LeAnnDylan
Well-known member
לכם יש שינגלס ואני אליהו??את!
לכם יש שינגלס ואני אליהו??את!
זאת בהחלט הייתה הטעות שלךוואו, חבל שאני לא שאלתי את הרוקח כשזה היה לי, אולי זה גם לי היה עובד ככה.
לי תודה לאל עבר הכאב לחלוטין.יופי, לפחות זה. האמת שלא מזמן ראיתי עלון על שלבקת חוגרת במשרד של הרופאה שלי והיה כתוב שם שהכאב לפעמים נשאר גם אחרי שהמחלה עוברת, לכן רציתי לשאול האם אתה מרגיש יותר טוב מבחינת כאב?
אחיינית שלי בת 32אוישבת כמה היא אם אפשר לשאול?
אני זוכרת שכתבת לא מזמן שזה יכול לתקוף גם צעירים וילדים אבל עדיין מלחיץ לדעתי. איך מטפלים אגב?
אוי הוא באמת כזה חמוד.זוכרים שלפני כמה שנים היה לפורום קראש משותף על גג"ל? באתי להחזיר אותו בדבר הכי חמוד שתראו היום
[Legally Blonde]אני מקווה שלא נצטרך לחכות עוד הרבה זמן לסרט השלישי![]()
זה נחמד מצידך.אגב רק שתדעו לכם שבגללכם בזבזתי איזה שעה וחצי מהחיים שלי על לקרוא על שלבקת חוגרת![]()
יופילי תודה לאל עבר הכאב לחלוטין.
טראוויס מאד חמוד!(חבל שטיילור לא מצאה מישהו כזה)
אוי אלוהים סכנה לשים פה כל דבראני הצלחתי להקדיש רק חצי שעה לקריאה על התנועה החברתית "אלטרואיזם אפקטיבי" (שהגעתי אליה כי אחרי שבדקתי מי אשתו של ג'וזף גורדון לוויט ואז גיליתי שהוא ידוע בתור תומך בתנועה הזאת).
האינטרנט הוא חור שחוראוי אלוהים סכנה לשים פה כל דבר![]()
האם זה לא מה שחשבת על ג'ו אלווין בעבר?טראוויס מאד חמוד!
לא, לך יש משיכה לחורים שחורים זאת הבעיה.האינטרנט הוא חור שחור
לא ידענו עליו כלום.האם זה לא מה שחשבת על ג'ו אלווין בעבר?
ידעתי שטום הולנד מופיע בהצגה של רומיאו ויוליה. למעשה ידעתי על זה מרגע ההכרזה הדרמטי לפני חודשים שהוא ישחק בהצגה עוד לפני שלוהקו שחקנים נוספים.Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
@טוני החתול ידעת על זה?
סיבה נעלה כמובן.(הסיבה העיקרית שהיא שם זה ההופעה של טיילור סוויפט)
ראיתי את זה גם אבל מוזר כי התגובה היחידה שראיתי זה בדיוק זה, שהיא חמודה כי היא משאירה לו את הספולייט. לא ראיתי תגובות שאמרו שהיא מגעילה. מצד שני ראיתי בערך ציוץ אחד על זהוצפיתי בתמונות מההפקה ובצילומים מחוץ לתיאטרון כשהוא יוצא החוצה ומנפנץ למעריצים (וביום הולדת שלו הם שרו לו) וזה שזנדיה באה לראות אותו שם הרבה.
ואנשים דפוקים מסויימים טענו שהיא מגעילה כי היא רצה מהר למכונית בלי לנפנף למעריצים אבל נראה לי ברור שהיא מנסה לא לגנוב את הספוטלייט לטום. (כי תכלס היא לחלוטין כוכבת יותר גדולה ממנו בשלב זה)
וואי כן קראתי את זה וסליחה אבל הוא סתום. הייתי במלך הארית לפני כמה שנים וזה היה מדהים!!!אז הדבר היחיד שעדיין לא ידעתי זה שהיא ראתה את ההצגה ולא אהבה. אבל זה גם לא מפתיע. היא גם ממש כעסה על ההצגה של מלך האריות שהרגישה לה גם כבזבוז זמן.
טום הולנד זה הדבר היחיד שאני מאוד עוקב אחריו (וזה בעיקר כי זה קל כי הוא בקושי עושה משהו)
הם חייבים לעשות סרט עם דרדוויל.אני גם עוקב אחרי דיבורים על עוד סרט של ספיידרמן עם טום הולנד
אבל אם עושים סדרה זה אמור להיות יותר טוב, לא? כי אז אנחנו יכולים לקבל יותר שעות של דרדוויל.הם חייבים לעשות סרט עם דרדוויל.
אני לא מבינה איך הם מסוגלים לפספס כזאת הזדמנות.
סרט מהמםמישהו פה אוהב את הר ברוקבק? כי עכשיו אני קוראת את הסיפור לשיעור הקרוב שיש לי וזה די מעניין, חשבתי ששווה לי לעלות את הנושא הזה פה בהתחשב במסגרת של הסיפור.
שמעתי עליו, חוץ מזה עכשיו אני קוראת את הסיפור אז זאת גם התחלה, לא?סרט מהמםהית' לדג'ר
![]()
לא ראית????????? (למה אני מופתעת בעצם?)
לא זה די מחדלשמעתי עליו, חוץ מזה עכשיו אני קוראת את הסיפור אז זאת גם התחלה, לא?![]()
או שבעצם תצפי מיד בטענה שזה שיעורי ביתהייתי אומרת לך לצפות מיד אבל אני מכירה את הנפש הפועלת. אז תוסיפי את זה לרשימת החורים בהשכלה שאת צריכה להשלים ולא משלימה![]()
אני אציע למרצה שלי, נראה מה היא אומרתאו שבעצם תצפי מיד בטענה שזה שיעורי בית![]()
הוא יכול לעשות גם את הסדרה ואז להופיע גם בסרט, לא סותר.אבל אם עושים סדרה זה אמור להיות יותר טוב, לא? כי אז אנחנו יכולים לקבל יותר שעות של דרדוויל.
באמת?לא ראית????????? (למה אני מופתעת בעצם?)(הר ברוקבק)
גם אני לא ראיתיסרט מהמםהית' לדג'ר
![]()
לא ראית????????? (למה אני מופתעת בעצם?)
תודהגם אני לא ראיתי
(סתם נדחפת כדי לספק תמיכה ריגשית לאור)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.