שירשור לירקס ישראלי

522 אוקטן

New member
קוואמי דה לה פוקס -איך קוראים לי

באדיבות קוואמי וdj $upreme פזמון : ימנים ושמאלנים חילונים ודתיים איך קוראים לי ? קוואמי דה לה פוקס אהה יהודים וערבים קיצונים ומתונים איך קוראים לי ? קוואמי דה לה פוקס א-הה שליטים ונשלטים גובי מיסים ומשרתים איך קוראים לי ? קוואמי דה לה פוקס אהה עשירים ועניים מובטלים , עובדים זרים איך קוראים לי ? קוואמי דה לה פוקס אהה איך קוראים לי ? קוואמי דה לה פוקס אהה איך קוראים לי ? קוואמי דה לה פוקס אהה קוואמי דה לה פוקס אהה קוואמי דה לה פוקס אהה בוקר טוב עולם או מה שנשאר ממנו לא קלה היא אבל איפה בכלל דה פאק נמצאת דרכינו? שקינו על ראשינו ואנחנו מקבלים את זה לא מדברים על זה – מתמכרים לזה כולם רואים מה שקורה אבל שותקים ומתוך פחד כולם צועקים: "לא מפחדים" אבל אם אני ארצה לומר- שמשלמים לראשי ממשלה לשעבר את כל מה שהיה אפשר לחלק לכל מי שמובטל ומפוטר ושמחרבנים עלינו מהאוצר- אני אגיד את זה אני אגיד את זה ואם אני ארצה לומר שיש פה יחס משפיל לנשים שאין פה כבוד מינימלי מקום עם יותר מדי טיפשים ושכל מי שאלים- צריך שיורידו לו את הזין אאוץ'! כואב לשמוע את זה? וואלה? על הזין אני לא מחפש צרות – אבל אם צרות מחפשות אותי אז שיבואו לגרבץ בין שערות הערווה שלי אני לא דופק חשבון – פשוט מזיין לחשבון ת'צורה זאת התורה והאמת שלי - אשכרה – בתור ותיק אני מתבייש שלא נותנים כבוד לעולים כולם בטוחים שהכל בסדר – אחרי זה כולם מתפלאים מיליון דולר שמים על בית גולדה בשביל לעשות שיפוצים אין לכם בושה – בזמן שחצי מדינה חצי מדינה מובטלים ? מאשימים אויבים מבחוץ- אבל אוכלים אחד ת'שני מי שלוקחאחריות קוראים לו פראייר – אה...זה לא אני ( אה... ) עדיף לא לשמוע חדשות ( אה...) גם ככה לא נותנים לנו לחיות...( אה ...) קוראי עיתונים הופכים קהים- אז אני מכניס את זה לשיר -עיתון זורקים לפח- שיר הוא גראפיטי על הקיר כמו הגראפיטי שמחקו מהקירות בכיכר רבין הכתובת תישאר – למי שמחק יישאר אות קין פזמון : המהפכה לא תשודר בטלויזיה המהפכה לא תשודר בטלויזיה גם אם תהיה כזאת הטלויזיה תהפוך אותה לפיקציה המהפכה לא תטולווז בשידורים- יה!... על איזה מהפכה אתם מדברים? מהפכה של מותגים? של סמלים? פשוט תצעקו עכשיו : שוברים את הכלים? נגד מי? נגד שרים? אז נשרת שרים אחרים? אתם מסוגלים באמת להפוך ולא רק לומר שאתם הופכים? כל הגיבורים שלי הפכו מזמן לג'אנקים הווריד שלהם מנופח – כשהם מזריקים מניות לבנקים מושכים כל היום באף אבקת שגעון גדלות כשהם מסטולים מטריפים – לאגו אתה יכול לפרפר לידם ולמות – וכשזה גו- בל ב בלבוסטה- בעלות- הם יצאו לשופינג ויקנו את הלב שלכם בקלות הם יודעים שאתם לא שמים זין- אז מבחינתם אתם במבצע שר מודה לקופירייטר : "תודה אחי, סיסמה פצצה!" העם צורח תס'יסמה , לשר זה יותר ממציצה העם חולם, אני חולם על יקיצה

3 לראש - רע לי זה פאסה

שלוש לראש-רע לי זה פאסה פזמון: רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן סוף שבוע רגוע מה אתם מסתלבטים פה אפשר להירגע רק עם עשן ומחטים הכל פה מתהפך אנשים חיים מתים בנאדם רואה בשר ודם ואוכל סרטים מסיבות עיתונאים במקום מסיבות אם באסים חנויות הכל בשתיים שמושכות אליהם פרסים פוליטיקה מחליפה את הפואטיקה עוד מעט נקנה פה שקל בשתי שקל לדקה עם ישראל חי על שלושה דברים: צבא שקלים ואנשים מתפללים שלא מדלגים על העיתון בדרך לאישה אתה אחד מהם אתה החוליה החלשה אנשים הולכים עם הראש בקיר מריצים שיר דיכאון בשבי קאווליר להילחם במציאות כמו בתחנות הרוח להתעלות על דון קישוט לא נצליח זה בטוח פזמון: רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן ארבעים שניות ללכת לצאת מהבאסה בקלאסה בוא ניפתח ת'מייק כמו שפתחים שולחן בעזה אנשים בנים בנות תיצאו מהשביזות טעות לתת לדיכאון מנה מהבריאות נעיר את העיר עם ווליום מקסימום על 4 גלגלים חייל תוריד אפוד שים בגד ים ולך תתפוס גלים קחו דוגמא ממני וזפזפו בערוצים מצפייה במיקי ויעקב אנחנו סתם נהיים לחוצים אין שום דבר בעולם ששווה את הכאבים אז תצאו לבלות עם פרצוף שאתם אוהבים הרי אלוהים לא ברא אותנו כדי שנסתגר בבית מרוב שעמום ולחץ שורפים ביום פאקט של אל אם לייט לכו לים תשחקו מטקות או פינג פונג זה שמח תזרמו עם המוזיקה לחיים טובים היא המפתח תייצרו קצת זיכרונות חייכו זה לא עולה כסף ואם עדיין רע תקשיבו לשיר הזה ברצף פזמון: רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן תראו או תקראו לי קספר אני שמח סתם פתאום אין מצב שהמצב יהרוס לי את היום נוהג במרצדס בנץ- באריק מקנא מתעורר מהחלום ומשלם לפי מונה הולכים לפאב השכונתי שותים סיבוב בשירותים מתאים עוד יום עבר מאנשים מתים וסיוטים אומרים תודה לאלוקים מפתחים תקווה שותקים פסיכולוגית זה עוזר כשהם בודקים תיקים מחלון קולטים את אלייקים אחד המנקים מבסוט מהחיים בהם הוא מנקה את המסטיקים מספסלים ריקים כל יום באס זורם לי בעורקים ההרגשה טובה כי החיים שלי ריקים מצרות ממחשבות מדיכאון חותך קפיש להתבאס על החיים את מי אני מעניש גם אם לא הכל פיקס איש אין סיבה לחשוש שלוש לראש ויין ישמחו לבב אנוש לא רוצה לשמור על העולם ילד לא נראה לי לא רוצה שינוי מנטלי בא לי בא לי תתני אוראלי רע לי זה פאסה רוצה אותה ביד וכוס בירה בצד פזמון: רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן רע לי זה פאסה טוב לי כאן עושה לי טוב פשוט לחיות עם הזמן

CyberP

New member
טעויות:

*תראו אותי תקראו לי קספר... *נוהג במרצדס בנץ - ואריק מקנא *עוד יום עבר בלי אנשים מתים וסיוטים *יום בסל יום וואסל *עוד מעט נקנה פה שקט בשתי שקל לדקה *40 שניות הולך לצאת מהבאסה בקלאסה לנקות אזניים :) סתם סך הכל תודה על כל הליריקה שהעלית.

NeMeK

New member
עוד טעות

*בוא נפתח ת'מייק כמו שפותחים שולחן ב'אסא'(מסעדה)

מטרו,ראפיד והברנש - הכל בשבילה

מטרו: זה סיפור על אהבה חד צדדית מאכזבת כואבת שרק גרמה לרגשות שלי ללכת לעוף כמו עלי שלכת לאבד,מלאך מלמעלה הסתכלה לתוך ליבי המשיכה הלאה מפחד לשאול למה או כמה איזה דרמה מבין שדיי לה,שיהיה לה לידיד ושנמשיך עם זה הלאה אני יודע להעריך אותה כמו שאף אחד אחר בעולם הכי חושק בה יודע שהיא הטובה מכולן רוצה אותה,לידי לצידי ולא שרק אני יאהב אותה אלא שהיא גם תאהב אותי אז תמיד הייתי שם בשבילה לשמוע את מילותיה ולהיות לה לידי לתת לה כתף לבכות עלייה כי גם אם זה כלול בלסדר לה מישהו או להיות שם תמיד לצידה כשהיא צריכה טישו רק רוצה שתיהיה מאושרת לא חושב על עצמי אבל לא מפסיק לחשוב עלייה,נטרפה דעתי כי זה פחות קטע פיזי,יותר מנטלי לגעת לה בלב מוכן לוותר בשביל החן לבלוע את הכאב כמו ??? תשוקה עמוקה הלב נקרע,וזאת רק התחלה פזמון: רגע קטן של חיבה אעשה הכל בשבילה רוצה שתיהיה כל עולמי ואני כל עולמה אהבה,אני מסתכל בשתי עינייה אבל למה אין תשובה רגע קטן של חיבה אעשה הכל בשבילה רוצה שתיהיה כל עולמי ואני כל עולמה אהבה,אני מסתכל בשתי עינייה אבל למה אין תשובה מטרו: הזמן, עובר ועובר אך הרגש רק מתגבר תמיד עלייה שומר בלעדייה לא מסתדר כל סנטימטר בגופה זוכר עוד לא מוותר אומר לעצמי שאני לא עומד בזה ממש לא עוזר כנראה שאין מה שבין הראש ללב שיחבר המרחק ביננו את הלב שלי שובר אני איתה צריך להיות,מושלמת כזאת למרות כל היסוריים והדמעות אני רק חושב על מה שטוב לה תמיד אדע בתוך תוכי שאת הירח אשמור לה מרגיש ??? בלב כל פעם שהיא מתקרבת סוחפת את הלב שלי תוך שניות שורפת אהבה כוזבת למה רק אני מקשיב למה שהיא אומרת אהיה שלם רק שתיהיה מאושרת אתן לה כל מה שתבקש היא לא רוצה אותי מתייאש ברגשות לא מתרושש רגש בלקראת תשוקה את הדמעות שלי מייבש פזמון: רגע קטן של חיבה אעשה הכל בשבילה רוצה שתיהיה כל עולמי ואני כל עולמה אהבה,אני מסתכל בשתי עינייה אבל למה אין תשובה רגע קטן של חיבה אעשה הכל בשבילה רוצה שתיהיה כל עולמי ואני כל עולמה אהבה,אני מסתכל בשתי עינייה אבל למה אין תשובה ראפיד: אני,רוצה אותה לאחת היא רחוקה מהשג ידי רצוני להשיג מה שאיננו בשבילי ואינו שלי,בליבי מרגיש הרבה יותר מסתם תחושה של קרבה מרגיש אהבה שוב נפלה בי אכזבה שוב המזל אותי רימה אך אינני מסתפק בזה שיש לי הרגשה הרגשות שלי,לא נותנות להתקרב סיפור כואב,הרגש לא נמחק מהלב זוכר את המבט האוהב העיניים המלאות חיים פוגעות כל פעם מחדש מרחיק לכת במחשבות רואה אותנו יחדיו שבמציאות רחוקות בלהיות אחד עם השני מאוהבים תמיד מוציא אותה מכל צרה נכנס לעזרתה (ומבקש רק רגע קטן של חיבה) נשיקה,רוצה שתיהיה כל עולמי ואני כל עולמה יעשה הכל בשביל ילדה אבל למה היא התרחקה איך אני יכול להחזיק אותה כידידה היא מעבר למדהימה שלמות כבר לא בקנה מידה רדפתי אחרייה כל כך הרבה שאני כבר מוותר כי היא לא תיהיה שלי היא כבר שייכת לאחר פזמון: רגע קטן של חיבה אעשה הכל בשבילה רוצה שתיהיה כל עולמי ואני כל עולמה אהבה,אני מסתכל בשתי עינייה אבל למה אין תשובה רגע קטן של חיבה אעשה הכל בשבילה רוצה שתיהיה כל עולמי ואני כל עולמה אהבה,אני מסתכל בשתי עינייה אבל למה אין תשובה

Rapid נאור

New member
תיקון...

בבית הראשון: "להיות לה לידיד לתת כתף לבכות עליה" "מוכן לוותר בשביל אחר ולבלוע את הכאב, מועקה מרגיש תשוקה עמוקה" בבית השני: "אומר לעצמי שאני לא אוהב וזה ממש לא עוזר" "מרגיש אבן בלב כל פעם שהיא מתקרבת" "רגש שנקרא תשוקה את הדמעות שלי מייבש" בבית השלישי: "שבמציאות רחוקים מלהיות אחד עם השני" "תמיד מוציא אותה מכל צרה נחלץ לעזרתה" "יעשה הכל בשביל ידה אבל למה היא התרחקה"

אם תתבכיין

אני אוסיף עוד תיקונים שיש שם. (רמז: רגשות זה לא נקבה) אז אל תתעסק איתי!

double M

New member
הנה קבצי טקסט שהורדתי מזמן...

לא אני כתבתי את זה, ובטח יש בהם טעויות פה ושם. תורידו את הקובץ ואז תשנו את הסיומת לזיפ.

יו יו יו

New member
הנה זה כאן... מיקרופון למקסימום

סאב: אה צ'ול מה עניינים? צ'ולו: מה קורה? סאב: בוא נכנס שניה לחנות נראה אם הגיע המיקרופון למקסימום צ'ולו: וואלה בוא בוא ניכנס זו המוכרת ההיא איזה כוסית סאב: שלום לך גיברת צ'ולו: שלום מוכרת: שלום ערב טוב סאב: הגיע אולי הדיסק מיקרופון למקסימום? מוכרת: מיקרופון למי? סאב: מקסימום… היפ הופ ישראלי מוכרת: אני בודקת שניה מוכרת: כן הגיע צ'ולו: אפשר לקבל אחד בבקשה? מוכרת: כן… יש כרטיס מועדון? סאב: אין אין כרטיס מועדון צ'ולו: מה מועדון? איזה מועדון? מוכרת: ואולי יש ביי אנד בונוס? סאב: גיברת! אין ביי אנד בונוס צ'ולו: מיקרופון למקסימום אחד! מוכרת: אני מבינה אבל אולי יש לך שובר קנייה? צ'ולו: מה שובר קנייה גיברת תביאי ת' דיסק או שאני ישבור לך ת' ראש סאב: אוו היי אוו צ'ולו: תביאי עכשיו מיקרופון למקסימום! (קולות של מכות וצחוקים) מוכרת: תן לי צ'ולו: תביאי ת' דיסק מוכרת: תן לי בראש מוכרת: תן לי בראש צ'ולו: תביאי ת' דיסק נימי: הייו הדור הבא הסאגה ממשיכה דיגיטי תן לו תעודת זהות מייו MC מני: כי הייתי דג קטן פתאום נהייתי לי כריש צ'ולו-מאן עזר לי לעבור בגדול את הכביש לא מקבל דיס מאף מנייאק קאפיש מתחיל להרגיש ת'מזומן בתוך הכיס נותן כבוד לקצב אך למוסיקה ראשון הכי חשוב כבוד לכל המאסיב ציון מקסימום במיקרופון עושים מהפיכה נכון קהל שמפזם את הפיזמון על הלשון מאור ראשון ועד חצות מקסימום פצצות מדבר אילכם מני פאר מהפכות לא הולך אל הגראס ישר אל הפסגות נכנס ותופס לכם ישר בתוך הסול בייבי ג'י: אני הרקע הבקע נכנס ומחשמל כמו שקע לתקע עולה ברגש על במות כמו מוסלמי למכה כי אצלי אחשלי כל מילה היא רקטה אקדח קטן מזמן אליי עזבתי את הברטה ולפתע הפלתי מתחרים איזה קטע אני אומר 3 מילים ואז אומה שלמה מתה מוכר בכל העיר לאנשים כבר אין אוויר מפטיר עליכם גשם של מילים ביום בהיר אם תשים אותי בלבנון וטייפ על החלון זה יגיע אליך לסלון במעגל כמו דן שילון על המיקרופון אין אנשים כמוני בשפע תצעק נחש צפע סיקס: זאת התכנית באה ישר ללא תפנית את כלא 6 לכבד עם כמה זמרים בקופסא חדשנית עכשיו על קאברים זה מיקרופון למקסימום בא היפ-הופ עיברי אם תרצו אין זו אגדה אני קולט את המטרה שלי בחושך ובאור פותח את הפה ושולף חרוזים ואדוני עכשיו עליו ישמור למה מי אתם? הכ' ל' א' 6 תתחיל להתייבש את הריאות שלך עכשיו אני מרושש ולא נופלים לשום מסחר ארמני קובני ודני ליטני וכל מה שמוכר אף אחד מאיתנו לא מוותר למתחרים שלנו יש עכשיו סיבה להיזהר באזוקה: מבת ים מגיע ובאוויר כולם יורים ועדיין משחק פתיחות עם השוטרים עובר באדום בכל הרמזורים מרסס במתחרים ועושה בהם חורים מזיז אגנים כמו מקצבים של דרבוקה כבר אמרו לך אל תתעסק עם באזוקה מוריד את הביצים שלך עושה מהם שקשוקה אני מספר 1 במייק וזה בדוקה נותן תמיד את המקסימום במיקרופון בגובה העיניים מדבר אל ההמון זה באזוקה-מאן שעושה את זה נכון כולם שומעים אותי פתאום שרים את הפיזמון פזמון- הצל, סאב, צ'ולו, רפי: אמרתי בום! מביא ת'מיקרופון למקסימום וכל מי שיבוא מולי יפול ולא יקום תגידו בום! כי דור חדש מגיע מלמטה שמעת? אל תגיד שלא ידעת אמרתי בום! מביא ת'מיקרופון למקסימום וכל מי שיבוא מולי יפול ולא יקום תגידו בום! כי דור חדש מגיע מלמטה שמעת? אתה לא שמעת? אנחנו עתה עתה קרמזל: דופק עוד שוד מרוקן ת'קופות וזה לא סוד קרמזל שוב מעמיס את השטרות על מכולות עוד ועוד ג'ובות לא יחסר לנכדות כסף הוא מצרך חשוב על כל הבריות משייף ת'סכין טוען ת'אקדח רסיסים יתעופפו על כל הבלוק של הבנק נכנס בטרפה האף שלי מריח ת'סטיפה אני חרמן על כסף כמו שנפט חרמן על מכה איזה קטע הליריקס מצטיירים לי כמו גרפיטי הזהרתי את הקופאית שלא יהיה פה רצח בוליאני 36 כדור ברקה פול ריספקט לראסטות שנותנים פה מכה קסוטו: עכשיו המיקרופון חוזר לגב שחזר מהכפור שאותו הגב שהכניס אל הפיינל פור שאותו הגב ש...נדחף לפניך בתור אשכנויז יורדים לבורגר קינג רואים בעיניים שחור באתי לעשות סדר בג'ונגל פה,(מי?) סאדו מאזו אם יארחו אותי במקבילית המוחות על הכסא האפור, אני אשב,אפליץ, ועל כל שאלה אצעק עבור, אני וקרמזל בלי חשגז זה כמו צמד הדודאים, עצבניים, שקרנים מחפשים קטעים מתאימים אצל שכנים סטלנים אחרים, טוק טוק, מה העניינים,יש מצב שקרמזל ואני נלווה ממכם כמה פרחים קטנים? בום, הדלת נטרקת בפנים, נשארים עם הידיים בכיסים, אין כל ואין עונה אדוניי לא מתפנה, הלו יו יו יהוה תעזור להתפנן? דובי: אני גדול כמו אווירון מתקתק מילים כמו שעון בימינו להגיד את האמת זה ממש פשע וקלון אבל דובי לא דואג רואה את האור בקצה המסדרון מסדר את החרוזים על המדף כמו חטיפים במזנון אני הברונדון, עדיין שם משום מקום פאריס לונדון שחור ולבן כמו כותרת בעיתון יא מאן יום-יום שעה-שעה לא מפסיק לכתר לטעון ניצחון מקום ראשון אני הדון האחרון בגרון לאן שאני לא אלך אני אמצא שם המון דיכאון שחונק אותי כמו נחש פיתון סביב הגרון אז אני אומר לעצמי לא לישון לא לטעון שהאוויר אוזל ולא לזלזל בכוחו של קרמזל שורטי: עכשיו אני עולה לשיר ילדה טובה ירושלים תירדי לי מהביט או שתירדי על הבירכיים רציתי רק לשיר את מקומך פה לא גנבתי את הצד הכישרוני באישיות אני תפסתי לא נכון כולם אומרים זה הסגנון ואני פה הלהיט את מייצגת כישלון את הדברים שאת רוצה אני עושה זה עובדה את עלוקה פורצת לי לגוף ומשתלטת על הזירה איזה זירה אחותי? על מה את מדברת? תקשיבי לעצמך את אף פעם לא סותמת את לא תגידי לי עכשיו במה את בוחרת זה אישיות כפולה ואני זו שנישארת פזמון... פישי: הדור החדש של ההיפ הופ פישי הגדול אומר לכם הם הגיעו לטופ השיר על הקצב מתוק כמו סירופ הופ צ'ה דור חדש לכאן מגיע עם המיקרופון מביטים קדימה אל המקום הראשון הדרך מפותלת ארוכה אל הכבוד אבל לא נעצור כי מצליחים אנו לשרוד דור חדש לכאן מגיע עם המיקרופון מביטים קדימה אל המקום הראשון הדרך מפותלת ארוכה אל הכבוד אבל לא נעצור כי מצליחים אנו לשרוד סבא ג'ון: אחד בשביל כולם וגם כולם בשביל אחד הולך? הולך אני מצאתי ת'מתודה סודה למה? כמה? איך? אני מצאתי ת'תשובה הפיתרון לשאלת המיליון המיקרופון למקסימום הדון קאנביס בא להביא ת'קרומה האלכימאי של המוסיקה חזק כמו אום אני כמו שור מול בד אדום אני נכנס לביט תביא תקליט תקליט תביאו עשב ומצית נסגור עיניין אחי להיט קליט ישר לתחנה המרכזית נמכור מיליונים מקסימום על המיקרופון זה סבא ג'וני עם כל הסופה קרוו של ציון על הקצב לא לבד עכשיו נשרוף לכם את כל תאי העצב אחד אחד MC סוניק: גוף הראפ גובע ברעב כתוצאה של עוני ההתייחסות אליו כגימיק - כקלשון היא מכלה את כל נשימתה היום האחרון היא מקרבת רק מה? לא יהיה לו יום אחרון כי מזריקים אינטיליגנציה אל הוריד המונוטי תקשיב לסוניק אני לא יהיה פה אחרון כי הדור מלא ב100 אחרים בדיוק כמוני אני רק מקווה שיהיה איזהשהו שוני בין כל אלה שאומרים "אני על המיקרופוני אני הכי טוב" לא לא אתה הכי פווני חשבתי שמקוריות היא בין הקריטריונים מסתבר שטעיתי והם תוקעים את הקילשון בי

יו יו יו

New member
מיקרופון למקסימום - חלק ב'

MC שירי: אמ סי שירי פרובוקציה מהלכת על שתיים מורידה כל בן על הבירכיים וסוגרת את הרגליים יפה כמו רב-בריח הבת היחידה עם עתיד כה מבטיח אין לי שום גבולות על המיקרופון אם סתמת לי ת'פה אז מנת אסון מכניסה את כל האנשים להיסטריה כי שירי בעצמה כאחת היא אימפריה באיאן: על הטראק הזה אני לגמרי במקרה הייתי בהישג יד והסכמתי להצטרף למה לסרב אם מציעים? לכן הריח שלי יהיה כזה ספונטני בלתי אמצעי ניתן לי 24 תיבות מה אעשה איתן? אבל כאן כבר דיברתי חצי בקיצור זה עליי קטן משהו צריך לאמר כדי למשוך ת'זמן ומה? אמממממממ הנה אני יציג את עצמי בתור אומן אהם אהם נא לקום מהמקומות ולעמוד בצורה טיקסית באיאן פה בכבודו ובעצמו אמ סי שבא עם החרוזים שלו לשים על המפה את השפה העיברית במבטא רוסי פזמון...... TN: טי אן על הקצב הסטייל שלי סו קאטצ'י לא מחפש את המאני ארמני ולא ורסאצ'י בהחלט לא פאפרצי עם הראפ פרצתי ממיעוט לסיוט של כל גזאם ונאצי תמיד עכשיו או בעתיד אשאר בגובה נפש אחרת מתקרבת נקברת עם ג'ימי הופה מכל ביט עושה להיט שיר כשטי אן מחליט להביא ת'תוכן, התוכן נצמד אליכם חזק כמו עגיל באוזן מילים מכאיבות כמו טיפול חוקן אומר את האמת לאמיתה על המיקרופון או מקסימום לא אהבת קוסאמקום.קום אנג'ל: המלאך כאן אנג'ל בא מישראל אלוהים אדירים איך שהמייק משתולל מתפתל כמו נוזל המילים זורמות לראש לא לחשוש עוד נרים אותכם גבוה כמו ברוש תכניס מלודיה לבפנים צלילים לורידים תרים ת'מיקרופון למקסימום תרגיש ת'עננים כי אין כמו עברית זאת שפת הקודשים גורם לי לחזה להתנפח למרומים מרוצים אנשים? אז ידיים לשמיים ההיפ הציוני שולט לעד ולבנתיים אנחנו כאן בשביל לצעוק אנשים אחד אחד 24/7 היפ הופ ישאר איתו לעד יאנג-אי: אליאס השם שממנו לא נימאס עם סטייל מחוספס שמפוצץ כמו החמאס סיבה אחת שממנה אני שמח אין לי 16 ואני חם רותח קיקלופ: אז שימו לב מי בא המרמיאגי של המיטה אני למעלה ולמטה אני בא בכל תנוחה ותזמיני חברה נהייה שלושה בדירה עוד לא שמעת מי זה? זה הקיקלופ המשוגע פישי: כל אחד פיקס יאנג אי סיקס בייבי ג'י הם כלא שש חמים כמו אש סבבה השבט מביאים לכם בכבוד את סבא מי מפיק ת'שיר זהו צ'ולו בבבבבבזוקה ושירי ואמ סי מני משבק הם נפלטו קחו את זה ממני רפי והמלאך יורים מילים כמו אקדח שורטי נמוכה אבל במצעדים היא תצמח משפחת פיזדה והקיקלופ הדור הבא עשיו בטופ אמ סי סוניק יקפיץ אותכם הופ העתיד של המיקרופון מתוק כמו סירופ פישי הגדול נותן כבוד לדור חדש בטופ פהפפהפהפהפהפהפהפהפהפהפפההפפהפהפ

יו יו יו

New member
סוליקו כרוב-הימנון

!דברו יותר חזק כן כן ידיים למעלה יש יש סוליקו בסטלה אני בא חולון להעלות ת'מורל אני מביא את הגרוב אל תגידו חבל אני מביא את החסה ולא את הבאסה כשאין לי כסף מעשן חסה יצאתי מהכלא מתנהג כמו משוגע מסתובב בעיר איפה ואנה אני בא סטריאו סוליק שימי סוניק מתאים למסיבות כמו ג'ין וטוניק שותה את הבירה שותה את היין כל הבחורות צורחות בנתיים now i'm feeling alrighy cuz' it's a party tonight all i see it's smiles cuz' the music is tight people move like craze when the hear this beat attack the streets with the rap yet so unique so complete, that ya ever ever press delete כל יום שישי זה הזמן לירקוד DJ alarm came to set it right two turn tables and a mic aight????? כן כן ידיים למעלה יש יש סוליקו בסטלה אחת, שתיים מיקרופון בבדיקה אחת שתיים שלוש ארבע יו לא מרגישים כלום אפילו לא כאב מחפשים ת,תקליטים כמו מרקו מהלב מרחוק אולי אני נראה לכם קטן ומקרוב קטלני יותר מהרצל אביטן סוליקו על המפה כמה שאמר טל ברודי ביחד חזקים יותר מעופר נמרודי שורות שורות כמו נרקומן יורק למיקרופון שחבל על הזמן ליריסיסט חכם עם פלואו פנטסטי לפעמים צנוע לפעמים בומבסטי תנו לי בוי בוי בוי ו REWIND SELECTA הגיע הזמן שתבינו ת'קטע לא נפסיק עד שהמוזיקה מתה סוליקו משחקים עם הקהל כמו בסגה כן כן ידיים למעלה יש יש סוליקו בסטלה סוליקו משחקים עם הקהל כמו בסגה לפעמים הים סוער אבל אין גלים גם אני לפעמים יותר מבולבל מבילבי אני מעושן אני כ"כ פאסיבי אני בלי מקצבים זה כמו שרה בלי ביבי יא חביבי תזיזו את התחת סוליקו כאן בשביל לגרום לכם קצת נחת עם סוליקו אתם לא לבד אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד אבל עכשיו כשאדום ושורף בעיניים כולנו חוגגים במסיבה כל שבועיים יורדים עמוק מתחת לאדמה באנו לגרש את הדממה להפריח את השממה סוליקו כמו פרחים בחממה כמו נחשים במחילה כן כן ידיים למעלה יש יש סוליקו בסטלה

יו יו יו

New member
סוהל וג'וקר - נוק נוק TN

TN מגיע ת'אחרים אני מרתיע TN-כש מופיע עם רעמים וברקים מהרקיע ערבי , מסתנן כמו חייל קרבי דורך ת'נשק מושך בהדק על מי שיקרב לי ובלי שתלחץ אינטר , מתפרץ כמו אורחי ג'רי ספרינגר , מפתיע גם את ביצת קינדר ותרגיש בי חזק ממרחק אלף מייל x filez-למרות שאני אפל יותר מה בעל סמייל כה טריקי וסטייל שנתקע כמו איקי נוגס ביס ולא משאיר למיקי כי בי יש גלגול נשמות של פאק וביגי בדיוק כמו ריקי livin' lavida loca אני פזמון ?יו נוק נוק , מי דופק על הדלת יו פאק פאק , חשת סכנה מתקרבת יו וואט וואט , הסערה אחרי השקט שקט שקט שקט Joker לא ידעתי damn (יו מה זה? (היפ הופ מקולל מאז שנולדתי ולא התיאשתי התאפקתי , ועכשיו את המילים אני זרקתי ת'קו האדום שברתי ואף פעם לא למדתי no fear הראש בקיר והסיסמה שמופיעה בכל שיר , בוי בוי באוויר מרגיש כמו אסיר מחכה ליום בהיר יצאת אדיר ohh dear שכולם יגידו ?! לא מבין בפוליטיקה ומזה אירוטיקה זורם עם המוזיקה וחי על כרוניקה ?! של פשע רשע , האם אני פגע (סחטיין על הקטע , (וזה בלי רקע פזמון SU-HELL אני מרפ רפ עם אחוי ששם על כולם חוי כשאנחנו על הבמה צועקים לנו בוי בוי היי יו אדם אני לא שפוי אחרי שאת הבמה אני מפציץ כל מעריץ הופך לשבוי , יאבוווי שוף כיף הבן שלך גדל והפך לאינטרנשונל dat dont giva fuck, הגנרל של הראפ אני הקופידון והקשת היא המיקרופון החרוזים הם החצים והעולם הוא ג'ונגל מבטון כשמופיע הכתב מודיע שהנה קרב עוד אסון SU שיורה חרוזים יותר מהר מהעוזון "?כשסירבתי ל-אורארו צעקו "מה קורה לו השודד שיכול על קרלווווווו TN da muthafuckin' הביג צ'יף של הקאמפ drums-תן לי ב ששואף לפורסט גאמפ IQ צ'אמפ , מתחרים עם אני באתי בטנק מלוד משתלט על הצעירים כמו הג'אנקי פווד לכן ילדיכם לא עוד ירצו פוני משאלתם לגדול ולהיות בדיוק כמוני והוריהם ירצו אותי כ-הומי , הראפר כל פושטק so fuck שהגיע משכונת עוני שחושב שאותי הוא ימחק , כי עכשיו אני נחשב הכדור ה8 במשחק הזה איתי התעסקת ? ראטאטאט בפה וראטאטאט אחר כוידוי שלא תחיה פזמון

יו יו יו

New member
פיזדה - אי בודד

בימי הצעירים הייתי מעביר ת'זמן בחלומות ! להיות כמו התחת של רוזאן, גדול ! גדול מאוד אפשר לנפץ חלום לבן אבל קשה יותר לנפץ אותו לזמן כמו תקליט שהוא מתנגן קולטים איך שהוא מתיישן הגב פה מזדקן ומתעצבן על מה שמזדמן טוב דיי להתבכיין, התקליט מטריד שכן אצלו הוריד קטן וגדל אני מתעניין אולי עדיף אף פעם לא להתבגר כמו פיטר פן ! מי אתם ? פיזדה מן ! יוצרים בלי להתמתן עלם גס רוח, ג'מייקנים יודעים למה אני מתכוון !תן בפילוספיה יש הרבה שמתחילים את החיים עם בטחון בגודל של ארגנטינה ואחרי הבר מצווה הוא מתפרק כמו משינה מתחילים להתבייש בצלם, השנים עוברות הם עוד הולכים בתלם גיל שלושים הם עדיין תקועים בהלם מעבר לציניות ממנה אי אפשר לצאת אני מכריז בזאת שיש לי רק אהבה לתת ממה שאני רואה, זה לא שווה הרבה אבל היות ולא גיליתי ת'אטום אני דבק בזה פצצות פצצות זה מה שעשינו כי בברוטו,השם שלי קאסוטו ?פשוט לא בנטו, השם שלי הוא סנדו !שנן אותו נעים להכיר,הלו, מלך העיר משניה לדקה מדקה לשעה אני לא מפסיק לבלבל את השיר אני בכיר, על זה אני מצהיר ולא מסתיר !משאיר אותך בפה פעור נותן לך לוח וגיר עכשיו נסה להבין, מנסה להחכים, מנסה להסביר איך קוראים לתופעה, אין מקפיצים פה את המסיבה לתקרה עוד מקרה של הצלחה, אתה מתמלא אכזבה לנוכח העובדה, שלידי הזרימה שלך ממש רדודה בודדה נדידה גלמודה בלי מידה לא נורא , אני פה לתקן, להוציא את הלא, להשאיר את הכן לפחות אני מנפח את הריאות שלי כמו שעושים עם אפרו ופן אני נותן נותן נותן נותן נותן גם אם לא קיבלתי תמורה אני לא מרגיש מסכן וגם לא מרגישה גבורה !תודה רבה נפלא פצצות פצצות זה מה שעשינו דרוש לי נס כי אני לא תופס מלכלך ומכבס, מנסה להתפרנס רק בפינס לועס ביטיבוקסס שמעשנים על אי בודד המטרה להישרד תכתוב מכתב ותתאבד זה לא בטוח, העץ נופל רחוק מהתפוח קבייץ שיוציא לך ת'מייץ מתוך המוח לא זכור אך, עטור פרסים על חוסר מצברוח רוב הזמן אני בוהה בכלום מקשיב לרוח הכל מרוח,ראש נפוח ואוויר דלוח מרגיש קרוב לאלוהים כשיש בפנים מצב מתוח שים, עוד טראק אני יורד מהפסים יותר אכזר מהנשיא, מכל האפסים שמתאפסים אני אומר מילה, והם נסים לכל הכיוונים נופלים כמו קקי של יונים פצצות פצצות זה מה שעשינו

יו יו יו

New member
חלוצי החלל - הופ איזה תחת

היא כל כך יפה, יש לה עור קטיפה בחצאית קצרצרה וחולצה שקופה כשהיא התכופפה חץ בי פגע אני שכחתי את אמא אני רוצה רק אותה היא מלצרית ????? אני מפ-ציץ בטיל ????????????????? מרגישה כמו דוגמנית היא כולה פרפרית, על דיג'יים חרמנית נתתי לה כרטיס שלי עשתה ממנו פילטרים הפילה עיפרון, התקרבה למטבחון התכופפתי להרים חטפתי עיוורון בונבוניירה, תחת כזה בונים קריירה לאן שלא תלך אני אלך אחרייה וכולם אומרים אומרים "עזוב היא טרח ??ח" בכל זאת תני לי אחד כפול עם קרח פזמון! הצצתי במקלחת היא הורידה שמלה ומתחת איזה תחת וגם אין חזייה אני דפקתי, חדרתי, נכנסתי לטוש לא תאמינו אפילו ראיתי מנוש הייתה לה שם תפרחת, בצדדים גילחה קרחת אמרתי לה תסתובבי אני רוצה רק תחת פזמון! בכל פעם שני' מגיע לשכונה להופיע בשורה הראשונה אומדת פרח בפה הרך יש לה סוכיית מציצה היא עומדת כמו שדה אליי תמיד מציצה את הציצי מקפיצה ונותנת קריצה אך שהמוזיקה נגמרת נעלמת איתה בהופעה האחרונה קופידון בי ירה כמו קלמנטינה קילפה אותי מתוך הבמה הזמינה מונית בשנייה, אצלי בדירה בדקה בלי מילה, תוך 5 אני איתה במיטה הסתבכתי! חתולת מין אני פגשתי עם שריטות של חתול בכל הגוף נשארתי בבוקר התעוררתי, לבד נותרתי כל העור בברווזים ואת שמה לא זכרתי פזמון!

idk

New member
טעויות...

איפה שאתה לא יודע... גם כאן לא ממש... אבל יותר מידע... ומה שהם מדברים בקטע שהוקלט בחי... (לא מוסיף מי יודע מה..) ******************************** היא כל כך יפה יש לה עור קטיפה בחצאית קצרצרה וחולצה שקופה כשהיא התכופפה חץ בי פגע אני שחכתי את אמא אני רוצה רק אותה היא מלצרית _ תיצבטי לפעמים היא דילרית מרגישה כמו דו פנים כולה פרחונית על די-ג'יים חרמנית נתתי לה כרטיס שלי עשתה מימנו פילטרים... (זה תחילתו של סיפור תחילתה של ידידות נפלאה זה סיפור אמיתי שקרה לי , לפני איזה שבועיים) הפילה עפרון התקדה למטבחון התכופפתי להרים חטפתי עיוורון בונבונירה עם תחת כזה בונים קרירה לאן שלא תלך אני אלך אחריה... וכולם אומרים "עזוב תן לו קרח" בכל זאת תיתני לי אחד כפול עם קרח.. (זה הולך ככה) הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת הופ איזה תחת אוהבים אותך הרבה... הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת אוהבים אותך הרבה... כן כן אני אוהב נשים אני אוהב בחורות יפות מירו אתה מקשיב? הצצתי במקלחת היא הורידה שמלה ומתחת איזה תחת וגם אין חזיה אני דפקתי , חדרתי ף נכנסתי לדוש לא תאמינו אפילו ראיתי מנוש הייתה לה שם תפרחת בצדדים גילחה קרחת אמרתי לה סתובבי אני רוצה רק תחת... הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת הופ איזה תחת אוהבים אותך הרבה.. 2x תגידו לי אוהההההה זה הולך ככה כל פעם שאני מגיע לשכונה להופיעה בשורה הראשונה עומדת פרח בפרח יש לה סוכרית מציצה היא עומדת כמו שדה עליי תמיד מציצה את הציצי מקפיצה ונותנת קריצה אך כשהמוסיקה נגמרת נעלמת איתה..(ככה היא נעלמת) בהופעה האחרונה קופידון בי ירה כמו קלמנטינה קילפה אותי מתוך הבמה הזמינה מונית בשניה אצלי בדירה בדקה בלי מילה או 5 אני איתה במיטה הסתבכתי חתולת מין אני פגשתי סריטות של חתול בכל הגוף נישאר לי בבוקר התעוררתי לבד נותרתי כל העור בברוזים ואת שמה לא זכרתי....הופ איזה תחת הופ הופ איזה תחת. 2x

למעלה