dilly snake
Well-known member
לדעתי יכולתי להגיע בשקט ל-10-12.כל הכבוד! כמה ספרים רצית להזמין בהתחלה?
לדעתי יכולתי להגיע בשקט ל-10-12.כל הכבוד! כמה ספרים רצית להזמין בהתחלה?
אני כבר לא מופתעת יותרלדעתי יכולתי להגיע בשקט ל-10-12.
אם לא החודש, אז בחודשים הבאים.אני כבר לא מופתעת יותראני מניחה שרוב הספרים יופיעו בסיכום חודש הבא, לכן אין טעם לשאול מה את קוראת?
![]()
איזה כיף לך.שבועיים עברו מאז שהסמסטר התחיל וסו פאר אני יכולה לומר שכל המרצים (גם בסמסטר א') שיצא לי ללמוד איתם ממש מקסימים![]()
יש יריד של סטימצקי?ובסוף החודש יש את היריד המסורתי של סטימצקי, אז גם משם אני יכולה לצאת עם שישה בקלות.
אצלי בעיר זה רק סטימצקי, בת"א וירושליים יש אירועים גדולים יותר עם כל ההוצאות אבל אני לא הולכת אף פעם כי קשה לי עם המון אנשים.איזה כיף לך.
יש יריד של סטימצקי?
לא פשוט יריד שבוע הספר גדול כללי של כל ההוצאות יחד?
בדיילי של מאתיים שנים אבל רק עכשיו קלטתי מה כתבת ואני מזדהה, גם לי קשה כשיש הרבה אנשים.אצלי בעיר זה רק סטימצקי, בת"א וירושליים יש אירועים גדולים יותר עם כל ההוצאות אבל אני לא הולכת אף פעם כי קשה לי עם המון אנשים.
בדיוק לפני שכל הבלאגן התחיל הייתי באייקון ואז בעזריאלי(מה שטכנית הציל אותי במלחמה כי קניתי מלא ספרים וזה שמר לי בחודש הראשון על השפיות) וזה היה כיף, נחמד אבל אני לא יכולה להגיד בלב שלם שנהנתי מזה(ובכול מקרה, השנה אני כבר לא אלך כי כבר מעכשיו אני יודעת שיהיה לי סוכות עמוס).בדיילי של מאתיים שנים אבל רק עכשיו קלטתי מה כתבת ואני מזדהה, גם לי קשה כשיש הרבה אנשים.
שמחה לדעת שהיה לך משהו שעזר לך לשרוד את החודשים האחרונים (למעשה יותר קרוב לשנה בנקודה הזאתבדיוק לפני שכל הבלאגן התחיל הייתי באייקון ואז בעזריאלי(מה שטכנית הציל אותי במלחמה כי קניתי מלא ספרים וזה שמר לי בחודש הראשון על השפיות) וזה היה כיף, נחמד אבל אני לא יכולה להגיד בלב שלם שנהנתי מזה(ובכול מקרה, השנה אני כבר לא אלך כי כבר מעכשיו אני יודעת שיהיה לי סוכות עמוס).
מבחינתי כל יום שלבשתי בו רק פיג'מה זה יום מוצלח. אבל כל הזמן לצאת למקומות כמו ים וקניונים אין לי מושג למה אנשים עושים את זה לעצמם, בעיקר בקיץ.ואם זה בסדר לא לגרום לאנשים להיות מדוכאים, אני חייבת לשאול לפעמים יוצא לך לתהות למה יש כל כך הרבה אנשים שמבלים מחוץ לבית?
אני נוסעת, ביום של המונית היה לי תור לרופא שנדחה בגלל ליל הכטב"מים(זוכרים? זה היה באפריל וזה כמו נצחלא רק באייקון אלא נניח בתחבורה ציבורית (לא בטוחה אם את נוסעת בתחבורה ציבורית, זכור לי שציינת לא מזמן שנסעת במונית אחרי הרבה זמן שלא עשית את זה)
מצפים לדיווח חוויות מלא.איימ באק ביצ'סססססססססססס
וראיתי את טיילור במו עיניי
והיא מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
וזהו מצידי יכול ליפול עלינו מטאור אני את שלי בעולם הזה עשיתי.
צפה בקובץ המצורף 106228
כשיהיה לי כוחמצפים לדיווח חוויות מלא.
טוב התכוונתי להתעצל ואז במילא עשיתי סיכום לקבוצת הסוויפטים שלי אז הנה:מצפים לדיווח חוויות מלא.

נשמע ונראה מדהים.טוב התכוונתי להתעצל ואז במילא עשיתי סיכום לקבוצת הסוויפטים שלי אז הנה:
סיכום הופעה באדינברו לילה 3:
אמ;לק: כל העיר הפכה לטיילור טאון שזה מקסים וטיילור מושלמת![]()
עוד לפני ההופעה עצמה כל העיר הפכה לטיילור טאון וזה היה כל כך כיף ומקסים לראות. לכל מקום שהלכתי אנשים במרץ' של טיילור, מסתובבים עם פוטרים ושקיות וקרדיגנים וצמידים (היה קצת קשה לראות צמידים כי קר וכולם עם שרוול ארוך שמכסה, אבל במסעדות ראיתי). נשבעת שכל נקבה בעיר בגילאי 10-40 הייתה סוויפטית. (וגם גברים וגם אנשים מעל ומתחת לגיל הזה, אבל אלה בטוח). ואני על כל אחת כזאת אומרת לאחותי "עוד סוויפטי אין דה ויילד!". בימים של ההופעות גם ראינו כמובן בנות בשמלות מנצנצות שאין ספק לאן הן הולכות וזה היה עוד יותר מרגש.
אפילו בימים שאחרי ההופעה עוד הסתובבנו באזורים של טבע יותר ועדיין היו אנשים עם המרץ' בכל מקום.
כל האווירה בעיר הייתה קסומה. חוץ מהמוני הסוויפטיות שהציפו את העיר כמובן שכל בית עסק עשה את המאמצים להתחנף אלינו וככה בהרבה חנויות ניגנו טיילור, היו כל מיני משקאות מיוחדים בשבילה עם משחקי מילים משעשעים. נגני חמת חללים בכל פינה ניגנו טיילור. המלון שלי הגדילו לעשות עם קרטונים בגודל אמיתי של טראוויס עם כובע וג'ייק עם צעיף אדום בלובי וחתול בנג'מין כל הסופ"ש. (פלוס מדבקות ודף מידע על דרכי הגעה לאצטדיון עם מלא רפרנסים).
ונגיע ליום ההופעה עצמו. נסענו בטראם שהיה מפוצץץץ אבל מנצנץ שזה כיף.
והגענו לארץ המובטחת - האצטדיון!!!! (אגב הזיה - הוא ממש ממש בתוך שכונת מגורים). הכל כמובן מלא נצנצים והתרגשות.
היה קר מאד באידנברו אבל למזלי בערב השלישי היה יחסית נעים אחרי הצהריים, מספיק נעים להסתובב בשמלת גופיה ולהשאיר את המעיל על המושב. (יותר מאוחר כבר שמתי אותו בזמן ההופעה).
אז מצאנו את המושבים שלנו שהיו במיקום נהדר (חוץ מקצת עמוד שהסתיר) ואז יצאנו להסתובב קצת. לא החלפתי הרבה צמידים כי זה טיפה מביך לי לגשת למישהו ולהגיד "היי רוצה להחליף" אבל כן אנשים ניגשו אליי וגם אם דיברתי עם מישהו (נגיד הבנות לידי) אז הצעתי צמיד. כל הפעולה הזאת חמודה בטירוף.
לא הספקתי להגיע לאצטדיון בימים הקודמים אז זה היה הזמן שלי למרץ' והיה תור מופרע. החלטתי לנסות את מזלי בזמן פארמור ואיך שהם עלו הלכתי לעמוד בתור. עמדתי 55 דקות(!!!!) בלחץ היסטרי שאני אאלץ לעזוב באמצע כי שום טישירט לא שווה לי לפספס את ההתחלה. בסוף הצלחתי ממש בדקה ה90, קניתי מרץ' כאילו זה חינם (פחד אלוהים להסתכל אחכ בחשבון אשראי) והספקתי להגיע אפילו 10 דקות לפני שהיא עלתה.
ואז היא עלתה.
ואז התחילו הצלילים של הפתיח ותאמת לא חשבתי שאני אבכה באמת אבל בכיתי. חיכיתי לרגע הזה כל כך הרבה שנים והנה זה קורה. והיא יוצאת מהמניפות האלה "איטס יו אנד מי" אעהאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואחותי מצלמת אותי בוכה בטלפון אחד ואת טיילור בשני.
בקרול סאמר כבר הצלחתי לאסוף את עצמי ולשיר כמו שצריך. רוב הזמן לא בכיתי חוץ ממידי פעם שקלטתי שאני מגשימה חלום.
והמופע ממשיך כמו שתמיד חלמתי. ואני כ"כ שמחה שלא צפיתי בסרט ולא באף לייב מלא. ידעתי מספיק דברים כדי לא להיות בהלם אבל לא הייתה לי את החוויה המלאה של הופעה מלאה וזה בדיוק בדיוק מה שרציתי וזה היה לי מושלם!! אפילו הופתעתי מכל מיני דברים (למשל הרבה שירים מקוצרים) ועוד כל מיני.
למזלי הבאתי את אחותי על תקן צלמת אז כמעט לא התעסקתי בצילומים. היא גם טובה יותר בצילום ועם טלפון יותר טוב וגם יותר רגועה חח.
הצ'אנטים היו כאלה מרגשים עם כל הקהל!!
הסט של פולקלור היה כ"כ כ"כ יפיפיה! ואמייגאד ריקוד המכשפה של ווילו![]()
במרג'ורי בכיתי ממש כי סבתא שלי נפטרה לפני כמה חודשים ואני ואחותי לחצנו אחת לשניה את היד חזק. היה בזה גם משהו תרפיוטי קצת.
אבל הסט של 1989 העיףףףף את האצטדיון באוויר! אולסו בכיתי קלות בבלנק ספייס כי חשבתי על היום הרנדומלי שבו שמעתי את השיר הזה ברדיו והפכתי לסוויפטית ואיך זה הוביל אותי עד לכאן.
הסט של טטפד וואו. מי מפחד עם אנשים שואגיםםםםםם היה כ"כ עוצמתי. וזה אחד הדברים המדהימים בטיילור ובקהל שלה לדעתי, איך אצטדיון עצום צועק כל מילה בשיר חדש חדש שעוד לא בן חודשיים ולא יצא כסינגל בכלל.
בשירי הפתעה נרשמה התאכזבות קלה, מודה. בשתי ההופעות שלפניי היא ביצעה 5(!!) שירים מרשימת שירי החלומות שלי, ובהופעה שלי שירים שאפילו לא קרובים לרשימה, אפילו לא מהפייבוריטס המורחבים. ועדיין זה היה יפה וחמוד. איטס נייס טו הב א פרינד נשמע יותר טוב כשטיילור עושה את ה"אווווו" ולא מקהלת ילדים מקריפה. והביצוע בפסנתר היה יפיפה. וכמובן אקסייל, שאמנם לא בטופ שלי אבל היה כיף מאד לעשות לה קול שני.
(הנה סרטון שלא אני צילמתי אבל אני אחד מהרבה הקולות שם
ועכשיו אני יכולה להגיד באמת ולא רק בתיאוריה: כן שירי ההפתעה אכזבו קצת. ועדיין זה לא גרע במאום מחווית ההופעה שלי שהייתה מדהימה.TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
ובסוף חזרנו ברגל כי הטראם לא עמד בעומסים וזה היה קשה אבל מה לא עושים בשביל בלונדי? אני ואחותי קראנו לזה צעדת הנצנצים. (והיא גם ציינה שממש חסרי מוכרי הבייגלה של הארץ).
תלונה קלה: הייתי ליד היציאה יחסית והייתה המוןןןן טיילתתת אנשים כל הזמן הלכו וחזרו וזה גם הציק לי בעין התזוזות וגם הפריע לי בתור סוויפטית שמגשימה חלום ועצבן אותה קצת לראות אנשים לא צופים בכל שניה של המופע. (מי הולך להביא ציפס בזמן מי מפחד????) פלוס זרם של אנשים שיצאו אחרי שירי הפתעה והלווו יש עוד סט שלם של מידנייטס מה לעזאזל???
וזהו היה מושלם ואני כבר מתגעגעת
אוף אני לא יכולה לשים לכם פה תמונות שלי עם התלבושת אבל אולי במסר למי שאני מרגישה מספיק בנוח איתו.
תמונות אחרות:
צפה בקובץ המצורף 106333 צפה בקובץ המצורף 106334 צפה בקובץ המצורף 106335
צפה בקובץ המצורף 106336 צפה בקובץ המצורף 106338
צפה בקובץ המצורף 106337 צפה בקובץ המצורף 106339
עשינו רעידת אדמה!!
צפה בקובץ המצורף 106340
השלל שעמדתי בשבילו בתור 55 דקות של אי שפיות זמנית
צפה בקובץ המצורף 106342
אנחנו ה"במילא"טוב התכוונתי להתעצל ואז במילא עשיתי סיכום לקבוצת הסוויפטים שלי אז הנה:
טוב ברור, אתם סידרתם להם את הכלכלה לשנה זוסיכום הופעה באדינברו לילה 3:
וואי זה באמת נשמע מדהים.עוד לפני ההופעה עצמה כל העיר הפכה לטיילור טאון וזה היה כל כך כיף ומקסים לראות. לכל מקום שהלכתי אנשים במרץ' של טיילור, מסתובבים עם פוטרים ושקיות וקרדיגנים וצמידים (היה קצת קשה לראות צמידים כי קר וכולם עם שרוול ארוך שמכסה, אבל במסעדות ראיתי). נשבעת שכל נקבה בעיר בגילאי 10-40 הייתה סוויפטית. (וגם גברים וגם אנשים מעל ומתחת לגיל הזה, אבל אלה בטוח). ואני על כל אחת כזאת אומרת לאחותי "עוד סוויפטי אין דה ויילד!". בימים של ההופעות גם ראינו כמובן בנות בשמלות מנצנצות שאין ספק לאן הן הולכות וזה היה עוד יותר מרגש.
אפילו בימים שאחרי ההופעה עוד הסתובבנו באזורים של טבע יותר ועדיין היו אנשים עם המרץ' בכל מקום.
כל האווירה בעיר הייתה קסומה. חוץ מהמוני הסוויפטיות שהציפו את העיר כמובן שכל בית עסק עשה את המאמצים להתחנף אלינו וככה בהרבה חנויות ניגנו טיילור, היו כל מיני משקאות מיוחדים בשבילה עם משחקי מילים משעשעים. נגני חמת חללים בכל פינה ניגנו טיילור. המלון שלי הגדילו לעשות עם קרטונים בגודל אמיתי של טראוויס עם כובע וג'ייק עם צעיף אדום בלובי וחתול בנג'מין כל הסופ"ש. (פלוס מדבקות ודף מידע על דרכי הגעה לאצטדיון עם מלא רפרנסים).
והגענו לארץ המובטחת - האצטדיון!!!! (אגב הזיה - הוא ממש ממש בתוך שכונת מגורים).
אוף כיף להם.הכל כמובן מלא נצנצים והתרגשות.
היה קר מאד באידנברו
אני לא מנוסה בהופעות מוזיקה - במופע מסוג כזה אנשים שיש להם מושבים באמת יושבים במשך ההופעה או שכולם/הרוב בתכלס עומדים? אתן ישבתם או עמדתן?אבל למזלי בערב השלישי היה יחסית נעים אחרי הצהריים, מספיק נעים להסתובב בשמלת גופיה ולהשאיר את המעיל על המושב. (יותר מאוחר כבר שמתי אותו בזמן ההופעה).
אז מצאנו את המושבים שלנו שהיו במיקום נהדר (חוץ מקצת עמוד שהסתיר) ואז יצאנו להסתובב קצת.
בתמונת ידיים זה הרוב צמידים שלך או שקיבלת מאחרים? כי אם זה מאחרים אז זה נראה הרבה!לא החלפתי הרבה צמידים כי זה טיפה מביך לי לגשת למישהו ולהגיד "היי רוצה להחליף" אבל כן אנשים ניגשו אליי וגם אם דיברתי עם מישהו (נגיד הבנות לידי) אז הצעתי צמיד. כל הפעולה הזאת חמודה בטירוף.
וואו חשבתי שפארמור כבר להקה מספיק גדולה בפני עצמה, לא הייתי חושבת שהם מחממים אחרים, אפילו מישהי ענקית כמוה.לא הספקתי להגיע לאצטדיון בימים הקודמים אז זה היה הזמן שלי למרץ' והיה תור מופרע. החלטתי לנסות את מזלי בזמן פארמור ואיך שהם עלו הלכתי לעמוד בתור.
חחחח תני לנו דוגמה, מה מחיר חולצה אחת כזאת שם?עמדתי 55 דקות(!!!!) בלחץ היסטרי שאני אאלץ לעזוב באמצע כי שום טישירט לא שווה לי לפספס את ההתחלה. בסוף הצלחתי ממש בדקה ה90, קניתי מרץ' כאילו זה חינם (פחד אלוהים להסתכל אחכ בחשבון אשראי)
והספקתי להגיע אפילו 10 דקות לפני שהיא עלתה.
ואז היא עלתה.
חחחחחחחחחחחחואז התחילו הצלילים של הפתיח ותאמת לא חשבתי שאני אבכה באמת אבל בכיתי. חיכיתי לרגע הזה כל כך הרבה שנים והנה זה קורה. והיא יוצאת מהמניפות האלה "איטס יו אנד מי" אעהאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואחותי מצלמת אותי בוכה בטלפון אחד ואת טיילור בשני.
מה זה ריקוד המכשפה של ווילו?בקרול סאמר כבר הצלחתי לאסוף את עצמי ולשיר כמו שצריך. רוב הזמן לא בכיתי חוץ ממידי פעם שקלטתי שאני מגשימה חלום.
והמופע ממשיך כמו שתמיד חלמתי. ואני כ"כ שמחה שלא צפיתי בסרט ולא באף לייב מלא. ידעתי מספיק דברים כדי לא להיות בהלם אבל לא הייתה לי את החוויה המלאה של הופעה מלאה וזה בדיוק בדיוק מה שרציתי וזה היה לי מושלם!! אפילו הופתעתי מכל מיני דברים (למשל הרבה שירים מקוצרים) ועוד כל מיני.
למזלי הבאתי את אחותי על תקן צלמת אז כמעט לא התעסקתי בצילומים. היא גם טובה יותר בצילום ועם טלפון יותר טוב וגם יותר רגועה חח.
מרגש!במרג'ורי בכיתי ממש כי סבתא שלי נפטרה לפני כמה חודשים ואני ואחותי לחצנו אחת לשניה את היד חזק. היה בזה גם משהו תרפיוטי קצת.
מגניב!אבל הסט של 1989 העיףףףף את האצטדיון באוויר! אולסו בכיתי קלות בבלנק ספייס כי חשבתי על היום הרנדומלי שבו שמעתי את השיר הזה ברדיו והפכתי לסוויפטית ואיך זה הוביל אותי עד לכאן.
אני מזהה את הקול שלך ונראה לי שקצת זייפת בפזמוןהסט של טטפד וואו. מי מפחד עם אנשים שואגיםםםםםם היה כ"כ עוצמתי. וזה אחד הדברים המדהימים בטיילור ובקהל שלה לדעתי, איך אצטדיון עצום צועק כל מילה בשיר חדש חדש שעוד לא בן חודשיים ולא יצא כסינגל בכלל.
בשירי הפתעה נרשמה התאכזבות קלה, מודה. בשתי ההופעות שלפניי היא ביצעה 5(!!) שירים מרשימת שירי החלומות שלי, ובהופעה שלי שירים שאפילו לא קרובים לרשימה, אפילו לא מהפייבוריטס המורחבים. ועדיין זה היה יפה וחמוד. איטס נייס טו הב א פרינד נשמע יותר טוב כשטיילור עושה את ה"אווווו" ולא מקהלת ילדים מקריפה. והביצוע בפסנתר היה יפיפה. וכמובן אקסייל, שאמנם לא בטופ שלי אבל היה כיף מאד לעשות לה קול שני.
ועכשיו אני יכולה להגיד באמת ולא רק בתיאוריה: כן שירי ההפתעה אכזבו קצת. ועדיין זה לא גרע במאום מחווית ההופעה שלי שהייתה מדהימה.TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
כמה זמן הליכה זה היה?ובסוף חזרנו ברגל כי הטראם לא עמד בעומסים וזה היה קשה אבל מה לא עושים בשביל בלונדי? אני ואחותי קראנו לזה צעדת הנצנצים. (והיא גם ציינה שממש חסרי מוכרי הבייגלה של הארץ).
טוב צריך לקחת בחשבון שחלק בטח הם רק מלווים של סוויפטים/יות וחלק זה סתם סקוטים שבאים כי יש אצלם הופעה גדולה למרות שלא במיוחד מעריצים את האמן/ית, מן הסתם בכל הופעה עם קהל ענק זה ככה.תלונה קלה: הייתי ליד היציאה יחסית והייתה המוןןןן טיילתתת אנשים כל הזמן הלכו וחזרו וזה גם הציק לי בעין התזוזות וגם הפריע לי בתור סוויפטית שמגשימה חלום ועצבן אותה קצת לראות אנשים לא צופים בכל שניה של המופע. (מי הולך להביא ציפס בזמן מי מפחד????) פלוס זרם של אנשים שיצאו אחרי שירי הפתעה והלווו יש עוד סט שלם של מידנייטס מה לעזאזל???
חוצפנים!
יפה מאוד!השלל שעמדתי בשבילו בתור 55 דקות של אי שפיות זמנית
צפה בקובץ המצורף 106342
מודה לקרוא את זה קצת גרם לי לרצות לבכות מהתרגשותטוב התכוונתי להתעצל ואז במילא עשיתי סיכום לקבוצת הסוויפטים שלי אז הנה:
סיכום הופעה באדינברו לילה 3:
איזה מגניב!!!המלון שלי הגדילו לעשות עם קרטונים בגודל אמיתי של טראוויס עם כובע וג'ייק עם צעיף אדום בלובי וחתול בנג'מין כל הסופ"ש. (פלוס מדבקות ודף מידע על דרכי הגעה לאצטדיון עם מלא רפרנסים).
אז מצאנו את המושבים שלנו שהיו במיקום נהדר (חוץ מקצת עמוד שהסתיר) ואז יצאנו להסתובב קצת. לא החלפתי הרבה צמידים כי זה טיפה מביך לי לגשת למישהו ולהגיד "היי רוצה להחליף" אבל כן אנשים ניגשו אליי וגם אם דיברתי עם מישהו (נגיד הבנות לידי) אז הצעתי צמיד. כל הפעולה הזאת חמודה בטירוף.
אפשר לדעת מה אחותך עשתה במידע המפליל הזה? לצורכי מחקר כמובן.ואז היא עלתה.
ואז התחילו הצלילים של הפתיח ותאמת לא חשבתי שאני אבכה באמת אבל בכיתי. חיכיתי לרגע הזה כל כך הרבה שנים והנה זה קורה. והיא יוצאת מהמניפות האלה "איטס יו אנד מי" אעהאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואחותי מצלמת אותי בוכה בטלפון אחד ואת טיילור בשני.
בקרול סאמר כבר הצלחתי לאסוף את עצמי ולשיר כמו שצריך. רוב הזמן לא בכיתי חוץ ממידי פעם שקלטתי שאני מגשימה חלום.
גישת בלי ספוילרים השתלמה לך בטירוף.והמופע ממשיך כמו שתמיד חלמתי. ואני כ"כ שמחה שלא צפיתי בסרט ולא באף לייב מלא. ידעתי מספיק דברים כדי לא להיות בהלם אבל לא הייתה לי את החוויה המלאה של הופעה מלאה וזה בדיוק בדיוק מה שרציתי וזה היה לי מושלם!! אפילו הופתעתי מכל מיני דברים (למשל הרבה שירים מקוצרים) ועוד כל מיני.
אני מרגישה שמהבחינה הזאת אחותך היא ה-unsung hero. מזל שהייתה שם כדי לצלםלמזלי הבאתי את אחותי על תקן צלמת אז כמעט לא התעסקתי בצילומים. היא גם טובה יותר בצילום ועם טלפון יותר טוב וגם יותר רגועה חח.
הקהל שלה? נדמה לי שגם את חלק מהקהל שלהוזה אחד הדברים המדהימים בטיילור ובקהל שלה לדעתי, איך אצטדיון עצום צועק כל מילה בשיר חדש חדש שעוד לא בן חודשיים ולא יצא כסינגל בכלל.
ובסוף חזרנו ברגל כי הטראם לא עמד בעומסים וזה היה קשה אבל מה לא עושים בשביל בלונדי? אני ואחותי קראנו לזה צעדת הנצנצים. (והיא גם ציינה שממש חסרי מוכרי הבייגלה של הארץ).
תלונה קלה: הייתי ליד היציאה יחסית והייתה המוןןןן טיילתתת אנשים כל הזמן הלכו וחזרו וזה גם הציק לי בעין התזוזות וגם הפריע לי בתור סוויפטית שמגשימה חלום ועצבן אותה קצת לראות אנשים לא צופים בכל שניה של המופע. (מי הולך להביא ציפס בזמן מי מפחד????) פלוס זרם של אנשים שיצאו אחרי שירי הפתעה והלווו יש עוד סט שלם של מידנייטס מה לעזאזל???
זה הזמן לגנוב טראדיס ולחזור אחורה בזמןוזהו היה מושלם ואני כבר מתגעגעת![]()
אני מאמינה שהתלבושת הייתה יפהאוף אני לא יכולה לשים לכם פה תמונות שלי עם התלבושת אבל אולי במסר למי שאני מרגישה מספיק בנוח איתו.
וואו, כמה צמידיםתמונות אחרות:
צפה בקובץ המצורף 106333
מי אלה?
איזה חמודים!!
כל כך הרבה אנשים
חחח, מקווה שהיה שווה את זההשלל שעמדתי בשבילו בתור 55 דקות של אי שפיות זמנית
צפה בקובץ המצורף 106342
איזה כייף לשמוע שהייתה לך חוויה כאת קסומה ועוצמתיתסיכום הופעה באדינברו לילה 3:
עוד לפני ההופעה עצמה כל העיר הפכה לטיילור טאון וזה היה כל כך כיף ומקסים לראות. לכל מקום שהלכתי אנשים במרץ' של טיילור, מסתובבים עם פוטרים ושקיות וקרדיגנים וצמידים (היה קצת קשה לראות צמידים כי קר וכולם עם שרוול ארוך שמכסה, אבל במסעדות ראיתי). נשבעת שכל נקבה בעיר בגילאי 10-40 הייתה סוויפטית. (וגם גברים וגם אנשים מעל ומתחת לגיל הזה, אבל אלה בטוח). ואני על כל אחת כזאת אומרת לאחותי "עוד סוויפטי אין דה ויילד!". בימים של ההופעות גם ראינו כמובן בנות בשמלות מנצנצות שאין ספק לאן הן הולכות וזה היה עוד יותר מרגש.
והגענו לארץ המובטחת - האצטדיון!!!! (אגב הזיה - הוא ממש ממש בתוך שכונת מגורים). הכל כמובן מלא נצנצים והתרגשות.
היה קר מאד באידנברו אבל למזלי בערב השלישי היה יחסית נעים אחרי הצהריים, מספיק נעים להסתובב בשמלת גופיה ולהשאיר את המעיל על המושב. (יותר מאוחר כבר שמתי אותו בזמן ההופעה).
לא הספקתי להגיע לאצטדיון בימים הקודמים אז זה היה הזמן שלי למרץ' והיה תור מופרע. החלטתי לנסות את מזלי בזמן פארמור ואיך שהם עלו הלכתי לעמוד בתור. עמדתי 55 דקות(!!!!) בלחץ היסטרי שאני אאלץ לעזוב באמצע כי שום טישירט לא שווה לי לפספס את ההתחלה. בסוף הצלחתי ממש בדקה ה90, קניתי מרץ' כאילו זה חינם (פחד אלוהים להסתכל אחכ בחשבון אשראי) והספקתי להגיע אפילו 10 דקות לפני שהיא עלתה.
ואז היא עלתה.
במרג'ורי בכיתי ממש כי סבתא שלי נפטרה לפני כמה חודשים ואני ואחותי לחצנו אחת לשניה את היד חזק. היה בזה גם משהו תרפיוטי קצת.
אבל הסט של 1989 העיףףףף את האצטדיון באוויר! אולסו בכיתי קלות בבלנק ספייס כי חשבתי על היום הרנדומלי שבו שמעתי את השיר הזה ברדיו והפכתי לסוויפטית ואיך זה הוביל אותי עד לכאן.
הסט של טטפד וואו. מי מפחד עם אנשים שואגיםםםםםם היה כ"כ עוצמתי. וזה אחד הדברים המדהימים בטיילור ובקהל שלה לדעתי, איך אצטדיון עצום צועק כל מילה בשיר חדש חדש שעוד לא בן חודשיים ולא יצא כסינגל בכלל.
TikTok - Make Your Day ועכשיו אני יכולה להגיד באמת ולא רק בתיאוריה: כן שירי ההפתעה אכזבו קצת. ועדיין זה לא גרע במאום מחווית ההופעה שלי שהייתה מדהימה.
וזהו היה מושלם ואני כבר מתגעגעת
אוף אני לא יכולה לשים לכם פה תמונות שלי עם התלבושת אבל אולי במסר למי שאני מרגישה מספיק בנוח איתו.
תמונות אחרות:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
עשינו רעידת אדמה!!
![]()
וואלה? מעניין, לא ידעתי את זה, יש משהו בשיר הזה ספציפית שגרם לך להיות סוויפטית?אולסו בכיתי קלות בבלנק ספייס כי חשבתי על היום הרנדומלי שבו שמעתי את השיר הזה ברדיו והפכתי לסוויפטית ואיך זה הוביל אותי עד לכאן.
תודהההנשמע ונראה מדהים.
איזה כיף שהגשמת חלום וזה היה כל מה שרצית (חוץ משירי ההפתעה, אבל צריך להשאיר משהו קטן שיוכל להשתפר)
ממשנשמע קסום לחוות ככה את העיר גם.
כמובן!!!!את מתכננת עכשיו (כלומר מתישהו) לראות את הסרט של ההופעה?
חחחחח כןן וחשבתי עלייך!ומה עוד עשיתן בסקוטלנד? עלית בסוף לארת'ור סיט?
אנחנו ה"במילא"![]()
וואי לגמרייייייטוב ברור, אתם סידרתם להם את הכלכלה לשנה זו![]()
וואי זה באמת נשמע מדהים.
וואי כן איך שנחתתי פה רציתי לחזוראוף כיף להם. [הקור]
עומדים כמובן. ישבתי קצת במעברים שהיא מחליפה בגדים לנוח אבל זה דקה שתיים בודדות כל פעם.אני לא מנוסה בהופעות מוזיקה - במופע מסוג כזה אנשים שיש להם מושבים באמת יושבים במשך ההופעה או שכולם/הרוב בתכלס עומדים? אתן ישבתם או עמדתן?
הכל שלי חוץ מאחד (שהחלפתי אז זה אותה כמות) והיו עוד הרבה בתיק שלא נכנסו כבר על היד. עשיתי בסביבות ה70.בתמונת ידיים זה הרוב צמידים שלך או שקיבלת מאחרים? כי אם זה מאחרים אז זה נראה הרבה!
כן אה? אני חושבת שהם היו גדולים בשנות ה2000 וירדו מאז.וואו חשבתי שפארמור כבר להקה מספיק גדולה בפני עצמה, לא הייתי חושבת שהם מחממים אחרים, אפילו מישהי ענקית כמוה.
סהכ חולצה, סווטשירט ותיק בד - 650 שחחחחח תני לנו דוגמה, מה מחיר חולצה אחת כזאת שם?
וואי ממש כפרעליהוהאחות שלך מאוד שימושית.
מה זה ריקוד המכשפה של ווילו?
אני מזהה את הקול שלך ונראה לי שקצת זייפת בפזמון![]()
איזה 40 דקות - שעהכמה זמן הליכה זה היה?
אוקי מלווים אבל לא יצאו מוקדם כי הסוויפטי שלהם עדיין שם. ולאדעת מעפן בעיניי אתם בהופעה של טיילור פאקינג סוויפט חכו עד הסוף!טוב צריך לקחת בחשבון שחלק בטח הם רק מלווים של סוויפטים/יות וחלק זה סתם סקוטים שבאים כי יש אצלם הופעה גדולה למרות שלא במיוחד מעריצים את האמן/ית, מן הסתם בכל הופעה עם קהל ענק זה ככה.
תודההההההההההההוכיף מאוד לקרוא על הגשמת החלום המדהימה שלך!!
אני גם חששתי מאד ובאמת טסתי בפחות הלהבות מבד"כ (לא מההופעה עצמה אבל משאר הטיול) אבל היה נהדר ולאף אחד לא באמת אכפת מישראל וכל פעם שאמרנו שאנחנו מישראל התגובות היו בין אדישות לחיוביות.לא רציתי לכתוב את זה לפני זה, אבל האמת היא שקצת חששתי בגלל המצב וכל זה שמשהו יהרוס לך את החוויה הזאת חלילה, אז אני גם מאוד שמחה שהכל הלך טוב ובשלום ועמד בציפיות שלך!!![]()
יאאאא אורושמודה לקרוא את זה קצת גרם לי לרצות לבכות מהתרגשות![]()
כתבתי קצת לניק מה עוד עשינו ואם תשאלו על דברים ספציפים אני אענה כי הכל ערבוביה לא זוכרתאבל ברצינות, אני שמחה שנהנית! ומקווה שאולי תפרטי גם על שאר הטיול אם יש לך כוח.
כמובןטוב, אני מניחה שהם יודעים מי בא להתארח אצלם.
בהחלטאז כל הערבים שבילית עם הסוויפטים האחרים השתלמו?
זה ממש מקסים שדיברת עם אנשים, גם לא ניגשת סתם ככה, זה משהו שאת צריכה להיות גאה בעצמך עליו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאפשר לדעת מה אחותך עשתה במידע המפליל הזה? לצורכי מחקר כמובן.
חחחח ביקשתי ממנה לצלם שתהיה לי מזכרת איך הגבתיסתם לא, אני מניחה שהיא צילמה כשי לשלוח למשפחה/שתהיה לך מזכרת לעתיד.
הייתי חצי בלי ספוילרים כי כן ידעתי אבל לא ראיתי וכן זה היה מעולה!גישת בלי ספוילרים השתלמה לך בטירוף.
בהחלטאני מרגישה שמהבחינה הזאת אחותך היא ה-unsung hero. מזל שהייתה שם כדי לצלם![]()
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןהקהל שלה? נדמה לי שגם את חלק מהקהל שלה
עכשיו רשמית.
וואי דחוף!!זה הזמן לגנוב טראדיס ולחזור אחורה בזמן![]()
תודהאני מאמינה שהתלבושת הייתה יפה![]()
תודהה תודהההההוואו, כמה צמידים
הלק מהמם![]()
חחח טראוויס (הימני עם הכובע) זה הבנזוג הנוכחי שלה.מי אלה?
כל כך הרבה אנשיםלא פלא שהייתה רעידת אדמה.
בהחלט!חחח, מקווה שהיה שווה את זה![]()
נראה. לאדעת אם לעבודה אבל אני אלבש את זה בחוץ, מבטיחה!החלטת איפה תשתמשי בדברים האלה? סתם ליום יום (בעבודה) או יותר בבית?
תודההההההאיזה כייף לשמוע שהייתה לך חוויה כאת קסומה ועוצמתיתאני מה זה שמחה בשביל שנהנית כ"כ!
שיר מושלםוואלה? מעניין, לא ידעתי את זה, יש משהו בשיר הזה ספציפית שגרם לך להיות סוויפטית?
צרת רבים נחמת...?מסתבר שמה שקרה ל @dilly snake קרה גם ל @אוסווין !
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.