תשובות
-"לדעתך הדת... וכו'. על מה אתה מתבסס? על איזה היגיון? ההיגיון שלך??? מי אמר לך, שההיגיון שלך בריא? אולי הוא חולני?" ההגיון שלי מסתמך על ראיות ועובדות, והעובדות מראות שבני אדם מורכבים מחומרים אורגנים ואנאורגנים שנוצרים מקידודים בדנ"א לחלבונים, האדם בהכרח יקבל תכונות על פי הקוד הגנטי, ובשילוב עם השפעות סביבתיות יקבל מאפיינים יחודיים לו. זה הגיון. על מה אתה מסתמך? על ספר?? גם הארי פוטר זה ספר!! "לא! חלילה לי מלפגוע בך. השאלה היא רק היפוטטית. אם רק תחשוב בהיגיון שלך, תמצא את ההיגיון משתנה בהתאם לנסיבות ולזמן." -הגיון פירושו לחשוב בצורה רציונלית, גם שהזמן והנסיבות משתנים עדיין יש בסיס להגיון,אתה מדבר איתי על נסיבות וזמן? אפילו את זה אין לדת שלך- בדת אין הגיון כי היא לא מתחשבת בנסיבות! ואפילו לא בזמן! כי היא תקועה בזמן מסוים והנסיבות היחידות הן אינטרסנטיות! למה לשנוא הומואים? איזה נסיבה הביאה לכך? כי הכותב האלמוני רוצה שישריצו ילדים אז הוא הוסיף את המשפט הזה בתנ"ך? האם הוא יודע למה בכלל נוצרו הומואים? הוא יכול להראות לי באמצעות ניסויים שזה לא משהו קבוע שקשור למבנה הביולוגי שלהם במוח? על סמך מה הוא שולל את הזכות קיומם? מי הוא בכלל שישלול, שיראה לי את הסמכות שלו, אני לא מאמין לניירי טואלט שכתובים עליהם שטויות כמו התנ"ך, כמו שאני לא מאמין לספר אגדות. "בדיוק זה התפקיד של ההורה: להעניק לילד בינה. תחשוב לרגע על עצמך. אילו אתה הורה לילד, היית מוכן, שבנך ילך לחינוך דתי? חרדי? גזעני? לא ולא!אז מדוע אתה מבקר את אלה, שחושבים כמוך אבל בכיוון הפוך? " -זה לא נקרא להעניק לילד בינה, זה נקרא להחדיר לו בכוח רעיונות דתיים, אם היית מעניק לילד שלך חוכמה היית נותן לו את היכולת לבחור בעצמו מה נראה לו שפוי ומה לא! צר לי, אבל מה שאתה מתאר זו שטיפת מוח. "האם למדתם פעם על גנטיקה?... מה??? אתה יודע גנטיקה?! רוץ מהר לךשטוקהולם! אולי עוד תקבל פרס נובל לגנטיקה (אם אין כזה, ימציאו אותו). תגלית אדירה! אני מצדיע לך - האדם היחיד בעולם, שיודע גנטיקה." - שלום, סטודנט שנה ב' לביולוגיה, כנראה שיש לי יותר מושג ממך לגבי תרגום גנים ומחקרים שנעשים בתחום הנטיה המינית על איזורים במוח, וממחקר למחקר התוצאה יותר חד משמעית ונמצאו הבדלים ברורים במבנים מסוימים במוחם של סטרייטים והומואים. "הדתות מתעללים קשות בבעלי חיים... מי אמר לך? האם שאלת את החיות?" -לך תראה בעצמך איזה שואה הפרות, שהם יונקים שמרגישים סבל וכאב כמוך דרך אגב, עוברות בגלל חוקי ההלכה הנאלחים, רק זה לבד צריך לגרום לכל מי שאנושי לעזוב את הדת, בלי קשר לפשעים האחרים שלה! "אחד מפלאי הטבע הוא היצירה. אין שום יצירה בעולם, שמסוגלת להצמיח תינוק ואפילו לא חי וצומח (למעט גולם). כיצד מתפתחת היצירה? 9 חודשים היא ניזונה מחלב אימה ומפתחת בתוך רחם האשה ללא שום התערבות אנושית ישירה או עקיפה. לאחר יציאתה לאוויר העולם היא ממשחכה להתפתח עד יומה האחרון. מי גרם ליצירה להתפתח כך? מכאן אין ראייה אבל לפחות סימן שאלה יש. " - זה אתה לא יודע לא אומר שזה לא קיים, זה שאתה לא מכיר את מכניקת הקוונטים לא אומר שאין מכניקת קוונטים, וזה שאתה לא מבין בגרוש בתהליכי לידה והתפתחות ביוכימיים לא אומר שאין תהליכים כאלה. אז כדאי שתפסיק לעשות מעצמך צחוק, הדת היא אסון מהלך חסר הגיון ובעל השלכות מחרידות על הקיום לאורך ההיסטוריה ועד היום, כולל היהדות.