Ace-עשה זאת בעצמך!

a lost seashell

New member
בובספוגגג!!../images/Emo2.gif

נססססגגגגגגגגגד!!!

e l u l a

New member
ממש אהבתי את התיקים שלך!!:]../images/Emo153.gif

מאיפה כל אחד מהם? והענבים זה נחמד אבל לפי דעתי זה לא יפה על התיק..:/

לפי דעתי יותר טוב לחבר אותם ישר

למתלה של התיק ,כי ככה זה קצת ארוך ואת המחזיק לקחת למשהו אחר גם העגילים שהציעו פה נשמע, בלי קשר, רעיון חמוד

lestatgirl

New member
יאמי

אמ..... יש לי חולצה כבר מלא זמן (כאילו היא אפילו לא שלי היא של אחותי שהעבירה אותה לאחותי שעבירה אותה אליי חח לא משנה הקיצר היא נמצאת אצלנו כבר לפחות 11 שנה...) סתם חולצה שחורה עם הדפס מאגניב של פופאי הקיצר היא הייתה צמודה ממש לא עלתה על שלד בקושי אז גוזרים את ההדפס ואם אתם בקושי יודעות לתפור (כמוני..) לוקחים דבק שמדביק בדים ומדבירים על: סתם חולצה חלקה ,חולצת בצפר ישנה שאין מה לעשות איתה ,חולצה עם חור\כתם שלא יורד ככה במקום לזרוק 2 חולצות משלבים אותם למשו אחד דברים טובים יוצאים כשמשועממים...;)

Bleeding BitcH

New member
ממ הנה משהו שעשיתי>>> ומאוד אוהפת

לקחתי תחרה וחוטים עשיתי פפיונים והוספתי את הגולגולת שלי>>

OiSH

New member
ממש יפה.

אני רוצה להכין משהו דומה בעצמי.. אולי לצוואר, אולי לידיים.. אפשר למצוא את התחרה הזאת בחנויות בדים? ויש לך רעיון לאיך להכין סוגר שיהיה רב מישומי, כדי שזה יהיה נוח כמו צמיד?

Bleeding BitcH

New member
תודה :]

כן, תחרה מורים בחנויות בדים, המחיר משתנה מתחרה לתחרה, הכי יקר ראיתי 10 ש"ח למטר. ממ סוגר רב שימושי? לדעתי רק לתפור שני סרטים משני הצדדים ולקשור.

Bleeding BitcH

New member
וזו בובה>>>

שאני ונוריאל *שיפצנו* נוריאל עשתה לה את האיפור ואני תתסרוקת ותצבע בשיער :] אה כן ויש לה גם פירסינגים :] חחח עשיתי לה עגיל בגבה, וואמפייר, 5 לובים, ונזם :}

למעלה