Ace-עשה זאת בעצמך!

Marble Arch

New member
../images/Emo9.gif לי יש את המנעול כשרשרת

ולחבר לשעבר יש את המפתח.. (אבל אני לא הולכת עם זה..)

Shusho

New member
מפתחות של אזיקים הם הכי יפים../images/Emo3.gif

שיא הרצינות, אלה היו לי על הצוואר תמיד.

Noa Tsror

New member
2 רעיונות...

אוקיי אז הדבר הראשון זה משו שיהיה כמו פאצ', כאילו זה פשוט, לוקחים חתיכת בד לבנה (עדיף דקה) מציירים עליו ציור קטן שאוהבים, ואז עם מחט וחוט ריקמה עושים את כל המסביב, ואח"כ ממלאים שטח שרוצים.. הנה דוגמא למה שאני עושה עכשיו (עוד לא סיימתי כמובן..), ד"א את התמונה לקחתי מהחוברת של הדיסק של ג"ש (הציורים של בילי...) ורעיון שני, כאילו פשוט דרך לשפר ג'קט גינס או מעיל עור כזה, קחו מלא סיכות עגולות כאלה סיכות ביטחון פאצ'ים ותשימו עליו, פאצ'ים כדאי על הכיסים, כאילו זה יוצא מגניב.., סיכות בכל מקום, זה גם יפה ששמים כמה על הצווארון וגם אפשר לקחת בובות קטנות על מחזיק מפתחות ולחבר לחורים של הכפתורים... וזה יוצא ממש מגניב..., כאילו מכניס לו חיים...

עזרה? מישהו?

או קיי אז מצאתי חצאית ארוכה שחורה וחסרת יחוד, שלא עולה עליי, אז גזרתי את החלק שלמאלה תפרתי ושמתי גומי, עכשיו היא עדיין חסרת יחוד רק יותר קצרה, איך אני יכולה עוד לשדרג אותה?

אני אוהבת מאוד מאוד להוסיף כל מיני

דברים קטנים...סרטים, פפיונים, תחרות, טול, כפתורים חמודים, חתיכות בדים ולי אישית יש חולשה לסיכות ביטחון. יש לי בהרבה מהבגדים שלי סיכות ביטחון... וגם למשל אני עשיתי את הסמל של אנרכיה עם לק על ג'ינס אחד, כי ידעתי שזה לא יורד...אז אפשר לעשות כאלו דברים..לצייר כל מיני דברים...וכמובן שהרבה יותר נוח יהיה לך לעשות עם טוליפ או משהו כזה...פשוט אני השתמשתי במה שהיה מסביבי ^^ מקווה שעזרתי לך
וד"א- אם את רוצה לנסות למצוא רעיונות את יכולה ללכת לחנות יצירה/תחביב ולשוטט שם...אני מצאתי ככה כמה דברים וכמה רעיונות^^ רונה xxx

smady by

New member
את יכולה לעשות לה..

1. שסע בצד 2. להוסיף תחרה למטה\למעלה\על וכו' 3. להוסיף פאטצ'ים 4. ללבוש עם גרבי רשת (תמיד עוזר
)

הנה שני דברים שעשיתי בזמן האחרון:

1. שרוולונים מחולצה ישנה (ומאוד מאוד מכוערת שהייתה גדולה עליי אבל השרוולים היו יפים אז גזרתי אותם. :]) אני לובשת את זה הפוך כך שהחלק הצר הוא יותר בפנים וככה זה לא נופל והחלק היותר רכב הוא באיזור כף היד ואז זה רחב ונעים. גזרתי מהשרוולים גם פיסת בד וקיפלתי אותה וזה יצא מין קולר כזה. זה חמוד מאוד, אבל אין לי כוח להצטלם עם זה כרגע.

2. חצאית מחולצה ישנה.

שוב, עוד חולצה ישנה שהייתה גדולה עליי והייתה סתם מכוערת, גזרתי אותה ועכשיו היא חצאית. עשיתי עליה את הרעיון המגניב הזה עם הסיכות ביטחון+סרטים ציבעוניים ויצא נחמד. :] אני הולכת איתה מעל מכנס עם חגורה מעליה כי היא דיי נופלת... למישהי יש רעיון לאיך לגרום לה להישאר למעלה?

Just Angel

New member
הו מפחיד O_O יש לי בדיוק אותו דבר

זו הייתה חולצה מכוערת שכזו מ-FOX, גמאני הכנתי מהשרוולים שלה שרוולונים ומהחולצה..פיג'מה
זה יוצא יפה ^ ^

אני באמת תהיתי לאן נעלמה הפינה../images/Emo42.gif

כי גם יש לי דברים להראות ^___^ אז, קודם כל אני צריכה לומר שניסיתי ועשיתי את הקטע הזה של הכאילו-מחוך עם החוט סטאן וסיכות ביטחון וקבלתי תגובה/ שתיים של התלהבות, אז זה כבר מספיק [עשיתי את זה עם חולצה שחורה שיש לה מחשוף סירה עם חוט סטאן סגול וזה יצא ממש מגניב בעיניי]. אע כן, עכשיו אני אראה שני דברים שעשיתי השבוע. הראשון - צמיד שיצא לדעתי חמוד ביותר
- לקחתי חוט סטאן בצבע זהב-חום, התאמתי אותו לאורך של היד שלי + מספיק כדי שיהיה לי לקשות בצורה נוחה את החוט ותפרתי אליו באמצע של פפיון שחור שהתפרק לי מאיזו גופייה שזה היה מחובר בחיבור של הכתפייה שלה לגופייה עצמה. את התוצאה אתם יכולים לראות בעצמכם
[המשך בעוד רגע]

דרך אגב, סליחה על האיכותחרא - ../images/Emo42.gif

אל תאשימו אותי - זאת המצלמת אינטרנט הטיפשה. ולעיניינו. כבר הרבה זמן שאני מחפשת מקום ראוי לכל התליונים ושרשראות שלי שתמיד נאבדים לי ברחבי החדר [אני לא זוכרת אף פעם איפה הנחתי אותם / באיזו קופסא] ולא ממש מצאתי משהו מספק כדי לשים שם הכל שיהיה גם מגניב והכל. אז ככה הגעתי לזה
- לקחתי מסגרת עץ שעלתה לי שני שקלים במקום קרוב לשוק הפשפשים, הדבקתי בעזרת דבק שנועד להדביק עץ ובד [תכלס כל דבר שמדביק כמו דבק מגע יהיה אחלה] חתיכת ג'ינס ממכנס ישן שהיה לי ונהרס לגמרי [הוא נקרע בצורה שלא היה ניתן להצילו] שגזרתי ע"פ המידה של המסגרת+ 2-3 סנטימטרים [כדי להדביק את הקצוות] וחיכיתי שיתייבש. מה שרואים בתמונה זה רק הבסיס שלו - זה לא ממש מוכן לגמרי [אני עוד אקנה צבעים לבד ואצייר עליו קצת מסביב] אבל עשיתי את זה כדי להראות לכם את הפואנטה שלו - אחרי שהדבק התייבש והג'ינס היה כבר דבוק טוב-טוב למסגרת שמתי סיכות ביטחון עם התליונים+ סיכות ביטחון שאני מלפפת סביבם את השרשראות ומסביב הוספתי כל מיני סיכות ומחזיק מפתחות שתמיד תקועים לי באחת המגירות בלי שימוש מיוחד. עכשיו אני לא צריכה לחפש בבוקר את התליון האהוב עליי אלא פשוט לשלוף אותו משם במהירות הבזק ולהוסיף לשרשרת שנמצאת גם שם [איזה פלא
] וזה באמת חוסך לי כמה דקות [לעיתים אפילו קריטיות] בבוקר. בעיקרון אפשר להכין את זה מכל סוג בד אבל נראה לי שג'ינס יחזיק מעמד הכי הרבה זמן [תחשבו שכל הזמן צריך להוציא ולהכניס סיכות ביטחון ובסופו של דבר בד חלש יתחורר ויהרס]. וכן, אני מודעת לעובדה שיש כל מיני דברים שהם בנויים על אותה פואנטה ואפילו מוצלחים יותר [כל מיני דברים עם חורים לעגילים וכאלה] אבל כל דבר כזה שראיתי [למשל בנחלת בנימין] עלה בסביבות 80 שקלים חדשים וזה כואב בכיס לעומת מה שאני הכנתי שהסתכם בעלות של שקלים בודדים בלבד [מסגרת וסיכות ביטחון]. תגובות ושאלות יתקבלו בברכה

גם לי יש משהו בסגנון

תלוי לי על הקיר אבל אחד רק של סיכות הנה תמונה האיצטרובלים שתלויים מהמדף עם חוטי דיג מסתירים הרבה מהסיכות בתמונה

למעלה