גם אני בעדה
G GoalNefesh New member 24/6/14 #7 בוקר מוסרי לכל הטבעוניים בוקר טעים לכל הקרניזים בוקר טרטזין לצילי וגילי בוקר לאלדד מרטין לינור ומיקי - חזק ואימץ! בוקר לאילאב ואחי ולדורון ואורטל - 15 הדקות שלכם נגמרו לצאט10 ו LOTARIA לא לדאוג יש לכם כולו עד אוגוסט לסבול אני בנתיים מכין קשיות...
בוקר מוסרי לכל הטבעוניים בוקר טעים לכל הקרניזים בוקר טרטזין לצילי וגילי בוקר לאלדד מרטין לינור ומיקי - חזק ואימץ! בוקר לאילאב ואחי ולדורון ואורטל - 15 הדקות שלכם נגמרו לצאט10 ו LOTARIA לא לדאוג יש לכם כולו עד אוגוסט לסבול אני בנתיים מכין קשיות...
A Angel45 New member 24/6/14 #9 בוקר טוב לכולם נראה לי שיהיה שמייח היום תקציב ובערב מסיבה מבעד לחלון זכוכית שאו ברכות
Maybe Mary Well-known member מנהל 24/6/14 #21 Nop הם רק יצפו במסיבה ולא ישתתפו בה... ואז יהיה עליהם לנחש מי מהדיירים הוותיקים נכנס לבית... זה מה שהבנתי לפחות
Nop הם רק יצפו במסיבה ולא ישתתפו בה... ואז יהיה עליהם לנחש מי מהדיירים הוותיקים נכנס לבית... זה מה שהבנתי לפחות
S shai yy New member 24/6/14 #31 בוקר טעים גם לכל הטבעונים בדיוק שותה נס עם משקה אגוזי לוז, שזה פי 200 יותר טעים מחלב פרה.
G GoalNefesh New member 24/6/14 #47 פי 200? אני שמעתי ש רק פי 23.93 אבל זה בסדר כבר התרגלנו שטבעוניים חייבים להגזים מעניין אם זה בגלל ה B-12... צריך לבדוק אם יש עבודת דוקטורת "B-12 מחזיר אותך לפרופורציות"
פי 200? אני שמעתי ש רק פי 23.93 אבל זה בסדר כבר התרגלנו שטבעוניים חייבים להגזים מעניין אם זה בגלל ה B-12... צריך לבדוק אם יש עבודת דוקטורת "B-12 מחזיר אותך לפרופורציות"