיר שישרשר אותו כאן למטה...

יו יו יו

New member
ג'ילי וציף מארחים את אור - במועדון

יאללה בנות ג'ילי וצ'יף כאן מתחילות להתפשט? הופה, באמת מתחיל להיות חם ג'ילי: אני הגבר עם הכוסית ישר למועדון בV.I.P אני חתום לא מחכה כדי לרשום אני נכנס היא מזדנבת אחרי לכל מקום כל מסיבה אני חורש מהצפון עד הדרום. דון ג'ואן כולם קוראים, לא מחכה לאף אחת אמרתי די וזה הספיק והנה צצה עוד ממתק. אני אוכל, מוצץ,טוחן,טועם,לועס ואז זורק רוצה רק את נינט וגם את שירי למיין!!! פזמון: כולם רוקדים במועדון הבייס מקפיץ את הנשמה כל כוסית מסביב רוצה סיבוב, אז אין ברירה. אתה רוקד היא מסתכלת, מיוחמת כבר עם ריר עוצר שניה ת'ביט (מה?) יש לך משו להסדיר! הולך כמו שרמנטי,LM.LIGHT ביד ימין לוקח שאכטה לריאות, בודק בפלא' שאתה זמין מגיע דופק חיוך, תופס אותה, רוצה קפה? אליך לדירה, אתה מראה לה מי שווה!!! כן הראתי מי שווה מכניס ידיים לבפנים נוגע בחזה, מתחילה לרעוד בעורקים נושף טיפה על הצוואר כולה צמרמורת וזיעה התחילה מתפשטת, כן היא חמה כמו סערה. תמיד רוצה מג'ילי עוד, בלי צ'יף אני לא מתחיל לצעוד אני רק נוגע היא מחייכת באיזשהו שלב צועקת god מקפיץ אותה על הרצפה בכל תנוחה שתרגע, תפסיקי בייבי! כי ג'יל לא ילד מכונה! פזמון: צ'יף: אני נכנס, תוסיף לי כבר ת'בס חלאס, קופץ, נושך, חוטף, קראי לי האנס מסוקס, מעורבב עמוק, מזל נאחס אני בא מעיר מיוחדת במינה, NO' 1 קריית שמונה נה נה נה נה כולם בשכונה מעורבבים במהומה (למה מה?) מה. בצפון יש לי כבוד, דבר אליי עגול דבר בטעות בחד ואשלח אותך לשאול. פזמון: האורות מעומעמים והיא עומדת בפינה חיוך דלוק אחד קטן כבשתי את ליבה לא מסוגלת לעמוד היא מתעלפת ליטוף אחד קטן על הלחי היא כבר מתמוטטת. דון ג'ואן דור חדש, ערפד לילי מטורף לדם טרי אני חש....השששששששש.... אני הסופר דה לה צ'יף שקט כמו פסל תמצאו לי בתולה אחת בכל שכונת האצ"ל בלילה מתגנב אבל במועדון מסתובב עם המון, המון כאב בלב. משקפיים גדולות בשביל הדיסטאנס, רחוק אבל קרוב לנשמה, לא לדאוג לפיננס. פזמון: אור: הופה, אני קולטת את המצב, ג'ילי וצ'יף תופסים כאן גובה, מתחילים איתי דו-קרב. אמרתם שאפה, מיוחמת, מזדנבת, מזיעה? תאמין לי ג'יל (מה?) אני זייפתי במיטה! לצ'יף כואב הלב כי רק אני אותו שברתי הוא כבש ת'לב שלי??? ממש לא! אני נגעלתי. אל תעשו פוזות דון ג'ואן ואל תגידו ויאייפי עוד אלכוהול במועדון? אם השתכרתי אז נקיא. יש לי וויברציה מהביט, שכרון חושים רק מהקצב הדיג'י טוב אז הוא שלי, כולי צמרמורת כבר אין עצב. אני חמה מהטקילה, וודקה, בירה, בקרדי כתום אניאמשיך עד אור הבוקר גם אם הלב יגיד לי דום! פזמון:

יו יו יו

New member
תיקון עריכה קטנה..

יאללה בנות ג'ילי וצ'יף כאן מתחילות להתפשט? הופה, באמת מתחיל להיות חם ג'ילי: אני הגבר עם הכוסית ישר למועדון בV.I.P אני חתום לא מחכה כדי לרשום אני נכנס היא מזדנבת אחרי לכל מקום כל מסיבה אני חורש מהצפון עד הדרום. דון ג'ואן כולם קוראים, לא מחכה לאף אחת אמרתי די וזה הספיק והנה צצה עוד ממתק. אני אוכל, מוצץ,טוחן,טועם,לועס ואז זורק רוצה רק את נינט וגם את שירי למיין!!! פזמון: כולם רוקדים במועדון הבייס מקפיץ את הנשמה כל כוסית מסביב רוצה סיבוב, אז אין ברירה. אתה רוקד היא מסתכלת, מיוחמת כבר עם ריר עוצר שניה ת'ביט (מה?) יש לך משו להסדיר! הולך כמו שרמנטי,LM.LIGHT ביד ימין לוקח שאכטה לריאות, בודק בפלא' שאתה זמין מגיע דופק חיוך, תופס אותה, רוצה קפה? אליך לדירה, אתה מראה לה מי שווה!!! כן הראתי מי שווה מכניס ידיים לבפנים נוגע בחזה, מתחילה לרעוד בעורקים נושף טיפה על הצוואר כולה צמרמורת וזיעה התחילה מתפשטת, כן היא חמה כמו סערה. תמיד רוצה מג'ילי עוד, בלי צ'יף אני לא מתחיל לצעוד אני רק נוגע היא מחייכת באיזשהו שלב צועקת god מקפיץ אותה על הרצפה בכל תנוחה שתרגע, תפסיקי בייבי! כי ג'יל לא ילד מכונה! פזמון: צ'יף: אני נכנס, תוסיף לי כבר ת'בס חלאס, קופץ, נושך, חוטף, קראי לי האנס מסוקס, מעורבב עמוק, מזל נאחס אני בא מעיר מיוחדת במינה, NO' 1 קריית שמונה נה נה נה נה כולם בשכונה מעורבבים במהומה (למה מה?) מה. בצפון יש לי כבוד, דבר אליי עגול דבר בטעות בחד ואשלח אותך לשאול. פזמון: האורות מעומעמים והיא עומדת בפינה חיוך דלוק אחד קטן כבשתי את ליבה לא מסוגלת לעמוד היא מתעלפת ליטוף אחד קטן על הלחי היא כבר מתמוטטת. דון ג'ואן דור חדש, ערפד לילי מטורף לדם טרי אני חש....השששששששש.... אני הסופר דה לה צ'יף שקט כמו פסל תמצאו לי בתולה אחת בכל שכונת האצ"ל בלילה מתגנב אבל במועדון מסתובב עם המון, המון כאב בלב. משקפיים גדולות בשביל הדיסטאנס, רחוק אבל קרוב לנשמה, לא לדאוג לפיננס. פזמון: אור: הופה, אני קולטת את המצב, ג'ילי וצ'יף תופסים כאן גובה, מתחילים איתי דו-קרב. אמרתם שאפה, מיוחמת, מזדנבת, מזיעה? תאמין לי ג'יל (מה?) אני זייפתי במיטה! לצ'יף כואב הלב כי רק אני אותו שברתי הוא כבש ת'לב שלי??? ממש לא! אני נגעלתי. אל תעשו פוזות דון ג'ואן ואל תגידו ויאייפי עוד אלכוהול במועדון? אם השתכרתי אז נקיא. יש לי וויברציה מהביט, שכרון חושים רק מהקצב הדיג'י טוב אז הוא שלי, כולי צמרמורת כבר אין עצב. אני חמה מהטקילה, וודקה, בירה, בקרדי כתום אניאמשיך עד אור הבוקר גם אם הלב יגיד לי דום! פזמון:

יו יו יו

New member
מספרי הסיפורים - מספרי הסיפורים

אני חושב שאת הלירקס כתב שלומי 44... פזמון(2X): אנו עולים למעלה, אנו מגיעים מלמטה, וכל מי שרוצה מוזמן להצטרף להעלות את הנושא ! אקס-טראקט: אני בא לספר לכם מה שקרה עוד מזמן כשהייתי קטן את אותם הדברים שהביאו אותי לעמוד על במה כל הזמן מול כולם. זוכר לעולם...(עוד...) איך הייתי לפני שהעסק נולד, לא רוצה להקשיב מסתכל מהצד, ופוסל אנשים בלי סיבה ומיד. אנ'לא מאמין, לא יכול להבין איך פתאום התהפכו מסביב היוצרות. לא נראה הגיוני, מה פתאום זה אני שעומד במרכז ושולף יצירות. את המקורות תמיד זוכר ולא מסתיר... שגם קצב אחר עוד מכיר. אנחנו כאן, לא שיקרנו, איימנו, צעקנו, רק סיפרנו לכולם, וחזרנו, הדגשנו, תמיד כאן אמרנו הסברנו לכם, לעולם לא ויתרנו שמעו ת'מילים, כן תמיד מזכירים, שהראפ הוא של כולם, לא שייך פה לאף בנאדם. תפסיקו לחשוש, לפחד לנסות עוד דברים קצת גדולים, תנסו עוד תצליחו תגשימו חלום, תכבשו ת'פחדים, ותמיד תשאפו לגבהים. גם אנחנו התחלנו מאפס, זרוקים בלי ציוד רק חלום ומקצב, המשכנו ללכת, לשאוף ליותר, כי אסור לוותר, לעצור אין מצב. פזמון... קליפטו: את השיר אני מגיש על מגש , לילדי הגנון, היסודי החטיבה והתיכון. משם אני התחלתי כמו כולם ...ילדים הקשיבו, הקשיבו. אני באתי להוכיח נקודה חשובה, שהוכחתי למורים ולמורות: שיר יכול ליהיות מאוד יפה גם בלי קללות. אני אומר את האמת אני מעדיף לעודד, לעזור, ולתמוך בדור של היום. אני מכיר את הסיפור מקרוב, כי לרוב מתעסקים בדברים רגילים: מבלי הכלים וללא הציוד הנחוץ ללא שום קשרים וללא שום דיכוי. תמיד תתאמצו ותדעו שלכל אחד יש סיכוי, יש סיכוי. אני לא אשם במהירות של המילים מתגלגלות לי בלשון שתמיד אני שר אני לא באתי בקטע של כמות או לתחרות, אז תקשיבו לי גם מחר תמיד מנסים פה לעלות ולמה? יודעים שזו נדנדה נד נד, נד נד, רד עלה... ולא ארד !!! שואלים שאלות: כמו למה ? ולמה ? ולמה ?לא נותנים לי תשובות. וכולם עולים וכולם יורדים וכולם יודעים הם מבלבלים. אז תגידו: " בבקשה " - תקבלו פה גישה חדשה, בגישה של מספרי הסיפורים אתם עולים אתנו. פזמון... אקס-טראקט: אנשים זה הזמן שתכירו, השם הוא אקס-טראקט לא אחר אני בא עם מקצב ומילים בלי קללות ותמיד סיפורים מספר לוחץ ת'דוושה עד הסוף ומרגיש את הכוח עולה לגבהים, נוהג בקורבט מתודלקת מלודיה, סיבוב אחרון במרוץ המילים תגידו בטוח "הוא חי בבועה" – זה נכון לא מנסה להסתיר, כי החיים במציאות כבר מזמן נמאסו ואת זה כל אחד כבר מכיר מנסה לא לשיר עוד על מה שקורה אף אחד לא עוזב תעובדות, מחפשים כל הזמן בעיות, דאגות, אף אחד לא רואה עוד תשובות. אז תגידו בכלל מי רוצה פה לשמוע שירים, אם אפשר סתם לראות חדשות ולקלוט את המסר כי זה מה שהם מספרים, תמיד מדברים, תמיד מסבירים, למוח לתת מנוחה לא עוצרים, תראו כל-כך הרבה שירים ושום סיפור לא מספרים. תשמעו ילדים גם אתם יכולים, כל אחד מקבל הזדמנות, ניסיתם - הצלחתם, תמיד זה עובד, עוד תראו זה לא בא בקלות. תמשיכו לדחוף, תלחמו עד הסוף, אל תקשיבו לכל הצוחקים, בסוף עוד תראו ת'גישה הנכונה, ותהיו מספרי סיפורים. פזמון...

יו יו יו

New member
מספרי הסיפורים - כאילו בנאדם

מספרי הסיפורים - כאילו בנאדם קליפטו ואקס-טראקט ביחד: מספרי הסיפורים... אנו באים... הסיפורים... אנו באים... הסיפורים... אנו באים... הסיפורים... כי קודם כל-אחד יודע !!! שמקשיבים למנגינה, מקשיבים למנגינה אז נהנים מכל דקה ! וכל מי שרוצה שומע !!! באנו עד לכאן, באנו עד לכאן להסביר את העניין ! פיזמון: כי קודם כל (כל) אחד יודע.. שמקשיבים למנגינה, מקשיבים למנגינה אז נהנים מכל דקה ! וכל מי שרוצה שומע.. באנו עד לכאן, באנו עד לכאן להסביר את העניין ! קליפטו אנשים זרים מגיעים ממקומות אחרים הם כלל לא חושבים, בודדים מסתכלים על בגדים ושופטים אותם, בכלל לא מדאיג אותם איך הם נראים, ממציאים מדדים חדשים לשנות את צורת-החיים ! הם קובעים פה לפי: שמן, רזה, גודל חזה, צבע העור וצורת הפנים, מדביקים תוויות של: "עולים חדשים" למרות שערכו של האדם לעולם לא נמדד על-פי הבגדים, אלא על-פי כישורים ותכונות והאופי ! איזה יופי לקבל ולכבד את שוני. יכולתם לשפוט את אותם האנשים וכל זאת על פי יכולתם. לכן החלטתי להסביר כל זאת - בראפ אפ אפ אפ אההה !!! אקס-טראקט זה דומה, זה דומה במקצת לסיפור, בוא נסביר בקיצור: מדובר על בחור מפוצץ במיליונים, הוא סופר את ה CASH , לספר לא חושש כל הזמן רק על פירמות כמו "סוני" סטריאופוני, כי יש שוני, בעינים שלו בין העוני לאדם העשיר, הוא חושב יש מחיר לאותם ערכים שעושים ת'אדם אמיתי, רק תבינו אותי, תסתכלו לבפנים ותבינו ת'מסר: הבחור לא יהיה בן-אדם אם לא יכיר בכולם ויקלוט שאין קשר בין הכסף שאין והלב שפועם לעולם באדם שחולם הוא להיות יום אחד, הוא יוכל אם ילמד שתכונות עם הכסף לא באו. פיזמון קליפטו נתנו לו יד, הם עזרו לו, אנשים לא דפקו מבטים. לא לקחו לו.. לא גנבו לו.. רק כבוד ענקי פה חילקו לו. ומלה קטנה כמו - "בדווקא" לוקחת הצידה את כל החוקים. אפילו ניסים תמיד מפתיעים מתי שצריך אז חוסכים במילים. זו הייתה חתיכת מלודרמה. מתחזראפר כמוהו יש כמה. מאות, אנשים ואפילו מליונים עושים נזקים פה בדווקא. מתחילים לחשב ביצועים אסטרטגיים לפני שזזים, כמו בדמקה. מסתכלים פה במבט מלא, ברמה שונה, אבל למה למהר ? אקס-טראקט תקשיבו, אז תבינו, לסיפור לא תמיד יאמינו. אך סיפור הוא משל ותמיד יש נמשל שקורה בחיים, אז תפנימו, זה עניין של פרטים שהרוב לא רואים, כי פשוט הם עוצמים ת'עינים, הם לא מסתכלים, תמיד רגילים להרים את האף לשמיים. כי לראות ת'אדם כתמונה זאת כולם יכולים, יש לו שני מימדים. המימד השלישי, זה נהיה כבר אישי, ומזה מפחדים הם פי שניים ועדיין, בינתיים, לא מדברים עוד בגובה עינים. הם בסוף יקלטו שלבד נשארו בעולם בלי אדם, כי כולם פה זרמו כמו מים. פיזמון........

יו יו יו

New member
מספרי הסיפורים וליריקל אתאקט- מלך ה

מספרי הסיפורים וליריקל אתאקט- מלך השכונה אתה הולך בשכונה שלך ומסובב ראשים של הילדים של הבנות וגם של שאר האנשים אתה אוהב שהם קוראים לך מלך השכונה אתה יודע לעשות דברים בדרך הנכונה ובפעם האחרונה שהברזת מבית ספר המנהל התקשר ומילמל: יהיה בסדר --- יכולים תמיד להיות, המלך של העיר ולקבל עוד קצת כבוד מאנשים שת'לא מכיר והבנות, כולן יודעות שמותר להסתכל מלקקות ת'אצבעות, כמו סוכריה על מקל כל אחד בשכונה הזאת יודע טוב מאוד שרק לך ולא לאף אחד, יש את הכבוד ואף אחד לא מעיז לנסות להתקרב כשאתה עצבני, או רעב כמו זאב הם יודעים שלאף אחד מהם אסור להתעסק אתה תתפוס אותם עם מכנסיים למטה לפני שיגידו ג'ק מלך השכונה זה אתה(מי אני?) כן אתה מסובב ראשים והלך בדרך הנכונה מסביבך הבחורות הן רק רוצות שום דבר הן לא מקבלות בתחתונים הן מרטיבות שהן רואות אותך וממך כולם למדו לקבל עצות אם החלטת כבר על משהו אז אין חוכמות(אין חוכמות) דאגות, בעיות אתה פותר ומהר לא מתפשר, לא מוותר, רק יחליט איך יסגר העניין, כבר מזמן עוד היית שולט היית קטן, עוד בגן, כבר היית בולט עשית הרבה בלאגן, עוד לפני כיתה ב' אבל לא היית עצלן, תמיד נתת מופת ברחובות אתה מסתובב כל היום בין כל הבתים פוגש הרבה חברים, סוגר הרבה עיניינים אבל לא מוותר על חובות ולא משאיר עקבות השכנים יורים מילים, המלך בא מסביר פנים כן... נה-נה-נה-נה-נה, ----- מלך השכונה לא נותן, רק לוקח, אז למה להתווכח? תמיד בסוף הוא מנצח, והמפסיד מתפדח עושה בראש מה הוא רוצה, האם הוא מרוצה? זה נתון בטוח, אז תעלה ת'מצב רוח אחרי הכל מה היא שכונה ללא מלך ללא שכונה כמו יונה לבנה שמביאה ת'גאולה אחרי הכל הוא מלך מלך בשכונה נה נה נה נה נעים מאוד תכירו מלך השכונה ---- טיפוס מגיע ומפתיע בבית ספר אז תיזהרו הורים ותישמרו לכם הורים פחד אלוהים איתו הולך ומלווה אותו ---- הדרך ארוכה(דואגים?) הוא ייקצר אותה נותן כבוד לקהילה, הסצינה מתפשטת דורות של תהילה, פותחים לו שביל נותנים לו הזדמנות והוא חוטף ומלטף, כופף את החוק אתה צריך לראות אותי מגיב, סתכל סביב סביב נושם עמוק לאט לאט, חושב בשקט הוא נראה לי ההפך מנחמד כמו רוצח סידרתי ממש זינזאנה----(זינזאנה...) קולטים מקילומטרים ת'פלוורה של הטיפוס מתחיל להיות נורא לחוץ אני מזיע רק מפחד שיגיע ויצביע לכיוון ואז את כל המידע אני יוציא לו בשנייה ללא שולחן חקירה כשבבוקר הוא קם, מתמתח כמו כל בנאדם הולך לשוק ומתמקח, מתווכח אך בסוף הוא מנצח כי כמו זה שאמר:"מי מסוגל עליו בכלל" על זה אני מדבר אבל אם לא הבנתם אז תפנימו הוא שולט בשכונה reputation לא נורא דווקא טוב, יחסית לבן תמותה הוא ענק לא לא לא בצחוק, תיקון שגיאה הוא לא אחר, אז תיזהר, הוא מלך השכונה השם הוא קליפטו נעים לי מאוד אני כאן לספר אז תנו לי כבוד מדובר על המלך, כבוד מינימלי מסתובב בשכונה עם ------ תקשיבו לי רגע, תבינו זה ככה עבריין הוא היה, עבריין יישאר מהכלא הוא בא, אל הכלא חוזר(אז מה זה קשור לסיפור?) תמיד אני בא בדקה ה-90 מפקשש את הקטע מוציא ת'ברטה זורק 'תה לפח ואז קם לו המלך וצועק לו לפתע: מצאתי אקדח גיבור עם הנשק שלי לא היית וגם לא תיהיה אז כדאי שתדע נותנים לך כסף נותנים לך פה הזדמנות, (כן)המלך אמר(כן) אז לא, לא מדובר על יפן בנאדם מדובר פה על ארץ ציון כמובן אחרי שתשאל מה זה טוב ותסיק מסקנות תטלפן אני שם זכור מה היה פה לפני כל הקיץ הזה זכור מי קימבן אותך, זכור מי עשה אותך מי שקידם אותך במשך שנים בנה לך עתיד ופישלת עוד שהיית בן 10, היית קטן ודי מבולבל (שחקן כדורסל במגרש כדורגל?) רצית כבוד, זוכר? 5 דקות אחרי בערך, הייתה בעיה רצינית שם בדרך סתכל במראה ותבין בסופו של דבר ותראה איף הפכת למלך... נה-נה-נה-נה-נה, ----- מלך השכונה לא נותן, רק לוקח, אז למה להתווכח? תמיד בסוף הוא מנצח, והמפסיד מתפדח עושה בראש מה הוא רוצה, האם הוא מרוצה? זה נתון בטוח, אז תעלה ת'מצב רוח אחרי הכל מה היא שכונה ללא מלך ללא שכונה כמו יונה לבנה שמביאה ת'גאולה אחרי הכל הוא מלך מלך בשכונה נה נה נה נה...

מספרי הסיפורים !

הגרסאות הרשמיות של המילים לשירים שלהם (במקור מהאתר שלהם לשעבר) - תודה ענקית לערן
ידיד שלי ששלח לי את המילים ! " כאילו בנאדם " - מספרי הסיפורים פזמון(2X): אנו עולים למעלה, אנו עולים למעלה, עולים למעלה, עולים למעלה ! אנו מגיעים מלמטה, אנו באים מלמטה, באים מלמטה, באים מלמטה ! וכל מי שרוצה מוזמן להצטרף להעלות את הנושא ! אנו עולים למעלה, עולים למעלה, עולים למעלה ! אקס-טראקט אני בא לספר לכם מה שקרה עוד מזמן כשהייתי קטן את אותם הדברים שהביאו אותי לעמוד על במה כל הזמן מול כולם. זוכר לעולם...(עוד...) איך הייתי לפני שהעסק נולד, לא רוצה להקשיב מסתכל מהצד, ופוסל אנשים בלי סיבה ומיד. אנ'לא מאמין, לא יכול להבין איך פתאום התהפכו מסביב היוצרות. לא נראה הגיוני, מה פתאום זה אני שעומד במרכז ושולף יצירות. את המקורות תמיד זוכר ולא מסתיר... שגם קצב אחר עוד מכיר. אנחנו כאן, לא שיקרנו, אימנו, צעקנו, רק סיפרנו לכולם, וחזרנו, הדגשנו, תמיד כאן אמרנו הסברנו לכם, לעולם לא ויתרנו שמעו ת'מילים, כן תמיד מזכירים, שהראפ הוא של כולם, לא שייך פה לאף בנאדם. תפסיקו לחשוש, לפחד לנסות עוד דברים קצת גדולים, תנסו עוד תצליחו תגשימו חלום, תכבשו ת'פחדים, ותמיד תשאפו לגבהים. גם אנחנו התחלנו מאפס, זרוקים בלי ציוד רק חלום ומקצב, המשכנו ללכת, לשאוף ליותר, כי אסור לוותר, לעצור אין מצב. פזמון... קליפטו את השיר אני מגיש על מגש , לילדי הגנון, היסודי החטיבה והתיכון. משם אני התחלתי כמו כולם. ...ילדים הקשיבו, הקשיבו. אני באתי להוכיח נקודה חשובה, שהוכחתי למורים ולמורות: שיר יכול ליהיות מאוד יפה גם בלי קללות. אני אומר את האמת אני מעדיף לעודד, לעזור, ולתמוך בדור של היום. אני מכיר את הסיפור מקרוב, כי לרוב מתעסקים בדברים רגילים: מבלי הכלים וללא הציוד הנחוץ.. ללא שום קשרים וללא שום דיכוי. תמיד תתאמצו ותדעו שלכל אחד יש סיכוי, יש סיכוי. אני לא אשם במהירות של המילים מתגלגלות לי בלשון שתמיד אני שר אני לא באתי בקטע של כמות או לתחרות, אז תקשיבו לי גם מחר. תמיד מנסים פה לעלות ולמה? יודעים שזו נדנדה. נד נד, נד נד, רד עלה... ולא נרד !!! שואלים שאלות: כמו למה ? ולמה ? ולמה ? לא נותנים לי תשובות. וכולם עולים וכולם יורדים וכולם יודעים הם מבלבלים. אז תגידו: " בבקשה " - תקבלו פה גישה חדשה, בגישה של מספרי הסיפורים אתם עולים אתנו. פזמון... אקס-טראקט אנשים זה הזמן שתכירו, השם הוא אקס-טראקט לא אחר. אני בא עם מקצב ומילים בלי קללות ותמיד סיפורים מספר. לוחץ ת'דוושה עד הסוף ומרגיש את הכוח עולה לגבהים, נוהג בקורבט מתודלקת מלודיה, סיבוב אחרון במרוץ המילים. תגידו בטוח "הוא חי בבועה" – זה נכון לא מנסה להסתיר, כי החיים במציאות כבר מזמן נמאסו ואת זה כל אחד כבר מכיר. מנסה לא לשיר עוד על מה שקורה אף אחד לא עוזב תעובדות, מחפשים כל הזמן בעיות, דאגות, אף אחד לא רואה עוד תשובות... אז תגידו בכלל מי רוצה פה לשמוע שירים, אם אפשר סתם לראות חדשות ולקלוט את המסר כי זה מה שהם מספרים, תמיד מדברים, תמיד מסבירים, למוח לתת מנוחה לא עוצרים, תראו כל-כך הרבה שירים ושום סיפור לא מספרים. תשמעו ילדים גם אתם יכולים, כל אחד מקבל הזדמנות, ניסיתם - הצלחתם, תמיד זה עובד, עוד תראו זה לא בא בקלות. תמשיכו לדחוף, תלחמו עד הסוף, אל תקשיבו לכל הצוחקים, בסוף עוד תראו ת'גישה הנכונה, ותהיו מספרי סיפורים. פזמון... קליפטו יש הרבה חוקים ויש המון עצות, שיגרמו לך מלמטה לעלות: לא זורקים סתם מילים על אחרים ולעולם לא פותחים במלחמות עם כוכבים, לא מנדים עד שלא שומעים, הזדמנות לצעירים תתנו, זיכרו כי זה קל ופשוט ואז גם אתכם כולם יכבדו. פותחים פה תמיד קייס, על אלו שלא אוהבים לכייף, בשבילי זה לא ביזנס, להלחין את המוזיקה מהלב, כי מוזיקה בלי בייס, זה כמו הרמונייה ללא מקהלה, ועם להשוות פה מילה במילה, כולם יקבלו פה ביקורת רעה. הישר ממלמכת מספרי הסיפורים אני דוהר על הסוס ומהר, עם החרב אני חותך ת'ביטויים הנכונים ולעולם אני לא מאחר. עוטפת אותי הגלימה ארוכת המילים, חובש קסדה עטורת לחנים, משתמש במגן אנטי דיסים, מצוייד עם שריון נגד ביפים. הרשו לי להציג את עצמי: אני - אביר המלודיה: " ק ל י פ ט ו " תמיד מספק את הצורך לעוד משימה, הקשיבו לקטע, לתוכן, והנה זה הבא: מזל טוב, נולדה לנו עוד יצירה ועוד יצירה. ממשיך להגיש פה בקצב הטוב והראפ-אפ-אפ-אפ פאוו! פזמון...(2X)

" מספרי הסיפורים " (גרסה רשמית)

"מספרי הסיפורים"– מספרי הסיפורים פזמון(2X): אנו עולים למעלה, אנו עולים למעלה, עולים למעלה, עולים למעלה ! אנו מגיעים מלמטה, אנו באים מלמטה, באים מלמטה, באים מלמטה ! וכל מי שרוצה מוזמן להצטרף להעלות את הנושא ! אנו עולים למעלה, עולים למעלה, עולים למעלה ! אקס-טראקט אני בא לספר לכם מה שקרה עוד מזמן כשהייתי קטן את אותם הדברים שהביאו אותי לעמוד על במה כל הזמן מול כולם. זוכר לעולם...(עוד...) איך הייתי לפני שהעסק נולד, לא רוצה להקשיב מסתכל מהצד, ופוסל אנשים בלי סיבה ומיד. אנ'לא מאמין, לא יכול להבין איך פתאום התהפכו מסביב היוצרות. לא נראה הגיוני, מה פתאום זה אני שעומד במרכז ושולף יצירות. את המקורות תמיד זוכר ולא מסתיר... שגם קצב אחר עוד מכיר. אנחנו כאן, לא שיקרנו, אימנו, צעקנו, רק סיפרנו לכולם, וחזרנו, הדגשנו, תמיד כאן אמרנו הסברנו לכם, לעולם לא ויתרנו שמעו ת'מילים, כן תמיד מזכירים, שהראפ הוא של כולם, לא שייך פה לאף בנאדם. תפסיקו לחשוש, לפחד לנסות עוד דברים קצת גדולים, תנסו עוד תצליחו תגשימו חלום, תכבשו ת'פחדים, ותמיד תשאפו לגבהים. גם אנחנו התחלנו מאפס, זרוקים בלי ציוד רק חלום ומקצב, המשכנו ללכת, לשאוף ליותר, כי אסור לוותר, לעצור אין מצב. פזמון... קליפטו את השיר אני מגיש על מגש , לילדי הגנון, היסודי החטיבה והתיכון. משם אני התחלתי כמו כולם. ...ילדים הקשיבו, הקשיבו. אני באתי להוכיח נקודה חשובה, שהוכחתי למורים ולמורות: שיר יכול ליהיות מאוד יפה גם בלי קללות. אני אומר את האמת אני מעדיף לעודד, לעזור, ולתמוך בדור של היום. אני מכיר את הסיפור מקרוב, כי לרוב מתעסקים בדברים רגילים: מבלי הכלים וללא הציוד הנחוץ.. ללא שום קשרים וללא שום דיכוי. תמיד תתאמצו ותדעו שלכל אחד יש סיכוי, יש סיכוי. אני לא אשם במהירות של המילים מתגלגלות לי בלשון שתמיד אני שר אני לא באתי בקטע של כמות או לתחרות, אז תקשיבו לי גם מחר. תמיד מנסים פה לעלות ולמה? יודעים שזו נדנדה. נד נד, נד נד, רד עלה... ולא נרד !!! שואלים שאלות: כמו למה ? ולמה ? ולמה ? לא נותנים לי תשובות. וכולם עולים וכולם יורדים וכולם יודעים הם מבלבלים. אז תגידו: " בבקשה " - תקבלו פה גישה חדשה, בגישה של מספרי הסיפורים אתם עולים אתנו. פזמון... אקס-טראקט אנשים זה הזמן שתכירו, השם הוא אקס-טראקט לא אחר. אני בא עם מקצב ומילים בלי קללות ותמיד סיפורים מספר. לוחץ ת'דוושה עד הסוף ומרגיש את הכוח עולה לגבהים, נוהג בקורבט מתודלקת מלודיה, סיבוב אחרון במרוץ המילים. תגידו בטוח "הוא חי בבועה" – זה נכון לא מנסה להסתיר, כי החיים במציאות כבר מזמן נמאסו ואת זה כל אחד כבר מכיר. מנסה לא לשיר עוד על מה שקורה אף אחד לא עוזב תעובדות, מחפשים כל הזמן בעיות, דאגות, אף אחד לא רואה עוד תשובות... אז תגידו בכלל מי רוצה פה לשמוע שירים, אם אפשר סתם לראות חדשות ולקלוט את המסר כי זה מה שהם מספרים, תמיד מדברים, תמיד מסבירים, למוח לתת מנוחה לא עוצרים, תראו כל-כך הרבה שירים ושום סיפור לא מספרים. תשמעו ילדים גם אתם יכולים, כל אחד מקבל הזדמנות, ניסיתם - הצלחתם, תמיד זה עובד, עוד תראו זה לא בא בקלות. תמשיכו לדחוף, תלחמו עד הסוף, אל תקשיבו לכל הצוחקים, בסוף עוד תראו ת'גישה הנכונה, ותהיו מספרי סיפורים. פזמון... קליפטו יש הרבה חוקים ויש המון עצות, שיגרמו לך מלמטה לעלות: לא זורקים סתם מילים על אחרים ולעולם לא פותחים במלחמות עם כוכבים, לא מנדים עד שלא שומעים, הזדמנות לצעירים תתנו, זיכרו כי זה קל ופשוט ואז גם אתכם כולם יכבדו. פותחים פה תמיד קייס, על אלו שלא אוהבים לכייף, בשבילי זה לא ביזנס, להלחין את המוזיקה מהלב, כי מוזיקה בלי בייס, זה כמו הרמונייה ללא מקהלה, ועם להשוות פה מילה במילה, כולם יקבלו פה ביקורת רעה. הישר ממלמכת מספרי הסיפורים אני דוהר על הסוס ומהר, עם החרב אני חותך ת'ביטויים הנכונים ולעולם אני לא מאחר. עוטפת אותי הגלימה ארוכת המילים, חובש קסדה עטורת לחנים, משתמש במגן אנטי דיסים, מצוייד עם שריון נגד ביפים. הרשו לי להציג את עצמי: אני - אביר המלודיה: " ק א ל י פ ט ו " תמיד מספק את הצורך לעוד משימה, הקשיבו לקטע, לתוכן, והנה זה הבא: מזל טוב, נולדה לנו עוד יצירה, ועוד יצירה. ממשיך להגיש פה בקצב הטוב והראפ-אפ-אפ-אפ פאוו! פזמון...(2X)

" מלך השכונה " (גרסה רשמית)

"מלך השכונה" – ליריקל אטאק ומספרי הסיפורים ביג-ג'י אתה הולך בשכונה שלך ומסובב ראשים של הילדים,של הבנות,וגם של שאר האנשים, אתה אוהב שהם קוראים לך מלך השכונה, אתה יודע לעשות דברים בדרך הנכונה ובפעם האחרונה שהברזת מבית הספר, המנהל התקשר ומלמל "יהיה בסדר", אתה חולם תמיד להיות המלך של העיר ולקבל עוד קצת כבוד מאנשים ש'תה לא מכיר והבנות – כולן יודעות שמותר להסתכל מלקקות ת'אצבעות כמו סוכריה על מקל, כל אחד בשכונה הזאת יודע טוב מאוד, שרק לך ולא לאף אחד יש את הכבוד ואף אחד לא מעיז לנסות להתקרב כשאתה עצבני,או רעב כמו זאב, הם יודעים שלאף אחד מהם אסור להתעסק, כי אתה תתפוס אותם עם המכנסים למטה לפני שיגידו ג'ק. טריפ-או מלך השכונה. זה אתה. (מי אני ?) כן אתה מסובב ראשים והולך בדרך הנכונה, מסביבך הבחורות הן רק רוצות, שום דבר הן לא מקבלות, בתחתונים הן מרטיבות כשהן רואות אותך, וממך כולם למדו לקבל עצות, אם החלטת כבר על משהו אז אין חוכמות (אין חוכמות), דאגות, בעיות אתה פותר ומהר, לא מתפשר לא מוותר, רק מחליט איך ייסגר העניין, כבר מזמן עוד היית שולט, היית קטן, עוד בגן, כבר היית בולט עשית הרבה בלאגן, עוד לפני כיתה ב', אבל לא היית עצלן, תמיד נתת מופת . בקורבט אתה מסתובב כל היום בין כל הבתים, פוגש הרבה חברים, סוגר הרבה עניינים, אבל לא מוותר על חובות ולא משאיר עקבות, השכנים יורים מילים, המלך בא מסביר פנים. פזמון נה, נה, נה, נה, נה, תכירו מלך השכונה, לא נותן רק לוקח, אז למה להתווכח?! כמו תמיד בסוף הוא מנצח והמפסיד מתפדח. עושה בראש מה הוא רוצה, האם הוא הוא מרוצה? וזה נתון בטוח, אז תעלה ת'מצב רוח! אחרי הכל מהי שכונה ללא מלך? (מלך, ללא שכונה) כמו יונה לבנה שמביאה את הגאולה. אחרי הכל הוא מלך, מלך, השכונה, נה, נה, נה, נה. אקס-טראקט נעים מאוד תכירו, מלך השכונה בעיצומה, הטיפוס מגיע ומפתיע בבית-ספר, אז תזהרו הורים ותשמרו לכם מורים, פחד אלוהים איתו הולך ומלווה אותו אל ההמשך, הדרך ארוכה, דואגים? הוא יקצר אותה. נותן כבוד לקהילה והסצנה מתפשטת, דורות של תהילה פותחים לו שביל, נותנים לו הזדמנות, והוא חוטף ומלטף, מכופף את-החוק. אתה צריך לראות אותי מגיב, מסתכל סביב סביב, נושם עמוק, לאט-לאט, חושב-בשקט, הוא נראה לי ההיפך מנחמד, כמו רוצח סידרתי, ממש זינזה אחותי. קולטים מקילומטרים ת'פלברה של-הטיפוס, מתחיל להיות נורא לחוץ, אני מזיע, רק-מפחד שיגיע ויצביע לכיוון ואז את כל המידע אני אוציא לו בשנייה, ללא שום חקירה. כשבבוקר הוא קם, מתמתח כמו כל בנאדם, הולך לשוק הוא מתמכח, מתווכח אך בסוף הוא מנצח, כמו זה שאמר: " מי-מסוגל עליו בכלל ? " על זה אני מדבר, אבל אם לא הבנתם אל תפנימו! הוא שולט בשכונה, REPUTATION לא נורא, דווקא טוב, יחסית לבן-תמותה הוא ענק. לא לא לא לא לא בצרור, תיקון שגיאה, הוא לא אחר, אז תיזהר, הוא מלך השכונה. קליפטו השם הוא קליפטו, נעים לי מאוד. אני כאן לספר על דמות עם כבוד. מדובר על המלך, כבוד מינימלי, מסתובב בשכונה עם תיק כרימינלי. תקשיבו לי רגע, תבינו זה ככה, עבריין הוא היה, עבריין ישאר, מהכלא הוא בא, אל הכלא חוזר. אז מה זה קשור לסיפור? תמיד אני בא בדקה ה-90, מפקשש את הקטע, מוציא ת'ברטה זורק אותה לפח ואז קם לו המלך, צועק לו לפתע: "מצאתי אקדח", גיבור עם הנשק שלי לא היית וגם לא תהיה, אז כדאי שתדע: נותנים לך כסף, נותנים לך פה הזדמנות לחיות על רמה. אז לא, לא מדובר על יפן בנאדם, מדובר פה על ארץ ציון כמובן, אחרי שתישן על זה טוב ותסיק מסקנות, ת'טלפון, אני שם. ותזכור מה היה פה לפני כל הקצר, תזכור מי קימבן אותך, זכור מי עשה אותך, מי שגידל אותך במשך-שנים, בנה לך עתיד, ופישלת. עוד כשהיית בערך בן 10, היית קטן ודי מבולבל, "שחקן כדורסל במגרש כדורגל?" רצית כבוד, זוכר? 5 דקות אחרי בערך, הייתה בעיה רצינת שם בדרך, תסתכל במראה, ותבין בסופו של דבר ותראה איך הפכת למלך. פזמון...

" פוליטיX " (גרסה רשמית)

פוליטיX (ישראל שנות האלפיים) - מספרי הסיפורים פזמון: כי החיים ממשיכים, לא מוותרים ולא עוצרים, היום אתה על גג העולם, מחר אתה על הפנים, בואו ותביטו מסביב, כי ההרס אותנו מקיף, אבל זה המצב, וזה מה שנהיה נפש יהודי הומיה ! אקס-טראקט ברוכים הבאים לישראל שנות האלפיים, שום דבר לא השתנה, כמעט מצור בירושלים, נכון הרווחנו קצת מפה, אבל הפסדנו קצת משם, עוד לא עברו 60 שנה, דפוקים כמו כל שאר העולם. רות היישר, מתחיל ביצוע, שוב תקוע פה שבוע, מתחילים להתרגל, כי זה נהיה מצב קבוע. עוד שבוע, עוד פיגוע לא רואים את הסוף, אולי נכבוש את השטחים מהגדה ועד החוף, נראה לכם? 'תם לא לומדים לקחים, 20 שנה בלבנון רק הרדופים ופרחים. אתם מחפשים נקמה? זה לא מביא לשום מקום! הכדורים לא יפסיקו לשרוק, אם לא תחשבו בהיגיון. מסתבר ה-CASH, כבד הרבה יותר מהמצפון, מהשטויות שלכם המדינה איבדה את הכיוון. אתם יושבים בירושלים עיר בירת הפיגועים, כשהנכים הפגינו שם, אז כלום לא זז בפנים, כי בתוך בניין הכנסת יש מיזוג אוויר מושלם, מאה עשרים דרומית לאפס, בחיים לא יהיה שם חם, וכשהופך הדם לקרח אין הרבה מה לעשות, וזה נכון, זה המצב, לא יעזרו גם שום בחירות. אנ'לא קורא פה לאנרכיה, לא שורף דגלים, ואין לי אף מילה רעה על שום לובשי מדים, זה לא החייל הצעיר פה שקובע ת'גבולות, אלא אתם הפוליטיקאים שמתחבאים בחליפות. המלחמה היא לא הרואית, אל תנסו לספר לנו שאי אפשר לשבת, אי אפשר לדבר, המלחמה היא לא הרואית, אל תנסו לספר לנו שאי-אפשר לשבת, אי אפשר לדבר ! הדם ממשיך לזרום מתל – אביב עד לרמאללה, ואני שואל, אם עוד איכפת לכם למעלה?! כי הנסיך הקטן חטף כדור ליד רפיח, ויונת השלום מזמן נהייתה שחורה מפיח, של פגז תותח שפגע לה בכנפיים, כי מרוב שנאה 'תם לא רואים בעיניים. והמצב שוב מידרדר, 'תם מגייסים ת'מילואים, זה קל מאוד לחשוב סטטיסטית, לא רואים את הפנים, החיילים הקטנים, שוב יעשו ת'עבודה, כשהם לא יחזרו הביתה מה ת'ספרו למשפחה? " תשמעו מצטערים, עשינו כל מה שאפשר, היינו חייבים, להיכנס לכבוש ת'כפר " אל תזיינו את השכל, להם זה לא יעזור, כי נהרסה המשפחה, הבן – אדם כבר לא יחזור. פזמון קליפטו אני מרגיש במדינה שלי כמו אחד עם קלסטרופובייה, אני תוקף בעזרת מילים, אבל מגן עם המלודייה. כי כולם פה ב – " עצור " המדינה במצור והמוות עוד ממתין כי אולי אני הבא בתור. אין גבולות, מהמורות, וזה מגיע בצרורות, כמו.. 10 המכות, כל יום בחדשות ולא רק אזרחים, גם חיילים נהרגים ואת הצבע של הדם, לצערינו מכירים. עם חלונות כהים בוולוו לא רואים ת'רחוב, אתם מפחדים לצאת החוצה ולהביט מקרוב, אז תתפסו את הפיקוד כי כבר נגמר לנו הזמן, העם חייב לזוז מפה ולא איכפת לו עוד לאן. האבטלה עולה קבוע לא עושים שום דבר, אף אחד כבר לא בטוח אם יהיה אוכל מחר. פוליטיקאים אתם עולים לנו מיליונים כל שנה, רבים, צועקים ומתווכחים, אבל הלכה המדינה. המצב כל-כך גרוע, עד שאי-אפשר לתאר במילים במשפטים, או כל דבר אחר. אתם בונים פה עוד בית כנסת, מחזירים בתשובה, ואם אתה רוצה עוד כסף, תצטרף לישיבה! כי בין פיצוץ לבין פיגוע אנשים לא מרגישים, עוד לא לקחו נשימה, BOOM ויש עיצומים, המשרדים סגורים, הבירוקרטיה בשביתה, העסקים לא מתקדמים, מושכים דקה ועוד דקה. תמיד צדים אותנו, ואנחנו ניצודים, ושיש אסונות, אנחנו קורבנות מתים. האזרח הפשוט חסר חשיבות כבר ממזמן, עד מתי זה ימשך כל המצב המחורבן?! זה כבר מעיק לחיות כאן בלי שלום ואהבה, אז למה אתם מחכים? שתיגמר פה התקווה? נמאס לנו לחיות בהרגשה הזאת של פחד, ההרגשה שאלו שם, לא יתנו לנו נחת. ועוד שבוע עבר, הממשלה שוב התחלפה, הלב ממשיך לבכות, הנשמה עדיין רעבה, אז קדימה תודו, המלחמה כבר לא טרייה ! נפש יהודית הומיה. פזמון...

" המבוא " (גרסה רשמית)

" המבוא " - מספרי הסיפורים פזמון: תנו לי לספר את הסיפור, כי לספר סיפור זו תורה שלמה , אבל, אם אתה רוצה לצאת פיקח, אז תקשיב עד הסוף זה המפתח ! קליפטו הכל התחיל בערך שהייתי בן-שנה, שההורים קנו תקליט אני רקדתי לביט ואם שמעתי במקרה ברקע משהו קליט, ללא מורה ללא בית-ספר אני חיכיתי אותו פיט. כאן הכשרון הגיע, כאן אני זורם, אני התחלתי לדבר במהירות כה מהירה, אני אתן לכם ב'קצב שיביא לכם פנאן, אז נעים מאוד תכירו, כל עוד אני כאן. הכשרון התחיל לצמוח מבפנים. מה שלא יהיה אתה לוקח. מי שמנסה, מנצח. דיי עם הפאלברה, בואו נחזור למציאות. עד שלא הופעתי, לא עלה המצב-רוח זה לגמרי לגיטימי, אז נשארתי לי אופטימי, כבר מזמן אני הרגשתי את הכח בלשון ועכשיו אני שמח להציג את הפזמון: פזמון קליפטו במישור הליריקלי אנשים זורמים, אבל אותי לא תמצא בקטע של חרוזים לא מסתדרים, או מילים ללא הקשר שמפוצצות לי בפלאברה, באתי לספר סיפור אמיתי ולאו-דווקא סיפור מהחיים, תסריט מהסרטים, תקציר מאגדה, אולי תגיד לי אתה? כי מתחז-ראפר כמוך לא יכול לכתוב שורה, תביט במראה, תגיד לי מה!? אין לך מה להגיד, אז אתה מבלבל לנו את המוח? אין לך מה לרשום, אז אתה רושם מילים בכוח? משחק אותה כהומלס משכונות הגטו, את זה אתה יודע למי תספר, לסבא ג'פטו. כי כולנו אנשים, חלקינו לא אנושיים, אבל רובנו נושמים, חלקינו לא מוסריים, מקבלים אותה קולגה ונופלים על הפנים, נעמדים על רגליים מיד, זה עם אחד! אקס-טראקט בגישה של מספרי הסיפורים אני מגיע, אקס-טראקט בגישה של מספרי הסיפורים אני מגיע ! אין מיקרופונים של זהב אבל יורה פה ת'מילים, אל תשאלו אותי מאיפה, זה הקצב מבפנים, אני שואף אותו לתוך הנשמה. לא לועס ת'מתחרים, לא מתערבב עם כוכבים שלא רואים, לא שומעים, ולא מבינים את הדברים... קליפטו לעומק… כן אני רוצה לראות אתכם איתי, אבל תמיד תזכרו: התהילה מתחלקת פה לשניים ותמיד מספרי הסיפורים ישארו בגובה העיניים ! אקס-טראקט אקס-טראקט זה אני וקליפטו לצידי, תחפש את הראשון - אתה תמצא את השני, אני מרים ת'תהילה רק עם מלודיה ומילים ומסביב האנשים שמסתכלים לא מבינים וכל דקה מעוברת, שעוברת וקוברת ביטויים שורפת עוד קלוריה מהזמן של החיים שלך, אז מה עכשיו אתה שואל ? תתחבר אל ההמון ותתאחד עם הפזמון ! פזמון קליפטו אני לא אומר שבאתי להעביר פה איזה מסר, רק החלטתי לספר סיפור קצר עם פשר, אולי מוסר השכל קטן, אולי קמצוץ של ידע, אולי זה לא חשוב, כי אנשים פה מקשיבים רק למילה אחת בקטע מהשיר, שנקלט להם בכוח אוטומטי אל המוח ואפילו אם טעית , לא נורא, אתה תדע שהיית, לא תתחרט על-כל דבר שלא ניסית. כי במוזיקה, כמו באמנות אני שולל ת'מציאות, ויוצר עם התווים, סימפוניה של גלים ותדרים, מכוון ת'ערוצים, ואם יש לך ת'גרוב, זה משחק ילדים. יד אחת למקיסר השנייה על הקלידים, אצלי בפנים זורם הפלואו, ובמקביל הלחנים. מצפה ומקווה שעוד תגיע השעה, שבה הראפ האמיתי עוד יעשה מהפכה. כל אחד חושב שהוא הראפר המושלם, טוען שיש לו ת'נוסחה איך לכבוש את העולם, הוא מקמבן בשתי דקות הפקות של עשר שקל, מתפלא איך הוא נפל, אם אף אחד לא שם לו רגל. מי בכלל אמר שלא עושים פה טעויות? לא נולד הבן-אדם שלא נתקל בבעיות, כי בסך-הכל כולנו בשר ודם, עושים שטויות... דמ-די-די-דמ-דמ דמממ… אני באתי עם חלום ועם חזון על הסגנון שלא נשמע, למרות שלא קיבלתי הזדמנות, על חלומות לא מוותרים ואם נופלים מיד קמים, כי תמיד מנסים להשקיע בחיים, אני ממשיך אל הכיוון הנכון, צועד קדימה, בדרך לפסגה ולא נגעתי בקומבינה, לא הפעלתי ת'קשרים, אני עושה הכל לבד, מספרי הסיפורים, תמיד: קאליפטו ואקס-טראקט. פזמון...

סליחה על הטעות, הנה התיקון:

"כאילו" בנאדם - מספרי הסיפורים מספרי הסיפורים... אנו באים... הסיפורים, אנו באים... הסיפורים, אנו באים... הסיפורים... פיזמון כי קודם כל (כל) אחד יודע.. שמקשיבים למנגינה, מקשיבים למנגינה אז נהנים מכל דקה ! וכל מי שרוצה שומע.. באנו עד לכאן, באנו עד לכאן להסביר את העניין ! קליפטו אנשים זרים מגיעים ממקומות אחרים הם כלל לא חושבים, בודדים מסתכלים על בגדים ושופטים אותם, בכלל לא מדאיג אותם איך הם נראים, ממציאים מדדים חדשים לשנות את צורת-החיים ! הם קובעים פה לפי: שמן, רזה, גודל חזה, צבע העור וצורת הפנים. מדביקים תוויות של: "עולים חדשים" למרות שערכו של האדם לעולם-לא נמדד על פי הבגדים, אלא על-פי כישורים ותכונות והאופי ! איזה יופי לקבל ולכבד את שוני (שוני). יכולתם לשפוט את אותם האנשים וכל-זאת על-פי יכולתם. לכן החלטתי להסביר כל זאת - בראפ אפ אפ אפ אההה !!! אקס-טראקט זה דומה, זה דומה במקצת לסיפור, בוא נסביר בקיצור: מדובר על בחור מפוצץ במיליונים, הוא סופר את ה CASH , לספר לא חושש כל הזמן רק על פירמות כמו "סוני" סטריאופוני, כי יש שוני, בעינים שלו בין העוני לאדם העשיר, הוא חושב יש מחיר לאותם ערכים שעושים ת'אדם אמיתי, רק תבינו אותי, תסתכלו לבפנים ותבינו ת'מסר: הבחור לא יהיה בן-אדם אם לא יכיר בכולם ויקלוט שאין קשר בין הכסף שאין והלב שפועם לעולם באדם שחולם הוא להיות יום אחד, הוא יוכל אם ילמד שתכונות עם הכסף לא באו. פיזמון קליפטו נתנו לו יד, הם עזרו לו, אנשים לא דפקו מבטים. לא לקחו לו, לא גנבו לו... רק כבוד ענקי פה חילקו לו. ומלה קטנה כמו - "בדווקא" לוקחת הצידה את כל החוקים. אפילו ניסים תמיד מפתיעים מתי שצריך אז חוסכים במילים. זו הייתה חתיכת מלודרמה, מתחזראפר כמוהו יש כמה - מאות, אנשים ואפילו מליונים עושים נזקים פה בדווקא ! מתחילים לחשב ביצועים אסטרטגיים לפני שזזים כמו בדמקה. מסתכלים פה במבט מלא, ברמה שונה, אבל למה למהר ? אקס-טראקט תקשיבו, אז תבינו, לסיפור לא תמיד יאמינו. אך סיפור הוא משל ותמיד יש נמשל שקורה בחיים, אז תפנימו. זה עניין של פרטים שהרוב לא רואים, כי פשוט הם עוצמים ת'עינים, הם לא מסתכלים, תמיד רגילים להרים את האף לשמיים. כי לראות ת'אדם כתמונה זאת כולם יכולים, יש לו שני מימדים. המימד השלישי, זה נהיה כבר אישי, ומזה מפחדים הם פי שניים. ועדיין, בינתיים, לא מדברים עוד בגובה עינים. הם בסוף יקלטו שלבד נשארו בעולם בלי אדם, כי כולם פה זרמו כמו מים. פיזמון...

lr333

New member
וואי יפה שהבאת את ליריקסים שלהם

זה כמו תרגום לסרט

שלומי44

New member
אתה צודק אחי:)

וגם את מלך השכונה שתיקנתי כבר את כולו וזה נמחק ביחד עם כל המחשב הדפוק שלי :/

יו יו יו

New member
הרביעיה הפותחת - מקבלת זין

גם את זה כתב שלומי 44... הרביעיה הפותחת - מקבלת זין הרביעיה הפותחת חוצבי היערות משמידי הבתולות מחוררי החריצים מכים בכם בפעם השלישית עם הלהיט ואתם יודעים איך זה הולך בנות יפות מכוערות שמנות ורזות מה מהבנים בעצם הן רוצות יש מחפשות ת'כסף יש מחפשות ת'תהילה יש כאלה מחפשות רגש ואהבה יש נקבות שאיתי בגלל איך שאני ניראה ועם האוטו יש כאלה שרואות בי הסעה בסה"כ בת זה יצור מאוד מוזר את שלה היא מקבלת ואתה מסודר :פזמון היא מקבלת זין זה כל מה שחשוב היא מקבלת זין זה שמח או עצוב היא מקבלת זין ואת המיצים כמו תפוז היא מקבלת זין מלפנים גם מעכוז אם אתה רואה את האוטו שעות בחניה וכבר כמה שעות טובות הם בתוך הדירה כשחלונות סגורים למרות שצהריים אז תדע שהוא מבקיע כמו בית"ר ירושלים הכל נורא פשוט ולכל דבר סיבה הוא פשוט לפני יומיים יצא לרגילה אז היא אליו הגיעה כי הוא הרגיש קצת בודד היה לה גירוד איפה שאי אפשר לגרד קורה זה בצבא קורה זה בבית ספר בסדר, אבא תשמע את האמת 'הבת שלך כבר מקבלת מכיתה ט היא מהאלה עם בני 23 מסתובבות הרבה איפור על הפנים הן גם שמות רוצות רק דבר אחד שלא יתנו להן בני גילן בשום מקרה אף פעם כי לסיפוק מיני זה המירשם :פזמון היא מקבלת זין זה כל מה שחשוב היא מקבלת זין זה שמח או עצוב היא מקבלת זין ואת המיצים כמו תפוז היא מקבלת זין מלפנים גם מעכוז היא מקבלת רק זין ומקבלת הרבה והדבר הכי חשוב הדבר הכי יפה כי כשזאת היא דוגמא לאחרות מחכות כל השבוע רק ליום שישי בערב כמו חרב פאלוס קריוס ובקטוס חוצבי במהרות כי הן חולות מין מגדלות חזה ענק בלי להשמין 'העיקר שיתן בר' א' ש הנשים הן עוף מוזר משחקות משחקים משחקות אותה אדישות עם קרירות בפנים בפנים הן רטובות רק ראש כחול רואות חתיך רוקד ברחבה צריך חלב ליפול אה אה) הוא יקבל את העגבניה) לא חשוב הוא מרוקאי והיא רומניה אז מה? היא צריכה את זה מיד כי נקבות כאלה לא צריכות להביא ביד :פזמון היא מקבלת זין זה כל מה שחשוב היא מקבלת זין זה שמח או עצוב היא מקבלת זין ואת המיצים כמו תפוז היא מקבלת זין מלפנים גם בעכוז

שלומי44

New member
תיקון אחי

בפיזמון זה ויטמין C כמו תפוז.... ויש עוד כמה טעויות קטנות

יו יו יו

New member
כלא 6 - יריית הפתיחה

פזמון: זה ייקח אותך עד לקצה שלך כי מוסיקה כזאת תביא מהפיכה לאן שלא תלך תמיד אהיה איתך אחי זה בשבילך הדרך נפתחה יאנג מביא אותה בהפוכה יריית הפתיחה של ההבטחה ילדי הפלא כ-ל-א כלא6 אלה אש העתיד נקבע ממילא יש יאנג: קליק באם הצוות הכי מבוקש בעולם שנלחם וקיים תמיד נשאר חם ולא נעלם ביגידידם תמיד אני כאן שם מוכן ככל שניתן חבל על הזמן זה זה לי בפאן לא מעוניין לשמוע בגידיביקורות בכל הצורות הגוונים המינים הזנים אתם מבינים כבר לבד כלא6 לעד לנצח ולבטח יש זמן ללכת לים לתפוס קצת עניין למצוא ת'אור ואושר לשמור על כושר ויושר לחיות בסטייל לדעת שם דוגרי לא רואה מסנטימטר מטר קילומטר מייל יהודי גאה כמו קייל בביגידי סטייל לא ולה לה לה לה לה קבלו את הצוות הכי מבוקש בעולם וואלה לא מתאים לי לעלות בהדרגה מוריד מכה מביא אותה ההצלחה המצאתי אותה כל הזכויות שמורות יש לי ניירות איכות אחרות נודר נדר אנטי לסמים וכל הייתר גלי העתר תרגיש ת'תדר זה המסר! פזמון: זה ייקח אותך עד לקצה שלך כי מוסיקה כזאת תביא מהפיכה לאן שלא תלך תמיד אהיה איתך אחי זה בשבילך הדרך נפתחה בייבי ג'י מביא אותה עכשיו בהפוכה יריית הפתיחה של ההבטחה ילדי הפלא כ-ל-א כלא6 אלה אש העתיד נקבע ממילא יש בייבי ג'י: אדיוס בייבי ג'י גורם לך לקרוס ואין מנוס יש לי מטרה והיא אותך לתפוס כל כך שערורייתי בכל מקום קוראים לי שוס דוחס מילים לביט (כמה?) כמה שאפשר לדחוס כלא6 אצלי בדם אחרי שנים של פס"ם כל כך מתוחכם שלא קולט אותי גם מק"מ בייבי ג'י מפיץ היום ת'היפ הופ לעם לא ירקו לכיוון שלי חשבו שאני עב"מ היום כל שיר הפך לסרט פולחן מחכים למילים שלי בקוצר רוח קרא לי מותחן או מקסימום קרא לי איזה סרט אימה היפ הופ בצאת החמה ועד צאת הנשמה הכל כל כך חזק גורם להד ארצי איפה שלא אהיה חתום כמוני אין אמ סי אז מי חושב שנגד בייבי ג'י הוא לא מפוחד בוא נסדר את זה תן לי 2 דקות וטייק אחד פזמון: זה ייקח אותך עד לקצה שלך כי מוסיקה כזאת תביא מהפיכה לאן שלא תלך תמיד אהיה איתך אחי זה בשבילך הדרך נפתחה סיקס עכשיו מביא אותה בהפוכה יריית הפתיחה של ההבטחה ילדי הפלא כ-ל-א כלא6 אלה אש העתיד נקבע ממילא יש סיקס: יו יו יו באנג באנג, מי זה פה כאן משתלט עליכם? (אה,אה) זה השש מפלש את דרכו אל האל של ישראל מעל גלי האתר נמצא בסתר, כובש בת"א ת'כתר לא עוצר מול אף אחד, ולא רואה אותכם ממטר שופך, הולך, חותך, מושך, מולך ולא תומך מסמן, מכוון, ואותו מעשן ועושה זאת למי שעלינו דורך רוצה לבוא מולי???, כדאי שתתחיל לרוץ! אני פה ועכשיו, נותן לו בתו, יריית הפתיחה היא פיצוץ אז.. מי שמרגיש בר מזל, אוכל אותה כאן ועכשיו איזה חרא מצב בשבילך זה השש פה הופך לכוכב ו... מי שמרגיש אז חבל...,מה? עכשיו זה הזמן מסביב לעולם, ישמעו את השם שמכר עותקים, באפס של זמן עכשיו אני כאן לעשות בלאגן ובכיס לעשות מזומן אל תקרא לי זייפן אני לא עוד חקיין מנסח מילים, מפצח אותן! שר מהר מאוד אך כל מילה שלי חודרת משמעות די אחרת, גדול כמו סרט, ומה שבטוח המוזיקה ככה נכנסת פזמון: זה ייקח אותך עד לקצה שלך כי מוסיקה כזאת תביא מהפיכה לאן שלא תלך תמיד אהיה איתך אחי זה בשבילך הדרך נפתחה כלא 6 באים עכשיו בהפוכה יריית הפתיחה של ההבטחה ילדי הפלא כ-ל-א כלא6 אלה אש העתיד נקבע ממילא יש

למעלה