Ace-עשה זאת בעצמך!

e l u l a

New member
וואי כמה סיכותתת../images/Emo12.gif../images/Emo153.gif

זה אוסף או שאת שמה גם על התיק וכאלה? ממש אהבתי את הסמיילי הכי רגיל.. מאיפה הוא?

vampire girl 1

New member
הנה דבר אחד שעשיתי השבוע

אם יהיה לי כוח אני עשים גם את הדבר השני שאני עשיתי הנה צמיד שעשיתי מחתיחת תחרה (היא הייתה לבנה ואני לקחתי וצבעתי אותו בשחור ירוק) אפשר לצבוע באיזה צבעים שבא לכם (אני צבעתי בלורדים לא נימחקים) יש הרבה אנשים שהיחשיבו את זה לקעקוע משום מה חחחח אז הנה התמונה..... אם היה לי כוח ואני אמצה תתמונה של הדבר השני שעשיתי אני אשים אותו בטוח כאן ....

vampire girl 1

New member
הנה הדבר השני שעשיתי

זה חציית גינס אבל היא פשוטה מידי אז אני רציתי לשאול איך אפשר לקשט אותה?

Anything For Me

New member
שכחת את התמונה?

בכל אופן יש מלא רעיונות חמודים לקישוט: את יכולה להדביק פאטצ' שאת אוהבת לתפור כפתורים,תחרה או כל סוג בד אחר שאת אוהבת לחבר את סיכות בטחון או בתפירה תליונים או חרוזים שאת אוהבת את יכולה לצייר עליה עם טוליפ או מרקר ואת יכולה לחבר לה ניטים מצמיד שאת כבר לא רוצה, פשוט מושכים אותם מתוך הצמיד ותוקעים אותם בחצאית ויש עוד מלא דברים שאפשר לעשות, מקווה שעזרתי

vampire girl 1

New member
אה נכון שחכתי אופסיי אבל התמונה

באיכות ממש לא טובה אז אם תיראומשהו היהי סבבה וכן עזרת לי מאוד תודה =]

האמ.

לקחית גרביונים שלא היו שימושיים. ועשיתי חורים לאצבענות.. ובאיזור של המפשעה עשיתי חור... ואז הלבשתי את זה=] אבל איפה שבמכנסיים שמים תחגורה [רק בגרביון] אז בגרביון הזה זה ממש גבוה ועובר תפופיק וגם אטום ולא שקוף כמו שאר הגרביון. אז זה כיסה לי את כל הציצי ויותר ויצא ממש יפה אבל העדפתי לשים על זה חולצה.

crazy cottage

New member
הכנתי כובע..../images/Emo163.gif

כמו של נאדי
כולם קראו לי נאדי אתמול
סליחה על האיכות הגרועה..

Kavey

New member
וואי את טיפה מזכירה לי את חברה שלי

הכובע והגרביונים יפים

Shusho

New member
את יכולה בבקשה לעלות תמונה

או ציור של זה יותר ברורים? לא הבנתי בדיוק.

הרחבות

יש לכם חולצה ממש חמודה רק שהיא צמודה מידי? רוצים להרחיב את המכנס? מה שלא בא לכם- הנה כמה הצעות. 1, לגזור מהצד את הדבר שאתם רוצים להרחיב, לקחת סיכות ביטחון בשלושה גדלים שונים וכל פעם לשים את הגודל הגדול יותר. 2. לגזור מהצד. לקחת פיסת בד מגניבה ולגזור אותה בצורת משולש קצת יותר גדול מהחור של הבד שיצרתם ואז לתפור אז זה יחד.

Shusho

New member
ואם מספיק כשרוניים אפשר גם לתפור

רצועה ולא משולש, מבד יחסית צומי. יוצא מקסים רק שצריך לשיםלב מה תופריםלאן

למעלה