🦋🫶☔️🧣🗽out OFF the woods🐍💖🪩🥂🌃✍🏻

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מסתבר שמה שקרה ל @dilly snake קרה גם ל @אוסווין !
אז עכשיו אני תוהה אם יתכן שזה קרה גם ליעל, כי היא נעלמת לפעמים סתם ככה, אבל עכשיו כשאני מבינה שזו תופעה לא חד-פעמית, אז אולי היא גם חסומה?! :-(
@Aranel Nenharma אם נעלמת סתם ברגיל שלך אז אני אשמח אם תזרקי מילה שלפחות נדע שאת בסדר ושלא נחסמת או משהו!
ובכלל מה קורה איתך? |נחמה|
מאוד מטריד.
מה אתן חושבות אני יכול לעשות בעניין?
(לא בקטע מאשים או מגן על עצמי, אלא בקטע של באמת להציע מחשבות)

It's Always Sunny

Well-known member
באתי קצת להתבכיין כי כרגע אין לי למי עוד להתלונן, נפלתי על השיניים, לא יודעת אם קרה נזק בינתיים, אני אטפל בזה.
החלק המבאס היה שזה היה לא צפוי, אני מניחה שאני תמיד אפול ואאבד שיווי משקל אבל זה עדיין מתסכל ובעיקר מכיוון שאתמול חשבתי לעצמי: ׳הרבה זמן לא נפלת, כל הכבוד.׳ ובמיוחד כי אתמול הייתי בפיזיותרפיה.
אני מתבאסת שעכשיו אני אפסיד לימודים אבל יותר מכך, הדבר היותר קשה הוא ההבנה שלא משנה מה אני אעשה, דברים כאלה תמיד יקרו. וכל פעם שזה קורה, בין אם יש לי שגרה או לא, זה שובר נפשית וכמובן פיזית.

Lhuna3

Well-known member
באתי קצת להתבכיין כי כרגע אין לי למי עוד להתלונן, נפלתי על השיניים, לא יודעת אם קרה נזק בינתיים, אני אטפל בזה.
החלק המבאס היה שזה היה לא צפוי, אני מניחה שאני תמיד אפול ואאבד שיווי משקל אבל זה עדיין מתסכל ובעיקר מכיוון שאתמול חשבתי לעצמי: ׳הרבה זמן לא נפלת, כל הכבוד.׳ ובמיוחד כי אתמול הייתי בפיזיותרפיה.
אני מתבאסת שעכשיו אני אפסיד לימודים אבל יותר מכך, הדבר היותר קשה הוא ההבנה שלא משנה מה אני אעשה, דברים כאלה תמיד יקרו. וכל פעם שזה קורה, בין אם יש לי שגרה או לא, זה שובר נפשית וכמובן פיזית.
אוי :-( תרגישי טוב!
|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
זאת באמת הבנה מתסכלת :-(

dilly snake

Well-known member
אני לא יודעת מה לעשות חוץ מלשלוח לך מלא מלא חיבוקים.

|חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק|

Lhuna3

Well-known member
מישהו פה ב-Free TV? אם כן, מה דעתכם, ממליצים?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני מצטער לשמוע.
זה תמיד מבאס ליפול ואני מבין שלך יש קשר גדול יותר מזה מאשר לחלק.
אני מבין שלך יש חוויה אישית, אבל גם חשוב שתזכרי שכשאת אומרת "לא משנה מה אני אעשה, דברים כאלה תמיד יקרו" זה נכון לכולם.
כולנו מתישהו ניפול, כולנו נתמודד עם דברים כמו שלבקת חוגרת, מוות של מישהו קרוב או כל אחד ממיליון דברים אחרים. נכון שאולי חלק יותר וחלק פחות, אבל כולנו נעבור דברים.
וכמעט תמיד אנחנו גם נמשיך הלאה.
ובזה את מדהימה.
תראי איך הגבת תוך זמן כל כך קצר:
תודה!!
אם נסתכל על זה מהכיוון החיובי, זה סימן מהיקום לעשות הפסקה? רק חבל שזה היה צריך להיות כזה כואב.
תודה |חיבוק||חיבוק|
אני בבית ומצב הרוח שלי השתפר כשקלטתי שיש לי יותר זמן פנוי להכין שיעורים, חחחח.
הלוואי על כולנו להיות במקום נפשי שבו אפשר לראות את הצדדים החיוביים של נפילה כל כך מהר.
אז אני גם אשלח לך חיבוק |חיבוק|
אבל לא חיבוק של ניחום, אלא חיבוק של הצלחה.

Lhuna3

Well-known member
אני מצטער לשמוע.
אני מבין שלך יש חוויה אישית, אבל גם חשוב שתזכרי שכשאת אומרת "לא משנה מה אני אעשה, דברים כאלה תמיד יקרו" זה נכון לכולם.
בדיוק היום אבא שלי גם נפל :(
כולנו מתישהו ניפול, כולנו נתמודד עם דברים כמו שלבקת חוגרת
באמת מה עם זה? עדיין יש לך או שעבר כבר? איך מתמודד?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אויש.
לא להשוויץ, אבל לאבא שלי יש גם דלקת ריאות וגם שיגדון. או לפחות היה לו את שניהם במקביל לפני שלושה ימים, אבל שניהם עברו והוא מרגיש בסדר ורק אני והאחיות שלי צריכים להתעקש איתו שלא יתאמץ בעבודות חצר כי הוא עדיין טכנית חולה וצריך להחלים לחלוטין.
באמת מה עם זה? עדיין יש לך או שעבר כבר? איך מתמודד?
עבר רשמית.
האמת שלפני שבוע וחצי שאלתי את הרוקח כמה זמן לוקח לזה לעבור (לא יודע למה לא שאלתי את הרופא כשדיברתי איתו, אבל אני סומך על הרוקח בערך באותה מידה) והוא אמר לי שזה שלושה שבועות. ובאמת די בדיוק שלושה שבועות אחרי שזה התחיל זה נעלם לחלוטין.

אבל... איכשהו עכשיו גם לאחיינית שלי יש שלבקת חוגרת (למרות שזה לא אמור להיות מדבק אז זה בעיקרון מקרי) ולה היה הרבה יותר כואב וגם בגלל שהתפתחו לה נקודות קרוב לעין היא הייתה צריכה ללכת למיון אתמול כי מסתבר שזה יכול לגרום לעיוורון. אבל היום היא כבר יותר טוב ובבית.

אה ולפני שבוע בנוסף לזה שעדיין היו לי הכאבים של השלבקת חוגרת היה לי לילה הזוי של הקאות ושלשולים שאחריו לא יכלתי לצאת מהמיטה בלי סחרחורת לחצי יום ועוד יומיים הייתי נורא חלש.

בקיצור זה קצת ממלכת החולים במשפחה שלי בזמן האחרון.
אבל זה טוב כי אז כשאנשים אומרים לי שהם נפלו אני יכול להתנצח מעליהם :p:devilish:

אבל רצינות שירגיש טוב.

ובגלל שאיכשהו שכחתי - תרגישי טוב גם את אור.

Lhuna3

Well-known member
אויש.
לא להשוויץ, אבל לאבא שלי יש גם דלקת ריאות וגם שיגדון. או לפחות היה לו את שניהם במקביל לפני שלושה ימים, אבל שניהם עברו והוא מרגיש בסדר ורק אני והאחיות שלי צריכים להתעקש איתו שלא יתאמץ בעבודות חצר כי הוא עדיין טכנית חולה וצריך להחלים לחלוטין.
לגדל הורים זה קשה! :-(
עבר רשמית.
האמת שלפני שבוע וחצי שאלתי את הרוקח כמה זמן לוקח לזה לעבור (לא יודע למה לא שאלתי את הרופא כשדיברתי איתו, אבל אני סומך על הרוקח בערך באותה מידה) והוא אמר לי שזה שלושה שבועות. ובאמת די בדיוק שלושה שבועות אחרי שזה התחיל זה נעלם לחלוטין.
וואו, חבל שאני לא שאלתי את הרוקח כשזה היה לי, אולי זה גם לי היה עובד ככה.
אבל... איכשהו עכשיו גם לאחיינית שלי יש שלבקת חוגרת (למרות שזה לא אמור להיות מדבק אז זה בעיקרון מקרי) ולה היה הרבה יותר כואב וגם בגלל שהתפתחו לה נקודות קרוב לעין היא הייתה צריכה ללכת למיון אתמול כי מסתבר שזה יכול לגרום לעיוורון.
שיט כן במקומות מסויימים זה מפחיד.
אבל היום היא כבר יותר טוב ובבית.
מזל.
אה ולפני שבוע בנוסף לזה שעדיין היו לי הכאבים של השלבקת חוגרת היה לי לילה הזוי של הקאות ושלשולים שאחריו לא יכלתי לצאת מהמיטה בלי סחרחורת לחצי יום ועוד יומיים הייתי נורא חלש.

באמת מה נסגר אצלכם.
הנה גם אתה רואה את הצד החיובי :-D
אבל רצינות שירגיש טוב.
תודה!

It's Always Sunny

Well-known member
אני מצטער לשמוע.
כולנו מתישהו ניפול, כולנו נתמודד עם דברים כמו שלבקת חוגרת, מוות של מישהו קרוב או כל אחד ממיליון דברים אחרים. נכון שאולי חלק יותר וחלק פחות, אבל כולנו נעבור דברים.
וכמעט תמיד אנחנו גם נמשיך הלאה.
ובזה את מדהימה.
תראי איך הגבת תוך זמן כל כך קצר:

הלוואי על כולנו להיות במקום נפשי שבו אפשר לראות את הצדדים החיוביים של נפילה כל כך מהר.
אז אני גם אשלח לך חיבוק |חיבוק|
אבל לא חיבוק של ניחום, אלא חיבוק של הצלחה.
תודה |4U||4U|
האמת שקפצתי לפה עכשיו כדי להשתמש במה שנכתב כדי לתת לעצמי מוטיבציה להתמודד עם כל המטלות שיש לי |חיבוק|

:-( איך הוא מרגיש?

אויש.
אוי, ואיך הוא מרגיש?

עבר רשמית.
יופי, לפחות זה. האמת שלא מזמן ראיתי עלון על שלבקת חוגרת במשרד של הרופאה שלי והיה כתוב שם שהכאב לפעמים נשאר גם אחרי שהמחלה עוברת, לכן רציתי לשאול האם אתה מרגיש יותר טוב מבחינת כאב?

אבל... איכשהו עכשיו גם לאחיינית שלי יש שלבקת חוגרת (למרות שזה לא אמור להיות מדבק אז זה בעיקרון מקרי) ולה היה הרבה יותר כואב וגם בגלל שהתפתחו לה נקודות קרוב לעין היא הייתה צריכה ללכת למיון אתמול כי מסתבר שזה יכול לגרום לעיוורון. אבל היום היא כבר יותר טוב ובבית.
אויש :-/ בת כמה היא אם אפשר לשאול?
אני זוכרת שכתבת לא מזמן שזה יכול לתקוף גם צעירים וילדים אבל עדיין מלחיץ לדעתי. איך מטפלים אגב?

:-(:-(:-(
רגע פתאום קלטתי שאין לי בכלל מושג איך המחלה מתפתחת.

:-D:-D:-D:-D
הרבה בריאות לכל המשפחה.
ומבחינה חיובית, מזל שלא גרים באמריקה כי תחשוב כמה כסף הייתם (המשפחה) צריכים להוציא על מיון וביקורים אצל רופא.

ובגלל שאיכשהו שכחתי - תרגישי טוב גם את אור.
תודה!

וואו, חבל שאני לא שאלתי את הרוקח כשזה היה לי, אולי זה גם לי היה עובד ככה.
:-/:-/:-/
זה עדיין כואב?

didalf

Well-known member
זוכרים שלפני כמה שנים היה לפורום קראש משותף על גג"ל? באתי להחזיר אותו בדבר הכי חמוד שתראו היום|מאוהב|

It's Always Sunny

Well-known member
זוכרים שלפני כמה שנים היה לפורום קראש משותף על גג"ל? באתי להחזיר אותו בדבר הכי חמוד שתראו היום|מאוהב|
איזה חמוד :-]:-]:-]:-]
חחח, אני יודעת שזה מצחיק שג'ימי הביא לו גיטרה ש"במקרה" הייתה שם, אבל לא יודעת למה, המיקרופון שדחפו לו לפנים הצחיק אותי יותר :-D

It's Always Sunny

Well-known member
לידיעת @LeAnnDyIan
אני הולכת לסלון ואימא שלי רואה סרט ופתאום אני רואה את ריס ווית'רספון וקולטת שהיא צופה בלא רק בלונדינית |חיבוק| כמובן שאלתי אותה אם היא צפתה בסרט בעבר והיא אמרה שכן, נראה לי שהיא מצאה אותו בזמן זפזופ בטלוויזיה והחליטה לראות.

Lhuna3

Well-known member
:-( איך הוא מרגיש?
אבא שלי יצא מזה די במזל כנראה, יש לו נפיחות ביד וקצת כאבים, אבל יכול היה להיות הרבה יותר גרוע.
זה עדיין כואב?
[השלבקת חוגרת] לפעמים הכאבים עוד חוזרים, אבל למזלי לא לעיתים קרובות.
זוכרים שלפני כמה שנים היה לפורום קראש משותף על גג"ל?
במעורפל מאוד.
באתי להחזיר אותו בדבר הכי חמוד שתראו היום|מאוהב|
זה חמוד באמת. (גיגלתי בשביל לבדוק אם זה של טיילור או של הארי)

LeAnnDylan

Well-known member
לידיעת @LeAnnDyIan
אני הולכת לסלון ואימא שלי רואה סרט ופתאום אני רואה את ריס ווית'רספון וקולטת שהיא צופה בלא רק בלונדינית |חיבוק| כמובן שאלתי אותה אם היא צפתה בסרט בעבר והיא אמרה שכן, נראה לי שהיא מצאה אותו בזמן זפזופ בטלוויזיה והחליטה לראות.
תמיד כיף לצפות בזה שוב|מאוהב|
אני מקווה שלא נצטרך לחכות עוד הרבה זמן לסרט השלישי|הלוואי|

אגב רק שתדעו לכם שבגללכם בזבזתי איזה שעה וחצי מהחיים שלי על לקרוא על שלבקת חוגרת|חבול|

למעלה