🦋🫶☔️🧣🗽out OFF the woods🐍💖🪩🥂🌃✍🏻

dilly snake

Well-known member
אני כבר לא מופתעת יותר :-D אני מניחה שרוב הספרים יופיעו בסיכום חודש הבא, לכן אין טעם לשאול מה את קוראת? :-):
אם לא החודש, אז בחודשים הבאים.

ובסוף החודש יש את היריד המסורתי של סטימצקי, אז גם משם אני יכולה לצאת עם שישה בקלות🤭.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שבועיים עברו מאז שהסמסטר התחיל וסו פאר אני יכולה לומר שכל המרצים (גם בסמסטר א') שיצא לי ללמוד איתם ממש מקסימים |חיבוק|
איזה כיף לך.
ובסוף החודש יש את היריד המסורתי של סטימצקי, אז גם משם אני יכולה לצאת עם שישה בקלות🤭.
יש יריד של סטימצקי?
לא פשוט יריד שבוע הספר גדול כללי של כל ההוצאות יחד?

dilly snake

Well-known member
איזה כיף לך.

יש יריד של סטימצקי?
לא פשוט יריד שבוע הספר גדול כללי של כל ההוצאות יחד?
אצלי בעיר זה רק סטימצקי, בת"א וירושליים יש אירועים גדולים יותר עם כל ההוצאות אבל אני לא הולכת אף פעם כי קשה לי עם המון אנשים.

It's Always Sunny

Well-known member
אצלי בעיר זה רק סטימצקי, בת"א וירושליים יש אירועים גדולים יותר עם כל ההוצאות אבל אני לא הולכת אף פעם כי קשה לי עם המון אנשים.
בדיילי של מאתיים שנים אבל רק עכשיו קלטתי מה כתבת ואני מזדהה, גם לי קשה כשיש הרבה אנשים.

למה הילדים האלה כל כך חמודים? במיוחד הילדה ששאלה איך היא יכולה לעזור לשמור על כדור הארץ.

dilly snake

Well-known member
בדיילי של מאתיים שנים אבל רק עכשיו קלטתי מה כתבת ואני מזדהה, גם לי קשה כשיש הרבה אנשים.
בדיוק לפני שכל הבלאגן התחיל הייתי באייקון ואז בעזריאלי(מה שטכנית הציל אותי במלחמה כי קניתי מלא ספרים וזה שמר לי בחודש הראשון על השפיות) וזה היה כיף, נחמד אבל אני לא יכולה להגיד בלב שלם שנהנתי מזה(ובכול מקרה, השנה אני כבר לא אלך כי כבר מעכשיו אני יודעת שיהיה לי סוכות עמוס).

It's Always Sunny

Well-known member
בדיוק לפני שכל הבלאגן התחיל הייתי באייקון ואז בעזריאלי(מה שטכנית הציל אותי במלחמה כי קניתי מלא ספרים וזה שמר לי בחודש הראשון על השפיות) וזה היה כיף, נחמד אבל אני לא יכולה להגיד בלב שלם שנהנתי מזה(ובכול מקרה, השנה אני כבר לא אלך כי כבר מעכשיו אני יודעת שיהיה לי סוכות עמוס).
שמחה לדעת שהיה לך משהו שעזר לך לשרוד את החודשים האחרונים (למעשה יותר קרוב לשנה בנקודה הזאת |נחמה|)
ואם זה בסדר לא יגרום לאנשים להיות מדוכאים, אני חייבת לשאול לפעמים יוצא לך לתהות למה יש כל כך הרבה אנשים שמבלים מחוץ לבית?
לא רק באייקון אלא נניח בתחבורה ציבורית (לא בטוחה אם את נוסעת בתחבורה ציבורית, זכור לי שציינת לא מזמן שנסעת במונית אחרי הרבה זמן שלא עשית את זה)

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Well-known member
ואם זה בסדר לא לגרום לאנשים להיות מדוכאים, אני חייבת לשאול לפעמים יוצא לך לתהות למה יש כל כך הרבה אנשים שמבלים מחוץ לבית?
מבחינתי כל יום שלבשתי בו רק פיג'מה זה יום מוצלח. אבל כל הזמן לצאת למקומות כמו ים וקניונים אין לי מושג למה אנשים עושים את זה לעצמם, בעיקר בקיץ.

אין לי בעיה לצאת מהבית למקווה שווה(=יקב) אבל אני לא אוהבת דוחס וצפיפות ומגע פיזי עם אנשים.
לא רק באייקון אלא נניח בתחבורה ציבורית (לא בטוחה אם את נוסעת בתחבורה ציבורית, זכור לי שציינת לא מזמן שנסעת במונית אחרי הרבה זמן שלא עשית את זה)
אני נוסעת, ביום של המונית היה לי תור לרופא שנדחה בגלל ליל הכטב"מים(זוכרים? זה היה באפריל וזה כמו נצח 8-* ) והייתי צריכה לנסוע ברכבת ואז באוטובוסים בתוך תל אביב מה שלא עשיתי שנים וזה היה סיוט.

didalf

Well-known member
איימ באק ביצ'סססססססססססס

וראיתי את טיילור במו עיניי|מאוהב|
והיא מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת|מאוהב|
וזהו מצידי יכול ליפול עלינו מטאור אני את שלי בעולם הזה עשיתי.

1718300317484.png

didalf

Well-known member
מצפים לדיווח חוויות מלא.
טוב התכוונתי להתעצל ואז במילא עשיתי סיכום לקבוצת הסוויפטים שלי אז הנה:

סיכום הופעה באדינברו לילה 3:
אמ;לק: כל העיר הפכה לטיילור טאון שזה מקסים וטיילור מושלמת
😍

עוד לפני ההופעה עצמה כל העיר הפכה לטיילור טאון וזה היה כל כך כיף ומקסים לראות. לכל מקום שהלכתי אנשים במרץ' של טיילור, מסתובבים עם פוטרים ושקיות וקרדיגנים וצמידים (היה קצת קשה לראות צמידים כי קר וכולם עם שרוול ארוך שמכסה, אבל במסעדות ראיתי). נשבעת שכל נקבה בעיר בגילאי 10-40 הייתה סוויפטית. (וגם גברים וגם אנשים מעל ומתחת לגיל הזה, אבל אלה בטוח). ואני על כל אחת כזאת אומרת לאחותי "עוד סוויפטי אין דה ויילד!". בימים של ההופעות גם ראינו כמובן בנות בשמלות מנצנצות שאין ספק לאן הן הולכות וזה היה עוד יותר מרגש.
אפילו בימים שאחרי ההופעה עוד הסתובבנו באזורים של טבע יותר ועדיין היו אנשים עם המרץ' בכל מקום.
כל האווירה בעיר הייתה קסומה. חוץ מהמוני הסוויפטיות שהציפו את העיר כמובן שכל בית עסק עשה את המאמצים להתחנף אלינו וככה בהרבה חנויות ניגנו טיילור, היו כל מיני משקאות מיוחדים בשבילה עם משחקי מילים משעשעים. נגני חמת חללים בכל פינה ניגנו טיילור. המלון שלי הגדילו לעשות עם קרטונים בגודל אמיתי של טראוויס עם כובע וג'ייק עם צעיף אדום בלובי וחתול בנג'מין כל הסופ"ש. (פלוס מדבקות ודף מידע על דרכי הגעה לאצטדיון עם מלא רפרנסים).

ונגיע ליום ההופעה עצמו. נסענו בטראם שהיה מפוצץץץ אבל מנצנץ שזה כיף.
והגענו לארץ המובטחת - האצטדיון!!!! (אגב הזיה - הוא ממש ממש בתוך שכונת מגורים). הכל כמובן מלא נצנצים והתרגשות.
היה קר מאד באידנברו אבל למזלי בערב השלישי היה יחסית נעים אחרי הצהריים, מספיק נעים להסתובב בשמלת גופיה ולהשאיר את המעיל על המושב. (יותר מאוחר כבר שמתי אותו בזמן ההופעה).

אז מצאנו את המושבים שלנו שהיו במיקום נהדר (חוץ מקצת עמוד שהסתיר) ואז יצאנו להסתובב קצת. לא החלפתי הרבה צמידים כי זה טיפה מביך לי לגשת למישהו ולהגיד "היי רוצה להחליף" אבל כן אנשים ניגשו אליי וגם אם דיברתי עם מישהו (נגיד הבנות לידי) אז הצעתי צמיד. כל הפעולה הזאת חמודה בטירוף.
לא הספקתי להגיע לאצטדיון בימים הקודמים אז זה היה הזמן שלי למרץ' והיה תור מופרע. החלטתי לנסות את מזלי בזמן פארמור ואיך שהם עלו הלכתי לעמוד בתור. עמדתי 55 דקות(!!!!) בלחץ היסטרי שאני אאלץ לעזוב באמצע כי שום טישירט לא שווה לי לפספס את ההתחלה. בסוף הצלחתי ממש בדקה ה90, קניתי מרץ' כאילו זה חינם (פחד אלוהים להסתכל אחכ בחשבון אשראי) והספקתי להגיע אפילו 10 דקות לפני שהיא עלתה.

ואז היא עלתה.

ואז התחילו הצלילים של הפתיח ותאמת לא חשבתי שאני אבכה באמת אבל בכיתי. חיכיתי לרגע הזה כל כך הרבה שנים והנה זה קורה. והיא יוצאת מהמניפות האלה "איטס יו אנד מי" אעהאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואחותי מצלמת אותי בוכה בטלפון אחד ואת טיילור בשני.
בקרול סאמר כבר הצלחתי לאסוף את עצמי ולשיר כמו שצריך. רוב הזמן לא בכיתי חוץ ממידי פעם שקלטתי שאני מגשימה חלום.
והמופע ממשיך כמו שתמיד חלמתי. ואני כ"כ שמחה שלא צפיתי בסרט ולא באף לייב מלא. ידעתי מספיק דברים כדי לא להיות בהלם אבל לא הייתה לי את החוויה המלאה של הופעה מלאה וזה בדיוק בדיוק מה שרציתי וזה היה לי מושלם!! אפילו הופתעתי מכל מיני דברים (למשל הרבה שירים מקוצרים) ועוד כל מיני.
למזלי הבאתי את אחותי על תקן צלמת אז כמעט לא התעסקתי בצילומים. היא גם טובה יותר בצילום ועם טלפון יותר טוב וגם יותר רגועה חח.
הצ'אנטים היו כאלה מרגשים עם כל הקהל!!
הסט של פולקלור היה כ"כ כ"כ יפיפיה! ואמייגאד ריקוד המכשפה של ווילו
😍

במרג'ורי בכיתי ממש כי סבתא שלי נפטרה לפני כמה חודשים ואני ואחותי לחצנו אחת לשניה את היד חזק. היה בזה גם משהו תרפיוטי קצת.
אבל הסט של 1989 העיףףףף את האצטדיון באוויר! אולסו בכיתי קלות בבלנק ספייס כי חשבתי על היום הרנדומלי שבו שמעתי את השיר הזה ברדיו והפכתי לסוויפטית ואיך זה הוביל אותי עד לכאן.
הסט של טטפד וואו. מי מפחד עם אנשים שואגיםםםםםם היה כ"כ עוצמתי. וזה אחד הדברים המדהימים בטיילור ובקהל שלה לדעתי, איך אצטדיון עצום צועק כל מילה בשיר חדש חדש שעוד לא בן חודשיים ולא יצא כסינגל בכלל.
בשירי הפתעה נרשמה התאכזבות קלה, מודה. בשתי ההופעות שלפניי היא ביצעה 5(!!) שירים מרשימת שירי החלומות שלי, ובהופעה שלי שירים שאפילו לא קרובים לרשימה, אפילו לא מהפייבוריטס המורחבים. ועדיין זה היה יפה וחמוד. איטס נייס טו הב א פרינד נשמע יותר טוב כשטיילור עושה את ה"אווווו" ולא מקהלת ילדים מקריפה. והביצוע בפסנתר היה יפיפה. וכמובן אקסייל, שאמנם לא בטופ שלי אבל היה כיף מאד לעשות לה קול שני.
(הנה סרטון שלא אני צילמתי אבל אני אחד מהרבה הקולות שם
ועכשיו אני יכולה להגיד באמת ולא רק בתיאוריה: כן שירי ההפתעה אכזבו קצת. ועדיין זה לא גרע במאום מחווית ההופעה שלי שהייתה מדהימה.

ובסוף חזרנו ברגל כי הטראם לא עמד בעומסים וזה היה קשה אבל מה לא עושים בשביל בלונדי? אני ואחותי קראנו לזה צעדת הנצנצים. (והיא גם ציינה שממש חסרי מוכרי הבייגלה של הארץ).

תלונה קלה: הייתי ליד היציאה יחסית והייתה המוןןןן טיילתתת אנשים כל הזמן הלכו וחזרו וזה גם הציק לי בעין התזוזות וגם הפריע לי בתור סוויפטית שמגשימה חלום ועצבן אותה קצת לראות אנשים לא צופים בכל שניה של המופע. (מי הולך להביא ציפס בזמן מי מפחד????) פלוס זרם של אנשים שיצאו אחרי שירי הפתעה והלווו יש עוד סט שלם של מידנייטס מה לעזאזל???

וזהו היה מושלם ואני כבר מתגעגעת;-(|מאוהב|

אוף אני לא יכולה לשים לכם פה תמונות שלי עם התלבושת אבל אולי במסר למי שאני מרגישה מספיק בנוח איתו.

תמונות אחרות:
1718370546276.png 1718370554589.png 1718370566037.png
1718370574812.png 1718370593235.png
1718370585649.png 1718370601028.png

עשינו רעידת אדמה!!
1718370605090.png

השלל שעמדתי בשבילו בתור 55 דקות של אי שפיות זמנית
1718370612719.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל

😍

עוד לפני ההופעה עצמה כל העיר הפכה לטיילור טאון וזה היה כל כך כיף ומקסים לראות. לכל מקום שהלכתי אנשים במרץ' של טיילור, מסתובבים עם פוטרים ושקיות וקרדיגנים וצמידים (היה קצת קשה לראות צמידים כי קר וכולם עם שרוול ארוך שמכסה, אבל במסעדות ראיתי). נשבעת שכל נקבה בעיר בגילאי 10-40 הייתה סוויפטית. (וגם גברים וגם אנשים מעל ומתחת לגיל הזה, אבל אלה בטוח). ואני על כל אחת כזאת אומרת לאחותי "עוד סוויפטי אין דה ויילד!". בימים של ההופעות גם ראינו כמובן בנות בשמלות מנצנצות שאין ספק לאן הן הולכות וזה היה עוד יותר מרגש.
אפילו בימים שאחרי ההופעה עוד הסתובבנו באזורים של טבע יותר ועדיין היו אנשים עם המרץ' בכל מקום.
כל האווירה בעיר הייתה קסומה. חוץ מהמוני הסוויפטיות שהציפו את העיר כמובן שכל בית עסק עשה את המאמצים להתחנף אלינו וככה בהרבה חנויות ניגנו טיילור, היו כל מיני משקאות מיוחדים בשבילה עם משחקי מילים משעשעים. נגני חמת חללים בכל פינה ניגנו טיילור. המלון שלי הגדילו לעשות עם קרטונים בגודל אמיתי של טראוויס עם כובע וג'ייק עם צעיף אדום בלובי וחתול בנג'מין כל הסופ"ש. (פלוס מדבקות ודף מידע על דרכי הגעה לאצטדיון עם מלא רפרנסים).

והגענו לארץ המובטחת - האצטדיון!!!! (אגב הזיה - הוא ממש ממש בתוך שכונת מגורים). הכל כמובן מלא נצנצים והתרגשות.
היה קר מאד באידנברו אבל למזלי בערב השלישי היה יחסית נעים אחרי הצהריים, מספיק נעים להסתובב בשמלת גופיה ולהשאיר את המעיל על המושב. (יותר מאוחר כבר שמתי אותו בזמן ההופעה).

אז מצאנו את המושבים שלנו שהיו במיקום נהדר (חוץ מקצת עמוד שהסתיר) ואז יצאנו להסתובב קצת. לא החלפתי הרבה צמידים כי זה טיפה מביך לי לגשת למישהו ולהגיד "היי רוצה להחליף" אבל כן אנשים ניגשו אליי וגם אם דיברתי עם מישהו (נגיד הבנות לידי) אז הצעתי צמיד. כל הפעולה הזאת חמודה בטירוף.
לא הספקתי להגיע לאצטדיון בימים הקודמים אז זה היה הזמן שלי למרץ' והיה תור מופרע. החלטתי לנסות את מזלי בזמן פארמור ואיך שהם עלו הלכתי לעמוד בתור. עמדתי 55 דקות(!!!!) בלחץ היסטרי שאני אאלץ לעזוב באמצע כי שום טישירט לא שווה לי לפספס את ההתחלה. בסוף הצלחתי ממש בדקה ה90, קניתי מרץ' כאילו זה חינם (פחד אלוהים להסתכל אחכ בחשבון אשראי) והספקתי להגיע אפילו 10 דקות לפני שהיא עלתה.

ואז היא עלתה.

ואז התחילו הצלילים של הפתיח ותאמת לא חשבתי שאני אבכה באמת אבל בכיתי. חיכיתי לרגע הזה כל כך הרבה שנים והנה זה קורה. והיא יוצאת מהמניפות האלה "איטס יו אנד מי" אעהאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואחותי מצלמת אותי בוכה בטלפון אחד ואת טיילור בשני.
בקרול סאמר כבר הצלחתי לאסוף את עצמי ולשיר כמו שצריך. רוב הזמן לא בכיתי חוץ ממידי פעם שקלטתי שאני מגשימה חלום.
והמופע ממשיך כמו שתמיד חלמתי. ואני כ"כ שמחה שלא צפיתי בסרט ולא באף לייב מלא. ידעתי מספיק דברים כדי לא להיות בהלם אבל לא הייתה לי את החוויה המלאה של הופעה מלאה וזה בדיוק בדיוק מה שרציתי וזה היה לי מושלם!! אפילו הופתעתי מכל מיני דברים (למשל הרבה שירים מקוצרים) ועוד כל מיני.
למזלי הבאתי את אחותי על תקן צלמת אז כמעט לא התעסקתי בצילומים. היא גם טובה יותר בצילום ועם טלפון יותר טוב וגם יותר רגועה חח.
😍

במרג'ורי בכיתי ממש כי סבתא שלי נפטרה לפני כמה חודשים ואני ואחותי לחצנו אחת לשניה את היד חזק. היה בזה גם משהו תרפיוטי קצת.
אבל הסט של 1989 העיףףףף את האצטדיון באוויר! אולסו בכיתי קלות בבלנק ספייס כי חשבתי על היום הרנדומלי שבו שמעתי את השיר הזה ברדיו והפכתי לסוויפטית ואיך זה הוביל אותי עד לכאן.
הסט של טטפד וואו. מי מפחד עם אנשים שואגיםםםםםם היה כ"כ עוצמתי. וזה אחד הדברים המדהימים בטיילור ובקהל שלה לדעתי, איך אצטדיון עצום צועק כל מילה בשיר חדש חדש שעוד לא בן חודשיים ולא יצא כסינגל בכלל.
בשירי הפתעה נרשמה התאכזבות קלה, מודה. בשתי ההופעות שלפניי היא ביצעה 5(!!) שירים מרשימת שירי החלומות שלי, ובהופעה שלי שירים שאפילו לא קרובים לרשימה, אפילו לא מהפייבוריטס המורחבים. ועדיין זה היה יפה וחמוד. איטס נייס טו הב א פרינד נשמע יותר טוב כשטיילור עושה את ה"אווווו" ולא מקהלת ילדים מקריפה. והביצוע בפסנתר היה יפיפה. וכמובן אקסייל, שאמנם לא בטופ שלי אבל היה כיף מאד לעשות לה קול שני.
ועכשיו אני יכולה להגיד באמת ולא רק בתיאוריה: כן שירי ההפתעה אכזבו קצת. ועדיין זה לא גרע במאום מחווית ההופעה שלי שהייתה מדהימה.

ובסוף חזרנו ברגל כי הטראם לא עמד בעומסים וזה היה קשה אבל מה לא עושים בשביל בלונדי? אני ואחותי קראנו לזה צעדת הנצנצים. (והיא גם ציינה שממש חסרי מוכרי הבייגלה של הארץ).

תלונה קלה: הייתי ליד היציאה יחסית והייתה המוןןןן טיילתתת אנשים כל הזמן הלכו וחזרו וזה גם הציק לי בעין התזוזות וגם הפריע לי בתור סוויפטית שמגשימה חלום ועצבן אותה קצת לראות אנשים לא צופים בכל שניה של המופע. (מי הולך להביא ציפס בזמן מי מפחד????) פלוס זרם של אנשים שיצאו אחרי שירי הפתעה והלווו יש עוד סט שלם של מידנייטס מה לעזאזל???

אוף אני לא יכולה לשים לכם פה תמונות שלי עם התלבושת אבל אולי במסר למי שאני מרגישה מספיק בנוח איתו.

תמונות אחרות:
צפה בקובץ המצורף 106333 צפה בקובץ המצורף 106334 צפה בקובץ המצורף 106335
צפה בקובץ המצורף 106336 צפה בקובץ המצורף 106338
צפה בקובץ המצורף 106337 צפה בקובץ המצורף 106339

עשינו רעידת אדמה!!
צפה בקובץ המצורף 106340

צפה בקובץ המצורף 106342
נשמע ונראה מדהים.
איזה כיף שהגשמת חלום וזה היה כל מה שרצית (חוץ משירי ההפתעה, אבל צריך להשאיר משהו קטן שיוכל להשתפר)
נשמע קסום לחוות ככה את העיר גם.

את מתכננת עכשיו (כלומר מתישהו) לראות את הסרט של ההופעה?

ומה עוד עשיתן בסקוטלנד? עלית בסוף לארת'ור סיט?

Lhuna3

Well-known member
אנחנו ה"במילא" |שפם|
😍
טוב ברור, אתם סידרתם להם את הכלכלה לשנה זו :-D
וואי זה באמת נשמע מדהים.
והגענו לארץ המובטחת - האצטדיון!!!! (אגב הזיה - הוא ממש ממש בתוך שכונת מגורים).
😲
הכל כמובן מלא נצנצים והתרגשות.
היה קר מאד באידנברו
אוף כיף להם.
אבל למזלי בערב השלישי היה יחסית נעים אחרי הצהריים, מספיק נעים להסתובב בשמלת גופיה ולהשאיר את המעיל על המושב. (יותר מאוחר כבר שמתי אותו בזמן ההופעה).

אז מצאנו את המושבים שלנו שהיו במיקום נהדר (חוץ מקצת עמוד שהסתיר) ואז יצאנו להסתובב קצת.
אני לא מנוסה בהופעות מוזיקה - במופע מסוג כזה אנשים שיש להם מושבים באמת יושבים במשך ההופעה או שכולם/הרוב בתכלס עומדים? אתן ישבתם או עמדתן?
לא החלפתי הרבה צמידים כי זה טיפה מביך לי לגשת למישהו ולהגיד "היי רוצה להחליף" אבל כן אנשים ניגשו אליי וגם אם דיברתי עם מישהו (נגיד הבנות לידי) אז הצעתי צמיד. כל הפעולה הזאת חמודה בטירוף.
בתמונת ידיים זה הרוב צמידים שלך או שקיבלת מאחרים? כי אם זה מאחרים אז זה נראה הרבה!
לא הספקתי להגיע לאצטדיון בימים הקודמים אז זה היה הזמן שלי למרץ' והיה תור מופרע. החלטתי לנסות את מזלי בזמן פארמור ואיך שהם עלו הלכתי לעמוד בתור.
וואו חשבתי שפארמור כבר להקה מספיק גדולה בפני עצמה, לא הייתי חושבת שהם מחממים אחרים, אפילו מישהי ענקית כמוה.
עמדתי 55 דקות(!!!!) בלחץ היסטרי שאני אאלץ לעזוב באמצע כי שום טישירט לא שווה לי לפספס את ההתחלה. בסוף הצלחתי ממש בדקה ה90, קניתי מרץ' כאילו זה חינם (פחד אלוהים להסתכל אחכ בחשבון אשראי)
חחחח תני לנו דוגמה, מה מחיר חולצה אחת כזאת שם?
והספקתי להגיע אפילו 10 דקות לפני שהיא עלתה.
|מזיע|
ואז היא עלתה.
:eek:
חחחחחחחחחחחח
והאחות שלך מאוד שימושית.
😍
מה זה ריקוד המכשפה של ווילו?
מרגש!
מגניב!
אני מזהה את הקול שלך ונראה לי שקצת זייפת בפזמון :p
כמה זמן הליכה זה היה?
טוב צריך לקחת בחשבון שחלק בטח הם רק מלווים של סוויפטים/יות וחלק זה סתם סקוטים שבאים כי יש אצלם הופעה גדולה למרות שלא במיוחד מעריצים את האמן/ית, מן הסתם בכל הופעה עם קהל ענק זה ככה.
חוצפנים!
צפה בקובץ המצורף 106342
יפה מאוד!

וכיף מאוד לקרוא על הגשמת החלום המדהימה שלך!!
לא רציתי לכתוב את זה לפני זה, אבל האמת היא שקצת חששתי בגלל המצב וכל זה שמשהו יהרוס לך את החוויה הזאת חלילה, אז אני גם מאוד שמחה שהכל הלך טוב ובשלום ועמד בציפיות שלך!! :)

It's Always Sunny

Well-known member

😍
מודה לקרוא את זה קצת גרם לי לרצות לבכות מהתרגשות :-D
אבל ברצינות, אני שמחה שנהנית! ומקווה שאולי תפרטי גם על שאר הטיול אם יש לך כוח.

המלון שלי הגדילו לעשות עם קרטונים בגודל אמיתי של טראוויס עם כובע וג'ייק עם צעיף אדום בלובי וחתול בנג'מין כל הסופ"ש. (פלוס מדבקות ודף מידע על דרכי הגעה לאצטדיון עם מלא רפרנסים).
איזה מגניב!!!
טוב, אני מניחה שהם יודעים מי בא להתארח אצלם.

|לב||לב||לב|
אז כל הערבים שבילית עם הסוויפטים האחרים השתלמו?
זה ממש מקסים שדיברת עם אנשים, גם לא ניגשת סתם ככה, זה משהו שאת צריכה להיות גאה בעצמך עליו.

ואז היא עלתה.

אפשר לדעת מה אחותך עשתה במידע המפליל הזה? לצורכי מחקר כמובן.
סתם לא, אני מניחה שהיא צילמה כשי לשלוח למשפחה/שתהיה לך מזכרת לעתיד.

גישת בלי ספוילרים השתלמה לך בטירוף.

אני מרגישה שמהבחינה הזאת אחותך היא ה-unsung hero. מזל שהייתה שם כדי לצלם :-):

וזה אחד הדברים המדהימים בטיילור ובקהל שלה לדעתי, איך אצטדיון עצום צועק כל מילה בשיר חדש חדש שעוד לא בן חודשיים ולא יצא כסינגל בכלל.
הקהל שלה? נדמה לי שגם את חלק מהקהל שלה :-P:
עכשיו רשמית.

:-D

זה הזמן לגנוב טראדיס ולחזור אחורה בזמן :-D

אני מאמינה שהתלבושת הייתה יפה |4U|

וואו, כמה צמידים :-]
הלק מהמם :-]

מי אלה?

איזה חמודים!!

כל כך הרבה אנשים :-0 לא פלא שהייתה רעידת אדמה.

צפה בקובץ המצורף 106342
חחח, מקווה שהיה שווה את זה :-):
החלטת איפה תשתמשי בדברים האלה? סתם ליום יום (בעבודה) או יותר בבית?

keren or5

Well-known member
😍

ואז היא עלתה.

😍

TikTok - Make Your Day ועכשיו אני יכולה להגיד באמת ולא רק בתיאוריה: כן שירי ההפתעה אכזבו קצת. ועדיין זה לא גרע במאום מחווית ההופעה שלי שהייתה מדהימה.

תמונות אחרות:
1718370546276.png
1718370554589.png
1718370566037.png

1718370574812.png
1718370593235.png

1718370585649.png
1718370601028.png

עשינו רעידת אדמה!!
1718370605090.png
איזה כייף לשמוע שהייתה לך חוויה כאת קסומה ועוצמתית |חיבוק| אני מה זה שמחה בשביל שנהנית כ"כ!
|נחמה|
אולסו בכיתי קלות בבלנק ספייס כי חשבתי על היום הרנדומלי שבו שמעתי את השיר הזה ברדיו והפכתי לסוויפטית ואיך זה הוביל אותי עד לכאן.
וואלה? מעניין, לא ידעתי את זה, יש משהו בשיר הזה ספציפית שגרם לך להיות סוויפטית?

didalf

Well-known member
נשמע ונראה מדהים.
איזה כיף שהגשמת חלום וזה היה כל מה שרצית (חוץ משירי ההפתעה, אבל צריך להשאיר משהו קטן שיוכל להשתפר)
תודההה|חיבוק|
נשמע קסום לחוות ככה את העיר גם.
ממש|מאוהב|
את מתכננת עכשיו (כלומר מתישהו) לראות את הסרט של ההופעה?
כמובן!!!!
ומה עוד עשיתן בסקוטלנד? עלית בסוף לארת'ור סיט?
חחחחח כןן וחשבתי עלייך!:-D
לדעתי בסדרה הם עלו קטע אחר ממה שעליתי כי בסדרה הם עלו כזה דרך דשא ואני לא. לדעתי הם עלו לנקודה יותר נמוכה ראיתי אותה מלמעלה.
חוצמזה טיילנו בעיר וגם מחוצה לה.
יום אחד נסענו לעיירה קטנה שיש בה מרכז ציפורים ועשינו שיט לאיים קטנים לראות ציפורים.
יום אחד טיפסנו את ארתור סיט (יום אחרי ההופעה, החלטה גאונית|פנים|)
יום אחד לקחנו טיול באוטובוס שנסע בהיילנדס והגיע עד לוך נס ומצאנו את נסי.
וקצת שופינג ביום האחרון.

אנחנו ה"במילא" |שפם|
סליחה אתם תמיד ראשונים בלב שלי:-D|מאוהב|

טוב ברור, אתם סידרתם להם את הכלכלה לשנה זו :-D
וואי לגמריייייי:-D

וואי זה באמת נשמע מדהים.
|לב||לב|
אוף כיף להם. [הקור]
וואי כן איך שנחתתי פה רציתי לחזור;-(
אני לא מנוסה בהופעות מוזיקה - במופע מסוג כזה אנשים שיש להם מושבים באמת יושבים במשך ההופעה או שכולם/הרוב בתכלס עומדים? אתן ישבתם או עמדתן?
עומדים כמובן. ישבתי קצת במעברים שהיא מחליפה בגדים לנוח אבל זה דקה שתיים בודדות כל פעם.

בתמונת ידיים זה הרוב צמידים שלך או שקיבלת מאחרים? כי אם זה מאחרים אז זה נראה הרבה!
הכל שלי חוץ מאחד (שהחלפתי אז זה אותה כמות) והיו עוד הרבה בתיק שלא נכנסו כבר על היד. עשיתי בסביבות ה70.
וואו חשבתי שפארמור כבר להקה מספיק גדולה בפני עצמה, לא הייתי חושבת שהם מחממים אחרים, אפילו מישהי ענקית כמוה.
כן אה? אני חושבת שהם היו גדולים בשנות ה2000 וירדו מאז.
חחחח תני לנו דוגמה, מה מחיר חולצה אחת כזאת שם?
סהכ חולצה, סווטשירט ותיק בד - 650 שח|מובך|

והאחות שלך מאוד שימושית.
וואי ממש כפרעליה:-D|מאוהב|
מה זה ריקוד המכשפה של ווילו?
(עריכה: הקול שלה נשמע קצת מוזר פה, אולי עיוותו את זה קצת בגלל זכויות יוצרים?)
שזה מצחיק כי ווילו היא מכשפה:-D ואליסון האניגן מגה סוויפטית.

אני מזהה את הקול שלך ונראה לי שקצת זייפת בפזמון :p
:-D:-D

כמה זמן הליכה זה היה?
איזה 40 דקות - שעה|מזיע|
טוב צריך לקחת בחשבון שחלק בטח הם רק מלווים של סוויפטים/יות וחלק זה סתם סקוטים שבאים כי יש אצלם הופעה גדולה למרות שלא במיוחד מעריצים את האמן/ית, מן הסתם בכל הופעה עם קהל ענק זה ככה.
אוקי מלווים אבל לא יצאו מוקדם כי הסוויפטי שלהם עדיין שם. ולאדעת מעפן בעיניי אתם בהופעה של טיילור פאקינג סוויפט חכו עד הסוף!

וכיף מאוד לקרוא על הגשמת החלום המדהימה שלך!!
תודהההההההההההה|חיבוק|
לא רציתי לכתוב את זה לפני זה, אבל האמת היא שקצת חששתי בגלל המצב וכל זה שמשהו יהרוס לך את החוויה הזאת חלילה, אז אני גם מאוד שמחה שהכל הלך טוב ובשלום ועמד בציפיות שלך!! :)
אני גם חששתי מאד ובאמת טסתי בפחות הלהבות מבד"כ (לא מההופעה עצמה אבל משאר הטיול) אבל היה נהדר ולאף אחד לא באמת אכפת מישראל וכל פעם שאמרנו שאנחנו מישראל התגובות היו בין אדישות לחיוביות.

מודה לקרוא את זה קצת גרם לי לרצות לבכות מהתרגשות :-D
יאאאא אורוש|חיבוק|
אבל ברצינות, אני שמחה שנהנית! ומקווה שאולי תפרטי גם על שאר הטיול אם יש לך כוח.
כתבתי קצת לניק מה עוד עשינו ואם תשאלו על דברים ספציפים אני אענה כי הכל ערבוביה לא זוכרת:-D

טוב, אני מניחה שהם יודעים מי בא להתארח אצלם.
כמובן:-D
אז כל הערבים שבילית עם הסוויפטים האחרים השתלמו?
בהחלט
זה ממש מקסים שדיברת עם אנשים, גם לא ניגשת סתם ככה, זה משהו שאת צריכה להיות גאה בעצמך עליו.
|לב||לב|

אפשר לדעת מה אחותך עשתה במידע המפליל הזה? לצורכי מחקר כמובן.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D
סתם לא, אני מניחה שהיא צילמה כשי לשלוח למשפחה/שתהיה לך מזכרת לעתיד.
חחחח ביקשתי ממנה לצלם שתהיה לי מזכרת איך הגבתי:-D

גישת בלי ספוילרים השתלמה לך בטירוף.
הייתי חצי בלי ספוילרים כי כן ידעתי אבל לא ראיתי וכן זה היה מעולה!
אני מרגישה שמהבחינה הזאת אחותך היא ה-unsung hero. מזל שהייתה שם כדי לצלם :-):
בהחלט|כתר|
ובכלל לספוג את כל השגעונות שלי ולזרום איתם.

הקהל שלה? נדמה לי שגם את חלק מהקהל שלה :-P:
עכשיו רשמית.
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|מאוהב|

זה הזמן לגנוב טראדיס ולחזור אחורה בזמן :-D
וואי דחוף!!
אני מאמינה שהתלבושת הייתה יפה |4U|
תודה:-]
וואו, כמה צמידים :-]
הלק מהמם :-]
תודהה תודההההה

חחח טראוויס (הימני עם הכובע) זה הבנזוג הנוכחי שלה.
ג'ייק ג'ילנהול זה שחקן מוכר שהיא יצאה איתו מזמן (יותר מעשור) אבל אחד השירים הכי אהובים בפאנדום זה עליו (אול טו וול) ויש עניין שלם שם עם צעיף שהוא לא החזיר לה ולכן הצעיף:-D

כל כך הרבה אנשים :-0 לא פלא שהייתה רעידת אדמה.
חחח, מקווה שהיה שווה את זה :-):
בהחלט!
החלטת איפה תשתמשי בדברים האלה? סתם ליום יום (בעבודה) או יותר בבית?
נראה. לאדעת אם לעבודה אבל אני אלבש את זה בחוץ, מבטיחה!

איזה כייף לשמוע שהייתה לך חוויה כאת קסומה ועוצמתית |חיבוק| אני מה זה שמחה בשביל שנהנית כ"כ!
תודהההההה|חיבוק||לב|
וואלה? מעניין, לא ידעתי את זה, יש משהו בשיר הזה ספציפית שגרם לך להיות סוויפטית?
שיר מושלם|מאוהב|
פשוט לפני זה לא ממש התענייתי בה וחשבתי שהיא לילדות קטנות. יום אחד שמעתי אותו ברדיו (כשהוא היה די חדש, זה היה 2014) ופשוט ממש ממש אהבתי הוא נתקע לי בראש וחיכתי לחזור הביתה לחפש אותו ולא הפסקתי לשמוע שבועיים רצוף. ומשם המשכתי לעוד שירים שלה והתאהבתי.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
מסתבר שמה שקרה ל @dilly snake קרה גם ל @אוסווין !
אז עכשיו אני תוהה אם יתכן שזה קרה גם ליעל, כי היא נעלמת לפעמים סתם ככה, אבל עכשיו כשאני מבינה שזו תופעה לא חד-פעמית, אז אולי היא גם חסומה?! :-(
@Aranel Nenharma אם נעלמת סתם ברגיל שלך אז אני אשמח אם תזרקי מילה שלפחות נדע שאת בסדר ושלא נחסמת או משהו!
ובכלל מה קורה איתך? |נחמה|

למעלה