שירשור לירקס ישראלי

SensaiToro

New member
השבט - מאתיים חלומות

ש' ב' ט'.... -=סבא ג'ון=- תמיד אומרים לי שכדאי להרגע אומרים שכל דבר יותר מדי עלול להיגמר רע אז אל תלך עד הסוף ותשאר בשליטה אל תהמר על הכל - קח חלומות בפרופורציה אני מקשיב אבל מחליט להתעלם ממשיך רגיל אבל גם לא מפסיק להתקדם לא מסתפק במועט, אני אגיע לשם לא מאמין בכמעט תגידו מי אמר שאי אפשר? למי נגמר הכח?! אני נשאר במשחק כי באתי לנצח אני יודע שקשה לסגור מסגרת אבל גם לא בונה על צינורות כמו אתגר קרת פזמון- הולך עד הסוף - אני הולך עם כל הכח מצייר תמונה עם נוף שלפעמים אוכל לברוח כי אני תמיד נלחם, תמיד מוכן לכל דבר כי רק בשביל זה אני כאן אני הולך עד הסוף - אני הולך עם כל הכח מצייר תמונה עם נוף שלפעמים אוכל לברוח כי אני תמיד נלחם, תמיד מוכן לכל דבר כי רק בשביל זה אני כאן -=...=- שועט אל התשובה יודע שהיא שם אבל לא רואה אותה רואה עצמי כנעלם במשוואה, פותר- עוד נוסחא בדף ועוד אחת נפתחת בשבילי זה כמו למצוא מחט בערימה של שחת את הנחת אני לא אמצא עד שאני אמצא תשובה וזה לא יקרב, וזה לא יבוא עד שאני לא אלחם עד - כלות הנשמה רוצה לעשות את הכל כדי לא ליפול בינתיים עושה את הכל עם הקול שלי מנסה להיות מציאותי ייקח זמן עד שאני - ימצא את עצמי אז מסתכל סביב, לא מתלבט - וקולט שאין על הדאמה אדם שבאמת שומר על אמת פזמון- הולך עד הסוף - אני הולך עם כל הכח מצייר תמונה עם נוף שלפעמים אוכל לברוח כי אני תמיד נלחם, תמיד מוכן לכל דבר כי רק בשביל זה אני כאן אני הולך עד הסוף - אני הולך עם כל הכח מצייר תמונה עם נוף שלפעמים אוכל לברוח כי אני תמיד נלחם, תמיד מוכן לכל דבר כי רק בשביל זה אני כאן -=מתוקה=- מתאיים חלומות מנופצים יושבים אצלי בפנים מתים כי לא בחרתי בהם להאמין ולא נתתי צ'אנס למרות שמישהו נתן לי טיפ תקשיבי לי אל תחכי (למזל) וזה יספיק אני תופסת את עצמי בידיים מתאיים חלומות מכאן אני עדיין .... (?!) אני במים עמוקים מדי (ועדיין זה) לקפוץ או לא לדעת אם אנ'לא אושיט ת'יד אנ'לא אוכל לגעת שועט אל התשובה כולם אומרים לי שכדאי להרגע אם אני לא אושיט ת'יד אנ'לא אגע אני שועט אל התשובה כולם אומרים לי שכדאי להרגע אם אני לא אושיט ת'יד אנ'לא אגע שועט אל התשובה כולם אומרים לי שכדאי להרגע אם אני לא אושיט ת'יד אנ'לא אגע שועט אל התשובה כולם אומרים לי שכדאי להרגע אם אני לא אושיט ת'יד אנ'לא אגע פזמון- הולך עד הסוף - אני הולך עם כל הכח מצייר תמונה עם נוף שלפעמים אוכל לברוח כי אני תמיד נלחם, תמיד מוכן לכל דבר כי רק בשביל זה אני כאן אני הולך עד הסוף - אני הולך עם כל הכח מצייר תמונה עם נוף שלפעמים אוכל לברוח כי אני תמיד נלחם, תמיד מוכן לכל דבר כי רק בשביל זה אני כאן

SensaiToro

New member
מומי לוי עם מוקי, קוואמי ובייבי ג'י

מומי לוי עם מוקי, קוואמי ובייבי ג'י באדיבות Supreme מילים – ניר ממון, אמיר פז, אייל פרידמן, מוקי די (ע"פ רעיון של מוקי די) לחן והפקה מוסיקלית- מומי לוי מומי – כאילו לא תעינו ארבעים שנה לא למדנו מטעות, לא נגענו בשכינה והארץ המובטחת מעלה פרי ביאושים חריצי האזיקים בפרקינו שוב עולים מוקי- וחרבי שלופה בידי נטויה על הבמות אני מגיע במורא גדול במופתים ובאותות ואני בא עם ארגזים של חרוזים מהגהינום ולא נחכה ליום שיבוא, זה הזמן להביא את היום המוסיקה היא הדלק שלי ומהפכה היא הדרך שלי יש לי אש על הלשון ויש לי מסר לאומה שלי כי אכה בהם חזק אני אכה ללא רחם חרון אפי עליהם שופך חמתי עליהם כי גיליתי ששיקרתם לי ועכשיו אני בוער אל תנסו לברוח, אל תנסו להסתתר אני עושה שפטים בסוחרי האשליות, מוכרי הנשמות אנשים מתים כי שכחנו איך לחיות ועל המיקרופון קוראים לי מלך הכבוד. אני לא כאן כדי לשחק אתך,אני כאן כדי לעבוד עם מילים כמו סכינים אני חוצב בנשמות קורא המחשבות, מבעיר הלהבות פזמון כמו מתוך החול כמו משנות גלות מאפילה לאור גדול משפל לגאות באנו לגרש חושך ובורות מאפילה לאור גדול מעבדות לחירות קוואמי אני זוכר את שנת היובל למדינה אני זוכר את החגיגות אני זוכר שימוש מוגבר במילה "תקומה" תקומה דגם 2000- מחליפים את ה – ת ב-נ' זורקים את ה-ו' לכל הרוחות זה מזמן לא נתון לדיון ילד שואל את אמא מה לקנות – היא מתלבטת די.וי.די, פלייסטישן או מצפון- מה את אומרת? "אני כל כך רוצה שכולם יאהבו אותי- אה מי זוכר את הימים שעוד הייתה לי די-עה" בזמן שהשיר הזה רץ נהיה לגיטימי לסתום עוד יותר פיות עם אחד דיעה אחת אין ציפיות כולם זוכרים ת'לב נשבר ביום הרצח בכיכר אבל מאז הם רק שרים ולא עושים שום דבר מומי עדות חוקים ומשפטים אתה נתת בם אך בכיכר העיר נפל דבר הוקז הדם ובאקדח מחזיק רשע שהוא תלמיד חכם מתי יהיו סופסוף בני עבדים לבני אדם פזמון כמו מתוך החול כמו משנות גלות מאפילה לאור גדול משפל לגאות באנו לגרש חושך ובורות מאפילה לאור גדול מעבדות לחירות בייבי ג'י - עבד של מערכת שבה הכל כבר נסגר במילים אחרות אפס מי שלא הולך ישר עובד מהיום שנולדתי בלי לדעת מה קורה ומי יודע מתי אדפוק כרטיס ואצטרף לבורא כשאנשים סביבי טרודים מוקפים בעבודות אני מנסה כמה שפחות להתווכח עם עובדות עבד של המוסיקה , עבד של הכתיבה עבד של להתנגשות בין רגשות למחשבה אובד עצות כמו כולם השאלה עד מתי עבד של אוכלי חינם שלא עובדים, אלא עובדים עלי גדל בעולם שמשועבד לכוח הזרוע לאנשים שמדברים הרבה ולא רוצים לשמוע כל שמוק היום אומר מתי לשתוק ואיפה לירוק השריד מהחרות היום ,הוא פסל בניו יורק? כתוצאה של אלימות, צביעות, קרירות ומרירות שורה תחתונה – כולנו עבדים למציאות. פזמון כמו מתוך החול כמו משנות גלות מאפילה לאור גדול משפל לגאות באנו לגרש חושך ובורות מאפילה לאור גדול מעבדות לחירות מעבדות לחירות

Snoop Dogg

New member
למישו יש את המילים של דאבל אימפקט..

ושל ניסים סרוסי וגבי שושן- אשליות הרמיקס? תודה!!

BASE G

New member
אשליות- דאבל אימפקט

לפעמים אני מוצא את עצמי קצת מנותק גולש לאשליות לא מובנות מרוחק מהעולם - לא מכיר במציאות גם הדבר הכי רחוק נראה כמו אפשרות חושב איך היה לחיות בארמון עם משרתים יושב על כס המלכות ומטפל בעניינים או איך היה יכול להיות אם היו לי זוג כנפיים טס מעל העננים שומר על כולם מהשמיים- או כל היום בטן גב בבריכה שבחצר עם ברמנית צמודה ואחת שתמלצר הייתי מסתדר על כביש הערבה עם פורש אדומה סוגר סקאלה בלי בעיה לא רואה ממטר כי אני מספר אחד האדם החזק בעולם מולי גמד לא נעמד בתור בשבילי כולם זזים כולם אותי בכל מקום מייד מזהים פזמון: לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש – בעננים מתפס שם במרומים - אשליות מדמיין לעצמי איך הייתה ההרגשה לעמוד על הבמה באיביזה הרחוקה לתקלט במסיבה הכי חמה של העונה עם דון פדרו ליידי לחיזוק האווירה או לעלות במדרגות אל המטוס הפרטי סביב לעולם לפי החשק שלי, טהיטי, מיאמי, מלונות בלי לחשבן מסיבות עד אור הבוקר לשנייה לא ישן זמן לא מבזבז – ישר עולה אל הסיפון של היאכטה שתי קומות,קרוז, שבוע לקנקון חוזר הביתה אל הווילה מרובת המפלסים גם מעקה המדרגות משובץ יהלומים זה מדהים, למה המחשבות מסוגלות מטפס איתן אל על, לאן שהן לוקחות אשליות או לא, לי, זה לא משנה כל פעם מחדש עולם שלם מגלה.

דאבל אימפקט - אשליות

דאבל אימפקט - אשליות לפעמים אני מוצא את עצמי קצת מנותק גולש לאשליות לא מובנות – מרוחק מהעולם - לא מכיר במציאות גם הדבר הכי רחוק נראה כמו אפשרות.... - חושב איך היה לחיות בארמון עם משרתים יושב על כס המלכות ומטפל בעניינים או איך היה יכול להיות אם היו לי זוג כנפיים טס מעל העננים שומר על כולם מהשמיים - או כל היום בטן גב בבריכה שבחצר עם ברמנית צמודה ואחת שתמלצר הייתי מסתדר על כביש הערבה עם פורש אדומה סוגר סקאלה בלי בעיה - לא רואה ממטר כי אני מספר אחד האדם החזק בעולם מולי גמד לא נעמד בתור בשבילי כולם זזים כולם אותי בכל מקום מייד מזהים פזמון: לא לעבוד לעולם לא לשרת שום אדם רק הראש – בעננים מתפס שם במרומים - אשליות מדמיין לעצמי איך הייתה ההרגשה לעמוד על הבמה באיביזה הרחוקה לתקלט במסיבה הכי חמה של העונה עם דון פדרו ליידי לחיזוק האווירה - או לעלות במדרגות אל המטוס הפרטי סביב לעולם לפי החשק שלי, טהיטי, מיאמי, מלונות בלי לחשבן מסיבות עד אור הבוקר לשנייה לא ישן - זמן לא מבזבז – ישר עולה אל הסיפון של היאכטה שתי קומות,קרוז, שבוע לקנקון חוזר הביתה אל הווילה מרובת המפלסים גם מעקה המדרגות משובץ יהלומים - זה מדהים, למה המחשבות מסוגלות מטפס איתן אל על, לאן שהן לוקחות אשליות או לא, לי, זה לא משנה כל פעם מחדש עולם שלם מגלה. אשליות אשליות רבות אך רובן אינן מתגשמות שם אולי בחלומות האשליות היפות מתגשמות

micL

New member
אתה רוצה להגיד לי

שלניסים סרוסי לא נמאס כבר מהשיר הזה? חלאס בנאדם תכתוב משהו חדש!!! כמה פעמים אפשר לחדש שיר אחד

למישו יש ת'מילים של סנאגל והברנש

סנאגל והברנש - עברית A2R - גרוב של חצות ו"אותה נשמה" שג'י מאן משתתף שם... למי שיש שיעלה

שלומי44

New member
בויאקה- פריסטייל בעסק

בויאקה- פריסטייל בעסק שחור הקדמה: או קיי גבירותיי ורבותיי בויאקה חי באולפן עסק שחור- פריסטייל *שיעול* בוא נוציא ת'.... יה-יה-יה-יה-יה-יה מה זה מה יש לנו פה ברקע? יש פה נימי נים...יה יש לנו (קוטג') טי-טי-טי-טי קוטג'(מה אתה אומר?) יש לנו קוואם, בויאקה אינסי... גו נימי יו נו איים סיין.... או קיי הנה סיפור על בויאקה נכנסים למועדון נימי-נים: נימי לא עומד בתור, תתנו לו לעבור קח כסף, תופסת אותי, את מתעקשת בוא'נה, צפוף בבמה, נראה סבבה פרצוף ישן נראה מוכר, שורף סיגר מאסיב המקום בנות חמות אווו מה זה כולם כאן אז גם אני פה עושה סימן יאגא-יו בומבה מסיבה איך שניכנסתי טיפ טיפה בקרדי-השתכרתי קשות עכשיו אני מחפש אקשן יורק מבט תופר ריאקשן ניחשת נכון זה נימרוד רשף הבאתי חשק, חיממת ת'נשק היי, היייי-יו מי זאתי, גפרורים היא מחפשת אז יש לי, איך הבחורה הזאת שורפת תיתן אחד ארוך היא מבקשת אהם פנסטסטי, קוואמי גלגל"צ עסק נגלגל עשב, דבר איתם קוטג' קוטג': פאק-פאקק, רב התרנגול במרק אני מתרוצץ פה באולפן כמו מקק מסתנן, לגלגל"צ מחופש לזהבה בן, אני הפנומן זו קונספירציה, תוכנית הטוט אז באתי לתקן המנחים עסוקים, פה כל היום בלזיין ת'מגישות התיירות של CNN שחררו קצת, אני שבוע לא יישן אז מי קוטג' מה עושה פה, באתי לנצל הדרך להשתלט על התוכנית אני סולל אני נדבק לאולפן, לא עוזב מתנחל לשבור את הציוד, במערכת יחבל את דון ג'חנון כמו בשב"כ יטלטל דיבי-דה-דה-דבו-בה-היי עקום כמו סרגל אני נוטה להתבלט אני דפוק אחי תקלוט אותי במה אני עסוק אוהב את התשומת לב את הלבושים הנוצצים ת'סמים אבל אחי אוהב, א-הה אחי, אחי אני נחוש נחוש למנוש אני נחוש, נחוש למנוש, אני נחוש אחי אני נחוש למנוש, אני נחוש למנוש (בה...) קוואמי דה לה פוקס: יה-יה-יה-יה-יה-יה-יה-יה-יה-יה-יה-יה תן לי ביטר מימי קוטג' תן לי מוסף הבויאה בויאקה נכנסים למקום כל אחד אומר לי יאסו בויאה הללויה, קוואמי דה לה סול העסקן המהפכן שעומד בראש מפלגת ראפ וסול האיש הכי חשוב שתתנו לו ת'מנדט שיהפוך אותו לראש ממשלת גרוב אני מבטיח לחלק תקליטים חינם לכל העם אני מבטיח להוציא לרחובות סאונד סיסטמים, רמקולים בגודל מכולות כך שבכל פעם שיתחילו מהומות בכל פעם שיתחילו אלימות וקרבות הם ינגנו בקולי קולות את מרווין גיי whats goin' on אני דרווין, של ההיפ הופ אני מפיץ האבולוציה של הוייבים אני חייב כמו ניל יאנג לחפש לב זה-הב בשבילי זה הקרב האמיתי 2001 אודיסאה דה לה פוקס אתם איתי? אה בויאקה אש כאן אש, זה בלאגן אנחנו בויאקה אש כאן אש, זה בלאגן אנחנו בויאקה אש כאן אש, זה בלאגן אנחנו בויאקה אש כאן אש, זה בלאגן יאא מאאן, יד אחת, שלוש בנים יד אחת, פריסטייל ט-עים בויאקה חי באולפן עסק שחור....

CyberP

New member
*ראפ התרנגול במרק

*תן לי ביטר, נימי, קוטג', תן לי מוזף בבויאה... *אנחנו בויאקה - אש כאן, איזה בלאגן.

שלומי44

New member
הגא כח- העולם כבד

רשמתי בעצמי
הגא כח -העולם כבד העיקר המטרה שנעוצה לך בלב על מה אתה נלחם, את מי אתה אוהב תקום על הרגליים, תלך אל הילדה תספר לה איך פגעה לך ומה עשתה לך הפרידה תוציא הכל החוצה, תצא אל העולם תנקה לך את הפצע שזורם עמוק בדם אל תשכח שיש חיים גם מחוץ לעננים עולם שלם שמתפתח וזורק ת'חלשים תפתח ת'מגירה תוציא את הירוק אתה יודע שזה רע אבל לא מפסיק לצחוק פתאום הכל שקוף, שום סידור כבר לא דחוף אם תרצה גוזל...תצליח גם לעוף העולם כבד טורף אותך כמו שד וכמה שהוא מכאיב לך אתה תמיד שורד כש'תה מחפש את השמח, אף פעם לא בורח בבוא היום אתה תפרח תכבוש את הירח X2 אל תצא החוצה, השמש מסנוורת כמו דבורה עובדת 'תה נכנס אל הכוורת אתה לא מראה פרצוף עצוב כי שום דבר כבר לא חשוב כל החיים שלך סבבו סביב בתוך סיפור כאוב בחוץ הכל טוב- מאושר אבל עמוק בפנים, אתה מחוק, כן ישר אתה הולך, תופס את הבקבוק ובלי לשים לב, המוח כבר סדוק זה מתחיל בשאיפה ועובר אל הצוואר מתפצוצ'ך בריאות אחי, ירוק זה הדבר אבל זה לא ישנה לך ת'עבר (לא) הסיפור שלך כבר מזמן נגמר ואין סיבה לרחמים (למה?) כי אלפים של אנשים אתה הפלת לקרשים ששאלו אותך מה הסיפור (מה הסיפור) אמרת שבשבילך כל העולם מכור אמרת שאף-'חד לא יצליח (לא יצליח) כי יוני הוא דבר שכיח אבל יש כמה דברים שאתה שוכח שלכסף אין טעם, ואין גם ריח ושהשמש יורדת, הירח זורח תסתכל על החיים באופן קצת יותר שמח אחרת (אחרת)...'תה לא תוכל להתאפק ואל תגיד מה ש'תה חושב כי אין בכלל ספק העולם כבד טורף אותך כמו שד וכמה שהוא מכאיב לך אתה תמיד שורד כש'תה מחפש את השמח, אף פעם לא בורח בבוא היום אתה תפרח תכבוש את הירח X2 כן עכשיו למדת את עובדות החיים שלא כולם מקבלים מאלוהים רחמים אבל הצער שלך, מהול בצחוק כנראה ששוב הוצאת מהמגירה את הירוק אבל אם זה עושה אותך שמח (שמח) שאין לך שנאה ולכולם אתה סולח אז מה בעצם רע כאן בכל הסיפור הצחוק, הבכי, שנאה- אהבה, הכל נהיה מכור לא התקדמת לא עשית כלום עם עצמך לא הייתי זה שהביא מהפכה ילד בן טובים, מושא הגאווה, נהפכו פניך נזכור תמיד ולא נשכח את מה שעבר עליך, תלאות הדרך יריות הציידים שעשו לך פיק ברכיים והסיטו מבטים עכשיו 'תה כבר גדול לא עוד ילד קטן תבין שבחיים לא הכל שחור לבן אל תרכיב עוד פאזל, שאף פעם לא נגמר הגיע הזמן שתיהיה כבר מאושר(שתיהיה כבר מאושר...) העולם כבד טורף אותך כמו שד וכמה שהוא מכאיב לך אתה תמיד שורד כש'תה מחפש את השמח, אף פעם לא בורח בבוא היום אתה תפרח תכבוש את הירח X2 כן העולם כבד, הוא טורף אותך כמו שד הוא מכאיב לך, אתה תמיד שורד מחפש את השמח, אף פעם לא בורח ילד עוד תפרח אתה תכבוש את הירח העולם כבד העולם כבד העולם כבד ילד לא לפחד העולם כבד העולם כבד העולם כבד ילד תתמודד העולם כבד העולם כבד העולם כבד ילד לא לפחד העולם כבד העולם כבד העולם כבד ילד תתמודד העולם כבד טורף אותך כמו שד וכמה שהוא מכאיב לך אתה תמיד שורד כש'תה מחפש את השמח, אף פעם לא בורח בבוא היום אתה תפרח תכבוש את הירח X2

MC IdO

New member
ריספקטטטטטטט!!!11

בחזרה למעלה שזה אפילו לא יחשוב לרדתתתתת

idk

New member
קנדוג קדס-השמירה אינה עוברת

קנדוג קדס- השמירה אינה עוברת ***************** (השיר הבא מוקדש לכל החיילים שמייחלים שהעולם ישמע אותם בשתי מילים) נמאס לשמור, נמאס לשמור למדבר יהודה טוחן שמירות מרגיש כמו חמור מישהו רוצה להכנס? שישלח מכתב או אי מייל ?למה סתם לתקוע חיילים בש.ג כי כל האחריות עליי לשמור על עם ישראל חי בארבע שמונה, ארבע שמונה, ארבע שמונה, די די i think i gonna die כאן בבוטקה הקטן הזה נמאס לי מהקיר המלוכלך והמושתן הזה כל אחד כותב על המחזור שלו הוא הכי גדול, הכי מוצלח, אני חושב שלא ?צעירות זה לא פשע, עד מתי נובמבר תשע פשע? תחשוב על מה שנשאר לנו, זה רשע ארבע שעות פתאום נראות לי ארוכות כל שעה כאילו יש בה 140 דקות עוד מעט יהיה מכות, אני מחכה, הזמן עוצר ובמקום עזרה אומרים לי שהסבב מתקצר פזמון: והשמירה, אינה עוברת עוד רכב אל תוך הבסיס מאיר וכל דקה אינה נגמרת והלילה לא נגמר הוא עוד צעיר אלוהים אני נרדם ,חייב לקום, אבל נרדם כל לילה, כל הלילה, אני כולה בנאדם בשר ודם, לא מבין את המשפט המיושן ששומר ישראל, לא ינום ולא יישן וזה לא עסק, נגמר לי כבר החשק לחכות לקצין תורן שיבוא לפרוק לי את הנשק ואז אני ישן, מעשן, רוצה לאכול ניר, אתה לא מעשן?" אוף, אפילו את זה אני לא יכול" אני יושב, וחושב, על שירים, וכותב על הקיר, על נייר, וכואב לי הלב על כל מי שנטחן כמו כלב שמירה מרותק מהחיים, מרוחק מהחברה כל רב"ט נשאר שבת, מתקשר אל החמ"ל "אני לא מאמין שאני אפילו לא סמל" כי מה אנחנו שני מסכנים כל היום טוחנים מחפשים תעסוקה, (ציחקוק) והמחסנית בפנים פזמון: והשמירה, אינה עוברת עוד רכב אל תוך הבסיס מאיר כל דקה אינה נגמרת והלילה לא נגמר הוא עוד צעיר (שתי אצבעות מירושלים) רוצה לתפוס את הרגליים לברוח, להשאיר רק עקבות של נעליים כי ניסיתי כבר הכל, לשיר כבר אין לי קול לישון אני לא יכול, סמל תורך עושה פטרול אז מה עושים? מוציאים משהו מתוק מהכיס מעבירים שעה וחצי בשירי ליאור נרקיס ואת) לא בסביבה, אז סתם כותבים שיר אהבה) ואם אין למי , אז סתם כותבים למישהי שווה אבל ידעתי, בהתחלה הייתי אופטימיסט אבל היתה לי הרגשה שאני יגמור קבניסט תראו, סוף סוף הקשבתי בעליית משמר ורציתי ליישם את מה שהקצין אמר אז מה עשיתי? (שימו לב) משהו קטלני נוהל מעצר חשוד על הש.ג. השני אבל דבר אחד אני לא מבין על מה המעצר, הרי אמרתי "עצור, הזדהה!" ולא עצר... פזמון: והשמירה, אינה עוברת עוד רכב אל תוך הבסיס מאיר כל דקה אינה נגמרת והלילה לא נגמר הוא עוד צעיר X2

idk

New member
מנצור והגב-אל תלחי

*זה בכוונה עם ח'...אני לא עילג... ואני השתעממתי וכתבתי... ****************************** (שלום הגעתם לפלאפון של מנצור.. תשאירו הודעה אחרי היא הלה.. (יא הלללהה!) (השרטוחה בוכה...) כותב תמילים , מרטיב תמחברת חבר לי צינור מלא את הכינרת זהו זהו רק את ולא אחרת מכניסה אותי לסרט- "מת למות" קושר לצוואר לולאה עם חוט מנצור ה___ לך בשיר צורם טי אמו, בחיד באק, איי לאב יו ג'ה טם, מה אני? את הרגת בנאדם! מובטל חותם בלישכה כמו כולם אני ראשון בבידור, שדרה בלי עמוד אמ סי מנצור כמו שמנת בא ביחד לא לחוד אבן בלי יהודה, לא רגוע בדודה יצא איתך כשעוד היית מעקודה! לא נכנסת לקורטינה- אירגנתי וו גרירה תוך 360 כשעצרת תמדרכה לא שמעת על גיזרה- נראת כמו הר דוב טיילנו בשכונה-הרחבת תרחוב כל חיוך שלך יא וואראדי ממיס פלדה לא ברורה לי כמו איי לה דירלדא אבדה בלב תקווה- לא מאמין באהבה! תופס את קופידון- שורט לו תגבה! חבקי חבקי, נשקי נשקי אני קיץ בלי שמש בלעדייך-אל תלכי! (X2) זוכרת איך אהבנו בנובמבר הגשום? מתחת לשמיכה אכלנו לחם שום הנודים שלך שרקו יותר חזק מהקומקום עשית חורים באטמוספירה חיממת תיקום בלי שתנחרי לא יכול להירדם רק תחזרי תגידי כן כן כן גאון! ולא יורם לך עושה הכי כבוד! למענך אלך מכות עם אשדודים באשדוד! לך אני רומיאו- לי את אלפא שמורה! יד ראשונה מושקעת טסט לשנה קרום הבתולין שלך נזכרתי בתמונה מרביץ בך נשיקות יותר מרב במזוזה רוצה בך -אוי יו יו יו- מעלה מטה עדיף להיות פרפר- בכלא שטה! השארת לי אבק- פאק לא מסופק! חרמן עד לברכיים- מגיע לי השק! עד שלושים אחוז מלכות- תעשי לך משתה ארוץ בחוף עם טנגה! ישיר כמו סרנגה! מיקוס גבריאלוב פרימוס חומוס ואיגליסיאוס אמ סי מנצור והגבוס! נותנימוס ביא הלוס! פיזמון ישבתי יום בכלא על מכות לקצין העיר סביב הגופה שלי ישרטטו עם גיר אנוכי בתקווה אך ליבי בסיביר אני שרביט בלי קוסם- סרגל שמתעקם ביף בלי תלתול, גרגמל בלי חתחתול מינה בלי צמח, מינו בלי בר חיי לצבא עם גורמט מחובר, מרלוני בדד- בגשם אני שר מר לי קר לי! (האאפצ'י!) נהייתי מקורר כמו זר בלי דודו- ליצן ממורמר מוסכניק ישר- אוהד אדום בבית"ר דג בלי קשקש- מוסיקה בלי באס אמריקה בלי פאי, קיי(??) לא בהיי קונדום בלי קוטל, חקלאי שלא שותל מרקו בלי כנפיים- יורד בול על הברכיים! מאהב כמו שרגא, תשקחי בו כמו בסנייק צולה אותך כמו סטייק עושה הכל בוואן טייק בשבילך מקפיץ- חרוזים על וורק איי סטיל איי סטיל מנצור פרום דה בלוק! פיזמון..

idk

New member
בויאקה - מסיבויאקה

בויאקה - מסיבויאקה ################# נימינים : מביגידי בת ים לא עוצר עוקף ת'תור חבר בחוץ שומר בפנים בנות אח"מים הזמנות עובר כמו ג'ון טרוולטה במרכז הרחבה כמו תרנגול בתוך הלול הכל מתוק - בקלווה מוניטין מגן חובה, ג'ננה כבר עשרים שנה בנדנה על הראש בחליפה של דולצ'ה וגבאנה שולף סיגר, סיבוב על חשבוני בבאר לא להתנפל בנות - בינתיים קחו מספר מה באמת - קצת נראית לי דוגמנית דומינית do me do me בליינית בחורות זה בחורות אנ'לא לא דופק חשבון מדברות כמו ווקי טוקי ממלאות את המועדון -קדימה כולם לזוז כולם נו זוז יא בן זונ כי מסמר הערב מסתובב כמו מייקל פאקין ג'קסון תרים את הבניין למאה אלף דציבל !כבוד לתקליטן - ביגידי בויאקה קבל פזמון : !ומסיבות - יותר ממאה אלף איש !ובחורות - מתל אביב עד אל עריש !כולם רוקדים על הפזמון - שיגעון !אינעל דינעק העולם - איזה לילה כולם עולים על הגגות - הבחורה נאה את לא הולכים לישון 'קוטג : תקלוט טוב מה שקורה לוקח לריאות צולל !מריח קשרל - ראסטות לא צריכות ג'ל אז בוא תמלא אותי זהב יוצא פה קוטג' מעוצב בוא נבלה - מקום מלא פונה חונה - כבה מונה - יורד לכביש יש בכניסה בשקט מאה אלף איש, אולי אלפיי ים של אנשים נחצה לשניים 'להזהר בנות אני חמוש בכלי ארוך מתחיל ב - ז דפקתי מכנסיים שימו לב, האבטחה בכוננות !וואלאק זה קוטג' מתקרב קוטג'? קוטג'! קוטג'!! - זה אני נוצץ כמו יהלום אני אובייקט מיני אני הסופר מגה מקסי קומבו ג'יגה סייז בומבסטי יש פה קטע גופני NASTY איך שנכנסתי מסיבות - כן - ימבה בבחורות - כן יש כן בויאקה בויאקה ותתן בבאסים תן פזמון : !ומסיבות - יותר ממאה אלף איש !ובחורות - מתל אביב עד אל עריש !כולם רוקדים על הפזמון - שיגעון !אינעל דינעק העולם - איזה לילה כולם עולים על הגגות - הבחורה נאה את לא הולכים לישון קוואמי : יוצא מהמונית, צועד באיזי לשוערת עצבנית תביטי טוב ברשימת המוזמנים זה בא קומפלט (באורסול) עם קוטג' נימינימ רשום ברור בטוש זוהר ויש גם הזמנה אישית את הבאסים מרגישים במדרגות כבר ודציבלים שגורמים לדאגות !כולם רוקדים על הפזמון - שיגעווון !ואם הכיס שלי לא ריק חייב להתפרק עכשיו - הזזז מענטז, בנות בסן טרופז !ביקיני מיני די ג'יי מבזבז אותי בזבז אותי כמו צ'יפנדייל דולרים לחזה הם מדביקות לי אני גונב ת'הצגה אתן שורקות - ברימיקס - וווו אני פנתר כמו בגירה , מוקפץ כמו טקילה נשפכת כל הבירה מסיבויא-בויא-בויאקה את נראית לי רווקה מדיי רוצה דבר מתוק ט-עים! אני דבר מתיקה האללא בבאלללה - מקוואמי בום בא לראש כמו פטיש !דיסקובויאקה - קפיש? אתם רוקדים כבר כל הדרך מהכביש

idk

New member
חלוצי החלל- סתכל לתוך עייני

הקטע של טי אנ מתורגם... מאמפי3מיוסיקסיאואייאל... כתוב שזה הועלה ע"י "אדם סרוגו-סבא לנצח!" תנחשו לבד מי זה..... (רמז- לא אני.... למי שצריך..) ******************************* ילדים מסונוורים מאש ורימונים תינוקות חולמים להיות כמו גיבורים ממסך הבד אך המסך ירד פתאום אתה לא חזק כבר מכדור של מג. בעיני החיילים שם שזוחלים, שיכולים רק להרוג ולרצפה צמודים - אין דבר יותר שנוא מהשנאה לא טוב למות! בשביל מה? בטלוויזיה הם חדים ותמיד כל כך צודקים, עם ארבע יועצים תמיד יש מה להגיד אך בחדרי חדרים הם נופלים למשבר ואז אתה רואה מה הם חושבים באמת, 'סתכל לתוך עיני, לשנינו אותו דם, את שנינו יקברו בסוף אותו דבר בוא נשאר שכנים ולא אויבים כי אין דבר יותר חשוב יותר מהחיים. 'סתכל לתוך עיני - מה אתה רואה? אני אותו דבר את מי אתה שונא? אחד הורג אחר ועוד בשם האל ואיש בחליפה על הכפתור לוחץ אנחנו נולדים בשר לתותחים והם מוכרים טילים - מוכרים עוד מלחמה בבית ספר מלמדים על גיבורים מתים על ציונות איזו שטות רק השקלים מדברים. אני אישית לא מפחד מהעולם, העולם צריך לפחד ממני, כי אני בנאדם. מאז שנולדנו, הולדנו שנאה, זרענו בכדור הארץ גזענות, האל נתן לנו את הדת, כדי שתהיה אחדות עולמית, אך הדת נשכחת בגלל חמדנות, וכל פוליטיקאי שעולה מיד שוכח, את כל הבולשיט, שדחף לי לראש ובמקום התחלה חדשה, אני פוגש את הסוף. בטלוויזיה מציגים את עמי, כפרימיטיבי אני לא אומר שהוא נאיבי, אבל כשמקפחים אותו הוא הופך אגרסיבי ופוגע באנשים הלא נכונים. יהודים וערבים חיים על שנאה הפוליטיקה, מחלה שבגללה העם לא יתאחד ובדרך הזו כולנו נחזור למקור, מקור שלי ושלך, מי שלא תהיה - בסוף תגמור באדמה. 'סתכל לתוך עיני - מה אתה רואה? אני אותו דבר את מי אתה שונא? אחד הורג אחר ועוד בשם האל ואיש בחליפה על הכפתור לוחץ אנחנו נולדים בשר לתותחים והם מוכרים טילים - מוכרים עוד מלחמה בבית ספר מלמדים על גיבורים מתים על ציונות איזו שטות רק השקלים מדברים. מדינה של אלוהים, שיפוט של אלוהים והם יושבים עם מפות שם, נובחים ונושכים, מסמנים גבולות וצבאות שולחים, הפכתם את המדינה לסרט קאובואים. דם שופך דם שופך דם, אמהות בוכות, במלחמה אין מנצחים יש רק לוויות, פעם הקורבן, פעם הגורם ובינתיים כל הבית קברות מתמלא - 'סתכל לתוך עיני, אל תקרא לי עם, אתה לא השופט ואדם זה רק אדם, ילדים מתים, הם לא נהיים קדושים מקסימום שם קטן במצבה ענקית. 'סתכל לתוך עיני - מה אתה רואה? אני אותו דבר את מי אתה שונא? אחד הורג אחר ועוד בשם האל ואיש בחליפה על הכפתור לוחץ אנחנו נולדים בשר לתותחים והם מוכרים טילים - מוכרים עוד מלחמה בבית ספר מלמדים על גיבורים מתים על ציונות איזו שטות רק השקלים מדברים. *************************

idk

New member
שב"ק ס' וקוואמ- מלחמת מיקרופון הזהב

שיר בןזונה! ************************** מלחמת מיקרופון הזהב החרוזים הם כדורים החיילים משוררים אני מכריז על: מלחמת מיקרופון הזהב כובשים תמצעדים עם שירים ללא רובים מי זה האיש עם מיקרופון הזהב בא עם השבק כמו מחלה משביל החלב מטיל מומים ואתם אומרים עוד כן תופס אותכם בביצים כמו שתפסתי תשכן אני שולף תחרוזים כמו קלפים בפוקר יש לי תכוח זורם בפנים כמו ללוק סקיווקר בוקר בוקר אני קם ומתחיל לכתוב הכתיבה הסם שגורם לי לחשוב גם כשהכל שחור כשהימים קשים כשאין שקלים בכיסים לשלם את המסים מביא בפזמונים לזה חונכתי בצבא מודה לאלוהים שבפנים כל עוד החומר בא הה הה יו! צריכים להבין את הראש המוזיקה היא החיים אז תנו לקצב לגלוש על הגלים הם מרפאים כמו אנטיביוטיקה רחבת הריקודים היא בית חולים שמעו תקצב שבא לנקות תתחלואים כאן בעזרת מיקרופון :באתי לוודא שכאן יודעם שזאת מלחמת מיקרופון הזהב… פצצות למוח! לפתוח לכם את הראש עם מוזיקה חבל לך על הזמן כשאני מתחיל עם הטכניקה כלום לא יעצור אותי כלום לא יכבה אותי שופך עליכם אש כשאני יורה את המילים שלי מי אני חייל בצבא השוף 'הרב אלוף של הבוף זה המ' ו' ק פושט על המקלט קולט שהרדיו מת אני החובט הראשי אני שורט ומתקלט מנחית כאן ביצועים על מיקרופון שלא הכרתם (עוד לא ראיתם כלום (אני בא להחליף מה ששמעתם המוזיקה היא דליקה היא המכה של הלב כשהיא מכה בך (חזק) אתה לא מרגיש שום כאב לוחם הדם והאש פולש וכובש זו אותה השפה מפה עד בנגלדש מי צריך רובים יורים פה להיטים המוזיקה היא נשק ואנחנו חיילים קוואמי:יו יו זה מיקרופון או ג'קי צ'אן צ'יקי צ'יקי צ'אן צ'אן מש' ב' ק' ס' עד הוו טאנג קלאן יו בויאקה השבק מהראפ עד לרוק בית הסוהר וקוואמי מגיע כמו זוהר אני בדואי זקן על השדרה החמישית הראש שלי מנהטן יו הלב שלי תקליט עולה על הרכבת כל הלילה לקהיר סטיגידיבו אל תעצרו את השיר איידישע ראסטמן- אני הולך למערב כמו המלך מני בגר בלי מוזיקה בפנים אני תמוז בלי יהודה עדר בדיוק עכשיו תנו לי בתופים לילות ערב המוזיקה שלי עולה שלב קדימה בוא איתי בוא איתי בוא איתי אני הפאנק המזרחי האמיתי יו קוואמי יו קוואמי סביב לעולם אני הסטרץ' מפוזי עד לבוגי עד לבתי בם (אני מבסטה וביגי ואיגי דיין וג'יימס לירון בריא עליך (ג'יגי !ואסטה מקוואמי לה ויסטה יה מאן מלחמת מיקרופון הזהב… (זה הרגע לו בטח אתם חיכיתם במתח שבק אל הנצח (בכוח אני מביא אל השטח אני הגנגסטר של הראפ המיקרופון שלי אקדח את המילים אני משחיז לראות תראש שלך נפתח אני ענק אני הדוד הכי גדול ברוק אנ רול את הכבוד אני מקבל מכל מי שרק עובר ברחוב אם לא תיתן כבוד תקום עם סוס מת במיטה כבוד לשבק זה כבוד בשבילך ארוחות איטלקיות טובות במסעדות יוקרה בחורות עסיסיות פתאום קדות לך קידה פתאום אתה מצאת אתה מביא מהפכה סרטים ספרים וקומיקסים דמויות בדמותך ברחבות הריקודים עשיתי שינויים שינויים במחשבה ובעיקר בתחתונים שתרקוד אני מביא מקצבים מכובדים תזיז תבאסים בביצים !תנו לפאנק לזרום איך אני בא יוצא מעין הסערה (!כמו דרקון בפעולה (הממלכה בסכנה יוצא למלחמה עם אור ראשון (כשאש יוצאת לי מהמיקרופון (זה נכון זה לא מפסיק גם כשאני מתקיף החרוזים הם כדורים של אש שאני מעיף אחד אחד אל לב המטרה והמצב שאני בשליטה מלאה על הבמות אתם יכולים לראות ולקוות שתצליחו לשרוד ולנסות את הטכניקות המטורפות שאני מנחית עם מקל הקסמים !לכשף תאנשים אני רוצה שכל השכונה תשמע ותדע בא מהשחקים מהספינה באהבה להפיץ תתודעה להמציא את חוקי המשחק -מביא אותה הפוך אני מביא את מלחמת מיקרופון הזהב… **********************

למעלה