שרשור בוקר
יום 42 ב

GoalNefesh

New member
צחי שקוף - קותי לגמרי יצר דמות ולא יצא ממנה

צחי קופץ מדמות לדמות כמו שחקן ישראלי שמנסה להצליח בהוליווד

לדעתי להפך

צחי שחקן מאוד מחושב ומאוד סגור ובשליטה. אין לי מושג מי זה צחי, הוא לא קילף שום שכבה.

קותי היה לגמרי שחקן בחדר האח עם בדיחות הקרש המזעזעות וכל העוויות. גם בבית הוא לפעמים שיחק ומכיוון שהוא בנאדם מניפולטיבי ופיקח הוא גם ידע איך להשתמש בדברים לטובתו, לנגן על הרגש של הצופים. אבל בו בעת גם יצא ממנו הקותי האמיתי, הוא כן הפגין רגש, הוא כן היה הוא עצמו. הוא יצר אינטרקציות, הוא נחשף, הוא היה דומיננטי בבית, הוא הראה מיהו באמת. הבעיה שמי שהוא באמת אפילו יותר נאחס מהפאסדה המזוייפת שאותה הוא יצר.

GoalNefesh

New member
כן יש בזה משהוא

אבל צחי ממש קופץ מדמות לדמות - בגלל זה כתבתי "צחי שקוף שיותר שחקן מקותי"

קותי שמר על דמות אחת

אתה יודע מה מוזר?

שבאמת אני חושבת ששניהם שחקנים מטורפים. לראייה קותי שיחק אותה ערס טיפש ושנאתי אותו אבל הכי הזוי שהוא יצא, מתארח בתכניות אירוח ואני אשכרה חושבת שהוא אומר דברים חמודים ונכונים. אני לא אגיד "אוהבת" אותו, אבל הוא ממש לא כמו שהיה ב"אח" וזה ממש מעצבן.

צחי שחקן מעצבן אבל שגם אחרי שהוא ייצא הוא יעצבן אותי. הוא מעורר חלחלה עם הפרצוף שלו והשפתיים האלה של האהבל. וגם לקקן וצבוע.

מסקנה- שניהם שחקנים אבל צחי שיעוף ו"יגזגז" לי מהעיניים כמה שיותר מהר.

ob21

New member
אתה לא יודע מה יקרה בעתיד

כידי להשוות תשווה מבחינת השהות שלהם באח.

batchi12

New member
צחי בן אדם מאד לא נעים

הקול שלו קורע את עור התוף , חנפן וצבוע ממדרגה ראשונה ועף על עצמו יותר מדי. לא סובלת אנשים כאלה.

keren 6

New member
איזה כיף שכבר עברתי את התקופה הזו

מבחנים = לחץ אטומי.
דווקא התלבטתי אם לחזור ולעשות תואר שני בשנת הלימודים שתבוא אבל אני מכירה את עצמי. אני אשב שעות בספרייה ומול המחשב ואכין עבודות, ארד במשקל יותר מדי, ואנסה לנווט בין הילדים לבין הבעל לבין המשפחה המורחבת לבין קניות... רק המחשבה מבאסת אותי

GoalNefesh

New member
אב"ד עשתה את התואר ב28 אלף או 32?

או שהיא עשתה תואר בינלאומי ב 28 אלף $ ??

MIC83

New member
תודה רבה...

זה כייף, אני באה מתחום העיצוב והאמנות, לכן הכייף הוא כפליים...
אני נהנית מכל רגע..

keren 6

New member
מזדהה... למדתי גרפיקה בקטנה

אבל זה היה לפני שנים רבות, והיום אף אחד לא יעסיק אותי בזה...

איזה כיף לחרוש כל היום לחדווא ולהכנס להתעדכן

פה בלילה אחרי שראיתי יותר מדי אינטגרלים!

למעלה