שרשור בוקר
יום 42 ב

lotaria

Well-known member
צודק בכל מילה ,מולי.אני התחברתי לאורטל בגלל מ

מה שהיא מייצגת בחברה הישראלית. היא היתה מדי מתוחכמת ולא קלה לעיכול בבית האח.מה שנקרא אובר קאוליפייד.
אין לי שום רגש לאיש מהדיירים בבית. אני יודעת את מי אני ממש לא סובלת ולא אוהבת את מה שהוא/היא עושים.
מי שאני לא סובלת הם מיקי,מרטין,לינור,ואלדד כמובן. לא אוהבת את מה שהם עושים,הדרך שבה זה נעשה, הרוע...כן כן המון רוע.
אבל כל זה לא אומר שאני מתה על האחרים. אין באף אחד מהדיירים משהו מיוחד שאפשר להיתפס אליו. שממה מוחלטת. לכן אני שמחה שהורדתי את המינון של צפייה בערוץ 26.לא מרגישה שאני מפסידה משהו.
לגבי הדיירים הותיקים שייכנסו,,,רעיון מצויין לאור מה שקורה העונה הזו בבית.מאד מאד רוצה מישהי מהעבר שתשתלט על המטבח כך שלמיקי לא יהיה מה לעשות.הרי ביננו,האיש הזה לא עושה כלום בבית חוץ מאשר מעט לבשל.ולשבת ולזרוע רעל עם חבורתו. אין לו שום משמעות בבית.

אורלטל ייצגה משהו ששייך לחברה הישראלית?

היא יותר ייצגה את החברה הפלסטינית, והסודנית.
מילים יפות שרק אדם שהוא לא בר דעת יכול לחשוב בצורה כזו במזרח התיכון, החיים באספמיה מתאימים לשוויץ לא לפה לצערי!

revital189

New member
הבעיה העיקרית העונה היא שאין מישהו מספיק

דומיננטי שאפשר להזדהות איתו, להתרגש איתו, לצחוק איתו- בקיצור שיעורר רגשות כלשהן.
אני מוצאת את עצמי צופה ולא מצליחה להתחבר לאף אחת מהדמויות. אז יש את טל ומרטין שכן מצליחות לעורר רגש כלשהו אבל ממש בקטנה...כמו שצדי צרפתי היה אומר - "זה ליד, זה לא מספיק..."
מזל שיש את המונדיאל שהוא מוצלח ותמיד אפשר למצוא לך קבוצה פייבוריטית ולרצות שהיא תנצח..
גם אני מחכה לכניסת הדיירים החדשים-וותיקים..ניראה לי שזה הדבר היחיד שיכול להציל את העונה הזאת.
במקום קשת הייתי מכריזה שזו עונה אחרונה, אם זה הח'ברה שהם הצליחו להביא. אנשים שיותר מדי מודעים למצלמה ולמשחק. אין שם כמעט אף אחד אותנטי, שמביא את עצמו עד הסוף בלי מסכות.

shouldistay

Active member
גם אני ככה, יש לזה צד חיובי מסויים...

תנסה להינות מזה שלא חייבת להיות טוטאליות. יש משהו מהנה בזה שההתמכרות היא עדינה בלבד ולא קשה כמו שהיתה (לי) בעונה הראשונה והשנייה.
אלדד הוא באמת בחור עם אופי חזק ומוסרי. מצד שני, הוא כל כך חסום. הוא לא יכל לנהל ויכוח נורמאלי עם אורטל, רק ברח ושרק.
ומיקי... זה שהציע חרם, חמוד מאד לפעמים, אבל מחוק אצלי בגלל ההצעה הזו.
אצלי טל הוולגרית, היא די היחידה שאני ככה קצת מחזיקה לה אצבעות. אבל היא באמת מאד מאד וולגרית וזה מוריד.

אבל זה משתנה מיום ליום.

ומי כבר ייכנס בכניסה שנייה?
עינב חמודה. אבל מי עוד ייכנס? לא יהיו שם הפתעות אינטיליגנטיות זה בטוח.
אף אחד לא עושה את זה לעצמו פעמיים, לא אדם באמת חכם. ובלי חכמים בבית - קשה.
מאז שאורטל עזבה - שיממון.

ornass2

New member
מולי, לפעמים יותר נוח לצפות כשאין פייבוריט,

מי שהפריע לי והכעיס אותי, הודח מהבית -
אורטל, קארין, דורון.
כעת יותר נעים לי לצפות בתוכנית.
כעת מה שנותר זה להתבדח על הדיירים.

גם לי עדיין אין ממש פייבוריט,
אבל הייתי רוצה לראות בגמר את:
אלדד, מרטין, מיקי, לינור ואולי טל.

GoalNefesh

New member
אני כבר הרבה עונות מרגיש ככה

בגלל זה אני נהנה יותר להקניט את האנשים בפורום שצועקים רוע רוע רוע
ולא כותב שום גבר על דיירים עצמם

אותי יותר מעניין לראות איך הקהל (הפורום) מגיב לסיטואציות
את האח הגדול עצמו אני בקושי רואה - רק דברים חשובים

ואני חייב לציין שיש פה אנשים ממש הזויים.. שעושים לי את העונה לכיפית

dortal11

New member
אני לא מתחבר לאגוצנטריות ותאוות פרסום וכסף

לא בשביל זה אני מסמס, מה שחשוב לי הוא שמיליון השקל מכספי המסמסים יגיע למי שבאמת זקוקים לו, למי שאין להם כלום וצריכים את עזרתנו, בעלי החיים.
כל הדיירים כבר עשו את שלהם, הם יקבלו קמפיינים גדולים יותר או פחות, יעשו קאמבק לקריירה שלהם וייצאו נשכרים יפה מהשהייה שלהם בבית האח. בעלי החיים של התעשייה הם אלה שבאמת באמת זקוקים לכסף הזה.
מיליון שקל הם טיפה בים של מה שנחוץ, הקמת חוות החופש תעלה 50 מיליון שקל, ובכל זאת מיליון שקל הם התחלה טובה ותאפשר לתת בית להרבה ניצולים, אני מקווה שלשם יגיעו האסמסים שלי ולא לכיס של אדם פרטי.
לכן הלוואי שטל תזכה במיליון.

750 אלף ש"ח. לא מליון.

ומאין והבטחון המלא שאת כל 750 אלף השקלים תתן טל לחוות החופש?
אם לא תתן את הסכום לטובת בעלי החיים? (וזו זכותה המלאה. בכל זאת יש לה משפחה להחזיק ואת כל החסכונות שלה היא הוציאה למען בעלי החיים)

ולינור למשל, המטרה שלה זה לעזור למשפחה מבלי שהיא תצטרך לתמוך בהם. בעיני, זו מטרה לא פחות נעלה. בחורה בגילה שצריכה לעזור כלכלית למשפחה (ומגיל צעיר) זה לא קל בכלל.

ובאופן כללי, ההתיימרות לדעת מה כל אחד יעשה עם הכסף בכלל לא נראית לי רלוונטית. ועוד יותר מה כל אחד ואחד עומד לעשות עם הכסף. זה לא עניינו של אף אחד.

dortal11

New member
אם זה נתרם לעמותה אולי זה פטור ממס, אני מקווה

ברור שהכסף מטל יגיע למטרה כזאת, רק למטרה כזאת, אתה אמור להכיר אותה כבר. לא צריך להגיד את זה בכלל אבל היא כן אמרה את זה בפירוש ואין בכלל שאלה, גם ככה הכסף שלה הולך על דברים כאלה, כמעט כל ההוצאות ההסברה וההצלה הן מהכיס של הפעילים. למשל העלית עכשיו את הסרטון על הבית החדש של העגלות לונה ודיאנה, זה המון כסף להחזיק שתי עגלות, ואנשים התבקשו לתרום. אין כסף אחר. ויש עוד עשרות אלפי בעלי חיים שזקוקים לעזרה, גם חיות משק שניצלו, גם כלבים וחתולים, בלי סוף.

keren 6

New member
היא לא תתרום שקל

וזה שאנחנו רואים אותה על המסך לא אומר שאנחנו מכירים אותה, וגם אם אנחנו כן, לא מאמינה שהיא תתרום, והיא גם לא צריכה לעשות את זה כי הילדות שלה אמורות להיות חשובות יותר והיא צריכה להעדיף לדאוג לעתיד שלהן במקום לעתיד של איזו חיה ברפת.

ההגזמה של הטבעונים זה משהו שגורם לי לפעור פה. לחשוב שעדיף לתרום לחיות מאשר לבני אדם, במיוחד משפחה. תתרמו להומלסים, חולי סרטן ועוד, הרבה יותר חשוב.

dortal11

New member
אנשים מדהימים מכל העולם

אל תהיי צרת עיין ורעת לב.
סרטון מהעמוד של חוות החופש שטל מדברת עליה כל כך הרבה, חוות המקלט לחיות משק שתוקם בארץ. תדפדפי בעמוד שלהם.
מטילות משוחררות לחופשי ומרגישות לראשונה קרקע מתחת לרגליהן ולא חוטי תייל, ושמש על עורן.

keren 6

New member
אני אגיד לך משהו חד וחלק

מי שמעדיף חיות על בני אדם לא עושה לי את זה. נקודה. בלי פסיק. נקודה. סימן קריאה.

dortal11

New member
הפסטיבל השנתי של כלבים וליצ'י בסין

כתבה מ-CNN אתמול על הפסטיבל השנתי שאוכלים בו עשרות אלפי כלבים, אקטיביסטים סיניים מהסוג ש"לא עושה לך את זה" מנסים להציל כלבים מאכילה, המוני "אוהבי אדם" מהסוג שאת אוהבת עליך צר עליהם.
(זה CNN לא אנונימוס ולא PETA, אז לא רואים איך הורגים אותם ומבשלים אותם, לפעמים חיים)

NadavAL1

New member
זה כבר מזמן לא 750 אלף זה 700 אלף

המס כיום על זכיות הוא 30 אחוז.

dortal11

New member
אז בשביל מה הכסף? סרטון על שתי ניצולות

סרטון מרגש על לונה ודיאנה, שתי עגלות ניצולות מתעשיית בעלי החיים. לונה נולדה קטנה וחלשה מדי ונזרקה לפח האשפה ברפת. את דיאנה מצאה אישה שנסעה בכביש וראתה כלב שוכב לצד הדרך. היא עצרה וגילתה שזאת עגלה בת כמה שעות, עם חבל הטבור עדיין מחובר. יכול להיות שהיא הומלטה בתוך המשאית בדרך לבית המטבחיים, ונזרקה מהמשאית. שתי העגלות היו בבית זמני עם חצר קטנה, עכשיו הן כבר גדולות ומצאו להן בית לתמיד.
לונה ודיאנה מגיעות לבית החדש שלהן

קליינה

New member
העיקר אמרו שמכניסים דיירים שהודחו בשלבים מוקד

אז איך בובליל נכנסת??!! לא פייר

למעלה