שירשור לירקס ישראלי

BASE G

New member
בקשהה

למישהו יש ת'ליריקס של דנידין ומורן מאבד ת'עשתונות או בכלל ליריקס של איזה שיר של דנידין??????

Snoop Dogg

New member
סאבלימינל ושי 360- המעבדה שיר פתיחה

סאב ושי: פזמון: כאן במעבדה, היפ האפ נונ-סטופ זה לא אגדה כל שני בחצות תפתחו ת'אזניים 360 סאבלימינל, נותנים בראש שעתיים ישר חם מהאולפן אל הפנים שלכם עכשיו ברדיו תל אביב 102 אפ אמ כל יום שני בחצות מערכות נפתחות לעוד 120 דקות היפ האפ בלי גבולות אז תוציאו דף ועט כי כאן ס-א-ב שי 360 מעלות של אינטלקט סאב שובר לכם ת'באס, שי דופק ת'טוויקט הילדים צורחים שלח אותם לבייביסיטר יש לנו פינת חי באולפן, פינת חם על האש פינות היסטוריה,גיאוגרפיה ומה שת'ה דורש יש מפסיד, יש כובש, יש עומד, יש פורש יש חמסה, יש כחול לבן חם מהמרתף הכי חדש הכי ישן, הכי לייב On the ground הכי פאנק, הכי סול, הארדקור ופאנן אז אחי אתה איתי? לא אחי אני מהיר יושב על 102 אפ אמ תל אביב העיר פזמון: כאן במעבדה, היפ האפ נונ-סטופ זה לא אגדה כל שני בחצות תפתחו ת'אזניים 360 סאבלימינל, נותנים בראש שעתיים

Snoop Dogg

New member
שי 360, אמרוס ונובלס- ללכת הלאה

מרים ת'סוויץ' שעון נדלק ב GSA מציץ נכנס אל האולפן ותזהר לא להפליץ יושב על הכיסא ואת ה Play אני מריץ דוקטור מסיקה ... שאת המיקרופון מפציץ לבריץ אני השפיץ מלחיץ נותן בקצץ לא שותה אלכוהול משתכר רק ממיץ לא אוהב לדבר נו תתפשטי תראי לי עוד ציץ אל תשכבי פה כמו עציץ איזה קטע, יורה מילים רחוק כמו ברטה מרגיע יותר מפתיע מבוחן פתע תסגור ת'פה אתה מסריח קח עוד מסטיק מנטה אל תחשוב שאת הראפ אתה לבד המצאת אני לאט מהר מהר לא מתפורר אני שובר ורק עובר אנ'לא סופר אותך ולא רואה אותך תגידו לי מי תגידו לי מה אני שובר עוד מנגינה מבתולה עושה זונה, אני ילד מכונה אז החלטה של מחלה יושב לכם כמו קדחת אפילו חייזרים שומעים אותי נופל להם התחת אני האיש של הבנות עם קינג קויל סדין ושוט מכניס ת'מוט משאיר חותמת של אמרוס הפקות. פזמון: ללכת הלאה לא לעצור בכלל לטפס על הרמה וללמוד טוב את הכלל וזה לא רק בגלל בתוך מבוך שיש שגיאות למצוא פתאום את השלל (אמרוס הפקות) אמרוס, תביא את הדינרוס ראפ כמו פואגו לא לראפ אני פג'רו אונו דרוס דרס דוס אונו גרוס 360 נכנס ת'מתחרים ללעוס, איזה שוס אתה מקשיב ומעתיק משתין נגד הרוח וחושב שאתה מבריק כל מילה צפויה כמו קפה אני קורא אותך תו חניה בתל אביב אנ'לא רואה אותך לא שונא אותך, תבין זה פשוט אתה עוד ראפר בלאי חסר הזדהות בלי אלימות (לא צריך) , סה"כ מציאות אמא לא בלעה אותך נולדת בטעות אני נכנס מפציץ לכם שורף לכם ת'באס אבל בקלאס אחי תבין זה אף עם לא נמאס עכשיו לאט, הביט נקלט ואני כמעט עכשיו מהר היפ האפ ואני שוב מתמכר עוד לא חרוז אחר היי אני לא מוותר הקצב לא נשלט גם את רונום אני שובר אוכל ת'תביט מהר, אבל אה חסר פה סנר אני יכול להמשיך שעות ועדיין לא גומר חרוז אחר כולם עומדים רוקדים על שולחנות בלי בעיות רק שטויות רוקד על אלף חתונות ממשלות סוגר ת'אור חיבוקים ונשיקות על החתום סיינטיפיק אמרוס הפקות פזמון: ללכת הלאה לא לעצור בכלל לטפס על הרמה וללמוד טוב את הכלל וזה לא רק בגלל בתוך מבוך שיש שגיאות למצוא פתאום את השלל

CyberP

New member
*אתה חנייה בתל אביב - לא רואה אותך

*אתה עוד ראפר בליינד, חסר הזדהות

sgold666

New member
זה לא מרים תסוויץ' האור נדלק?

ויש כבר גירסה מחודשת לבית של ש"י

Yuvalhaim

New member
ג'רמי קול - חבש \ ילד החולות

*מצטער עם יש טעיות למה אני כתבתי וזה די מסובך *הוחסר קטע של צ'ולו שממש לא הבנתי אף מילה עם מישהו יוכל להעלות לירקס יותר טוב תודה מראש * טעויות תתקנו בבקשה ג'רמי קול חבש עם צ'ולו - ילד החולות (שיר 13 - ישראלים עצבניים 1-1) ( ג'רמי: ?hoo ya whats up men) (צ'ולו : yo whats up this is jarmi) (ג'רמי:comen ya ya ya ) (צ'ולו: tell thim where we come from ) (ג'רמי: ya my name is habsh kol jarmi ) (צ'ולו : ya man hiom you original ) (צ'ולו: listen to him nicee ) בית 1: הייתי בילדות ילד החולות וזה היה מזמן שרצינו לעלות היינו חבורה כמו צבא של לוחמים ביום וגם בלילה היינו כחולמים חיכינו לסימן שיומר לנו לצאת בשביל ובמדבר בדם וגם באש ראינו מרחוק חלום שמתגשם וכך ידעו כולם שהכל עוד יתכן וככה בלילות בין שיחי הדרדרים היינו מביטים על מיליון הכוכבים ידענו יש בוקר מחר יבוא אחר ואנחנו עוד ניראה את האור בישראל!!! פגשנו בדרכים שודדים וגזלנים לא ידענו פחד כי היינו עקשנים בלב האמונה החום והשלווה היו כאבי דרך אל ארץ אהבה פיזמון: הייתי בילדות ילד החולות וזה היה מזמן שרצינו לעלות היינו חבורה כמו צבא של לוחמים ביום וגם בלילה היינו כחולמים חיכינו לסימן שיומר לנו לצאת בשביל ובמדבר בדם וגם באש ראינו מרחוק חלום שמתגשם וכך ידעו כולם שהכל עוד ייתכן (צ'ולו:are you min man ye man original listen to mania) (ג'רמי:whats up ya ya comen man ) (צ'ולו :eek:riginal karta listen to jarmi yo part 2 yes We cool we cool ) בית 2: הייתי בילדות ילד החולות וזה היה מזמן שרצינו לעלות היינו חבורה כמו צבא של לוחמים ביום וגם בלילה היינו כחולמים חיכינו לסימן שיומר לנו לצאת בשביל ובמדבר בדם וגם באש ראינו מרחוק חלום שמתגשם וכך ידעו כולם שבכל עוד ייתכן וככה בלילות בין שיחי הדרדרים היינו מביטים על מיליון הכוכבים ידענו יש בוקר מחר יבוא אחר ואנחנו עוד ניראה את האור בישראל!!! פגשנו בדרכים שודדים וגזלנים לא ידענו פחד כי היינו עקשנים בלב האמונה החום והשלווה היו כאבי דרך אל ארץ אהבה (צ'ולו :listen to mania I don’t forget this is cholo confi man this a ya man ya original man bayba ) צ'ולו: * (לא הבנתי אף מילה) (צ'ולו: come and tell me somthin now jarmi man are you redy for this ) ג'רמי: היום אני איתכם רוקד ומזמר וככה בכל יום תפילה אני אומר למרות המרחובים נותר בי גאווה וזה סיבה טובה להיות עם תקווה (x8 )

יא-אללה כמה טעויות תהיה בריא...

מרים ת'סוויץ' שעון נדלק ב GSA מציץ האור, לא שעון!! דוקטור מסיקה ... שאת המיקרופון מפציץ אמור להיות במקום ה"..." משו עם כסא "לבריץ אני השפיץ"???? לב אמיץ!!! נראה לי מרגיע יותר מפתיע מבוחן פתע *מגיע אז החלטה של מחלה יושב לכם כמו קדחת *זן חדש של מחלה מה זה לעזאזל אז החלטה?! איך הגעת?! פחחח תו חניה בתל אביב אנ'לא רואה אותך *אתה חניה... היפ האפ ואני שוב מתמכר *היפ הופ בדם... הקצב לא נשלט גם את רונום אני שובר *ת'מטרונום אני שובר ממשלות סוגר ת'אור חיבוקים ונשיקות *אומר שלום סוגר ת'אור... כמה טעויות פאק... חחחח ועוד דביליות לאללה!

mr meth

New member
למישהו יש

מסיקה - מציאות מדומה? לא ראיתי את זה פה..אולי פיפסתי?

522 אוקטן

New member
../images/Emo26.gifחלוצי החלל -קסם שחור

במקומות מסויימים השיר נקרא "מנייאקית" *********************************** שהיא ברחבה היא מפתיעה אותי זזה עם הגוף הטרוף היא היפנטה אותי בדיבוק שלה מרים פה את הוויבים בקסם שחור היא כישפה אותי לוקח שאיפה מכווץ את הריאות מקמץ את השפתיים מפמפם בקטנות נותן לעשן להתחיל לעלות נכנס אל הקצב מקבל בפצצות מי תרקוד איתי ? אולי תרצי לסובב עוד? לתת לגוף לזוז את הגרוב עם הטמפו כמו חתולה היא זזה כנראה אשאר פה אני רוצה להוריד ת'עטיפה מהקרמבו אוהב לה תעיינים ת'שדיים ת'רגליים ת'מותניים אוהב לה ת'שפתיים ת'שיניים ת'לחיים ת'אוזניים היא רוקדת כמו מטורפת לא עוצרת מתופפת מתאגרפת לא רואה באישון אני רוקד לצידה תחתונים מבעירה גופי צמוד לגופה ויש לה וואחד גופה רוצה לתת נגיסה במתוק הזה לקחת הביתה להשקות את זה לתת סיכוי אולי משהו ייצמח, הלוואי והיא כל היום תרקוד מעלי שהיא ברחבה היא מפתיעה אותי זזה עם הגוף הטרוף היא היפנטה אותי בדיבוק שלה מרים פה את הוויבים בקסם שחור היא כישפה אותי שורף את הסוליות את רחבת הריקודים האש שיש אצלי בפנים יכולה לשרוף ערים להטריף חושים – חייב למצוא פורקן בובה לאיך שאת רוקדת אם לא חבל לי על הזמן צריך לראות קב"ן אני מסוכן מחורפן הרווח בין הג'ינס לתחתונים נהיה קטן את פצצה של זמן ישבן מושלם עשית עסקה עם השטן , תרחמי על בן-אדם. כאילו לא רקדתי מעולם, חצי גוסס מסתכל עלייך, נמס, עוד קסס להתאפס מהריחות משערך מה חפפת בפינס? את חלום כמו קרטון על הלשון ואני לא תופס איך כל האנשים מתלחשים מצביעים זותי אין לה אלוהים היא ירדה מהפסים, מה הם מבינים אותה הם לא מכירים כשהיא רוקדת מלאכים אצלי שרים .

522 אוקטן

New member
חלוצי החלל - מספיק קשקשת

אחד השירים החזקים באלבום הראשון של החלוצים ***************************************** מספיק קשקשת – להוריד עליהם את המים מי שנישבר לו הזין - ידיים לשמיים פלאט! פלאט! עובדים עלינו בעיניים למה שאנחנו נברח? נגלה את הגנרלים. אתה רוצה שינוי עשה משהו, תזיז משהו שדופקים אותך בכסף תמיד תבעט במישהו פלאט! פלאט! פלאט! ניקח את עצמנו בידיים זמנכם עבר פוליטיקקים. סבא עלה לארץ בספינת מעפילים ממקום של מוות למקום שאומרים שיש בו חיים בא ,יישב, בנה, שם לבנים איפה המדינה שהקים? אני רואה רק בית כלא צבאי. אין לי מספר אסיר – יש לי מספר זהות בשבילם אני מספר בבנק אבל אין לי זהות אין לי תרבות אין לי סיכוי להשפיע אומרים בזיעה תאכל ,אני רעב ורק מזיע. מי שמאכיל אותנו אשליות – נאכיל ת'כלבים כי חופש לא קונים במבצעים בקניונים חופש לא קונים במטוסי תקיפה חדישים חופש לא תקבל גם אם תעבוד במחשבים אז כל המהפכנים (פלאפ פלאפ) תעשו רעש צריך קודם לשבור משהו בשביל לבנות דבר חדש אם נתנהג כמו טיפשים ככה ימשיכו להתייחס אלינו נהייה חכמים מהם מהירים מהם נהייה יחד תופסים עלינו תחת- אתם לא רואים? נגמרו הדיבורים, בואו נזיז דברים. מספיק קשקשת – להוריד עליהם את המים מי שנישבר לו הזין - ידיים לשמיים פלאט! פלאט! עובדים עלינו בעיניים למה שאנחנו נברח? נגלה את הגנרלים. אתה רוצה שינוי עשה משהו, תזיז משהו שדופקים אותך בכסף תמיד תבעט במישהו פלאט! פלאט! פלאט! ניקח את עצמנו בידיים זמנכם עבר פוליטיקקים מילאתי את הבית בMD VCR MTV קניתי גם PC DVD הייתי מפוצץ הכל אם היה לי RPG הנוחות מסממת כמו THC LSD (תקשיבו לי!) תמיד תרצה יותר חדש יותר חזק, אתה מכור למה ש-IN מכור למה ש-OUT בנית מבצר גר בחלונות הגבוהים אתה אסיר בבידוד רק עם אזיקים אופנתיים שונא את מי שמזכיר אלוהים עובד רק לכסף מתעב אותם, מתרחק, אתה אותו דבר בעצם אתה סוגד לזה והם סוגדים לזה הם בונים מסגד לאלוהים ואתה מסגד לקש אז כל המהפכנים, תדליקו אש, שרפו משהו תפילו כמה גורדי שחקים אולי יקרה משהו מפטמים אותנו בפוסטרים, טוסטרים, לעוור אותנו פרסומות, שלטי חוצות, רק בשביל לבלבל אותנו בדואר בדו"אל תעמולה לטשטש אותנו בטלוויזיה הטלפון ברחוב מה רוצים מאתנו? אולי הם מפחדים שנמצא את הכוחות , נחתוך את הכבלים נראה ת'מציאות ואז נגלה שיש מלחמה בחוץ. חדל ברברת. מספיק קשקשת – להוריד עליהם את המים מי שנישבר לו הזין - ידיים לשמיים פלאט! פלאט! עובדים עלינו בעיניים למה שאנחנו נברח? נגלה את הגנרלים. אתה רוצה שינוי עשה משהו, תזיז משהו שדופקים אותך בכסף תמיד תבעט במישהו פלאט! פלאט! פלאט! ניקח את עצמנו בידיים זמנכם עבר פוליטיקקים

למעלה