🦋🫶☔️🧣🗽out OFF the woods🐍💖🪩🥂🌃✍🏻

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו, חבל שאני לא שאלתי את הרוקח כשזה היה לי, אולי זה גם לי היה עובד ככה.
זאת בהחלט הייתה הטעות שלך
יופי, לפחות זה. האמת שלא מזמן ראיתי עלון על שלבקת חוגרת במשרד של הרופאה שלי והיה כתוב שם שהכאב לפעמים נשאר גם אחרי שהמחלה עוברת, לכן רציתי לשאול האם אתה מרגיש יותר טוב מבחינת כאב?
לי תודה לאל עבר הכאב לחלוטין.
אויש :-/ בת כמה היא אם אפשר לשאול?
אני זוכרת שכתבת לא מזמן שזה יכול לתקוף גם צעירים וילדים אבל עדיין מלחיץ לדעתי. איך מטפלים אגב?
אחיינית שלי בת 32
מטפלים עם כדורים אנטי-ויראלים. וגם כדורים רגילים נגד כאב.
זוכרים שלפני כמה שנים היה לפורום קראש משותף על גג"ל? באתי להחזיר אותו בדבר הכי חמוד שתראו היום|מאוהב|
אוי הוא באמת כזה חמוד.
(חבל שטיילור לא מצאה מישהו כזה)
(למרות שתכלס אנחנו לא יודעים אם הוא באמת חמוד בפרטי)
אני מקווה שלא נצטרך לחכות עוד הרבה זמן לסרט השלישי|הלוואי|
[Legally Blonde]
לא ידעתי שזה בתכנון,
אבל כן שמעתי שתעלה בקרוב סדרת פריקוול.
אגב רק שתדעו לכם שבגללכם בזבזתי איזה שעה וחצי מהחיים שלי על לקרוא על שלבקת חוגרת|חבול|
זה נחמד מצידך.
ואני מכיר חורי איטנרנט כאלו.
אני הצלחתי להקדיש רק חצי שעה לקריאה על התנועה החברתית "אלטרואיזם אפקטיבי" (שהגעתי אליה כי אחרי שבדקתי מי אשתו של ג'וזף גורדון לוויט ואז גיליתי שהוא ידוע בתור תומך בתנועה הזאת).

didalf

Well-known member
לי תודה לאל עבר הכאב לחלוטין.
יופי

(חבל שטיילור לא מצאה מישהו כזה)
טראוויס מאד חמוד!

אני הצלחתי להקדיש רק חצי שעה לקריאה על התנועה החברתית "אלטרואיזם אפקטיבי" (שהגעתי אליה כי אחרי שבדקתי מי אשתו של ג'וזף גורדון לוויט ואז גיליתי שהוא ידוע בתור תומך בתנועה הזאת).
אוי אלוהים סכנה לשים פה כל דבר|פנים|

טוני החתול

Well-known member
מנהל

@טוני החתול ידעת על זה?
ידעתי שטום הולנד מופיע בהצגה של רומיאו ויוליה. למעשה ידעתי על זה מרגע ההכרזה הדרמטי לפני חודשים שהוא ישחק בהצגה עוד לפני שלוהקו שחקנים נוספים.
ידעתי על כך שהיו תגובות גזעניות כשנודע שליהקו אישה שחורה לתפקיד יוליה.
ידעתי כשהוא נאלץ לבטל את הופעת הבכורה בגלל פציעת גולף.
ידעתי שיש לו תספורת חדשה לכבוד ההצגה.
ידעתי שהרבה ביקורות לא מפרגנות (אבל יש גם כאלו שכן מפרגנות)
וצפיתי בתמונות מההפקה ובצילומים מחוץ לתיאטרון כשהוא יוצא החוצה ומנפנץ למעריצים (וביום הולדת שלו הם שרו לו) וזה שזנדיה באה לראות אותו שם הרבה.
ואנשים דפוקים מסויימים טענו שהיא מגעילה כי היא רצה מהר למכונית בלי לנפנף למעריצים אבל נראה לי ברור שהיא מנסה לא לגנוב את הספוטלייט לטום. (כי תכלס היא לחלוטין כוכבת יותר גדולה ממנו בשלב זה)
וגם ידעתי שהפשוטע הולכת לראות את ההצגה כשהיא בלונדון (הסיבה העיקרית שהיא שם זה ההופעה של טיילור סוויפט)

אז הדבר היחיד שעדיין לא ידעתי זה שהיא ראתה את ההצגה ולא אהבה. אבל זה גם לא מפתיע. היא גם ממש כעסה על ההצגה של מלך האריות שהרגישה לה גם כבזבוז זמן.

אני גם עוקב אחרי דיבורים על עוד סרט של ספיידרמן עם טום הולנד וUncharted 2 עם טום הולנד.
טום הולנד זה הדבר היחיד שאני מאוד עוקב אחריו (וזה בעיקר כי זה קל כי הוא בקושי עושה משהו)

didalf

Well-known member
(הסיבה העיקרית שהיא שם זה ההופעה של טיילור סוויפט)
סיבה נעלה כמובן.

וצפיתי בתמונות מההפקה ובצילומים מחוץ לתיאטרון כשהוא יוצא החוצה ומנפנץ למעריצים (וביום הולדת שלו הם שרו לו) וזה שזנדיה באה לראות אותו שם הרבה.
ואנשים דפוקים מסויימים טענו שהיא מגעילה כי היא רצה מהר למכונית בלי לנפנף למעריצים אבל נראה לי ברור שהיא מנסה לא לגנוב את הספוטלייט לטום. (כי תכלס היא לחלוטין כוכבת יותר גדולה ממנו בשלב זה)
ראיתי את זה גם אבל מוזר כי התגובה היחידה שראיתי זה בדיוק זה, שהיא חמודה כי היא משאירה לו את הספולייט. לא ראיתי תגובות שאמרו שהיא מגעילה. מצד שני ראיתי בערך ציוץ אחד על זה:-D

אז הדבר היחיד שעדיין לא ידעתי זה שהיא ראתה את ההצגה ולא אהבה. אבל זה גם לא מפתיע. היא גם ממש כעסה על ההצגה של מלך האריות שהרגישה לה גם כבזבוז זמן.
וואי כן קראתי את זה וסליחה אבל הוא סתום. הייתי במלך הארית לפני כמה שנים וזה היה מדהים!!!|מאוהב|

טום הולנד זה הדבר היחיד שאני מאוד עוקב אחריו (וזה בעיקר כי זה קל כי הוא בקושי עושה משהו)
:-D

It's Always Sunny

Well-known member
מישהו פה אוהב את הר ברוקבק? כי עכשיו אני קוראת את הסיפור לשיעור הקרוב שיש לי וזה די מעניין, חשבתי ששווה לי לעלות את הנושא הזה פה בהתחשב במסגרת של הסיפור.

didalf

Well-known member
מישהו פה אוהב את הר ברוקבק? כי עכשיו אני קוראת את הסיפור לשיעור הקרוב שיש לי וזה די מעניין, חשבתי ששווה לי לעלות את הנושא הזה פה בהתחשב במסגרת של הסיפור.
סרט מהמם|מאוהב||מאוהב| הית' לדג'ר|מאוהב|

לא ראית????????? (למה אני מופתעת בעצם?)

didalf

Well-known member
שמעתי עליו, חוץ מזה עכשיו אני קוראת את הסיפור אז זאת גם התחלה, לא? |מובך|:-D
לא זה די מחדל|פטיש|
כאילו עם כל הכבוד לספר בסרט יש לך יצוג ויז'ואלי של הית' לדג'ר וג'ייק ג'ילנהול בשיא חתיכותם ולדעתי זה מנצח כל מילה כתובה סליחה.
הייתי אומרת לך לצפות מיד אבל אני מכירה את הנפש הפועלת. אז תוסיפי את זה לרשימת החורים בהשכלה שאת צריכה להשלים ולא משלימה;-(

למעלה