שירשור לירקס ישראלי

יו יו יו

New member
מומי לוי ואמורא - תן לזמן לנצח

מילים - אמורא ניר ממון ומומי לוי לחן והפקה מוסיקלית - מומי לוי :סבא ג'ון איזה בוקר מצוין כוס קפה וקוראסון על השולחן קורא עיתון שמבשר שהסבבה כאן מזמן (?קספר: היא כבר כאן מזמן מה לא שמעתם) לכל מקום מגיע הפנאן אני מסית את הוילון הנוף מצית את הדימיון מציץ בלוח ובודק שוב איזה יום היום פתאום משום מקום זה בא מילה ועוד מילה ועוד מילה יושב על הפסנתר ומחבר עוד מנגינה נה נה נה נה עובר עוד יום קובר עוד זמן זה לופ שלא ניגמר שעות אני בשאנטי לא מוכן לזוז עד שהשמש תירגע אני לא יורד מהספה אם לא תביא לי את הארטיק אני ישן ולא אקום עד שהיום ניגמר כי ניגמר לי הכח לשטויות כי הקצב זה השארם שלי כמו מין אשראם בשבילי ?כמו הבית שלי אתם קולטים אותי :פזמון מומי ומתוקה קח עוד דקה אל תרוץ תירגע (ותן לזמן רק לנצח) שעה בחיים תישכח עוד שנים (אז תן לזמן לנצח) :קספר אין לי כל ענין בזמן - מאן סוגר את התריסים נרדם סתם ?אז למה לי לקחת ללב גבי גב- שב תוריד נעליים (סבא ג'ון: בוא תתרווח בן) יו אני נח על הכורסא - הקופסא עמוסה בסרטים, לעיתים רחוקות ,מתעניין בפרטים מתאים לי כשלא מציקים לי ואני פנאן מרגיע, מגיע לנירוונה שלי והכל מצוין :פזמון מומי ומתוקה קח עוד דקה אל תרוץ תירגע (ותן לזמן רק לנצח) שעה בחיים תישכח עוד שנים (אז תן לזמן לנצח) :מומי ומתוקה מנסים לראות ולהבין את כל מה שקורה סביב לא מגלים כלום על העולם הזה אולי כדאי לי להפנים :גיורא הממ הממ בחיק הטבע שב המוסיקה תיקח אותך ללב הים בקבע שם אני נמצא תמיד נירגע אני מאותגר מאיבה וחובה לתת אהבה לשלווה גברת נירוונה שווה מגאנה לאנגולה לגואה ללא תלונות או טענות למיניהן רק תן לי את המיני-דיסק תביא לי ביסק-וויט ושוקו ואני מסודר מצוין כאן גיורא בן יעקב מבוא דותן :פזמון מומי ומתוקה קח עוד דקה אל תרוץ תירגע (ותן לזמן רק לנצח) שעה בחיים תישכח עוד שנים (אז תן לזמן לנצח)

יו יו יו

New member
טקס פרסי מסך הזהב

צביקה הדר: אז במצב הנוכחי שלא הכל הכי הכי מה כבר צריך הבן אדם? אם לא לשמור על ראש נקי לכן כדי לא להתבאס בוא נתרפק על זמן רוורס אז במרקע היו שירים שלנו הם פה מזכירים איך אז היה הכל ברור נוסטלגיה זה כל הסיפור הסולן של פאנקנשטיין שאין לי מושג איך קוראים לו: יש ראש לשועלים וראש לאריות יש ראש עם תלתלים וראש עם בעיות יש ראש הממשלה, זה הראש הכי חשוב ולנו ב***ילה יש רק ראש של כרוב (גרוב?) ראש כרוב כבוש אפילו לא כרובית רק כרוב כבוש וחומץ בחבית ראש כרוב חמוץ, ראש כרוב אל תתייאש אם קצת תלמד תהיה פחות טיפש צביקה הדר: העולם הוא כדור, זה ברור, זה ברור אבל מה לא יודעים, מה שיש בו בפנים לשם כך, לשם כך, לשם כך את הריצ'רץ' נפתח את הריצ', את הרצ', את הריצ'רץ' נפתח ונראה עולמות משונים מה בריצ'? מה ברצ'? נסתכל מרחוק מה שיש מה שיש בו בפנים סאב והצל: קום בן אדם קום-קום אל תישן איפה הימים של בית הספר הישן? (מישהו שם לב שהשורה תקינה לשם שינוי?) בן אדם היה נרדם עם פסוקו של יום קם על הבוקר, שעת כושר, ערוץ הראשון Well, היום הכל רזה ודיאטטי, תה-טיבטי אסתטי, אטום הרמטי, פעם נהנתי חיינו בלי סודות, אבל זהו זה נגמר הייתה סיבה למסיבה אבל זה גם כן עבר שוקעים בזכרונות מתקופה קסומה של מאגיה טובעים בעבר, נאחזים בנוסטלגיה תקופת התמימות, פעם הכל היה פשוט יש ערוץ אחד אח שלי, אין שוטטות שוקי זה שם, דובי-דוברמן זה כלב תהיה בקשב, תן סבב על הקצב מצב בקאנטים, לשבי יש חור בגרב but, המסך זהב כל העולם הערב צביקה הדר: טלוויזיה חפיף העולם הערב מביאה ת'סעיף העולם הערב את הראש מנפחים העולם הערב איזה שני מלוכלכים העולם הערב כולם, נראה לי: זהו זו ולא אחרת (תהיה בקשב, תן סבב על הקצב) מים סוף עד ים כנרת (המסך זהב העולם הערב) בקיבוץ בכפר בכרת (לא כרם!)זהו זה ולא אחרת זהו זו ולא אחרת (חיינו בלי סודות אבל זהו זה נגמר) מים סוף עד ים כנרת (הייתה סיבה למסיבה אבל זה גם כן עבר) בקיבוץ בכפר בכרת זהו זה ולא אחרת

יו יו יו

New member
סינדרום ועומר - פרסטייל

עוNר: יריית פתיחה, בעוצמה שמשתווה לרגעי השיא הכי קשים של מלחמה, מהלומת קרב, שמתבוללת במילה וסגנון לחימה שמשתקף בהקשבה עושה חייל במסווה של בעל אמונה ההתמקדות בליריקה עוד תתברר כנכונה הבזק האור נמצא מבעד לקצה המנהרה נשבור חומות של תקווה, מחסומים של השראה ראה ת'קרב הזה כמלחמה על המילה לא נסתפק בקיומה של עוד מלחמה קרה, ואם אין אני לי (מי?) מילולי לי וסטייל סביר כבר מזמן שלא מתאים לי לא מגן אלא מתקיף, בנשק הטוב של האדם הרי ידוע שהקרב הכי קשה נמצא כאן בין תאים תאים, זרמים של ידע נצברים, כוחות מאותגרים כבר מזמן אינם שולחים עצמם, למטרות ברות-כבישה, מחפשים דרכים קלות ללא קשיים ומחשבה ולהם אני שולח מסרים ברמיזה לתודעה, שלא אומרים איכס על ליריקה זה כבר ידוע, הטקטיקה היא קרב מוחות המלחמה היא המסגרת, ומילה ההתקפות ולשון חדה חודרת מבעד להשקפות, של כוחות האויב, המלחמה היא לדורות ובלי סודות, תנו לי רגע של אמת כמו גורו על המייק כמו קצין האינטלקט השאלה עוד כאן, הינה חוזרת ונשנה, האם דבר אינו חשוב ממי המנוחה בהנחה, שהאויב הכי גדול של מלחמה הוא האובדן שמכה אותה בלי הרפיה וכדאי שתדע, זו לא מלחמת התשה, זו רק מלחמה על המילה... פזמון: {הכל מילים, העט חזקה מהחרב, אין מקבילים, הלשון חריפה מהארס תמיד תדע, הנשק שלנו תעלומה, כי הכל הוגן במלחמה - ומילה.} X2 סינדרום: נמצא עמוק בתוך עצמי, שופך דם אל תוך הדף, במצב של אגו-טריפ-הופ, לוקח היפ-הופ - אל הסף. מכל הבלבול שנוצר אני תוהה לי למה אומרים לירי-קל-לי, כשקשה-לי? יכולתי לטעון שאין שווה לי, אבל אני אם.סי בריבוע, לכן המקביל שלי הוא אי. אליעזר בן יהודה ודאי היה גאה בי, אם היה רואה מה אני עושה עם העברית. בתוך ים של מלל ריק אני מאיר כמו מגדלור, שופך אמת על חיקויים זולים שמופיעים בתור. נשבעתי לשבור, קודים, מוסכמות, את הכלים, במירוץ הזה החזקים שורדים. אבל הסוס הזה ממשיך לרוץ, רבותיי אני ממליץ להניח הימורים לפני המירוץ. החרוז הזה הוא לא פרי-סטייל, החרוז שלי הוא פשוט פרי של הסטייל שמלבלב-פורח, מתהווה ומתנסח יוצא מראש גדול, שלא מפסיק להתנפח. אני מתבסס על אובססיות, כי אם אתם נשברים, אני רק הולך ומתחזק מדיפרסיות. כי מה שלא הורג אותי, מחשל אותי, ויקח הרבה יותר מחרוז כדי להשתיק או לחסל אותי. אולי תנסה לחשמל אותי, אבל אני כבר פועל לפי זרמים חיוביים ושלילים. הכל בתוך הראש, הכל בתוך המחשבה, פשוט נותן לליריקה, לשקף מה שמופנם אם יש מייק, במה, תהיה בטוח אני שם, מוליך עם של חסרי אמונה דרך הים. פזמון: {הכל מילים, העט חזקה מהחרב, אין מקבילים, הלשון חריפה מהארס תמיד תדע, הנשק שלנו תעלומה, כי הכל הוגן במלחמה - ומילה.} X2

יו יו יו

New member
פיזדה - פריסטייל

תסיר מהנשמה שלך פרורים של מקופלת גב אתה יותר לחוץ משערות של מתנחלת אתה לא מוצא את העומק אז תחפש ת'עומק באוקינוס של ספרות שהיא לא ספרות מערבולת משניה לשניה כל מה שאתה רוצה כבר ניגמר מדקה לדקה היום הופך למחר רק הרגע קמתי והראש כבר על הכר בחזרה הכל מעגלי אותו סיפור מוכר מה מותר? לשמור על החרוז זוהר בחושך כמו אוסקר מצייר לך ת'ליריקס כמו בסרט מצויר מה נטרק? מה ניסגר? הסתננה לפה אינפציה עשרים שנה עברו לא עובר את הסלקציה של החיים שלך, שבחיים לא דיימינת גם ברגעים שבהם פיקפקת גם בטעויות שאח"כ הצטערת ונותרת לבד בדדדדדדד רק קדימה דימה דימה אף פעם לא אחורה חורה חורה אל העתיד מתמיד להסתכל כיין ראפ בעברית גורם לכם להתפעל זה מבלבל אני יודע רק קדימה דימה דימה אף פעם לא אחורה חורה חורה אל העתיד מתמיד להסתכל כיין ראפ בעברית גורם לכם להתפעל זה מבלבל אני יודע זה גן עדן היפ הופ בניחוח של ימי קדם אלמוניים שמנסים להבלט הם אבן דרך בלי איזכור לדם אלימות ושתן סוניק זה לא אירון מיידן יש כאלה ששרופים את הקלוריות בבטן יש כלאה ששורפים את השעות מול התקן לא בשום קטגוריה אני פה על תקן של ערוץ שאומר שאסור להגיד לזה לא ולזה כן או בימי הצעירים הייתי מזדקן משועבד לסיטקומים והופך יותר שמן כל רגע עכשיו אני חש בהקלה ההיפ הופ לא רצה להיות חבר שלי בהתחלה עם השפעות מקינג סטון ממונטי גובי מחשבות שכאילו קרצו ואמרו לי היי בער בי נוזל רותח לא קפה ולא תה ויש לי סטייל, איזה סטייל? פה לפה דובי דובון כוח רצון מוח בדום כמו נינג'ה קוואסקי באור אדום כמה תוויות שעל ראשי הדביקו אני גדל מתפתל ומסתלסל כמו עץ פיקוס ביקום,שבוא תיפול ותקום מלחמת העולם השלישית היו! (בום!) שים לב איך הגבי מאן זורח בורח על קרקע שכלום בה כבר לא פורח וכבר נימאס מכדורי מראות מסתובבים כמו שנימאס לך מחרא שדבוק לך לנעל כבר שנים אתה תוקף בחזרה בול במטרה גם אם ניקלעת לצרה אל תדבר במישטרה, מה קרה? יש לי רובים מסודרים בשורה גם אנטנה שקולטת מה קורה בסביבה מרגיש כמו אש במוזיאון שעווה (שעווה, שעווה, שעווה) אני הרגע של דודלי השניה של מוגלי ואם אני במאנצ' ממש כבד מה לעשות אוכל אפילו דוגלי תמזוג לי עוד! ניכנס יין יצא סוד במקרה שלי אחי אולי יצא איזה נאד אני דיי סימפטי אחרי כל האקסטות שבלעתי אנשים דלוקים ניגשים אליי בטוחים שאני מתי כספי נימאס לי! נישאר בבית לא רוצה סמים זה לא נעים אבל עדיף להיות פה בחדר עם ארבע צפוניות מתחת לסדינים כמו אמא גורילה שמוציאה לבת גורילה מהשיער כינים מכל דבר שאני רואה קורא שומע זוכר רק את הפרטים הקטנים עכשיו אין לאן לברוח קיר בטון מלפניי נאצי עם אפרו מאחוריי נשאר לי טיפ טיפה כוח זה הזמן לאינטואיציה גבי-גב שביל ימין או שביל שמאל אל תתערב אחי תתחיל לערבב הדף ריק (מה?) העט ביד אני מתייחס למילים כמו איזה רב-פקד לכל דבר יש סדר למילה משמעות זה שיר שילכו עליו מכות מחוץ לאזימוט אופס לא טוב לדבר על אלימות שכחתי שאני פה בשמה של האמנות רק קדימה דימה דימה אף פעם לא אחורה חורה חורה רק קדימה דימה דימה אף פעם לא אחורה חורה חורה את הפריסטייל מקדיש לפלאסטר שהוריד לנו את הביט מנאפסטר פיזדה פה על המיקרופון כיין בתכנית של קוואמי ולירון

יו יו יו

New member
הארכיון - פנומנלים

קון-איי : A-Yo, Check This, אני הולך עם הבאגי'ז בשביל לא להגזים לא שם גם את Neckless The Fact Is, שאני לא מוותר, כמו ארנולד שוב פעם חוזר,חורג מההורג, דורש להתעורר שעון החול שלי משום מה מתקתק, What The Heck במציאות של היום לא מתפלא אם עוד דבר מתעוות לא מאט, רק קופץ מק"מ למאך איך שנשפך עוד דבר מלוכלך על המלאך, הופך בגדים לבנים לשחורים, והצבעים מתערבבים עד שפסיכודל, או האל , הם כבר לא מבינים, אז מה ששולט זה החושך ובראשו קון-איי, תגיד : "כן סנסאי" , בלי "היי" או "ביי" Like a Spy , באירגון שנקרא "הארכיון", כאן על המיקרופון, אני פותח את השער לדימיון? פיתרון לדעתי זה לא דעה רק תוצאה, של הכרומוזום, ב-DNA, אצלי במחשבה, בבקשה, סליחה, מילות הסכם והבנה, האומץ שנובע מהחומץ עוד יביא להפצצה, Ka-Paya, אני מדליק אותך עם אש, Fire Higher, עובר בכל Wire , דרך הטלפון, גז, המים והחשמל, מקשר טיפות רעילות שאותך מחשמלות, זורק דימויים שאנשים חושבים שזה מטאפורותקולעות, בזמן שאני רואה רק בורות שמציפה את הגדות 2X פזמון: אנחנו ,2 Mc's With a Mic קון-איי וסטרייק, מי לעזאזל Wanna Fight? אוניברסלים, שמים זין על כל הנעליים, אבל זה לא משנה, כי אנחנו...פנומנלים סטרייק : No More Mr. Nice Guy, עכשיו זה על אמת, God Dammit נמאס לי מפשרות, אין תרוצים Get It? פרפקציוניסט, הדרך הכי טובה לתאר ליריסיט מקדיש את החיים שלי, Obsessed With This, 99 אחוז מהפוטציאל שלי לא נוצל אבל עדיין, משאיר נזק פיזי על קהל אני לא זז, עד שדמו של האויב יוקז Guerilla War face, שים מסכת גז, נשק לא קונבנציונלי, אפקטיבי וברוטאלי באופן וירטואלי הורס אנדיבידאלי בשבילי הדרך, היא לזרוק מלח על פצעים מי יגיד לי שהמטרה מקדשת את האמצעים? בשבילי, האמצעים מקדשים ת'מטרה אנשים לא מתקרבים לגיוון, מה זאת מחלה? הם סגורים בתוך עצמם כמו איזה כלי הרמטי עוד אנלפבדטי עושה משהו טוטאלי פטאתי אנשים אומרים שיש לי פה ביוני אני מתחבר עם מיקרופונים, כמו זוג כרומוזומים עובר בסיבים אופטיים \ כדי לשפר את האיכות מחדיר עצמים רובטיים \ שלא תהיה לכם טעות שיטות הכתיבה שלי הן בלי אפשריות, מטורפות אני כותב עד שיוצא עשן מהעצבאות כי מילים בשבילי הן סך הכל פתח לדמיון אז מקימים ארגון, אתם צריכים שם? הארכיון אז לפני שאני הולך תגיד בתאבון כי לא משנה מה, אני בראש שרשרת המזון

יו יו יו

New member
חלוצי החלל - פרסטייל

אה -יה! שתינו את כל החלב בשביל החלב כל חור שחור אנחנו במערכת השמש עסק שחור (אתה מקשיב חמי?) 0:1 מירו: אומרים שהכל שמח לפני שנולדתי שהכל היה פשוט ניפלא לפני שהגעתי היה טרומפלדור ושלום ואריק היה בן גוריון וחיים נחמן ביאליק אבל ניראה לי שמשהו פה בכל זאת פיספסתם מקצבים של החלוצים לא טעמתם עושים אותם מתוקים אנחנו במאנצ'יס כל היום רק חושבים איך להרים פה ת'בסים תו ברגש תשמעו תירקדו אוטומטי אמרתם אני ואופ תיראו מה קיבלתם שפשפו ת'עטיפה אני אקפוץ כמו ג'יני מגשים משאלות אני אחד במיני כי אף אחד לא עושה לכם לזוז ככה; אף אחד לא עושה לכם לשיר לה לה לה אז תשיר באבא ותסובב את התחת אם אתה הנשיא או הראי שבעזה מדליות וגביעים אני מחזיק בשירותים לא צריך עיטורים בשביל להיות הראשון בחרוזים כי אף אחד לא עושה לכם.......... שימו לב זה הפזמון עושה את זה.......... אוקי אני יגיד אף אחד לא עושה את זה - כמונו אין פעלולנים זה רק - אנחנו כתבנו את השירים וגם - הלחנו רציתם חלוצים - הגענו חמי: הקש בעץ אני בא הקש בעץ בנות זה הזמן עכשיו להתפשט מביא פאסון מביא גוף ממקום אחר ההופעה מתחילה כדאי שתמהר אין לי מתחילים אין לי רחמים כשאני פה על הבמה אין מקום לילדים כי באתי עם הקצב שבא להפתיע באת לאכול או באת להזיע? בוא תשפיע הדבר האמיתי אנדרגראונד ראפ ראפ ישראלי תסתכל על המומחים ותיראה איך עושים את זה את חברות התקליטים נלמד איך עושים את זה בשביל להחזיק מיקרופון בוא תיראה איך עושים את זה אתה צריך להיות איתנו כאן לעשות את זה פיזמון: אף אחד לא עושה את זה - כמונו אין פעלולנים זה רק - אנחנו כתבנו את השירים - הלחנו הנה הגענו - הגענו אף אחד לא עושה את זה - כמונו אין פעלולנים זה רק - אנחנו כתבנו את השירים וגם - ניגנו רציתם חלוצים אז - הגענו מירו: אתם רוצים לבנות בניין תיקראו לקבלן בשביל חרוז עיברי מושלם אתם צריכים רב-אומן לאן הלכו כל הפרחים? קטפתי את כולם כל מקום שמחלקים בו פרסים - שם אני שר בינגו ולוטו לקחתי גם אותם כנסי איתי לאוטו ניסע לקשת בענן מיקרופון ציוני אני המצאתי לבד בדד מהמרתף ביבנה ישר אל החלל רוקד בכוכבים יותר גבוה מHIGH אומר לכם ביי ודי לבכות די די די (חמי: מעלית הקצב יוצאת בעוד מספר דקות) אנחנו נרכב עליה לאן שהיא לא הולכת אנחנו נגיע לכוכבים נמלא עוד מחברת בחרוזים כה מתוקים שתקבלו ת'חרזת מסיימים עוד פרק כדאי שתיקחו מזכרת כי בפעם הבאה כבר נעשה את זה אחרת כי אף אחד לא עושה את זה - כמונו לא לא לא ניגמר הרית'ם בא הרית'ם הלך הרית'ם בא הרית'ם ניגמר הרית'ם ואנחנו עדיין כאן חלוצי החלל חמי ומירו משדרים מעל גלי האתר חרוזים מתוקים מתוקים חמי: ממתקאץ' שוב עושים פה קוועץ' כמו כמו ואן-אריק בלי קץ רק מחפשים את הקאש אני יודע רק איך לעשות להיטים נישאר איתכם שתשימו ת'שקלים אני פתחתי קופות חיסכון להציל את ההמון מאנשים שלא משתמשים במיקורופון נכון למה אין לי קשת ואין לי חיצים? כי אני הרובין-הוד של רחבת הריקודים יש לי חור באוזון חייב למאפיה מיליון חצי מת"א ממני בהריון ועכשיו אני עליתי לבמה צמחה לי הבלורית שוב ירדה לי השומה שיניתי כל אישה מצצתי כל פיטמה ירדתי לחיכה של אמא אדמה אני עשיתי שינויים והכל בעזרת מחברת עם 4 חרוזים..... למה? כי אף אחד לא עושה את זה - כמונו אין פעלולנים זה רק - אנחנו כתבנו את השירים וגם - הלחנו אתם רציתם חלוצים - הגענו אף אחד לא עושה את זה - כמונו אין פעלולנים זה רק - אנחנו כתבנו את השירים וגם - הלחנו רציתם חלוצים - הגענו

יו יו יו

New member
סאבלימינל והצל - ציפור שיר

פיזמון: כמו ציפור, נולדה לחופש אפרוש כנפיי, לי אל הנופש כי תקוותיי בי שבו לקנן אשכח ימי ללא מרגוע אמצא מנוחה שלוות אלוהה וגם שיריי חזרו להתנגן הצל: ביום שיגמרו בו הצלילים והמילים נמצא את עצמנו צוללים אל תוך הצללים עושים תוכניות, בונים מגדלים חיילים פשוטים במשחק השח של אלוהים כמו באגדות פרשה כנפיים הציפור מה לא עושים כדי לזחול מאחור כדי לגעת באור, כדי לצאת מהחור אוחזים בציפורניים כואבות הידיים תשאר אל תברח, לנצח מוכרח יבוא אור מהמזרח והשמש תזרח המדינה בוכה כי בהתחלה אוהבים אותך אבל בפיסגה אתה מהשכונה הלא נכונה עבריין או פריחה - עולמך חרב עליך שיר לשיר השירים - יש קול לתפילותיך מי חזה מעוף רע של ציפור שיר את הגלגל אחורה אי אפשר להחזיר פיזמון סאבלימינל: את פרותייך לא הספקנו לקטוף בתוך ים של רגשות אני אוחז במצוף רוצה חוף מבטחים, המון מבטיחים אך לא מסוגלים לתת מזון לנשמה עזה כמוות אהבה כמוה אכזבה סיפור חיים נקטע, על ההתחלה ההצגה חייבת להמשיך, כלום לא נגמר היום אנחנו כאן בשמך עם 40 כלי מיתר תגידי לי מה פירוש המוות אם את עדיין בחלומינו עדיין לצידנו בראשינו לא טעות, אני יודע שניתנה לי הזכות לחיות בין מעטים כמוך שמהווים פה תרבות המבט האמיתי, הקול בגרון האמביצייה, הכריזמה, כוח רצון יהיו לנו עמוד האש מהתחלה עד הסוף ציפור השיר איננה אח קולה ימשיך במעוף כמו ציפור פיזמון סאבלימינל והצל: מי חזה מעוף רע של ציפור שיר את הגלגל אחורה אי אפשר להחזיר היית לנו עמוד האש מהתחלה עד הסוף ציפור השיר איננה אך קולה ימשיך תמעוף מי חזה מעוף רע של ציפור שיר את הגלגל אחורה אי אפשר להחזיר היית לנו עמוד האש מהתחלה עד הסוף ציפור השיר איננה אך קולה ימשיך תמעופ-רה פיזמון

יו יו יו

New member
?קוואנגו - מה הלחץ

?אני לא מבין לאן כולם רצים, מה הם רוצים רודפים אחרי הנוצצים לא כל הנוצץ זהב, לא תמיד נוצץ אבל עושה לכולם להתרוצץ, שיתפוצץ העולם ?אני שם בולבול, מה הלחץ כולם רצים ואני (ואתה) יושב לי על התחת אני נרגע, עם נערה בא במגע מי-ני-סיון, שלא קשה להתבטל, להשתגל ללישון להתעורר למחרת, לחופש מוחלט, ולקחת את הכל הכל לאט לאט לאט כמו מסע במדבר יש לי לפחות עוד 40 שנה, בסוף אני יגיע אל הארץ המובטחת כי לא כמו כל אידיוט שני, כל בנזונה במדינה לא ממהר לשום מקום, לא חי בפחד לא מפחד מהעתיד, כי אני חי את ההווה ומקווה שאף רגע לא מוחמץ והחיוך לא מאולץ וכל דקה שמתבזבזת היא סיכוי לעוד חלום מנופץ "?לאן אתה רץ, למה אתה נלחץ" קח רגע של פנאן, סובב בראש ת'בלאגן כמו יוסף בוא אחרינו פה אחרינו ותמצאנו בדותן אומר ג'י טאק העצלן: מה טוב להתבטל, ואחר כך לנוח ולדפוק הרדמה כמו בניתוח (לב פתוח, חונק ת'רגשות שלי, על פי התוכניות שלי (על פי התוכניות שלו :פזמון אההההה אין צורך למהר כי אין לאן להגיע אההההה אין צורך למהר כי אין לאן להגיע אני מצפצף עם העולם (ציף ציף) להוציא לי את הבעיות מהראש כמו עמית ענבר אני נותן לו לגלוש לא נותן לו לחשוש מלפגוש מלחמות, בחינות, מתכונות, מסגרות מעוותות צורות חיים מגולגלות, צורות חיים חדשות אתה לא צריך כמו כולם, פעוטון, גנון, תיכון צבא, לימודים גבוהים, לא לעשות עם זה כלום ולדפוק את החיים, אני לא צריך לחפש את הצפון שלי פשוט לוקח את סבא, ונרגע בדרום שלי :פזמון אהההההההה אין צורך למהר כי אין לאן להגיע אהההההההה אין צורך למהר כי אין לאן להגיע כשהחבל מתהדק סביב הצוואר וכבר מרגיש שמאגר הסבלנות שלי נגמר וכל צפצוף הופך לרעש וכל לחש וכל רחש וכל פסיק כמעט נשמע כמו צעקה וזה מעיק וכל פעם שתיבת התוכניות שלי ריקה, משעמם ציפור הנפש מחכה להרפתקה, מתעלם מהפקודה של מיסטר כרונו ובורח לסיני כיוון דרום, הולך אחרי החום למקום שלא צריך לדעת תאריך או איזה יום היום מכל מקום, אני לא נוטה בדרום להתפוצץ, לכל מקום הולך בזולה שום דבר לא נוצץ, לא לוחץ לא לוחץ אההההה אין צורך למהר כי אין לאן להגיע אההההה אין צורך למהר כי אין לאן להגיע דור©

יו יו יו

New member
קנדוג קדס - תנו לי ראפ כבד

להיפ הופ תמיד היתה בעיה של ביקורת קשה לעמוד במחסום התקשורת אם אתה לא ברוק אלטרנטיבי או בתזמורת אתה לא עומד במיטב המסורת מתבסס על שקרים מכוערים, מאמרים מוסגרים critisism -כל ה מוזרים, מפגרים, של זמרים ממורמרים אחרים מסרים שאומרים על מה אנחנו שרים ידיעות במעריב, הארץ, שתי ערים הם רודפים אחרינו כאילו היינו עכברים ואסור לך לשיר על כל מה שאתה רוצה הם סותמים לך ת'פה שאתה עוד לא פוצה ושלא לדבר ללכת נגד הרוח דמוקרטיה בהתהוותה אני כבר לא בטוח הם אומרים שזה מרוח, ואין לזה סגנון אז תגידו מה עדיף- די אמ אקס או סלין דיון תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור אל תגידו את הערכים אני מאבד תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור ת'הוכחות אפשר לראות במצעדים, העיתונים שם זה פול גז בניוטרל כבר כמה שנים האוספים הישנים, המקומות הראשונים אך מוזיקה של שחורים לדעתם לא קונים אנשים מתורבתים עם הראש על הכתפיים אנחנו לא מחונכים, תגידו מה אתם שחים הרי כולנו אחים וגם לנו יש ערכים כמו להשאר חמים, בלי לגעת בסמים ולפעמים אין ברירה, אז אנחנו נלחמים על זכויותינו, שנלקחו כבר כמה פעמים וזוהי האמת, גם אם אני לא שה תמים אם זה דור מזוין למה דווקא אנחנו אשמים ?!אל תגידו לי: וואט זה בטח הקללות אנשים חושבים שראפ מעביר מחלות מאה שמונים מעלות, אל הצד הנגדי LSD ראפ זה מוזיקה טובה, זה לא אומר תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור אל תגידו את הערכים אני מאבד תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור ומאחר שאני פה הזמר הראשי אז תתנו לי לעבור עכשיו אל הבית השלישי כי אנחנו כבר יודעים שהאלבום הזה עשר רק יש עוד רבים שלא קלטו את המסר הם אומרים שאין קשר בין מלה למילה קחו ת'שיר הזה כתבו אותו מהתחלה ותראו איך שהמלל נכנס לכם לראש וגם עליו כמו על כל שיר צריך קצת לחרוש ממזרח למערב נמצאים במלחמה, מהומה אלא מה אבל שרים על רמה, למה מה, מה קרה? תפסיקו לצנזר, כי העם רוצה היפ הופ צינזור לא עוזר תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור אל תגידו את הערכים אני מאבד תנו לי תנו לי ראפ כבד - רוצים הארדקור ©דור

יו יו יו

New member
ראפיד קילה - פרסטייל

איך אפשר לומר שאדם הוא אינטלקט אולי התכוונו בכלל לרשום אנטילקט כי החוסר הבנה של אנשים אותי שובר החוסר ידע של אנשים אותי גומר איך אפשר להכניס לראש את האמת כשאנשים גורמים לחשוש מ האמת עם דף ועט אני פותר משוואות תעלומה ועם עת אני חופר מתחת לאדמה למצוא את המציאות שמסתתרת בודדה שם לשבור תטעות שלה, היא גרמה גם לדברים שאנשים עוד לא קלטו תמובנים תתבנית שכשאנשים עוזרים אז נכשלים גם במקום שאין בו עזרה אנו עוזבים נוטשים מרטשים ותמציאות מעלימים בעזרת מילים באתי לחשוף את העובדה שהכבוד מסתתר איתה, האמת לבדה עזובה אבודה בגלל כל מילה שנזרקת , עכשיו היא לוריד מוזרקת בלי מילת שקר , שתרמוס אותה בלי מילת כזב , שתהרוס אותה איך אתה יכול לבוא עם דיס עליי כשהחום שלי יכול להמיס בנעליי אני מבקש דיי , לעוות תשמרו על האמת ותפסיקו לנסות להתשלט כי מילים שגויות מסיבות רק טעויות ומחשבות שגויות, גורמות לדאגות אז תשמרו על זה אמיתי זאת הסיסמא שסיסטמתית תגרום אולי לפשר הבנה אמ.סי'ז תפסיקו לשקר אי אפשר לשמוע תשקרים יותר אמ.סי'ז תפסיקו לשקר אמ.סי'ז תפסיקו לשקר המחשבה הראשונה שתתקבל עליך תפוצץ לך תמוח כי הביט יושב עליך על המוח שלך, זה בקצב החדרה מילה שנזקרות נעלמות כמו שתיקה כולם אומרים , שמוסכמות הם ישברו אבל בינתיים , את החברה הם סיממו סמים מילולים ש שוברים צלילים אין משחקי מילים להרתיע ת'צללים אין מוח עצמאי כל אחד הולך על פי אחר שטויות שנזרקות גם עיפרון זה לא שובר זה סתם זריקת החוכמה אפשרות ההבנה מילים שבגללם מתדרדרת החברה מאוחר מידי הביט כבר השתלט על המחשבה כמו במרכבה יש תסוס שמושך קדימה וזה נכנס לכם לדם כמו אנזימה במקום לשאוב דם שואב תמסר פנימה לתוך הלב, אז תפסיק לנסות כבר להשתלב בקללות כי עכשיו הלב כותב מילים שאת הראש מסב, וגורם לחשב למה ששומעים אחרים הראש לא מתסובב כנראה לא הבנתם את השם שלי כוח שיוצר מהות בסטייל ליריקלי עם מילים שנזרקות בצורה אריסטוטלית הפירוש של השם שלי הוא בצורה גלובלית ר-א-פ-י-ד שם פרטי ראפ זה הסגנון, זהות איידנטיטי וה-ק-י-ל-ה שם אחרון כדי לומר שכל מילה רוצחת מיקרופון (פזמון X2.5) אמ.סי'ז תפסיקו לשקר אי אפשר לשמוע תשקרים יותר אמ.סי'ז תפסיקו לשקר לא רוצים לשמוע תשקרים יותר אמ.סי'ז תפסיקו לשקר אנחנו לא רוצים לשמוע תשקרים שלכם יותר

יו יו יו

New member
השירובווז

הם לא סוסו או סמי גם לא ריטה או רמי גם לא שלמה בן עמי הם לירון וקוואמי רק גיוועץ´ זה טעים לי רק גיוועץ´ זה מתאים לי זה ט-עים, זה ט-עים מאוד אז תתנו אז תתנו לי עוד לירון יזרקו אותנו מהדלת אז נחזור מהחלון יבעטו לנו בתחת אז נפעיל את הלשון כי את כל מה שצריך יש לנו פלוס הנה כמה חברים שעוזרים לביט לטוס אורי גיוועץ´ – זה לא עובר עד החתונה הרביעיה דורשת עוד עונה מבין תוכניות האירוח, איו וויכוח לירון וקוואמי לוקחים את כולם על בטוח מרשים לנו לבוא ולדפוק נאד נפוח תרגיש ת´רוח – התוכנית הכי מושקעת סטנדרטים היא קובעת איך אפשר לשכוח את הקטע שלירון דופק דלעת מג´יק עם לירון וקוואמי ט-עים לי כמו טעמי בגיוועץ´ רואות אותי בנות אומרות: "איזה מאמי!" עכשיו נגמרת העונה ומתקרבים לפינאל עכשיו נגמרת העונה אז באנו כאן לרסיטל עכשיו נגמרת העונה והבנות אומרות חבל כי גם אפרת וגם מיטל רואות אותי בדיגיטל סוהיל כולם בשביל גיוועץ´ על הביט מי יגע בהם כשיש לודאים צופים בתוכנית זה המקום היחיד כי בביפ נוכל לצעוק ע-סאלאם עליכום בלי שישימו ביפ ג´וקר תוכנית עם כוח סופרים שנוגע לי בג´י ספוט עם תוכן ומילים שממש קל לי לקלוט במיוחד כי אני ערבי ועברית שלי חלש שנרכשה מהגשש הבלש תאמר אני צועק "לא להוריד, לא לא זה לא צודק" בלי גיוועץ´ יישאר לנו רק כלבוטק חוץ מזה הם תמיד קונים ממני חומוס ופול או שיט, להתפזר, הגיעו משמר גבול קוואמי אני כוכבי, לירון וקוואמי פה ואין ספק כי אם לא אנחנו תחנק עם דארמה ועם דרעקי את זה כולם יודעים – בטלוויזיה אני אלוהים מנגב ת´סושי של כל המבקרים – ט-עים! אני האדוני של הפינס והגיא דודו טופז היית מת להיכנס לתחתוני איי-איי-איי-איי איי-איי-איי-איי הודי-הודי-הודי-הוי הודי-הודי-הודי-הוי סקיבידיביפ-סקיבידיביפ-סקיבידיבידיביבידיביביפ סקיבידיביפ-סקיבידיביפ-סקיבידיבידיביבידיביביפ הבללבלבלבלבלבלבלבבלבללל הבללבלבלבלבלבלבלבבלבללל בייבי ג´י כי ביפ שואו, קוואמי לירון סופרים פרפקט מאטץ´ קח אותם עשה תוכנית וקרא לה גיוועץ´ יום שני עשר וחצי איזה מתח לראות עוד כתבה מטורפת של קוטג´ בשטח כי היפהופ גדל עד למצב שגטרו נותן כבוד לתימני ולזה עם האפרו צחוקים, קליפים, הופעות קללות בייבי ג´י על המיקרופון – יש שאלות?? סיקס ביגידיבי ראסטות אפרו לירון מה נהיה פה קוואמי תצא מהקופסא – זה ראפ או תוכנית ייעוץ לצעירים וכולם יודעים ביפ יום שני, עשר ושלושים כולם מדברים על התוכנית לעזאזל לא מדברים על שום דבר אחר, אני אומר קוטג´ משוגע, סופרים לא מדבר ביגידיביפ שואו – אחי זה עולם אחר יאנג אי קוואם, הנוסחה להצלחה שלך תלויה בראשך - ובשני לא מחזירים את התימני גם תמורת שלום ולא אכפת לי אווחחח, הפטמות של קוואמי, אופס נפלט לי באם-בום כולם לקום מאיץ, להרים ידיים באוויר מפציץ כל פעם שאני מפליץ נוסף לי מעריץ זה התמריץ ממריץ כמו אפידרין גיוועץ´ פיזדאמאט יאנג נותן בראש באוטומטי-מטי-מטי פזמון הם לא סוסו או סמי גם לא ריטה או רמי גם לא שלמה בן עמי הם לירון וקוואמי רק גיוועץ´ זה טעים לי רק גיוועץ´ זה מתאים לי זה ט-עים, זה ט-עים מאוד אז תתנו אז תתנו לי עוד סאבלימינל הצל ושי 360 קוואמי ולירון: חחחח-טפוו, לא ט-עים ודי ג´יי סופרים: כינים כינים כינים קולות שונים שמתחלפים מכל הכיוונים סאבלימינל הצל שי 360 בום!! מה קרה? עוד כדור ברטה בום!! אז מה קרה עכשיו? בובה תום מתה קוטג´ בג´בטה – זה כשר? שאל את ש"ס לדפוק תרנגולים בתחת – למה מה, יש ברווז? ברצינות, זרוק את השלט, תשים לירון וקוואמי שלח אותה למטבח – תביאי שלוש בירות מאמי מי זאת? זאת הבחורה מהוליווד יושבת על הבאס צועקת: "You`re so good!!" גיוועץ´ תוכנית פצצות מש כמו נאגאסאקי קוואמי ולירון – five dollars suckie fuckie אז איך אתה מרגיש – מה טוב מה נעים תן לי לסכם מילה אחת – זה ט-עים! ש"ס יאוו – תגידו לי שזה לא נכון תגידו לי שזה לא נכון שמונה שורות זה לא מספיק גם למפיק כמו צביקה פיק כל השב"ק קוראים תיגר על שי אביבי ביפ בלי גיוועץ´ זה כמו אוגי בלי נילס קוואמי ולירון זה אפקטיבי תגידו לי שזה לא נכון תגידו לי שזה לא נכון!! קוטג´ תגידו מה זה הגיוועץ´ הזה מה, איך להיתגלץ´ על זה מה ולך תבין את הקאץ´ – ט-עים!! כל אחד דפוק פה יותר מהשני לירון עסוק בשאלות כמו מיהו תימני וקוואמי הדביל עם המבטא הרומני כולם הכי דפוקים יותר ממני בהרבה כי את אומת ההיפ-הופ זה אני שמגבה ומי שאוהבים פה זה אותי הכי הרבה כי החיוך שלי שווה מליון דולר מאאאאאן!!! נימי-נים את לירון אני זוכר מהרוקסן היה מזמני-מני נדמה לי שנת שמונים ושש שמענו פאבליק אנמי מקסימום סופרים כבוד בויאקה קוואמי ביפ ביפ ביפ על הטסונאמי אוף דה ליפ שנים שומעים אותו דבר יבש כמו מדבר סהרה מילים מטומטמות על אותו ריף בגיטרה שנים שנים שנים שומעים בדיוק אותו החרא היפהופ ישראלי מוריד ת´ניאגרה שרון רק רגע מה קרה יש פה פשיטה על העסקה יושבת מול הביפ ומחכה לעוד עונה עם כל הראפרים שורת חשגזנים שרים שירים בחרוזים מעצבים לכם חיים אז המצב קצת לא טוב לירון וקוואמי ב- pause בובה תום יושבת מחכה לעוד סיפור לילה טוב אני רוצה עוד מנה של ג´חנון דה לה פוקס השואו של קוואמי ולירון צריך להכתב בחוק פומה אל תתעסקו עם גיוועץ´ זה לא נכון להפסיק כזאת תוכנית מלאה בכשרון וזה נכון – שגיוועץ´ מקום ראשון אז תעשו כבוד לקוואמי ולירון זוהי פומה על הקצב וביד יש מיקרופון להוריד את גיוועץ´ זה פשוט ביזיון בזוקה מה – כבר נגמר? תן לי עוד עונה תן לקוואמי ולירון את תואר אנשי השנה כי זה לא נגמר – עד שהגברת השמנה תשיר תזמזמו את הפזמון בכל העיר – יאוו גיוועץ´ מבושל היטב טעים לחך שבי מול המסך – גם את וגם אחותך עדי לא, זה לא יתכן התוכנית גיוועץ´ יורדת, מי בכלל את זה תכנן מה אעשה תגידו, בלי קוואמי עם הליפה בשיער הוא נראה כזה מאמי שלא לדבר על ג´חנון תאני אל תקחו את גיוועץ´ ממני!! פישי הגדול באנו לפה להשתתף בקליפ של התוכנית הכי שרוטה שבערוץ ביפ לא חשוב מה יעשו לא חשוב מה יגידו לא משנה מה ינסו את גוועץ´ לא יורידו אין סיכוי שזה יהיה השידור האחרון ג´פקה סאונד עושים כבוד לתום קוואמי ולירון – היי!! ג´פקה לא לא לא להתעסק כי מיד תתרסק מה פתאום את התוכנית של גיוועץ´ אתה מוחק עם המיקרופון ביד אני את המילים זורק כי את הסגנון הבאנו על מלא ולא על ריק קוואמי ולירון זהו קטע אורגינל מגיעים מקורי ושוברים מה שמקובל אל תגיד לעולם על הזמן להם חבל מצחיקים את המדינה, מעלים את המוראל!! אמ.סי.מני שי אביבי, תקשיב חביבי, את הברז אל תסגור לירון ישוב לכלא והאפרו של קוואמי ינשור הצוות בשביתה מעמדתו לא מוכן לסגת תשקול אם להוריד את גיוועץ´ כי הצוות מוכן לרדת עונה שניה נפתחת זה הוחלט בפה אחד ד"ש לאיריס אברמוביץ´, מותק, עוד נתראה במצעד פזמון: הם לא סוסו או סמי גם לא ריטה או רמי גם לא שלמה בן עמי הם לירון וקוואמי רק גיוועץ´ זה טעים לי רק גיוועץ´ זה מתאים לי זה ט-עים, זה ט-עים מאוד אז תתנו אז תתנו לי עוד הם לא סוסו או סמי גם לא ריטה או רמי גם לא שלמה בן עמי הם לירון וקוואמי רק גיוועץ´ זה טעים לי רק גיוועץ´ זה מתאים לי זה ט-עים, זה ט-עים מאוד אז תתנו אז תתנו לי עוד

idk

New member
יאמאן!!!כנסו בקשע

קודם כבוד כבוד על כל הליריקס ובבקששהההההה.... מישהו יכול ליצור קשר ולשלוח לי את השירוברוז??.... בבבקקקקקקקשששששהההההה.....

יו יו יו

New member
אמ סי שירי - נסיכת המיקרופון

שירי נסיכת הכח כאן על המיקרופון מזמן לא מטפסת כי אני הוא המקום הראשון עם הסגנון הנכון, זה לא יכול להיות אחרת אם יש מולי מיכשול אני אף פעם לא עוצרת שוברת את כל המוסכמות לא הבת הטיפוסית, אני אמ.סית עם תעודות תמיד יוצרת מהומות כל עוד יש לי ת'מייק SIKE...סוגדת לכל האמ.סיז לא גרופית, קוטלת את כל המתחרים כשאני פולטת מלל, המתים מתעוררים כולם אומרים שלליידי לא נאה לנבל את הפה, אבא לא יהיה גאה אבל יש לי צרכים שחייבים להסתפק אוכל, אהבה ופה שלא שותק זה ביזנס אחי, שום דבר פה לא אישי תתכונן למהפך- זה הכח הנשי :פזמון אני גורמת מהומה בין כל האנשים משמשת מודל חיקוי לנשים הילדות הקטנות רוצות להיות אני "פאק בריטני ספירס-רוצות להיות שירי" יש בי כח נשי שלא נגמר לעולם זה סטייל חדש שאף יצור עוד לא טעם משהו חדש שגורם לשיגעון פנו את הדרך לנסיכת המיקרופון הסקר אומר שאני מספר אחד ???WHAT... כולם זוכרים אותי כזאת שמביאה ב אנ'לא עושה את זה יותר, יש לי גבר משלי ואם רק אבקש- הוא יביא בשבילי חיילת אמיתית בצבא הדיוות של ההיפ הופ מרעידה ת'מדינה יותר מסטומפ מדלגת אל הטופ, יותר שווה מכל כוכב פופ PHOTO OP -כל תנוחה שלי שווה ל עושה הכל בסטייל, עם מיקרופון או בלי כשאני שרה אור הזרקורים הוא רק לי לא רוצה שוויון זכויות אני רוצה להיות מעל שבא לקלאש מולי ישר נבהל MC כי נכנסתי לו לתוך הגוף וכבר יצאתי חיפשתי כשרון בכל איבר ולא מצאתי אז ישר הוא פרש לפני שהקהל צחק ?עכשיו אתם רואים מי הכי טוב פה במשחק פזמון חוזר מייצגת תמיד את הכח הנשי בכבוד משאירה בפה טעם של עוד אמ.סי שירי- פרובוקציה מהלכת על שתיים מורידה כל בן על הברכיים וסוגרת ת'רגליים יפה כמו רב בריח הבת היחידה עם עתיד כה מבטיח אין לי גבולות על המיקרופון עם סתמתם לי ת'פה אז מנעתם אסון מכניסה את כל האנשים להיסטריה כי שירי בעצמה כאחת היא אימפריה עכשיו זה ברור, לא, אין בכלל ספק ?אני מקום ראשון, קלטת מותק פזמון חוזר (!ישראלית עצבנית כמו מקס הזועם זו גב' נסיכת המיקרופון בשבילכם)

GreeCheeMan

New member
אמ.סי שירי-נסיכת המיקרופון-המחודש

שירי נסיכת הכח כאן על המיקרופון מזמן לא מטפסת כי אני הוא המקום הראשון עם הסגנון הנכון, זה לא יכול להיות אחרת אם יש מולי מיכשול אני אף פעם לא עוצרת שוברת את כל המוסכמות לא הבת הטיפוסית, אני אמ.סית עם תעודות יוצרת מהומות כל עוד יש לי ת'מייק סוגדת לכל האמ.סיז... SIKE לא גרופית, קוטלת את כל המתחרים כשאני פולטת מלל, המתים מתעוררים נגמרו הימים של צניעות, ביישנות שירי כאן בשביל לתת בראש בגסות אני לא קוטלת מתחרים, אני קורעת להם ת'תחת שים אותי מול כל אם.סי, שירי מנצחת זה ביזנס אחי, שום דבר פה לא אישי תתכונן למהפך, הכח הנשי :פזמון אני גורמת מהומה בין כל האנשים משמשת מודל חיקוי לנשים הילדות הקטנות רוצות להיות אני "פאק בריטני-רוצות להיות שירי" יש בי כח נשי שלא נגמר לעולם זה סטייל חדש שאף יצור עוד לא טעם משהו חדש שגורם לשיגעון לא כמו כל האם.סיז שמשחקים אותה גבר מילה אחת שלי והכבוד שלך בקבר אני אומרת "די" לכל אמ.סי וואנאבי באמת שלא כדאי להתמודד נגדי חיילת בצבא הדיוות של ההיפ הופ מרעידה ת'מדינה יותר מסטומפ מדלגת אל הטופ, יותר שווה מכל כוכב פופ כל תנוחה שלי שווה ל-PHOTO OP עושה הכל בסטייל, עם מיקרופון או בלי כשאני שרה אור הזרקורים הוא רק לי לא רוצה שוויון זכויות רוצה להיות מעל אם.סי שבא לקלאש מולי ישר נבהל כי נכנסתי לו לתוך הגוף וכבר יצאתי חיפשתי כשרון בכל איבר ולא מצאתי אז ישר הוא פרש לפני שהקהל צחק ?עכשיו אתם רואים מי הכי טוב במשחק :פזמון אני גורמת מהומה בין כל האנשים משמשת מודל חיקוי לנשים הילדות הקטנות רוצות להיות אני "פאק בריטני-רוצות להיות שירי" יש בי כח נשי שלא נגמר לעולם זה סטייל חדש שאף יצור עוד לא טעם משהו חדש שגורם לשיגעון מייצגת תמיד את הכח הנשי בכבוד משאירה בפה טעם של עוד אמ.סי שירי- פרובוקציה מהלכת על שתיים מורידה כל בן על הברכיים וסוגרת ת'רגליים יפה כמו רב בריח הבת היחידה עם עתיד כה מבטיח אין לי גבולות על המיקרופון אם סתמתם לי ת'פה אז מנעתם אסון מכניסה את כל האנשים להיסטריה שירי בעצמה כאחת היא אימפריה עכשיו זה ברור, אין בכלל ספק אני מקום ראשון, קלטת מותק? :פזמון אני גורמת מהומה בין כל האנשים משמשת מודל חיקוי לנשים הילדות הקטנות רוצות להיות אני "פאק בריטני-רוצות להיות שירי" יש בי כח נשי שלא נגמר לעולם זה סטייל חדש שאף יצור עוד לא טעם משהו חדש שגורם לשיגעון

GreeCheeMan

New member
תיקון קל בבית האחרון

מכניסה את כל האנשים להיסטריה שירי בעצמה כאחת היא אימפריה עכשיו זה ברור, אין בכלל ספק נסיכת המיקרופון, קלטת, מותק?

יו יו יו

New member
בוייאקה - תהודת זהות

קוואמי: עבד של הזמן סוגר עלי אבל אני עוד כאן בלי טובות מאלוהים ובלי שטן מוכר לי מחר לא תודה-פאק- העתיד שלי שלי שק- -רנים סוחטים תום עד תום כשאני הדק לא משחקים בנשק בלתי משוחד- קח ת'צ'קים דחוף אותם בויאקה באים וזה הזמן שלי לזרוח- שןןןןןןןןןןן כל ואן דאם מסתיר ז'אן ואל ז'אן עוד לא הרחת מה פיזרתי אבקת שריפה- תכף מתפוצץ כמו סטרומבולי- רק הגעתי יחד עם אחי ועוד אחי אני הFאנק המזרחי בפנים של העולם- הם שואלים אותי: קוואמי. איך אתה עושה את זה כמו אף אחד- בקרב כמו מובי דיק אל מול הקפטן אחאב כאן קול הרעם בויאקוואם משלח מילים כמו ברק- תחזיק חזק- אפוקליפסה עכשיו-מספר אחד צ'ולו: לכן אני קוראים לי צ'ול מדבר אליך פתח את האוזניים לא קלטת פעם ראשונה אז הנה פעמיים צ'ול מדבר אליך פתח את העיניים אז בקול בול במטרה תמריא אל השמיים- בוא בוא תשמע איך שאני קוראים לי צ'ול אצלי הסטייל זה אורגנל הייתי ביפן,מיאמי וג'מייקה גם יוצא מלימוזין לאינטרקונטיננטל ולא בגלל שאני סיטל כי אני כאן ברסיטל נותן ת'ביט פה לכולם אוכל ת'מתחרים- האם! יוי-ג-יה אני אריה יש לי לבה במקום דם ואני חם-עושה את זה על היפ הופ ועל ראגא ועל כל ביט שאני מקליט אחי יוצא מזה להיט לכן אלוהי- אין להם סיכוי כי אנשים כמונו לא נופלים לסתם פיתוי- חיקוי-לך חפש כיוונים אחרים תשמע מה שצ'ול ובויאקה אומרים כולם: מי זה פה מספר אחד איצ'יבאן בוייקלאן אחד אחד נמבר וואן מי זה פה מספר אחד איצ'יבאן הרביעייה הפותחת: ה-רביעייה באנו מראש פינה ומקריית שמונה אורי שוחט הגעתי התמכרתי התחשגזתי מהמציאות התנתקתי אז הבנתי שנועדתי לכבוש עם מג'יק מצעדים להוריד למעריצות את הבגדים לקלקל למדינה ת'ילדים, לשנות לכל הדור ת'ערכים באים עם בוייאקה לעשות לכם בית ספר מכללה תקשיב טוב טוב בסוף תשים ת'שיר שוב מהתחלה הופ גם אתה נדבק במחלה מדבקת לא עוזבת הלו גברת קצת מג'יק על המיקרופון וגם את קופצת הבנת? קחי את הבנקט ותלכי לכספומט לקנות את התקליט ואז נדבר עליו בצ'אט באינטרנט מיום ראשון עד מוצאי שבת אנ'לא מפסיק כי זה פשוט בלתי נשלט מביאים את כל האקשן קאט אני חותך, הולך, לפגוש את אחותך אחרי זה נבקר אצלך בשם השם אני הולך את כל המתחרים שבסביבה אני הופך סילברדון: תגידו חבל על הזמן הם לא יכולים על אנשים של איצ'יבאן אתם: תגידו חבל על הזמן הם לא יכולים על אנשים של איצ'יבאן, כן כן אנחנו כאן מזמן ונשאר על בטוח סילבר בסביבה הם נשארים עם פה פתוח עם יד אחת למעלה תרקדו בקו אחד איצ'יבאן אף פעם לא לבד לצעוק מולי זה כמו להתקל באלי האנה הבחורות שלי פתוחות כמו אצל מודנה היי היי תמשיכו עם הקראחנה זה מה שקורה פה באוויר נשיר תגידו חבל על הזמן הם לא יכולים על אנשים של איצ'יבאן עוד פעם: חבל על הזמן הם לא יכולים על אנשים של איצ'יבאן קוטג': הנני כאן, אי אפשר להתעלם ממני מני אני פותחן והבמה קופסת קומפוט מדבר פה קוטג' עם פה מלוכלך כמו חירייה מרסס את הטקסט כמו דיארייה מכוון פיקס בא בבעיטה בביצים לא אנ'לא עייף יש לי בבטן בטריה מתקדם זהב באוליפמיאדה מכין את הקרקע מראש כמו לוחם בריגאדה מתפרץ כמו אינתיפאדה משוגע-גע-גע קיבלתי טיפול בררררררט במכות חשמל הביצים שלי זה בומבה-קלאץ' טווו-דוו-דוו-דאאאפ-טוו-דאאאאא אני הצחוק של הגורל כולם: מי זה פה מספר אחד איצ'יבאן בוייקלאן אחד אחד נמבר וואן מי זה פה מספר אחד איצ'יבאן פישי הגדול: אללא יסתור- איי ילד- שימו לב אנשים-אללא יסתור: פישי הגדול בא בכל הכח להרוג ולשחוט ולרצוח ני-ני-ני-ני סמל מיני ממכבי כוסי התחנן בפני אל תירה בי אוי את הברטה שים אצלי ביד ועוד גופה אחת מתה לא שמעת פישי הגדול הוא הסנדקה בא עכשיו לתת במקצב של הבויאקה לא אפסיק אף פעם לעשן מריחואנה נותנת לי חוכמה-אני במדיטציה פישי הגדול הוא הסנדק של המאפיה אם בו תזלזל כוסי ירדת מכיר אני אחד גאנגסטר מרמלה מכיר אני מלוד וגם מנתניה עושה אני כבוד שם לאחי שמו ג'בקה מילים שלי אף פעם לא תשמע פקה-פקה פישי הגדול הוא עבריין אתה לא ידעת פף-פף בבטן ואתה יורד למטה פישי הגדול הגיע לעשות כבוד לקוטג' נימינים מלך הנקבות והאיש שמו קוואמי בא מתל-אביב משכונת מכבי סבבי שאנן סטריט: אמ סי שאנן כמו גם הדגנחש מביאים אותה בפיל ובתרגיל מסוג חדש מתאבדים על המגברים כמו חמאסניקים בשוק כמו הקבוצה על הדשא מייצגים בנאמנות את תושבי הבירה מחזירים את החשק כי מאיפה יוסי בנאי? )מירושלים!( אמת, ונושאי המגבעת גם כן מה באמת? אז מאז ולתמיד יש לנו הרבה מה לתת ולכל התל אביבים החביבים ששוחים להם בביבים וחושבים שהם מגניבים שבטוחימים שהם במינימום פריז וירושלים זה סתם מתל אביב לא תפרוץ שום מלחמת עולם אמנם אולם גם לא יבוא שלום כשהוא יגיע והוא יגיע בירושלים יפרשו לו ת'שטיח האדום הצל: הצל הוא הנחש אורב לכם בסק"ש כל כך גס ומחוספס, עם ווזלין אני מוגש כדי לשבור לי את הגב צריך הרבה יותר מקש תתחבר לי לעוקץ כי לא תאכלו אצלי דבש משאיר מתחרים ערומים, קרא לי אש מוריד להם ת'ראש מגיש אותו על מגש קום מהברכיים מה אני מש"קית ת"ש? תזדכה על המיק או תעלה עליו מת"ש )סאבלימינאל( סאבלימינאל: מאופס על המטרה שלי כמו חיית טרף פתחתי דלת שדרכה כולם עוברים ברצף בשביל הכיף, לא בשביל הכסף זורק מילים ללא הרף הפה שלי מתמלא כולו בקצף גם על הביט הכי מעאפאן במזרח התיכון תוך דקה האור מציון נותן במיקרופון עוד סטייל מיליטנטי תמיד נשמע הכי דומיננטי ומיצג את תל אביב כי משמה באתי ואם נשאר אחד שלא קולט נאיית הקבוצה שלי זה )תאקט( ת א ק ט בסאבלימינאל יש א' בין הס' אל הב' )סאבלימי-מה?( לך בנזונה תביא עט כולם: מיזה פה מספר אחד איצ'יבאן בוייקלאן אחד אחד נמבר וואן מיזה פה מספר אחד איצ'יבאן בוייקלאן אחד אחד נמבר וואן נימי נים: אחד אני יודע א-מה נהיה פה, המרוקן המבחנות המדבר עם הפייה פה בולע אש יורק עשן והאינדיאני-יה פה הכל מילה זה בול פגיעה פה היוצא מכלל שליטה המרחיק בבעיטה הההופך סדרי משנה והרגלי מיטה פה התמיד בנקודה בן, המממממ ה-הא בה' הידיעה בן, המממממ האלביס של הראפ הג'וני-פאקין דפ המי בכלל יכול עליו, עם הגידול במידותיו המיטב שבמיטב אנ'לא אכפת לי מה אומרים על הזין מבקרים הטיפה נחרץ מדי בדעותיו נחשב המכוון הכי גבוה, פוגע מלמטה השובר, המפוררࡐהררררא-טא-טא-טא-טא-טא הוירטואוז הטכנוקרט אנ'לא זוכר אותך בכלל ביום למחרת הרב אומן הרב זיין הנח-נחמן החיים פוטו-רומאן 81 קאראט DJ $upreme

double M

New member
אה ואם אני זוכר נכון אז...

רוב הקרדיט מגיע ליאגה יו ולפול מקרטני.

למעלה