שירשור לירקס ישראלי

יו יו יו

New member
דאם - אמא אל תבכי

Su-Hell ?!היי יו , גבר מחפש טרמפ לקבר בוא ללוד עיר שממנה לא תשרוד עיר שבה אפילו מלאך המוות עם אפוד אם הרגת אחד אז תהרוג גם את הדוד שתשרוד, הגשם , שחור מרוב עופרת ואנו שכתבנו לעצמנו את הסרט רק אנו לא קובעים איזה שחקן יעזוב ת' סט הו שיט ,כמו וורסאי הכל מתמוטט קליע פה קליע שם וכל זה בלי הד אם מטרת העולם שנכחד אז זה עובד כל העולם ים ואנחנו אי בודד בנג בנג בנג בנג הנה עוד ערבי שמת יריות זה כבר שיגרה אבל השאלה , אם השגרה זה דבר רע ?! והתשובה , אהא אבל אימא אל תבכי אימא אל תבכי כי הנה פה אחי ששומר על גבי :צ'ולו-פזמון אימא אל תבכי אימא אל תבכי אני שומר על גב אחי בלי כלי תמיד תמיד אני עסוק בשלי ?!אוי אימא למה הם יורים לעברי ג'וקר אני יושב חושב , אז מתחיל וכותב רואה מקרה כואב שטורף לך ת' לב מנסה להתעלם אבל יש עוד 1 מת הפתעה אין עד תביא מהר ת' עט נכתוב ונדפוק כל אחד שידבר (יספר (האמבולנס ניסה להגיע מהר העולם מסריח נושמים ת'סירחון איך אי אפשר לישון שבכל יד יש עוזון אנו דלוקים על המייק (מזה?) רופון רוצים לדעת מאיפה באנו ?! באנו מפחון האט , לא מגישים קפה וסותמים ת' פה האט , הקצב לא נפסק הכדור לא טועה האט , הוא הפיל אותו כי אותו הוא שונא האט , צעקתי תברח אבל הוא לא עונה והעניין לא נגמר הסיפור לא נפתר הוא רק נכתב והפשע בזיכרוני נחרט פזמון TN אימא אל תבכי אימא אל תבכי כי אני שומר על גב אחי בלי כלי על גבי למרות שאקדח פה זה מצרך , מקום בו לא דרך אף מלאך ואם דרך אז הוא בטח דרך לו אקדח וכל פרח שפרח ישר נקטף ועל כל אח זה הונח , חי במקום בו כולם נחים על משכבם בשלום ואני הנאיבי מנסה עם לשון על המיקרופון לנקות , את העולם שלי , ולשנות ת' סטיגמות שמתעלמות , מהאדם שבי (הנה עוד , דם ערבי , (חוקומה חוקומה והמשטרה שמגינה על העם מגנה את עמי וכולם ממשיכים ומפגינים עם שלטים של שמים , פס על הסמים , ואנו ממשיכים ושמים , עוד פס של קוקאין לא גאים אלא מפחדים , אוי אימא אל תבכי פזמון

יו יו יו

New member
בויאקה - קומפלאט

זה בא קומפלאט באוסול כמו חומוס פול אסלי צ'יפס ובורגר קינג כפול פעמיים כמו בוסקילה אני אטילה דורך על ביניינים כמו גודזילה זה כמו קפה שחור בקבוק חלב ושוקו בלי ונילה אני מביא אותה הפוך כמו משנה כיוון בטאקי מכניס אותכם לפאניקה כמו איום עיראקי כמו איסימיאקי אני נדבק לבחורות על הצוואר שש מאות סמ"ק נינג'ה קואסאקי כמו בנגסאקי רדיואקטיבי כמו פצצת אטום אני צובע תשמיים בכתום לא נכנע מה פתאום אני בא בסערה כמו אלניניו לא מאמין יו ותעשה חשבון פשוט אני בא כמו טייפון סוחף את כל מי שבדרך המוסכניק לתוך האלף אני מציל תאנושות כמו סופרמן מהיר כמו קליע לאן אנ'לא מגיע מדויק במטרה !!!בום :פזמון אז מה קורה אתה מוכן באוסול כן כאן אתה רואה מספיק ברור את זה שחור על לבן אתה מוכן אני מוכן באוסול כן כאן אתה רואה מספיק ברור את זה שחור על לבן האף בי איי בעקבותיי מבוקש כמו אנלייזר אני כמו קייזר סוזה לא תתפוס אותי כמו טסטרוזה מגביר תמהירות בירידה כמו הנחתות על העולם הזה קטן עליי בשתיי מילים כמו קאלאמרי כולם רוצים ממני ביס מתנפלים כמו בסאפארי על הקאנביס מערפל סמיך יוצא לתוך ענן לבן אני מגיח כמו דרקון בולע אש יורק עשן טוחן 96 אוקטן מאסיבי כמו מנוע דיזל תגידו מיזה זה לא ראפ זה טרוריזם מסוכן מחוספס אני אף פעם לא חלק מי יכול עלינו אף אחד מתקדם כמו טנק מרכבה לא יעצור אותי צבא שמאל ימין שמאל אקסטרה לארג' הכי גדול אלוף הארץ במשקל כבד נכנס אל הזירה בטוח בעצמו מדוייק ישר במטרה !!!בום פזמון במהירות האור יוצא כמו מטאור סופני כמו אמגדון שחור יותר מחור שחור משאיר אבק כוכבים מאחור כמו סופרנובה מכת פתיחה, סרב, נוקאווט גם הארטילובה תוריד לגובה ובוא בוא בוא תרד להגנה סוגר את העונה כמו בדרבי היייי נוגע בשמיים כמו באנ בי איייי על המגרש אני כמו דוקטור ג'י קורע רשתות אני ברצף לא יוצא לפירסומות כי זה גדול וזה הולך לקרות תכינו ממחטות 3וחצי מגטון סדום ואמורה נדלקת מנורה שלט הזהרה סליחה אנחנו בויאקה לא לוקחים שבויים ונכנסים כל הסרביס במערכת הגברה ישר במטרה !!!בום פזמון עמוד ראשי כבוד לטי-רקס

CyberP

New member
חחחחחחחחחחח זה קרע אותי

בונ'א יש'ך מלא מלא מלא טעויות!!! "גם הארטילובה" חחחחחחחחההההההההההההההה.... יא אללה... "מכת פתיחה - סרב, נברטילובה! תרים לגובה..." "המוסכניק לתוך האלף" חחחחחחחחחחהההההההההה מה קשווווווווווורררררררררררררררררררררררר?????????? "המוסף בתוך הערך..." "העולם הזה קטן עליי בשתי מידות"

יו יו יו

New member
רחובות אפלים - Gan-G feat A&A

אני יוצא מהרחובות האפלים כדי לספר לכם על העיר שבה אנו חיים על זונות שמעניין אותן רק הכסף הנורקומנים שנושמים רק את העשב על הערסים ששמים את הדיכאון בקול רם והגברים שעומדים מאחורי וזאת בת-ים זוהי עיר של בת הים הקטנה מאגדות אבל מזמן זיינו אותה היא כבר לא יכולה לשחות כל הירוק והצבע הפכו כבר לשחור ובלילה העיר מתמלאת עשן אפור כל זר שנכנס מעיפים לו בעיטה ואח"כ הולכים לדפוק בסוף הסמטה העיר מלאה בדרמות כמו באופרת סבון רק תיקח כסא ותתיישב מול החלון אתה תראה סרט פעולה של ג'קי צ'אן שהיה לוקח מקום ראשון בטייואן יותר מרגש מהטביע של הטיטאניק והרבה יותר מעניין משירה של נחמן ביאליק כל יום תשמע סיפור אחר שקשה לו להאמין איך אחד שלף על השכן שלו סכין ואחד אחר הרג את אשתו סתם בשביל הכיף ואני לא יכול עוד כבר מהחרא הזה עייף כבר 7 שנים אני נמצא ב BYCT ולמרות כל הבלגאן אני יודע שלא טעיתי לא הייתי עובר מכאן למרות הכל גם לא בעד סכום כסף די גדול כי אני כבר התרגלתי לזונות מהשכונה למרות שהיה קשה בהתחלה לראות את התמונה והריח של הגאנג'ה הפסיק כבר להטריד וגם הנורקמן שלהזריק כל יום מתמיד לפעמים אני רוצה לרוץ ולברוח מכאן אבל זאת העיר שלי וזאת בת-ים פזמון: הבת-ימים מגיעים מכל כוון מכל פינה הבת-ימים מגיעים לפה לשלוט במנגינה הבת-ימים מוכנים לקרב עם השיר ביד הבת-ימים שולטים ברחבה אחד אחד איך הייתם מרגישים לו חייתם בתוך סרט אז ככה אני חי ואצלי זה על אמת כל 4 שנים מבטיחים לנו אחרת אבל העיר לאט לאט הולכת ומתפוררת עדין אני רואה את הזונות בצומת מסתכל לה לפנים ורואה פני ילדונת עדין מריח ת'עשן של העשב מהמקלטים בלילה האפל אני רואה אותם סוחבים עדין הזבל מחסה את הנוף של הים ואף אחד לא שם זין על זה ככה סתם הולך ברחוב באמצע הכביש כמו שיכור בעיר שבה כל אחד מנסה להיות גיבור כל אחד חושב שעל השני יותר חזק אבל הם כלום אני מועך אותם כמו מקק חושב שיש לו חברים אז יש לו גב אני והקבוצה שלי באים הוא בורח כמו גנב ממוסיקת הדיכאון הזדיין לי כבר המוח כל ערס עם טייפ וסובארו חושב שיש לו כוח אלף שרשראות וגורמטים על היד ואז בא המנייק "תעצור בקשה בצד מהרכב יוצא איש שמן בעל אקדח קורא לעצמו שוטר אבל נראה כמו פרחח דופק דו"ח או שתיים מקבל ת'אחוזים ואחרי זה עוד צוחק ויורק לך בפנים אבל המוסיקה כבר לא יכולה להפריע כי אני שם ראפ חזק ת'עצבים שלי מרגיע גונב את שאר הסגנונות לאור אני עושה ת'שוד אני עובר ברחוב ומקבל הרבה כבוד כי בעיר שלי הכל אמיתי לא מבויים ובשבילי יש רק אחת וזאת בת-ים ובטח שהמקום הזה הוא לא הכי מושלם אבל אני נשאר בעיר שלי וזאת בת-ים פזמון: הבת-ימים מגיעים מכל כוון מכל פינה הבת-ימים מגיעים לפה לשלוט במנגינה הבת-ימים מוכנים לקרב עם השיר ביד הבת-ימים שולטים ברחבה אחד אחד הבת-ימים מגיעים מכל כוון מכל פינה הבת-ימים מגיעים לפה לשלוט במנגינה הבת-ימים מוכנים לקרב עם השיר ביד הבת-ימים שולטים ברחבה אחד אחד

יו יו יו

New member
פיזדה פאמילי - גבי מאן

:קסוטו ****** אין כמוני מארבע יוצא להביא פה את השוני לקצר לך ת'קארה לחמצן לך את הפוני אני ביוני, כל כך דיגיטלי, זה לא נורמלי עם הקסוטו שוב ניתקע לי בסוני לחצתי לא יצא לי לא מכיר שום מוקי ופילוני רק יונתן יוני אם אני לא מדבר עם אף אחד זה לא הופך אותי ללקרוני שונא לישון, קופץ ראשון, זורק עיתון, ממציא פזמון מחבר את המיקרופון ישר לפטפון גמרתי בפקה פקה, אתם בגולו גולו רוקדים לצ'אקלאה, אני בצ'יל עם צ'ולו לא קם לי מהפוף כשפה יש בוף יפה לאן אני כבר אלך מקסימום לבית-קפה אשמע מאיזה אשכנויז שאנחנו נישמעים כמו ביסטי בויז so just make some noise עולה על הבמה פזמון: ביפן יוון סודן ובית שאן ?מה קורה פה גבי-מאן ברחוב מכאן לשם ובאולפן מה קורה פה גבי מאן? פאן גבי מאן פאן :דובי ***** מספר סידורי ארבע שש שתיים עשר ד' ו' ב' י' רק מעביר פה את המסר חם כמו גזר מראפרפ עם גלגלי עזר במטרה להתתחמק מקרני הלייזר בהפתעה אני מגיח לתוך השיח מאחורי עשן ופיח פי איזה מסריח מלפני עולם חדש מבטיח בלי חיילים קטנים מתים שניראים כמו אבטיח בום נפל מהשיח באתי להדיח לכרות ראשים בגליוטינה תקליטי פלטינה למכור דובים מפלסטלינה לראפרפ בפנטומימה על פונני ג'אמייקני ולחדור לה פנימה וקופצים מהמיטה קדימה וזה אומר שאת המסר היא הפנימה זה ראפ לכל המשפחה לסבא ולסבתא שימו את זה ברקע כשאתם יושבים בצוותא בסדר לא נותר גב זה מה שכתבת ?לא יצא לי שום דבר אחר למה לא אהבת ...פזמון :סוניק ****** חוסר השפיות מתפשט בנינו מה קרה? ניראה לי שכולם השתגעו כמו הפרה ההיא מווווווווו אנחנו לא מבינים אנשים אחרים או שאנחנו זומבים בין אנשים או אנשים בין רוחות רפאים כל הפילוסופים שאתם אוהבים הם חבורה של מטומטמים איך ניטשה אמר שאלוהים מת אם הוא חשב שהוא אלוהים ומה עם המטומטם שאמר אני חושב משמע אני קיים דקה כמה בנאדם יכול להיות משועמם? הם מתים על עצמם אם היתה לי מכונת זמן הייתי יורה בכולם שם את הידיים על צווארם בזמן שאני מדבר איתם ככה: מה המצב גב טוב ועכשיו גב אתה יכול לנשום? תפסיק לזיין לכל העולם את השכל גב תלמד לבלום ובעיתון יהיה כתוב הוא נרצח ע"י מפגר מקומי זה היה אוסוולד לי? לא זה הסוניק אמ סי ...פזמון

טעות

ומה עם המטומטם שאמר אני חושב משמע אני קיים דקה כמה בנאדם יכול להיות משועמם? לא דקה אלא דקארט.

יו יו יו

New member
חלוצי החלל - קפוץ ת'גרוב

מי אמר שיהודים לא צריכים לשמוח? מי אמר שאי אפשר להלחם בכוח הרצל אמר להשתולל לצרוח לשחרר את הגוף ולשחרר את המוח במים ילדים, בחיים אופטימיים ברחבת הריקודים נקפץ כמו קפיצים תקפיצו ציצים, זרקו ת'שפיצים מה שאתם צריכים זה לזוז לביטים אני מנגן בטירופים, אנחנו פיטים זה לא משימה בלתי אפשרית, מקסימום זה איי טים מוצא תקש כמו מוצצי חמציצים יש לי קבלות תשלפו ת'צ'קים מה קשור בחרוזים, אני כמו רמבו באסים מרעידים ת'ישבנים בממבו ***** עפים למרחקים כמו דאמבו תמיד נשאר פה, כולם עולים לג'אמבו קפוץ! תפוס ת'גרוב תזיז תגוף מצד לצד עכשיו איתנו קפוץ! תפוס ת'גרוב תזיז תגוף זה לא בושה לרקוד קפוץ! תפוס ת'גרוב תזיז תגוף מצד לצד עכשיו איתנו קפוץ! תפוס ת'גרוב תזיז תגוף זה לא בושה לרקוד מתל אביב ועד עפולה, יבנה עד מטולה, כולם תרימו ת'ידיים באוויר אחמד, שולה, חסן, גאולה, לא משנה, אחי תשיר, אני בעיר אני כמו מלך במרוקו אני מלך של היפ הופ נותן במיקרופונים כמו צ'ארלי בלה בלה בלה בלה בלה המילים שלי סירופ דוקטור לתווים והשם שלי מירו חובקי עולם וגלקסיות אפילו לא משנה אם אתה מעשן נרגילה או צ'ילום גם בלה בלה מתגורר באיגלו

יו יו יו

New member
דאבל אימפקט וסאני - זה לא אני

יו אחי אני לא יודע מה קורה פה הכל משתנה הכל יענו תוך שניה יענו רק עלה פתאום הכל יענו משתנה (זה לא יכול ככה (איך זה קרה לי (איך קורה כזה דבר (איך זה קרה לי זה לא יכול זה חייב חייב להיפסק איך זה קרה לי הוא פשוט ניכנס לי הכל נעצר לי דום החום עולה עוד קנס קיבלתי עכשיו רק מתחיל היום איך קורה שאחרי שנים הכל משתנה פתאום איך יכולתי לדעת את כל מה שהוא עלול לגרום עד עכשיו בעיר המצב היה שונה יצאנו לבלות מה השעה? לא משנה המגמה תמיד היתה עיר ללא הפסקה איך אפשר לחיות עם כזאתי מגבלה רצית חניה לתושבים שזה יפה את מספר הגוררים אתה מייד מעלה מתי ניתקעת אתה מאחורי כזה מה הוא עושה לי ראש העיר הזה :פזמון (אבל באלנבי חפרת (זה לא אני (מועדונים אתה סגרת (זה לא אני (את הזבל שלך אספת (זה לא אני (ולאחרים השארת (זה לא אני (על הספורטק מחיר רצית (זה לא אני (בשטפונות לא טיפלת (זה לא אני (את חברים שלך קידמת (זה לא אני (מתושבי העיר שכחת (זה לא אני איך זה קרה לי הוא פשוט ניכנס לי הכל נעצר לי דום החום עולה עוד קנס קיבלתי עכשיו רק מתחיל היום איך קורה שאחרי שנים הכל משתנה פתאום איך יכולתי לדעת את כל מה שהוא עלול לגרום תושב שולח לו חיות מתות בתוך קופסא בתור מחאה על מה שכאן נעשה צריך להבין זאת תל-אביב לא צבא לאנשים היה טוב עם המצב שהיה אסור להתבלבל זה לא בית ספר זוהי עיר שינוי דבר טוב אבל לא בכל מחיר ארנונה רטרואקטיבית הצליח להחדיר שינה לי את העיר אותה אני כבר לא מכיר :פזמון (אבל באלנבי חפרת (זה לא אני (מועדונים אתה סגרת (זה לא אני (את הזבל שלך אספת (זה לא אני (ולאחרים השארת (זה לא אני (על הספורטק מחיר רצית (זה לא אני (בשטפונות לא טיפלת (זה לא אני (את חברים שלך קידמת (זה לא אני (מתושבי העיר שכחת (זה לא אני איך זה קרה לי הוא פשוט ניכנס לי הכל נעצר לי דום החום עולה עוד קנס קיבלתי עכשיו רק מתחיל היום איך קורה שאחרי שנים הכל משתנה פתאום איך יכולתי לדעת את כל מה שהוא עלול לגרום אל תגיד לי שעשית את הכל לטובה כבר הקשבתי לדבריך בזמנו טוב נישמע אל תגיד לי שעשית את הכל לטובה אם היית קצת קשוב הכל שונה אז היה

יו יו יו

New member
דאבל אימפקט - מי בא

כל יום כל שעה מוכן להתקפה מי בא מי בא מי בכלל מסוגל על כוכב על אמ סי נומרו אונו יותר מתוחכם מתסריט של טרנטינו תבין במבינו עליי אין לך סיכוי כי אני אכזרי כמו עמלץ לבן מצוי עוקץ כמו דבורה מנגח כמו קרנף רודף כמו ברדלס ובטרף אני ניכנס אם כל מילה שלי היתה טיפה של מים הייתי מציף את העולם פעמיים בנתיים שנת אלפיים מדגדגים את השמיים קוראים תיגר אל הגורל תבין לא כל אחד יכול כמוני לא לכל אחד יש קישורים כמו שלי לא כל אחד יכול לשבת על קורונה ולראות איך המתחרים נופלים מאחורה :פזמון מי בא מי בא מי מביא מהפכה מהפכה? דאבל אימפקט מי בא מי בא ?מי מביא מהפכה מהפכה כלי בילתי מנוצח במלחמה מילולית גם אם התנאים קשים אני יושב על הביט הרמה שלי גבוהה מדיי להבנה אצלי היתרון אצלי השליטה אני חודר כמו סם אל הדם שבורידים משאיר אנשים עם פה פתוח המומים המטרה שלי מוסוות כשאני זורק מילים אבל כשמבינים הדימום בא מבפנים מציג את דאבל אימפקט בצורה קיצונית מחמם כל אמ סי אפילו בעיברית אני הסיוט הכי נורא מכולם פוחדים להירדם מאז שאני כאן מהרגע הראשון כבשתי מיקרופון מביא איתי אסון ממקום למקום מוריד ראשים למתחרים כמו גרדום לקום מולי זה כמו ליפול לגהינום פזמון מי שחושב עכשיו לקום כדאי מאוד שיתלוצץ כי אני עכשיו חם כמו הר געש מתפרץ נוצץ באור השמש כמו מראה על הקיר על כל העולם מלמעלה אני מביט ?מילים שלי כמו יהלומים מבינים כשאני מביא היפ-הפ אמיתי בפנים לכל המבינים כבר נידלקה המנורה הבינו אצל מי תמיד היתה היד העליונה לאחרונה כל אחד חושב שהוא יכול להיכנסה למשחק מהעוגה לאכול אז אני כמו מיכשול גדול מפיל אחד אחד אין יותר מר נחמד עכשיו פורץ קדימה בשטויות כמו סימ סימה בלי כל ההצגה כמו נפוליאון של ראפ אני מנהיג מהפכה פזמון

יו יו יו

New member
מור "דיגיביט" שגב ואמורא - הורה 200

:דיגיביט מחמם ודוגר על הסאונד באינקובטור שלי האולפן הביתי - סבא תרים ת'סגנון הישן ,תכניס אקורדיון, זה ציון כאן אני רק פיון כאן, פתיון של אדם שחוק, נזרק עם הקצב כמו דוק בדוק-רב בדוק עם דיוק רב - יש לי קשר הדוק, עם השבט תפילת הדרך לשלטון ביד רמה - איכות אחרת ,מרסק תמסגרת, שניה מסרק את הסרט ע"פ רשימה עוצר נשימה וצולל אל עולם הומניסטי אני במרכז התמונה שנה אחרי בר מצווה יש אמביציה - דיקציה זכות על קומפוזציה שתרביץ תקפיץ תפציץ תריץ תסצנה, מוסיקה? אני בא ממנה ,ולא משנה לי אם זה היפ-הופ או המקרנה (מתוקה זה קורה) :(פזמון (מתוקה (כי זו ההורה של 2001 (אלפיים ואחת (אני אמשיך לשיר פה עד שזה נקלט (עד שזה נקלט (כי זו ההורה של 2001 (אלפיים ואחת (אני אמשיך לשיר פה עד שזה נקלט (עד שזה נקלט :סבא ג'ון יושב פה על הדיגידיביגידידיגידיביט יו, שגב, תקלוט אותי, כי זאת התכנית המרכזית נמכור מליונים בובות בדמות מור שגב ודמויות של סבא-ג'ונים !במקום להתחרות בכלא שש (מה?) בוא ננסה להתחרות בפוקימונים רק תן לי טון אם יש לך סימפול אקורדיונים בוא נקרא לשר'לה שרון הימור נכון כי כאן זה מיינסטרים - בולבול על ההארדקור בוא נכניס פאייטים ודיסקו ופאנק-אור שחור של דיסקו-טכניקה אוראלית ליריקלית פרה-אקספרמנטלית אור ווקאלית כי זו התקטיקה של ביזנס מהאישנז לפרקאשנז אל השיזנט מהבידי אל האס די אל ה פיז נתקתק את הפזמון יו דיגיביט אתה יודע איך אני אוהב את האקורדיון שלך :(פזמון (מתוקה (כי זו ההורה של 2001 (אלפיים ואחת (אני אמשיך לשיר פה עד שזה נקלט (עד שזה נקלט (כי זו ההורה של 2001 (אלפיים ואחת (אני אמשיך לשיר פה עד שזה נקלט (עד שזה נקלט :דיגיביט תמיד אני בא עם שוס קולע סל חלק מהמשחק אל היציע אל ההורה של ,2001 אחד עשר אני יודע פרוייקט אלמנטרי 12 אני יודע - שבטייה - תמיד פוגע בול מריץ סימפול לצ'ול של ישראל בגדולותיה עם סטייל תקופת הבריטים - ובונקרים של ביטים בלגניסטים, ייצוא בינלאומי של הקסגרמה רק תקפיץ לי את הקורג קארמה, ונמכור כמה :קספר מאמלה תביא לי 100 גרם עלה חבר הבה נחוגה ממחולות בכרמיאל עד להוואנה קובה אז תנו בטובה סעו בהונדה לא משנה רק קחו ממני את ההצלחה שלא כולם נגעו בה תנו לי הורה, אלפיים ואחת סטייל דיגיביט אמורא איזה קור) אז שימי מעיל ותסתמי תג'ורה) אז בוא עכשיו כולם ותרקדו איתי תהונקי פאנקי הונקי פאנקי :(פזמון (מתוקה (כי זו ההורה של 2001 (אלפיים ואחת (אני אמשיך לשיר פה עד שזה נקלט (עד שזה נקלט (כי זו ההורה של 2001 (אלפיים ואחת (אני אמשיך לשיר פה עד שזה נקלט (עד שזה נקלט 2x

יו יו יו

New member
קיקלופ וראפמן - החום עולה

הזמן בורח אני צורח אני לא משוגע אני פשוט שמח אני נימצא על סטירואידים כבר שלוש שעות וכבר בא לי כבר לדפוק פה למישו מכות אני לא לחוץ אני פשוט ממהר במהירות הזאת עוד יעצור אותך שוטר כן פרויקט 700 זה פרויקט מסוכן ובכל זאת בכביש אני עושה בלאגן אני שם פול גז יש ניידות אחרי באוטו של אבא כי הוא מת עליי (!רמי פורטיס {סימפול מתוך "אינקובטור"} : היי גברת אחות,היי אדון רופא תה תה תה תן לי לצאת) שימו לב אני מגיע כמו סרט אימה מזוויע ועוד קוד אצלי בראש זועק ושוב אותי מפתיע וזה לא מרגיע שאומרים לי זה עובר ואל תגידו לי חס וחלילה כי הכל חלילה חוזר ואף אחד לא מוותר כל קול בראש כבר מטורף שמעת את זה, מה? עוד תא אפור שלי נשרף הכל שחור ומטונף יוצא לי עשן מהאף ורגע קטן של שקט הולך כשקול חדש נדחף תגיד אתה בסדר? עזוב הוא לא לקח תרופה רק אל תגידו לי שהקיקלופ משוגע !יו מה השעה? להיות חולה אני לוקח את הפרוזאק והחום עולה !יו מה השעה? להיות חולה תראו מה שקורה כשהחום עולה תפסיקו לבקש כי הרובוטריקים לא חוזרים הם כולם מתים שפכתי עליהם מים קיצרתי להם את המעגלים הם ערימה של גרוטאות, הם רק מעלים חלודה כמו ההוא מכח המחץ המלך קוברה הרשע אני הילד שצועק בבגדי המלך החדשים "המלך הוא עירום" תלקקו לי ת'ביצים מה אתם מתפלאים כי אני בדרך כלל רגוע שתיתי כוס מים מהברז זה הביא לי ת'שיגוע יו איזה עולם מפגר פתאום גם מים אסורים ויש אנשים מגוחכים הולכים ברחוב עם בקבוקים אני רוצה את לאה רבין לדבר איתה על המצב !אבל אחשלי היא מתה- וואלה תביא את משה קצב מה קרה? הפה פעור, נגענו בפרה קדושה יופי אולי איזה עיתון יקדיש לנו כתבה מצידי רפי אפילו אייטם במדור רכילות לתת לנו מקרופון פשוט מראש היתה טעות !יו מה השעה? להיות חולה אני לוקח את הפרוזאק והחום עולה !יו מה השעה? להיות חולה תראו מה שקורה כשהחום עולה אני רודף אחרי הזמן בו בזמן אחרי כל הזמן ?אני לא כאן לא מאורגן (אז תתארגן) אני מסכן יו השעון הדובר הוא מדבר אליי שעות יו ראומה אלדר מככבת בחלומות יו דוקטור יו הצילו יו אני צריך רופא יו לוקח את העירוי - יו ישר אל תוך הפה -יו אז מה השעה יו שכחתי כבר מזמן יו אפילו בצבא יו שיגעתי את הקב"ן יו אז שן קשת-ענן שן-קשת ענן זה מה הפסיכולוג אמר ואז לקח ת'מזומן זה כן לקן הקוקיה וזה לא לסמים אתה חולה ומשוגע רואה סרטים מצוירים !יו מה השעה? להיות חולה אני שוכח את הפרוזאק והחום עולה !יו מה השעה? להיות חולה תראו מה שקורה כשהחום עולה

יו יו יו

New member
לוקאץ' - המטבח

פארודיה על המשחק של כלא 6 אם התחלנו כבר לזלול ורק גאנק פוד לאכול ולירות בצימחונים לא משלשום לא מאתמול אז מה אתה חושב אתה השף שבמטבח אתה בפח הסטייק הזה צמיגי וכלל לא רך נכנסתי למטבח ובין מתכונים התגלגלתי אבל למה אנשים צוחקים שאת הכל אכלתי הבנתי כל המטבח סובב רק סכינים ומזלגות וכל מה שיש לנו זה רק סטייקים וקציצות וכל צימחוני במטבח אוכל רק ירקות צריך לירות בהם אחי אסור להיות אידיוט חוץ מכמה שמנמנים אף אחד פה לא אכל במטבח הזה כבר לא נשאר בשר בכלל ואפילו שהקינוח במטבח הוא גלידה כולם רוצים רק למנגל ממתי חיי הפכו למסעדה וכל אחד פה לאכול אוהב תן לי התקף לב fuck it אם כל קבב שווה כולסטרול אחי אז מסטייק לסטייק עובר ממדיום וול למדיום רייר וכל אחד גונב לשני תהמבורגר וזה ממש חשוב הסטייק הזה רקוב אבל אוכלים אותו בכל מקרה וזה ממש עצוב פזמון מאז ימי הפלמ"ח יש קונספירציות במטבח שאת הירקות בכלל לא חותכים שם על משטח וכשאכלתי אחי, אמרו שאני לא רגיל כי אכלתי חומוס וכולם מסביבי אכלו רק חציל אכלתי לבד לכן אכלתי יותר גנבתי את כל האימרות של צ'סטר בשעה 10 הייתי מחכה שהשידור יגמר ואז מכין מתכונים של צחי בוקששתר לא הסתפרתי,אמרו לי שאני דומה לקוואמי במקום הפסטרמה אכלתי סלאמי נכנסתי בטעות לחנות תבלינים תיבלו לי שם את החומוס בגרגירים לבשל על המנגל זה דיי ט-עים, בדרכי עמדו מלא צמחונים בהתחלה שמינגלתי אמרו נורא ואיום אבל הכל עבד תראו את הסטייקים שלי היום. פזמון אחי תביא לי שניצל מילי אפילו שמצאו שמה עכבר בזוגלובק נמצא בשר ישן אז זה כבר לא נמכר ומי עכשיו ימכור לי עוד פרוסה למה מה קרה זה מגעיל כמו חציל שבא בתוך טחינה לא אמרתי זה רגיל לי רק אמרתי שמגעיל לי ולא זה אכפת אם זה בורקס של טרי לי כי אין פה תבלינים רק חרדל וחצילים וולאף אחד אין אומץ להודות מה הם אוכלים הבשר הרקוב שבמטבח נמצא בפח וחוק חדש אומר תיקח תאוכל ותברח כי במטבח איש לא נחמד אוכלים את האוכל בפיתה ואת הפיתה עם היד תמיד לעד ולא כדאי לקחת צלחות בשביל להיות סבע תהיה זקוק להלחם במאבק שמנים וצימחונים מסוכנים חברות שמוכרות בשר ישן בשביל כמה מזומנים אני זוכר רק שאני התחלתי לקחתי רק מחבת לאט ישבתי ובישלתי כעבור חצי שעה הסטייק היה קצת קר אבל אחי אני אכלתי כמו סרוויול במדבר אבל יותר גרוע כשעליתי על הגריל אמרו לי לא רוצים בשר תביא לי חומוס וחציל אחי אני טיפה שמן וממש אידיוט אבל אף פעם לא אפסיק לאכול חומוס עם פטריות פזמון

יו יו יו

New member
סאבלימינל והצל - תל-אביב העיר

תל אביב ה-עיר מניאק מי לא מכיר סמים זיונים מסיבת וייזמיר ברחובות יש בחורות לבושות באוויר בלאב שילם את המחיר, הוא באבו-כביר סקס, נשים ואלכוהול מה קרה לרוקאנרול? היום נותנים בטראנסים כולם מרגישים ת'באסים רגע, תן לי להבין, הכל שם רק האוסים? מה זה קשור להיפ הופ, למה הביאו לשם שני פרסים? אהה שאלת, הבנתי. סמים-אני אנטי אח שלי, סאבלימינל מביא אותה בשאנטי יעני האמפטי דאמטי חי על הקצה מה אתה רוצה? אם אתה לא מרוצה תצא כולם עמוד דום! כל המקום אדום הצל והאור מציון חונקים ת'מועדון, עשה מקום! יו לא עוזב ת'מיקרופון, הייתי כאן ראשון ואהיה אחרון היי! איתי לא מתעסקים, אוקיי? בא מתל אביב אנד איי אם היר טו סטאיי אוליי! דיג'יי תתן לו בפלאיי בתוך המועדון המצב רוח עולה היי! איתי לא מתעסקים, אוקיי? תבין שהיי יוד פיי היי וו פיי זה אצלי בדי אן איי אוליי! דיג'יי תתן לו בפלאיי עזור לי דוקטור הופמן למה יש לי הזיות הייתי במסיבה פצצות על פטריות לא טריות חולם על חוף ים-קטן, חול-לבן הבראנז'ה, גאנג'ה והפנאן-שם אחי בנות צורחות, חזיות נפתחות בלינייות, איטלייניות, דו-מינימיניות שחמות כמו בוריטוס, פריכות כמו צ'יטוס אז טלפון לאחי "תביא את כל המי ומיתוס" כי מגואה לגהה אין אחד שלא צורח בגלל שוויל סלקטה רוצח אותי יו האקסטזי, סקס-תביא אני לא מדבר מהר מידי זה טקסט-קרבי אז הדיאליזה, הישראלי המצוי בקריזה הבריזה באיביזה לנו כלום לא הזיזה אבל אנחנו כאן, מייצגים את תל אביב סיטי עם סטייל שלא מהעולם הזה כמו איטי היי! איתי לא מתעסקים, אוקיי? בא מתל אביב אנד איי אם היר טו סטאיי אוליי! דיג'יי תתן לו בפלאיי בתוך המועדון המצב רוח עולה היי! איתי לא מתעסקים, אוקיי? תבין שהיי יוד פיי היי וו פיי זה אצלי בדי אן איי אוליי! דיג'יי תתן לו בפלאיי

יו יו יו

New member
הרביעייה הפותחת - אוהב בנות

שחורות או לבנות אני תמיד אוהב בנות אוהב בנות תביא לי כמויות אני תמיד אוהב בנות אוהב בנות עוד חרוז אני זורק לאוויר אם לא ידעת אז עכשיו אתה מכיר מה קרה? הרביעיה קורעים את הבמות יוצאים לבלות עם הבנות הכי חמות וזה לא קשה לראות שאליי הן ניצמדות כי ממה שקורה בחדר המיטות שלי נוצרות אגדות לקחת בחורה מיוון דרום אמריקה אוסטרליה שבדיה טורקיה וגם בוליביה ואם אפשר מהולנד החלונות האדומים אליי קורצים בנות שאוהבות הרבה מסיבות הרבה סמים את האמצעים מאמצים את הבת של השכנים מחנכים אותה עד שתשכיל שחורות או לבנות אני תמיד אוהב בנות אוהב בנות תביא לי כמויות אני תמיד אוהב בנות אוהב בנות בשדיים תומך בכיוון החץ הולך אותך ואחותך נלמד ונחנך נסביר ונראה איזה שיטה עובדת אני אוהב שלי את יורדת אם את זוהי מהדלת ותיקה או מתלמדת אף אחת מן התשובות אז את הזמן את מבזבזת ?את שותה או מתחשגזת או עושה גם וגם ?או אולי שמעת על משהו יותר מתוחכם תמיד מוכן תמורת כסף מזומן לתת בראש בבית לתת בראש בגן מפה עד פאקיסטן איראן עד ליוון אם צריך ניתן בראש לבת של יגאל בשן גם אם זה מסוכן אני חייב מיד לא מספיק להביא ביד מכור לשד אובססבי לישבן לשיער ולכל השאר אני אוהב בנות ובזה זה ניגמר שחורות או לבנות אני תמיד אוהב בנות אוהב בנות תביא לי כמויות אני תמיד אוהב בנות אוהב בנות ?נחש מה? מי בא להזיז לכם ת'תחת !חוצבי היערות הרביעיה הפותחת מחושגזים תמיד מעל אף פעם לא מתחת מתפרצים לאורלי ויינרמן לתוך המקלחת ואם אני עולה אז כניראה שאת יורדת מי שלא שתחזור הביתה ברכבת או באוטובוס רגע, אז זה מתחרז עם סוס במדעי הכוס אני עשיתי קורס מה לעשות אני חיי בשביל לעשות שטויות בשביל לדפוק בנות להתחשגז ולבלות לשגע ילדות להוריד ת'חזיות וגם כשאין לי זמן אני תמיד אוהב בנות שחורות או לבנות אני תמיד אוהב בנות אוהב בנות תביא לי כמויות אני תמיד אוהב בנות אוהב בנות © פזצטא

יו יו יו

New member
הרביעיה הפותחת - האינטרפלצ

זה התדריך איך למלא לבחורה ת'פה בשפי-כוס סודה למה אני כזה מגעיל אתן שואלות מנסות להתעלות על תעלות שלא קשורות לא ידעת כוסיות לומדות במכללות על להשיג כוסיות לא מדברים צריך לתפוס אותן לפני כל האחרים מבין? מגיל 16 לגדל ולטפח לחנך ולפתח לקבל את המפתח להיכנס למסיבה ולעשות שמח אם לא אתה יבוא מישהו אחר כדאי שתתבגר עליו לא תוותר ולכולם תספר שלה כבר יש חבר ואז אתה מתחיל עם כוסית ועם עוד אחת ועוד אחת איזה סנובית תני איזה מבט (נו) כולן כבר תפוסות או שכולן שקרניות לא בא לי לדפוק בא לי לדפוק לך מכות עזוב שטויות מצאת מטרה בחורה צעירה לא קשור עכשיו ממש אם היא שחומה או בהירה יש לך דירה אז עכשיו לעבודה אבל זה סרט מה זה חישגוז מה זה מיטה טוב שאת שואלת את יכולה גם להביא תועלת מי יכין לך ת'חישגוז מי תעשה לך ת'עכוז מי תיתן בלילה מעצמה 100 אחוז בהתחלה זה קצת פאדיחה תשאל את מיכה הוא ראה את הפונטציאל ותיראה מה חברה שלו הצמיחה איך משום דבר אני פשוט המום בקנה מידה עולמי אני נחשב היקום רואה דרך דברים כאילו לא היה שם כלום איתך אני רואה את הערב מגיע לסיום פורקן משווה את הגודל של הכלי שלי לכבוד של קזבלן כל פעם מקבל במיטה ציון מצוין תיקרא לי רוקנרול רוקו שותות אצלי עד הטיפה האחרונה לא שוקו אם הייתי יכול הייתי מכין חישגוז אבל אני כ"כ מחושגז ולא יכול לזוז אז תמיד אני מצוטט לחוקי התנועה רואה הרבה יותר ממה שאת מראה אם לא הצלחת להשיג קצת על תהיה אובד עצות קח בחורה מברית המועצות הן צריכות לפצות על מה שהבנות בישראל עושות נידלקה אצלי סירנה כשפגשתי את אירנה בתקופה שכולם רקדו ת'מקרנה ותדע שהיא קוזינה אם קוראים לה אינה היתה אחת כזאת אפילו בראש פינה עיברית היא לא הבינה קראתי לה אנגינה ועישנו את הצמח מינה ?לא מפסיקים להתחשגז מי יעז עוד בתולה מהרשימה מקזז תתרכז ותתחיל כבר למזמז תעביר את החישגוז הוא מתבזבז ?לא מפסיקים להתחשגז מי יעז עוד בתולה מהרשימה מקזז תתרכז ותתחיל כבר למזמז תעביר את החישגוז הוא מתבזבז

יו יו יו

New member
הרביעיה הפותחת - אף אחד

שמעתי שאין מים ראיתי כמה מתפללים אל השמיים עוד דקה או שתיים ירדוף אותי חיים יבין אבל למה חייבים במדינה הזאת להלחיץ כל דבר אותי מקפיץ וברדיו ניגמרו התחנות להריץ קונה עיתון בבוקר בערב חדשות רוצים שגם אני יצטרף לקרבות יש לי מספיק בעיות לא הפעם לא תודה אני ניתפסתי בבגידה וגם אין לי עבודה לשלם ת'שכר דירה צריך יש בעיות שאני לא יכול לספר מרוב שזה מביך אז למה אני ממשיך לבנות חדשות לבנות רגשות לבנות תמונות של כוסיות בלתי מושגות זה אצלנו בדם עם עם לב חם וגרים בנקודת הסיכסוך של העולם אף אחד, אף אחד, אף אחד, היום אתה לא יכול להאמין לאף אחד אז בוא אליי דן מרגלית תשב רגע בשקט תשתה איזה כוסית סיגריה תצית אולי תהיה רגוע תן להעביר בשקט את השבוע ואם לא יהיה פיגוע אז אני ינוח אולי בהזדמנות גם יפסיק קצת ת'וויכוח כי אין לזה כבר כוח אתם מזיינים לי אתמוח אתם לא נותנים לברוח לא נותנים לשכוח אם כל הכבוד אתה לא מעניין מעניין אותי הערב איך אפשר להזדיין במדינה הזאת אי אפשר להנות רוצה לחשוב על הבנות אבל נזכר בקורבנות בחורבנות מחורבנים שקרו לפני אלף שנים אבל מה איתי, מה, אין לי חיים? תודה, עכשיו תשבו בשקט אולי אני יחשוב משהו טוב על המולדת אף אחד, אף אחד, אף אחד, היום אתה לא יכול להאמין לאף אחד זאת שנת בצורת והעם במחלוקת כולם שולחים שינאה ואתם זה הכתובת יש הרגשה באוויר שבינינו יש קיר אין סוף לצרות ענן מעל העיר אז בזמן שעוד רב בתשובה מחזיר תשאל את עצמך אם אתה מכיר ויודע איך הגעת לכאן מי אתה בכלל ומפה לאן מודעות מעבר לפינה מחכה המציאות overאבל אני שוקע ב טעות תיגרום לאלימות לא שווה למות בשביל שטות כשסוף סוף שמח אז הורסים לי גם את זה עם הלוויה או אסון או איזה משהו כזה רוצה כסף להרוויח לחיות בשקט על ההר רוצה להירדם בלי לחשוב מה יהיה מחר אבל אי אפשר לא נותנים להימלט מהבית לצאת בלי לחטוף בפנים את האמת (לא טוב הדבר) אף אחד, אף אחד, אף אחד, היום אתה לא יכול להאמין לאף אחד

יו יו יו

New member
השבט

מאג: כבר שנים אנחנו כאן בבלאגן חלק מבית ספר חדש לא מאורגן מתוחכם-היטב מתוזמן עלינו בדרגות כמו מדרגות(קספר וג'י: מהיכן?!) מהמחתרת -תמיד האנדרדווג קואופרטיבי כמו קווים של דן תמיד מדויק חרוז חפוז בכל רגע זה מסוכן מתחת לעור מצוין כמו סרטן תן לי מיקרופון ביד וקרא לנו צוות לעניין שיגנבו לי -ליריקה יקבלו יריקה (ג'י :בום!) כדור לדקה בפחות מדקה כן מי דקר אותך או מי נגע בך בכלל מילים הם בומרנג זרקת לא נכון עכשיו תאכל מהשבט הכבשה השחורה שכאן כותבת מטפלת במתחרים כמו קלגרון בצרבת מתקפה שמתקרבת יושבת מחכה(קספר: כן כן..) לזמן המתאים אורבת הנה קספר בא. קספר: עכשיו זה רייץ פצייץ בגלגלייץ מסביב לכל הארץ תפור עליי כמו טיץ על מיכאל זוארץ ביום חמישי כשהשעון מראה חצות מתחיל להיות לי חם ולח כמו בשיא הקייץ משהו 10 טעים כמו אצל צחי בוקששתר אני הצ'יטה כמו צ'סטר אם סוסיתא כמו טנדר מאחורי השבט ובשביל זה צריך רכבת או מטוס עוצר בבן גוריון אני בפוס משחק נגעתי באדום אם חוצים עליי בלי חוקים עליי כולם לצעוק הללה באבאלה אם אתה בריאים עליי השבט דופקים חרוז לכל האבגדה-וזחטי-(מאג:קלמנסע-פצק-רשת) אני כובש את כל המצעדים-אני יורה אל השלבים הכי אבל הכי (סבא:נמוכים) מסוגל לסחוט כסף מפרסים כמו ברי וייט אני נותן פה לכולם בבאסים פזמון: עכשיו לשבט לשבט ולשלב את הידיים כך בשקט בשקט לא לפספס ת'הזמדנות שלך לשבת לשבת ולשלב את הידיים כך בשקט בשקט (הנה מטוקה) מטוקה: הלוואי והיה פשוט להיות כמו איזה לוני-טון עם כל הבעיות שבאות והולכות ושוב באות והכל מתון תנסה לחשוב לרגע מותק מה היה קורה עם הרובה מכוון לי בפרצוץ ואז אתה יורה נו בא נראה אותך עושה את זה בגדר מציאות כי היד משקשקת מחוסר השפיות אז ת'טוסיק ותשבשקט ותבין תטעות תרבות כישוף זה לא עובד ככה במציאות זה כזה פשוט DONT SHOOT אם לא תקבל נבוט מה קרה את מטוקה זהית? יושבת אם השבט ראית עשית צרות כמו נקיטה פצצת סקס כמו ריטה מותק של אפרודיטה כי ככה רצית זה לא משנה אם זה קשה או שזה לא הדילמה מאמי היא בין לראות או לא היות או להנות בכל זאת מהמשחק כמה דקות או שתיקח את האקדח ותכוון לי לרכות! (ג'י : סבא מה אתה עושה?!) סבא: קונה מניות עכשיו בבורסא למקצבים ולחרוזים ולמטאפורות עסקים שחורים כמו הגלימה של זורו טכנולוגיה והסטארטאפ של השבט תפס את המסלול במהירות של רכבת שמתקרבת לא עוצרת מהירות מתגברת ומתגברת עוד הרבה יותר מהר(קספר: כמו בסרט) כמו סופרקאליפראג'ליסטיקאספיאלידושס גדול מדהים ענק חזק מוציא אותך מפוקוס-לשוק-אס- -טרטגיה מתוחכמת של ג'י-טאקניקה דיסכוטכניקה-בלי שתיקה לאף דקה כי באנו להסעיר כמו טורנדו כמו סאדו ליבידו כמו גול של רונלדו ריבאלדו זה טנגו אם השבט וזה חי באולפן זה טעים זה מעדן דופקים כבוד ומייצגים את כרמיאל חולון עפולה ומבוא דותן (כולם: וזה טעים זה טעים זה טעים..) פזמון: עכשיו לשבט לשבט ולשלב את הידיים כך בשקט בשקט לא לפספס ת'הזדמנות שלך לשבת לשבת ולשלב את הידיים כך בשקט בשקט ג'י : כן זה ג'י טאק וזה בא בחשבון כן זה השבט אם האון זאת קטסטרופה באתי לטרוף עם פוטנציאל המנוצל עד הסוף זה השבט שבכם זורע(סבא: את הסאונד) בעל הבית השתגע(סבא:עם הסאונד) הוא מכוון יורה פוגע (מאג: בום בום!)(סבא:עם הסאונד) בעור התוף ואני לא לוקח שניה כדיי לשאוף(מאג: ואווווו) ולנשוף אויר לראות באנו להעביר את היכולות עולים לשלבים הבאים אם הסטייל שאף אחד לא יכול לחכות אבל כל אחד יכול לחכות לדבר הבא שהשבט מתכנן -אלבומי זהב ופלטינה כן יהי רצון ונאמר אמן (השבט:אמן אמן..)

יו יו יו

New member
כלא 6 ומני - התכנית

:סיקס אני הבוס של הזירה נכנס ומנטרל את האזעקה אני מודיע לעולם שאני בא ומקשר אני שופך את המילים שלי למעלה זה אומר כמו השמש את הקהל אני מסנוור מהפיכה בעולם הפירסום !אני העט שלא נגמר אני הלא שבמותר אני ה-בום כי יש לי אלף סיגנונות כולם שונים אחד אחד כלא 6 מני מאן יאגה-יו כולנו עם מאוחד אל תתעסק אתה בטוח תתרסק ההופעה לא ניגמרה אז אל תלחץ על המפסק מובן? האלמנט השישי הסולטן זה מסוכן לסיגנונות כמו חרוזים השש הוא רב-אומן אש אדמה רוח ומים זה הכל במתכון לא תימצאו את המוצר הזה בשום מחירון זה הוריקן גדול זאת רעידת אדמה אז סיקס מביא לכם ת'היפ-הופ מבחינה חדשה :פזמון בוי בוי זה מהקהל אתם נותנים את הגל אתם נותנים ת'אווירה אנו נותנים את הסטייל זה לא ניראה מעולם וזה לא יראה שנית מהיפכה בעיצומה והכיבוש זו התכנית :בייבי ג'י מאוצר המילים לעט לדף ישר למיקרופון הדון האחרון אחי כל טראק נהיה הימנון כלא 6 ומני כולנו עם מאוחד הדור החדש עצבניים אחד אחד אני חותך אותכם כמו סכין חדה אז רק תיתן לי את הביט אני יוצא להשמדה אני שוחה כשאין מציל ושימו לב אנ'לא טובע יותר מקום למילים בראש מלדיו מעט נובע בכל מקום בכל יום את הכללים אני קובע עצבים אצלי בראש את הצילילים אתה שומע אני כותב חושב כותב בצנזורה לא מתחשב עם אזעקה אדומה כמו אסטרטגיה במחשב לא שמו לב רק למה שיצא לי מהפה כי כל מילה היא מחלה שלא נמצא לה המרפא אני שוטף,קוטף,חוטף החרוזים שלי גורמים לאנשים להתעלף כי לפיסגה אני שואף :פזמון בוי בוי זה מהקהל אתם נותנים את הגל אתם נותנים ת'אווירה אנו נותנים את הסטייל זה לא ניראה מעולם וזה לא יראה שנית מהיפכה בעיצומה והכיבוש זו התכנית :אמ.סי מני יו תנו לי להיכנס עם כלא 6 אל תגידו לי מה פתאום כי זה פתאום ורעמסס אני לא גוסס בקיברו של פרעה אני לא מהסס אני כמו וויליאם הכובש אני נושף עליכם אש מטרות אני כותש כמו מוקש שהונח בשעה חמש בצד ארבע שלוש שתיים אחד בום הפצצה של המימן הרעם של הזעם מכאן אזל הזמן סליחה הוא לא ניגמר לא הסתיים סופו של הקוסם מארץ עוץ סיפור מצוץ כמו עוץ לי גוץ תתחיל לרוץ בבוץ תפתח ת'פה יפה ילד ות'סוכריה שלי אתה יכול למצוץ ?מה?, מה אתה בשוק? מה?, כי אף פעם אני לא מקלל אמרתי אני הולך עד הסוף על הזין שלי אל אני מקלל אני מתמסטל אני משגל קטינות בועל כולן קוראות לי מני המושיע הגואל :פזמון בוי בוי זה מהקהל אתם נותנים את הגל אתם נותנים ת'אווירה אנו נותנים את הסטייל זה לא ניראה מעולם וזה לא יראה שנית מהיפכה בעיצומה והכיבוש זו התכנית :יאנג-אי מכה שורשים ומתפתח לא פוחד ולא בורח אבל זורח בלילות כמו הירח שומר על הסטייל כמו מאבטח שומר עליו מפני (סיקס: רוצח שכיר) האמ סי הכי צעיר בעיר מכיר וגם יודע אמ סי יאנג יורה וגם פוגע זורק וגם קולע את כל המתחרים שבסביבה אני בולע אף אחד אני לא רואה ולא שומע אחי הצחקתם אותי תמוז מתאים לי מינימום ת'גראמי ילד תל-אביבי שעומד לכבוש גם את מיאמי נפאל פריז אל איי וקליפורניה לראות אותי בלי כלא 6 זה כמו פרס בלי סוניה סוגר חשבון (טעינת אקדח) דורך את הלשון יוצא ללחום בתכנית להוציא את העולם מהחלום המילולי וזאת היא רק ההתחלה של התכנית שלי ויש לי זמן אני כולה בן 16 ילד קטן עם תכניות גדולות

יו יו יו

New member
כלא 6 פריסטייל חי בעסק שחור

אני שר כ"כ מהר יוצא לי אש מהגרון תמיד ראשון לא אחרון בפיסגה כמו החרמון מסוכן כמו סיכה לבלון הכישלון לא בא בחשבון וזה נכון מרוב שזיינו לי את המוח הוא בהריון תשים לי קונדום על הלשון וטמפון בגרון אני ימשיך לזרום בלי למשוך טורף ת'דף בלי עיפרון עמוד ראשון בעיתון יצירת מופת דופק הופעות במוזיאון לא חושב על המילים פשוט בורחות מהלשון לא נותן למתחרים שלי לישון מוציא מילים מהפה כ"כ מהר ששללו לי את הרשיון מאוצר המילים לעט לדף ישר למקרופון,האלמנט השישי והדון האחרון כלא 6 בעסק שחור כולנו עם מאוחד,הדור החדש עצבניים 1:1 אני חותך אתכם כמו סכין חדה,רק תיתן לו את הביט הוא יוצא להשמדה אני שוחה כשאין מציל ושימו לב הוא לא טובע יש בראש שלי יותר מקום לדיו מעט נובע בכל מקום בכל יום את הכללים אני קובע העצבים אצלך בראש את הצלילים אתה שומע אני חושב כותב חושב בצנזורה לא מתחשב עם אזעקה אדומה כמו אסטרטגיה במחשב לא שמו לב רק למה שיצא לי מהפה,כי כל מילה היא מחלה שלא נמצא לה המרפא אני שוטף,קוטף,חוטף החרוזים שלי גורמים לאנשים להתעלף כי לפיסגה אתה שואף מתיז סטוק של עשן כמו איזה מנגל מתנפנף זה לא את צ'ינוביץ כי את כולם אני שורף עושה דליקטס מחרוזים תקרא לי שף ועכשיו תורי. אני הבוס של הזירה,נכנס ומנטרל ת'אזעקה אני מודיע לעולם שאני בא מקשר אני שופך את המילים שלי למעלה ואומר כמו השמש את הקהל הוא מסנוור מהפכה בעולם הפירסום אני העט שלא נגמר אני הלא שבמותר, אני הבום! כן יש לי 1000 סיגנונות כולם שונים 1:1 כלא 6 עם מה ? עסק שחור כולנו עם מאוחד אל תתעסק אתה בטוח תתרסק ההופעה לא נגמרה אז אל תלחץ על המפסק מובן ? האלמנט השישי הסולטן ומסוכן לסגנונות כמו חרוזים השש הוא רב אומן אש אדמה רוח ומים זה הכל ,המתכון לא תמצאו את המוצר הזאת בשום מחירון זה הוריקן אחד גדול זאת רעידת אדמה הסיקס מביא לכם ת'היפ הופ מבחינה חדשה אי אפשר להתעלם מהאמת אי אפשר לשכוח כ"כ חזקים שגם דרקון נראה אפרוח,אוףףף אין לי כוח אי אפשר להתעלם מהאמת אי אפשר לשכוח כ"כ חזקים שגם דרקון נראה אפרוח כי ההיפ הופ זה כח שיגרום לי לפרוח ולזרוח ולצמוח יו אם סי יאנג מכה שורשים ומתפתח לא פוחד ולא בורח אבל זורח בלילות כמו הירח שומר על הסטייל כמו מאבטח שומר עליו מפני רוצח-שכיר האם סי הכי צעיר בעיר מכיר וגם יודע את כל ה... את כל האוייבים שבסביבה אני טורף,ולא משאיר כי אין לאן להתחפף כי זה ברור זה סגור לדיבור אני מכור אני נלחם על מקרופון כמו נרקומן אחרי כדור אף מילה שלי לא נבדלת בין מותר לאסור לירון תאני כבר ליטף לי ת'קרחת כמו גור אני בלי מקרופון כמו דוס בלי ציצית נכנס לתת מודע ממש כמו זרע לביצית ומעיף מכל מקום חרוזים לשמיים עכשיו בכל המובנים ראשים נפלו לתוך המים זה כבר נדרש,מילניום חדש איך המרגש? הגעתי לפוצץ פה מתחרים זה לא חדש מסתובב בלי מתחרים עם ראש מורם ללא חשש אם לא שמתם לב אז רק תרגישו את הקלאץ' עכשיו כולם איתי,ההיפ הופ אמיתי עם קוואמי דה לה פוקס האלמנט השישי זה חם זה חם זה פחם זה נכנס לכם לJA כי ג'חנון כזה לא נראה מעולם אז בום! כלא שש אנחנו באנו להפציץ,בום!,השיר הזה את המתחרים שלי מלחיץ איך אפשר שלא להתייחס אוOH YES ! מבלבל לכם את המוח ללא שום אינטרנס יא מאן !! ירייה נשמעת גופה צונחת למותה החרוזים חודרים למוח כמו כדור שמתפוצץ במטרה אתה חשבת שזו רק הייתה שמועה כלא 6 זה לא משחק זה מלחמה זה לא בדיחה אחי זה לא מבויים כמו בקרקס כל בנאדם שבא נגדנו על נפשו פתאום הוא נאדה (נס) הא' ל' מ' נ' ט' השישי זה לא חלום מציאות אל תתקרב לפה יותר-תסתום אתה חושב שאתה גבר ? נכנס בי עם מקלות לי יש יצרים מילוליים שנזרקים כמו קוביות מתינוקות אחי זה לא יכול להיות,דווקא כן נסתום ת'פה שלך כ"כ מהר תגיד סחטיין ?????? כי בוצעה המשימה,את ההיפ הופ לארץ הבאנו ובמכה אז נפתרה הבעייה או שיש לנו עוד ? מה זה עוד ? תבכה שזה אנחנו כי חשבת שזה שוד מצד אחד יאנג אי ,מצד שני הסיקס משפץ לכל המתחרים ת... משפץ למתחרים את הצורה כמו מיסטר פיקס משורה לשורה לשורה כל אמצעי מקדש מטרה כלא 6 ממשיכים קדימה למתחרים כבר אין ברירה הנה כלא 6 יותר חם מאש,תביאו את הקש ותתחילו לנשנש לובשי כחול לבן מלידתי ועד מותי בייביG זה אני,האלמנט השישי אני מגיע ועכשיו ממטיר עליכם מילים כמו עלים בשלכת בסתיו אתה מרגיש עלי גדול אתה מרגיש עלי חזק תשים ת'פקק בוא נסיים זאת ברחוב יבוא ברק אצלנו ברחוב עשן וערפל שחור אני מגיע מהאנדרגראונד כמו הפוג'יז בSCORE תמות מקור הלב שלך עכשיו מוחרם על זה לא חשבת ..נכון יא מטומטם ? לירון תאני.אווווווו..עסק שחור בוי בוי בוי בוי בוי בוי בוי יא מאאאאן !! איזה יופי כלא 6 כלא 6 - בייביG , סיקקקקקקס ,יאאאאאנג יורה וגם פוגע WHAT .... כתב : דודוB עזרו: אביב וקס , עומר פלג

יו יו יו

New member
(הרביעיה הפותחת - עסק שחור (פתיח

יום חמישי (חמישי)חמישי בחצות העסק הוא שחור את זה כל הבנות יודעות האיש עם האפרו האיש עם הזקן אם זה מטי איי או מאל איי תשמע את זה כאן מוסיקה שחורה חמה ישר מהתנור אורי בוא תסביר להם בדיוק מה הסיפור יש את קוואמי ולירון יובי מנדלסון חברה ששמעתי עוד כשגרתי בצפון תכנית חלקלקה אבל אין בה שום סבון להיפ-הופ בארץ הם נותנים את הטון אני מוריד את הבגדים ומכבה את האור האישה כבר מתפשטת ונצמדת מאחור התחלנו בתנועה ואי אפשר כבר לעצור זאת הדרך שלי לשמוע עסק שחור (עסק שחור יש לי עסק שחור)

למעלה