Ace-עשה זאת בעצמך!

Ace-עשה זאת בעצמך!

אוקיי, אז למי שתהה *אם בכלל*, שבוע שעבר ביטלתי חד פעמית את הפינה...והשבוע היא חוזרת לה! אז תתחילו לשרשר לפה רעיונות/טיפים/הוראות
Have Fun!!! -שרשור זה נפתח כל שבוע ביום שני על ידיי. -בשרשור הזה כל אחד שם רעיונות/טיפים/הוראות איך להכין או לשפץ דברים שקשורים לנושא הפורום שהוא כמובן- אופנה אלטרנטיבית. הראשי תיבות ACE עומדות בשביל Alternative Clothing Etcetera -חובה לעקוב על חוקי הפורום. -אין לנצל"ש בשרשור זה. -כל שבוע אני גם אשים הוראות או טיפים למשהו או כמה דברים*מכיוון שאני אחראית על הפינה הזאתי*, כל פעם לא יוצא לי! ממש אשתדל הפעם...סורי ענק! רונה xxx

Science Fiction

New member
הלפ הלפ הלפ? ../images/Emo119.gif

ברגע של קהות חושים קניתי בציפי מכנסיים חסרות ייחוד ומכוערות למדי. איך אפשר להפוך אותן למשהו שבאמת שווה את הכסף?
[בז', ארוכות, מתרחבות. מצטערת שאין תמונה, אני חסרת מצלמה.:X]

להחליף אפשרי?

ממ אנלא יצירתית :$ פאצ'ים [נו דיי איכסה לדעתי] לצייר עליו משהו?

JustMeNow

New member
המון!

אפשר להוסיף חתיכות בגדים, אבזמים, כפתורים, פאצ'ים, תחרות... אני אעלה עוד מעט כמה דוגמאות שתביני מה הכוונה

JustMeNow

New member
טול

הבד הזה של החצאיות טוטו האלה...השקוף הזה... לקחת כמה חתיכות באורכים שונים ולתפור בצד (ציור קצת עקום, מקווה שתביני

JustMeNow

New member
רצועות

להוסיף בצדדים רצועות בד עם אבזמים וסיכות ביטחון. ושוב, "סקיצה" P-:

JustMeNow

New member
תחרה וכפתורים

לתפור תחרה למטה משדרג כל פריט לבוש ולפזר כפתורים בגדלים וצבעים שונים זה נחמד

Shusho

New member
ישחנות שמציירת על בגדים באיירבראש

מהשבא לך. אני אשאל את חברה שלי מה השם ואחזור אלייך עםזה. חוץ מזה, את יכולה לקחת צבעים ופשוט לצייר עליהם. או לגזור אותם איכשהו. או לעשות עליהם רצועות כמו שהציעו למעלה.

JustMeNow

New member
COLORS

דיזינגוף סנטר מקום מדהים! מציירים כל מיני פיות ושדונים ובכלל, מה שתבקשו

mightynighty

New member
נצלו"ש! נצלו"ש!

קניתי ג'ינס ממש יפה ממאמז, והבעיה היא שהוא לא מתרחב בקצה. מה שלא היה נורא אם הוא היה יושב עלי בול, אבל הוא טיפה גדול ואני נראית בת 4. רציתי לגזור אותו בתחתית ולהוסיף לו משולשים, על מנת לעשות אותו מתרחב. למישהו יש המלצות בנוגע לבד ולדוגמת המשולשים שאוסיף? אני לא רוצה שזה יצא מוזר מדי, כי הוא די ... סולידי. ומבד עבה כמו השטן.

Noa Tsror

New member
כנסי...

אם את רוצה סולידי את יכולה להוסיף שחור או משו חלק אחד.. למרות שאני יותר בעד דברים יותר.. איך נקרא לזה... שונים.. צועקים הצילו או איך שתרצי... אז כדאי לך בד עם דוגמא את יכולה אפילו תחרה אם את רוצה, אבל אם את עושה תחרה (כי בד תחרה הוא דק) את צכה לשים מאוחריו עוד בד לגבי העובי זה צריך להיות עבה, כאילו בד קשה כי אם לא הוא יתקפל פנימה (שיהיה קשה לפחות כמו המכנס) וזהו... כאילו תפרמי בצד עד הברך ותתפרי תמשולשים..... לי היה גינס שלא אהבת וקצר עלי (כי רציתי שיהיו לו קצוות פרומים וגזרתי יותר מידי o_O..) וגזרתי אותו עד הברך, ומהבד שגזרתי עשיתי משולשים...

זה לא ניצלו"ש אפילו../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif, הפינה

מיועדת גם בשביל אנשים שמחפשים טיפים/עצות/רעיונות מסויימים לדברים מסויימים
, אם לא הבהרתי את זה אני מתנצלת
רונה xxx

סוכות מתקרב וניכנסת בי שוב הרוח....

היצירתית
אז ככה: היום הייתי עם חברה ושלי בעיר (במדרחוב בירושלים) ושם יש תמיד חנויות חמודות וזולות של כל מיני שטויות שאפשר להכין מהם דברים חמודים.... ובגלל שסוכות מתקרב עכשיו הכל מלא בקישוטים לחג כשעברתי ליד חנות ראיתי ענבים כאלה מפלסטיק וממש אהבתי אותם הם ניראים כל כך אמיתיים ומלאי חיים וצבע!!! ישר רציתי אותם...ויש להם מין חור שהיה מחובר אליו פלסטיק קטן לתלייה אבל הבעיה היא שאין לי ממש סוכה ואני לא יסיים אותם בחדר לקישוט ולא יתלה אותם (בעע) לא הטעם שלי אז ישר עלה לי הרעיון לראש שאני יקנה מחזיק מפתחות לתיק ויתלה את זה על התיק... זה נשמע ממש מגעיל
... אני יודעת ...שיש לי טעם "טיפה" שונה אבל באמת רעיון מגניב ניכנסתי לחנות וקניתי גם מחזיק מפתחות הורדתי את הפלסטיק וחיברתי הכל ביחד וכל העיניין יצא ממש חמוד ואפילו ממש לא יקר הענבים עלו לי 7 שקל והמחזיק מפתחות 3 שקל 10 שקל כל העיניין זה הכל וזה ממש מוסיף צבע לתיק אז הנה איך שזה ניראה

Shusho

New member
לא, הכוונה לקחת שלושה מהענבים

ולחבר למבנה עגילים להכנה שאפשרלקנות בכל חנות יצירה.

למעלה