שרשור בוקר
יום 42 ב

קשה לי להבין מדוע עמדת סלבס עוזרת להם.

אני שונאת סלבס. לא חושבת שאנשים שלא עשו משהו משמועתי בחייהם יוערצו על ידינו.
אני דווקא חושבת שהם באים מעמדה נחותה. הם נזרקו ע"י הקהל. אז מדוע שיבחרו שוב. הבובלילית הגיעה לגמר רק בזכות אבא שלה. אם היא הייתה נכנסת לבד לא חושבת שהייתה מגיעה רחוק.
אם כבר מחזירים מתמודדים מהעבר הייתי כן רוצה שיחזרו כאלו שעוררו בי עיניין אך לא היו שם מספיק זמן.

תלוי מי יכניסו, אם יכניסו קליברים

או כאלו שאנחנו בקושי זוכרים איך קראו להם, זה תלוי גם על איזה משבצת הם יפלו.

צחי יזעם אם יבוא עממיקו מוצלח ממנו.

אלדד נראה לי יכעס יותר על העיקרון מאשר על דייר זה או אחר.

מיקי יתבאס אם יפלשו לו למטבח.

אליאב ואחי יתבאסו שלא הכניסו להם איפור חדש ועקבים חדשים (לא שאני מבינה מה שניהם צריכים את זה, כנראה בשביל הדאווין).

למרטין לא יהיה אכפת, היא במילא לא מכירה אף אחד.

בוקר טוב?!

התעוררתי הבוקר עם תחושה שהיה לילה סיוטי. ניסיתי בכוח להיזכר במה חלמתי שהתעוררתי עם סוג של בחילה. ואז נזכרתי שהדבר האחרון שראיתי רגע לפני שנרדמתי היה את מופע האימים של ה"זוגות".

דנית במיטתו של אליאב, מתפתלת וזזה בלי סוף בעוד שהשייח הסעודי שוכב שם. היא מנסה לדבר איתו ולהגיד לו משהו ואני רואה למולי ילדה ב"שבע דקות בגן עדן".
"זה משהו שקשור אליך" היא מצחקקת במבוכה של ילדת כיתה ד' על הנדנדה בגן השעשועים. אחרי כל ההתפתויות האלה ותזוזות הבלתי נגמרות היא שואלת בקול הכי מתיילד שהיא מצליחה לגייס:
"מה אתה חושב עליי?" (מתחת לשמיכות היא מחזיקה אצבעות שיגיד שהוא מאוהב והיא תוכל להפסיק לשקר שאין בינהם כלום... אחח.. אשליות...)
הוא מצידו, מגייס את כל השקרים שלו ואומר לה שהיא מקסימה, מסתלבט על איכויות הבישול והאפייה שלה ובדרכו מכניס שהיא בלתי נסבלת רוב היום. אז הוא קולט שהחמוס סוחט ממנו מחמאות בשביל ההדחה. טייק #7868 של נאומי טרום הדחה
.
טון הדיבור שלו משתנה ולא ברור מה קורה אבל מס' דקות אחרי זה היא כבר במיטה שלה. (בכל זאת, נלחמה על מיטה זוגית בחירוף נפש.. כדאי שתנצל אותה)
ואני תהיתי אם זה לא היה אליאב שתכנן להיראות פנוי בטרם נכנסים העקבים החדשים? לא אותו אחד שבחדר האח אמר שהוא רווק עם ציפיות ושזה מעייף כל העניין הזה?

ביקום מקביל. לא בעצם, במיטה ליד...
אחי, אחרי סשן "ניתוח מעמיק" עם טל על הדיירים ונסיון נואש ללכלך על כל מי שלא ב"חבורה" שלו, זוחל כזיקית למיטה של אנה. מתחפר כראוי לחפרפרת מתחת לשמיכות. והם מתגופפים להם.

כן, כן, אותו אחי שהצהיר שירד לו ממנה. האמנם?
והם אפילו עוד לא יודעים אם היא או הוא (או שניהם
מועמדים להדחה).

ובשלב הזה נשברתי. זה באמת טו מאץ' לחזות במחזות המביכים והמעוררי בחילה האלה רגע לפני השינה.

מי ייתן וניגאל מזה בקרוב
באמת שמיציתי את ארבעת המופרעים (לא מופלאים) האלה.

Valkyrie1

New member
אני כ"כ לא אוהבת את ארבעתם.

כ"כ לא מעניינים.
אבל מבין הארבעה אני עדיין מעדיפה את הבנות, ושהרכיכה והשעיר יקחו את הרגליים שלהם ויתחפפו. מהר.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל

אני תמיד שמחה שאני מפספסת את הקטעים האלה

שתפורק הרביעייה הזאת לאלתר ! איף

הילה 5010

New member
אז עם מי נשאר ?

עם לינור שאני באמת לא יכולה לראות את החשיבות העצמית שלה ? מיקי שהוא היחש האמיתי בבית ? אלדד שלא מענין ? מרטין עם ההערות המגעילות שלה ?

גם את הקבוצה השניה אני לא אוהבת במיוחד את הבנות.

אבל שאני רואה את לינור אני מיד מחליפה ערוץ

פלאטוס

New member
עיניים, אם פספסת, החמוס שאלה את הנחש

אם לא הגיע הזמן לחדירה. תעבירי אחוריה ותאזיני היטב לשיחה, שאחרי שהיא שואלת אותו מה הוא חושב עליה והוא מסבן אותה....

ואם את צריכה שעה מדוייקת, בשעה 02:16 דנית והנחש אליאב במיטה מדברים, ודנית שואלת אותו אחרי ששאלה אותו מה הוא חושב עליה, אתה רוצה את זה? אתה רוצה את זה? והנחש שואל אותה: את מה? את ה"ח"? ודנית עונה לו: כן. ואז הנחש אומר לה: אם אנחנו קרובים יותר לשם, אז למה לעצור את זה? את יודעת.... אם אנחנו חברים טובים, אז למה לעצור? אז דנית אומרת לו: אני לא רציתי, אתה ביקשת. והנחש מיד מתגונן: אני לא ביקשתי.

השתגעת?

אם פספסתי- הרווחתי
אז שאני אחזור בהתנדבות לצפות בסיוט הזה?!

לא תודה....
ושוב, הקאתי קצת בפה

sashalola

Well-known member
לא אומרים הקאתי קצת בקפה אומרים:

הקאתי קצת בפה
ביטוי אדיר שלמדתי כאן

sashalola

Well-known member
וואו
לא יודעת מאיפה הדבקתי את הק'

סליחה

כנראה בגלל הקפה ששתיתי באותו הזמן
והתלהבות יתר מהביטוי

פלאטוס תקשיב טוב לשיחה!! זה לא כמו שכתבת!!

הם דיברו על להתרחק...דנית אמרה שהיא מנסה לא לדבר איתו ...והוא שאל אם היא רוצה שהוא יעזור לה להתרחק ואז היא שאלה..אתה רוצה את זה...ושומעים בברור שהוא שואל אם להתרחק....
ולא...אני לא מאוהדי דנית, אבל לא אוהבת שמסלפים...

פלאטוס

New member
זה בדיוק כמו שכתבתי. הנחש תמיד מדבר בקודים

זה לא היה להתרחק, זה היה את "ח". לפני זה הוא דיבר איתה רק על "מנות ראשונות". חוץ מזה, אפשר לבקש מעידמןן שיקליט ויעלה את הקטע לפורום ואז נראה מי צדק.

מילימק

New member
ילדים לא לריב... מה זה משנה ח או להתרחק

אליאב נחש דוחה, לא גבר אמיתי, נצלן, חש את עצמו, יצא עם אחת הפרחות הזולות ביותר במדינה וחבר של עבריינים.
העיקר שיעוף מהר - זה מה שחשוב.

למעלה