" מלך השכונה " (גרסה רשמית)
"מלך השכונה" – ליריקל אטאק ומספרי הסיפורים ביג-ג'י אתה הולך בשכונה שלך ומסובב ראשים של הילדים,של הבנות,וגם של שאר האנשים, אתה אוהב שהם קוראים לך מלך השכונה, אתה יודע לעשות דברים בדרך הנכונה ובפעם האחרונה שהברזת מבית הספר, המנהל התקשר ומלמל "יהיה בסדר", אתה חולם תמיד להיות המלך של העיר ולקבל עוד קצת כבוד מאנשים ש'תה לא מכיר והבנות – כולן יודעות שמותר להסתכל מלקקות ת'אצבעות כמו סוכריה על מקל, כל אחד בשכונה הזאת יודע טוב מאוד, שרק לך ולא לאף אחד יש את הכבוד ואף אחד לא מעיז לנסות להתקרב כשאתה עצבני,או רעב כמו זאב, הם יודעים שלאף אחד מהם אסור להתעסק, כי אתה תתפוס אותם עם המכנסים למטה לפני שיגידו ג'ק. טריפ-או מלך השכונה. זה אתה. (מי אני ?) כן אתה מסובב ראשים והולך בדרך הנכונה, מסביבך הבחורות הן רק רוצות, שום דבר הן לא מקבלות, בתחתונים הן מרטיבות כשהן רואות אותך, וממך כולם למדו לקבל עצות, אם החלטת כבר על משהו אז אין חוכמות (אין חוכמות), דאגות, בעיות אתה פותר ומהר, לא מתפשר לא מוותר, רק מחליט איך ייסגר העניין, כבר מזמן עוד היית שולט, היית קטן, עוד בגן, כבר היית בולט עשית הרבה בלאגן, עוד לפני כיתה ב', אבל לא היית עצלן, תמיד נתת מופת . בקורבט אתה מסתובב כל היום בין כל הבתים, פוגש הרבה חברים, סוגר הרבה עניינים, אבל לא מוותר על חובות ולא משאיר עקבות, השכנים יורים מילים, המלך בא מסביר פנים. פזמון נה, נה, נה, נה, נה, תכירו מלך השכונה, לא נותן רק לוקח, אז למה להתווכח?! כמו תמיד בסוף הוא מנצח והמפסיד מתפדח. עושה בראש מה הוא רוצה, האם הוא הוא מרוצה? וזה נתון בטוח, אז תעלה ת'מצב רוח! אחרי הכל מהי שכונה ללא מלך? (מלך, ללא שכונה) כמו יונה לבנה שמביאה את הגאולה. אחרי הכל הוא מלך, מלך, השכונה, נה, נה, נה, נה. אקס-טראקט נעים מאוד תכירו, מלך השכונה בעיצומה, הטיפוס מגיע ומפתיע בבית-ספר, אז תזהרו הורים ותשמרו לכם מורים, פחד אלוהים איתו הולך ומלווה אותו אל ההמשך, הדרך ארוכה, דואגים? הוא יקצר אותה. נותן כבוד לקהילה והסצנה מתפשטת, דורות של תהילה פותחים לו שביל, נותנים לו הזדמנות, והוא חוטף ומלטף, מכופף את-החוק. אתה צריך לראות אותי מגיב, מסתכל סביב סביב, נושם עמוק, לאט-לאט, חושב-בשקט, הוא נראה לי ההיפך מנחמד, כמו רוצח סידרתי, ממש זינזה אחותי. קולטים מקילומטרים ת'פלברה של-הטיפוס, מתחיל להיות נורא לחוץ, אני מזיע, רק-מפחד שיגיע ויצביע לכיוון ואז את כל המידע אני אוציא לו בשנייה, ללא שום חקירה. כשבבוקר הוא קם, מתמתח כמו כל בנאדם, הולך לשוק הוא מתמכח, מתווכח אך בסוף הוא מנצח, כמו זה שאמר: " מי-מסוגל עליו בכלל ? " על זה אני מדבר, אבל אם לא הבנתם אל תפנימו! הוא שולט בשכונה, REPUTATION לא נורא, דווקא טוב, יחסית לבן-תמותה הוא ענק. לא לא לא לא לא בצרור, תיקון שגיאה, הוא לא אחר, אז תיזהר, הוא מלך השכונה. קליפטו השם הוא קליפטו, נעים לי מאוד. אני כאן לספר על דמות עם כבוד. מדובר על המלך, כבוד מינימלי, מסתובב בשכונה עם תיק כרימינלי. תקשיבו לי רגע, תבינו זה ככה, עבריין הוא היה, עבריין ישאר, מהכלא הוא בא, אל הכלא חוזר. אז מה זה קשור לסיפור? תמיד אני בא בדקה ה-90, מפקשש את הקטע, מוציא ת'ברטה זורק אותה לפח ואז קם לו המלך, צועק לו לפתע: "מצאתי אקדח", גיבור עם הנשק שלי לא היית וגם לא תהיה, אז כדאי שתדע: נותנים לך כסף, נותנים לך פה הזדמנות לחיות על רמה. אז לא, לא מדובר על יפן בנאדם, מדובר פה על ארץ ציון כמובן, אחרי שתישן על זה טוב ותסיק מסקנות, ת'טלפון, אני שם. ותזכור מה היה פה לפני כל הקצר, תזכור מי קימבן אותך, זכור מי עשה אותך, מי שגידל אותך במשך-שנים, בנה לך עתיד, ופישלת. עוד כשהיית בערך בן 10, היית קטן ודי מבולבל, "שחקן כדורסל במגרש כדורגל?" רצית כבוד, זוכר? 5 דקות אחרי בערך, הייתה בעיה רצינת שם בדרך, תסתכל במראה, ותבין בסופו של דבר ותראה איך הפכת למלך. פזמון...