מגניב! איך היתה החוויה?
משעמם קצתמגניב! איך היתה החוויה?
יופי. ויש לכן תוכניות לעשות עוד דברים לפני/אחרי היום של ההופעה?משעמם קצת
אבל העיקר שיש לי ציפורניים יפות שלא ישברו לי בטיול![]()
כן כמובן. גם בגלל שיוצא חלק על שבועות אז הארכנו את הטיול כדי לצאת גם מחוץ לעיר לראות נופים.יופי. ויש לכן תוכניות לעשות עוד דברים לפני/אחרי היום של ההופעה?
טבעת ראשונה אבל שורה אחרונה בה.ואיזה מקומות יש לכן - קרובים/רחוקים?

תפסיקי לשחק אותה, אנחנו כבר יודעים שאת טיילנית מייטיבת לכת!כן כמובן. גם בגלל שיוצא חלק על שבועות אז הארכנו את הטיול כדי לצאת גם מחוץ לעיר לראות נופים.
חלק מהזמן נטייל בעיר, ולקחנו טיול חוץ כזה מאורגן לראות את נסי מקווה שיהיה בסדר, עוד יום ניסע לעיירה קטנה ונעשה שם גם שיט וטיול.
ויש גם את ארתור סיט שהוא הר בתוך העיר עצמה שנטפס עליו לתצפית (שיהיה לי בהצלחה)
ראית את זה?אני מוכנה לטיילוררררררררררררררר![]()
אמאלה אני לא, לא בעליותתפסיקי לשחק אותה, אנחנו כבר יודעים שאת טיילנית מייטיבת לכת!
כמובןמצפים לתמונה מהתצפית למעלה.
חייבת מה!!וגם של נסי, אם תזכו לראות אותה![]()
אמור די טוב, אני מקווה.(אני לא מבינה בזה הרבה, אבל מקווה שזה טוב).
כן.ראית את זה?
![]()
"טיילור סוויפט יודעת מי זו רוני אשל": מחוות המעריצות לתצפיתנית שנרצחה
סיבוב ההופעות של כוכבת הפופ המצליחה באירופה החל, ומעריצות ישראליות שטסו להופעה בליסבון הניפו דגל ישראל עם שמה של התצפיתנית, שחלמה לטוס להופעה לאחר השחרור ונרצחה ב-7 באוקטובר. המעריצות ענדו את צמידי החרוזים, המזוהים עם סוויפט, הנושאים את שמה של אשל ז"ל. "זו יוזמה מבורכת", אמר אביה, אייל, ל-ynet...www.ynet.co.il
יפה
אם דקסטר הצליח לטפס את זה פעמיים אז גם את יכולהויש גם את ארתור סיט שהוא הר בתוך העיר עצמה שנטפס עליו לתצפית (שיהיה לי בהצלחה)
הולי שיט זה נראה ענק, כמה אנשים נכנסים לאולם הזה?טבעת ראשונה אבל שורה אחרונה בה.
פה מסומן בצהוב:
![]()
מחווה מרגשת באמתראית את זה?
![]()
"טיילור סוויפט יודעת מי זו רוני אשל": מחוות המעריצות לתצפיתנית שנרצחה
סיבוב ההופעות של כוכבת הפופ המצליחה באירופה החל, ומעריצות ישראליות שטסו להופעה בליסבון הניפו דגל ישראל עם שמה של התצפיתנית, שחלמה לטוס להופעה לאחר השחרור ונרצחה ב-7 באוקטובר. המעריצות ענדו את צמידי החרוזים, המזוהים עם סוויפט, הנושאים את שמה של אשל ז"ל. "זו יוזמה מבורכת", אמר אביה, אייל, ל-ynet...www.ynet.co.il
את פשוט צריכה למצוא מסלול שכולו ירידות.אמאלה אני לא, לא בעליות![]()

תודה
וואי חח לקח לי רגע מה הקשר דקסטר.אם דקסטר הצליח לטפס את זה פעמיים אז גם את יכולה
67 אלף כזה?הולי שיט זה נראה ענק, כמה אנשים נכנסים לאולם הזה?
ביושששששששששששששש
צפה בקובץ המצורף 105577
בייייביושששששששששששששש
צפה בקובץ המצורף 105577
אני מניחה שזה כבר לא רלוונטי, אבל שיהיה כיף ומצפים לשמוע ממך כשתחזרי!!ביושששששששששששששש
צפה בקובץ המצורף 105577
איזה כיף!שבועיים עברו מאז שהסמסטר התחיל וסו פאר אני יכולה לומר שכל המרצים (גם בסמסטר א') שיצא לי ללמוד איתם ממש מקסימים![]()
כל הכבוד! כמה ספרים רצית להזמין בהתחלה?הזמנתי היום שישה ספרים ממודן.
או בשם הרישמי של זה "תרגול דחיית סיפוקים ושליטה עצמית".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.