Ace-עשה זאת בעצמך!

Shusho

New member
כך תעשו חצאית פשוטה.

לא הבנתי.

איך החצי עיגול הזה אמור להפוך לכמו שהלמטה של החצאית נראה. אני כבר יודעת שאני טיפשה אבל אני יודה לכם עם תענו לי תוך כדי התעלמות מעובדה זו. תודה=]

בטח..

אני ינסה לפחות. נכון לחצי עיגול יש את החלק החיצוני הארוך ואת החלק הקצר? אז אתה פותח תחצי עיגול ומחבר את החלק הקצר לחגורה העבה [החלק בד השני.] ואז נוצרים המן כפלים האלה.

PurpleFilth

New member
אין לי מצלמה, אבל יש לי אחלה רעיון

לפני כמה ימים, מצאתי מנעול קטן (1X1cm), בלי המפתח שלו. אז חיברתי אותו לשרוכים של הנעליים (מרטינס שחורות), איפה שפעם פעם היו קושרים אסימונים. שואלים למה? כדי שאני אוכל לנעול את הנעליים.
וחוצמזה, זה סתם נראה מגניב.

Noa Tsror

New member
זה נשמע לי מגניב אבל לא הבנתי בדיוק

איפה... יש מצב לציור?..

Anything For Me

New member
אני עשיתי שרשרת ממנעול

צירפתי את התמונה שלה פה, הצבע קצת מתקלף לי אז אני אצבע אותו עם לק בלי קשר, אתמול היה לי משעמם ורציתי מכנסיים נחמדות ליציאה אז לקחי ג'ינס ישן וגזרתי אותו לאורך של 7 שמיניות מאחורה על הכיס הדבקתי פאטצ' של פוקה שרשום עליו STOF FUCA בתוך מן תמרור עצור עם הפנים שלה ומקדימה שמתי שתי סיכות בטחון על האחת יש תליון של גרזן ועל השניה תלוין של סמל החיים- צירפתי גם את התמונה של המכנסיים (בשלושה חלקים כי זה במצלמת אינטרנט)

Anything For Me

New member
אופס זה לא הוסיף את התמונות

אני מוסיפה אותן מחדש מצטערת על האיכות מראש לא רואים את המכנסיים טוב

חיפושה

New member
ממ

זה לא משהו מקורי מדי אבל.. המפתחות האלה של כל היומני זכרונות הישנים האלה יש מפתחות קטנים קטנים בצבע זהב ויש גדולים יותר בצבע כסף. את האלה בצבע כסף אפשר לקשור לחוט שחור ועל הצוואר ואת האלה בצבע זהב על חוט\צמיד ועל היד =) נראה די מגניב.

smady by

New member
חחחח

יש לי אחד כזה על הצוואר כבר שנה ומשהו (והוא המפתח של היומן שלי)
הוא מהמפתחות היותר מוכרבים האלה
|פלצן|

למעלה