🦋🫶☔️🧣🗽out OFF the woods🐍💖🪩🥂🌃✍🏻

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הם חייבים לעשות סרט עם דרדוויל.

אני לא מבינה איך הם מסוגלים לפספס כזאת הזדמנות |פנים| .
את מתכוונת סרט על דרדוויל,
או שבסרט של ספיידרמן יופיע גם דרדוויל?

אני מאוד בעד שהוא יופיע (שוב) בסרט ספיידרמן. ושהפעם יופיע באופן רציני יותר.
לא ממש מעוניין בסרט דרדוויל, כי אני רוצה עונות של הסדרה שלו יותר.

אגב, אם היו עושים סדרת ספיידרמן לייב אקשן שבה מככב טום הולנד אז הייתי כל כך מאושר שהייתי מתפוצץ.

מישהו פה אוהב את הר ברוקבק? כי עכשיו אני קוראת את הסיפור לשיעור הקרוב שיש לי וזה די מעניין, חשבתי ששווה לי לעלות את הנושא הזה פה בהתחשב במסגרת של הסיפור.
סרט מדהים שראיתי בקולנוע כשהוא יצא (בקולנוע בניו-זילנד כי שם הייתי וזה היה איזה יום אחרי שיצאתי מהארון בפני החבר שאיתו טיילתי) (אני בטח כבר סיפרתי את הסיפור הזה כאן)
אני לא בטוח אם בעצם ראיתי את הסרט שוב מאז וזה דבר נוראי.
אני בטוח לא ראיתי אותו המון שנים ואני צריך לתקן את זה.
אוי, אני רואה שיש אותו בנטפליקס אז אני יכול לראות אותו עכשיו בקלות.

גם אני לא ראיתי🙋🏻‍♀️
(סתם נדחפת כדי לספק תמיכה ריגשית לאור)
לך אין את התירוץ של גיל

שתיכן תלכו עכשיו לראות אותו.

dilly snake

Well-known member
את מתכוונת סרט על דרדוויל,
או שבסרט של ספיידרמן יופיע גם דרדוויל?

אני מאוד בעד שהוא יופיע (שוב) בסרט ספיידרמן. ושהפעם יופיע באופן רציני יותר.
לא ממש מעוניין בסרט דרדוויל, כי אני רוצה עונות של הסדרה שלו יותר.

אגב, אם היו עושים סדרת ספיידרמן לייב אקשן שבה מככב טום הולנד אז הייתי כל כך מאושר שהייתי מתפוצץ.
סרט של ספיידרמן עם נוכחות משמעותית של דרדוויל.

בקומיקס יש שיתוף פעולה בין שניהם, בטוח יש סיפור שאפשר לעבד לסרט. חבל לא לנצל את ההזדמנות הזאת ששניהם כבר דמויות מבוססות והכל.

(ואם אני לא טועה, פיסק התחיל בכלל בתור נבל של ספיידרמן).

LeAnnDyIan

Well-known member
אני וסהר החלטנו להטריל את אלכסה של אמזון עכשיו והתחלנו לבקש ממנה שתנגן אמנים ישראליים אבל אנחנו הוגים אך השם שלהם במבטא ישראלי רגיל כדי לראות מה היא מצליחה להבין-
אז נגיד Alexa, play music by בועז שרעבי
ואז התגובה שלה הייתה ״מנגנת שירים של בון ג׳ובי ואמנים דומים״😂 כי הרי ברור שכל פעם שאני חושבת על בועז שרעבי בא לי בין ג׳ובי😂
או כשביקשנו ממנה לנגן עפרה חזה היא הגיבה ב״מנגנת עכשיו הופה גנגם סטייל ואמנים דומים״😂😂

It's Always Sunny

Well-known member
האמת שזה ממש חמוד :-):

סרט מדהים שראיתי בקולנוע כשהוא יצא (בקולנוע בניו-זילנד כי שם הייתי וזה היה איזה יום אחרי שיצאתי מהארון בפני החבר שאיתו טיילתי) (אני בטח כבר סיפרתי את הסיפור הזה כאן)
אני לא שמעתי את הסיפור אבל בעיקר מופתעת שהצלחת לטוס לניו זילנד כי נדמה לי שלטוס לשם ולאוסטרליה זה סיוט מבחינת שעות טיסה.
ראית את הסרט ממש כשהוא יצא? אם כן, התגובות היו חיוביות?

אוי, אני רואה שיש אותו בנטפליקס אז אני יכול לראות אותו עכשיו בקלות.
מעולה, אז עכשיו תוכל לראות את הסרט :-):

הרגע זה לא יקרה, אולי עוד שנה?

סרט של ספיידרמן עם נוכחות משמעותית של דרדוויל.

בקומיקס יש שיתוף פעולה בין שניהם, בטוח יש סיפור שאפשר לעבד לסרט. חבל לא לנצל את ההזדמנות הזאת ששניהם כבר דמויות מבוססות והכל.

(ואם אני לא טועה, פיסק התחיל בכלל בתור נבל של ספיידרמן).
אין לי מה ממש להגיב אבל בא לי בכל זאת אבל אני רק אגיד שהשורה התחתונה היא שנדמה לי שכולנו עוד דרדוויל בכל צורה כלשהי |4U|

אני וסהר החלטנו להטריל את אלכסה של אמזון עכשיו והתחלנו לבקש ממנה שתנגן אמנים ישראליים אבל אנחנו הוגים אך השם שלהם במבטא ישראלי רגיל כדי לראות מה היא מצליחה להבין-
אז נגיד Alexa, play music by בועז שרעבי
ואז התגובה שלה הייתה ״מנגנת שירים של בון ג׳ובי ואמנים דומים״😂 כי הרי ברור שכל פעם שאני חושבת על בועז שרעבי בא לי בין ג׳ובי😂
או כשביקשנו ממנה לנגן עפרה חזה היא הגיבה ב״מנגנת עכשיו הופה גנגם סטייל ואמנים דומים״😂😂
:-D:-D:-D
במבטא אמריקאי יש מצב שהיא תבין?

didalf

Well-known member
גם אני לא ראיתי🙋🏻‍♀️
(סתם נדחפת כדי לספק תמיכה ריגשית לאור)
אבל אבל.. את כן רואה סרטים!
(למרות שהוא לא מכיל את דרו/ריס/בייבי בוי אז הוא לא עומד בקריטריונים שלך) (אבל ראיתי אותך כבר רואה סרטים בלעדיהם שמיקי המליצה לך ואפילו נהנית)

דווקא לא8-*

אני לא בטוח אם בעצם ראיתי את הסרט שוב מאז וזה דבר נוראי.
:-0:-0
מזעזע ניק!

!!!!!!!

תירוץ של גיל אולי אין לי, אבל תירוץ של ״אין בסרט דרו/ריס/בייבי בוי״ יש לי😂
חחחחחחחחחחחחחחח ואפילו לא ראיתי שכתבת את זה:-D

keren or5

Well-known member
כאילו עם כל הכבוד לספר בסרט יש לך יצוג ויז'ואלי של הית' לדג'ר וג'ייק ג'ילנהול בשיא חתיכותם ולדעתי זה מנצח כל מילה כתובה סליחה.
את היחידה שצודקת פה! כי בדיוק כמו שאמרת זה הזוג הכי יפה והכי מהמם שאולי אי פעם צולם על המסך. |כן|
וזה התפקיד הכי טוב של הית' לדג'ר ואל תבלבלו לי את המוח עם הג'וקר שלכם.
אני ראיתי את הסרט המון פעמים, וסצנות ספציפיות ממנו עוד יותר פעמים, לרמה שאני יודעת אותם בע"פ!
למעשה ראיתי את הסרט שוב לפני כמה חודשים בנטפליקס והתפלאתי מאוד לגלות שהסרט ממשיך עוד איזה חצי שעה אחרי שג'ק מת. יש סצנה ממש יפה ועצובה שאניס (הית' לדג'ר), הולך לפגוש את ההורים של ג'ק אחרי שהוא מת, ולא זכרתי כמה זאת סצנה מעניינת כי אף אחד לא אומר שום דבר מפורשות אבל זה נראה ממש ברור שההורים של ג'ק יודעים מי אניס הוא בשבילו, אבל לפי איך שהאבא מדבר עליו זה נראה כאילו הוא לא מרוצה מזה, אבל האמא נראית ממש מקבלת ושמחה לפגוש את האדם שג'ק הכי אהב, והיא אפילו מבקשת ממנו שיבוא לבקר אותם שוב וזה שבר לי את הלב. |לב-ש|

didalf

Well-known member
את היחידה שצודקת פה! כי בדיוק כמו שאמרת זה הזוג הכי יפה והכי מהמם שאולי אי פעם צולם על המסך. |כן|
|מאוהב||מאוהב|
וזה התפקיד הכי טוב של הית' לדג'ר ואל תבלבלו לי את המוח עם הג'וקר שלכם.
וואי ממש!!!
הג'וקר זה רק התפקיד השלישי הכי טוב שלו לפחות (10 דברים שאני שונאת אצלך פור דה ווין!!!|מאוהב|)
אני ראיתי את הסרט המון פעמים, וסצנות ספציפיות ממנו עוד יותר פעמים, לרמה שאני יודעת אותם בע"פ!
יופי תגידי להם כי דילן מקשיבה רק לך עם סרטים!!

שהסרט ממשיך עוד איזה חצי שעה אחרי שג'ק מת. יש סצנה ממש יפה ועצובה שאניס (הית' לדג'ר), הולך לפגוש את ההורים של ג'ק אחרי שהוא מת, ולא זכרתי כמה זאת סצנה מעניינת כי אף אחד לא אומר שום דבר מפורשות אבל זה נראה ממש ברור שההורים של ג'ק יודעים מי אניס הוא בשבילו, אבל לפי איך שהאבא מדבר עליו זה נראה כאילו הוא לא מרוצה מזה, אבל האמא נראית ממש מקבלת ושמחה לפגוש את האדם שג'ק הכי אהב, והיא אפילו מבקשת ממנו שיבוא לבקר אותם שוב וזה שבר לי את הלב. |לב-ש|
וואי כן ויש שם סצנה שוברת שאניס מחבק את החולצה שלו אעאהההה;-(;-(;-(

keren or5

Well-known member
יופי תגידי להם כי דילן מקשיבה רק לך עם סרטים!!
:-D ברור שכל מי שהיה בדיון הזה צריך לראות את הסרט (וניק זה שראית פעם אחת לפני מיליון שנה לא נחשב), אבל נראה לי גם אם הם יראו הם לא יעריכו את זה כמונו כי זה יושב בול עת התבנית של השיפ של הגייז שאנחנו הכי אוהבות!
אגב, ברור לך שזה שהזכרתם לי את זה עכשיו זה גרם לי ללכת לחפש סרטונים על הסרט ומצאתי לך אחד עם טיילור!

didalf

Well-known member
:-D ברור שכל מי שהיה בדיון הזה צריך לראות את הסרט (וניק זה שראית פעם אחת לפני מיליון שנה לא נחשב), אבל נראה לי גם אם הם יראו הם לא יעריכו את זה כמונו כי זה יושב בול עת התבנית של השיפ של הגייז שאנחנו הכי אוהבות!
הכי|מאוהב|
אגב, ברור לך שזה שהזכרתם לי את זה עכשיו זה גרם לי ללכת לחפש סרטונים על הסרט ומצאתי לך אחד עם טיילור!
תקשיבי רגע רק התחלתי שמעתי תו ראשון ועצרתי להגיד את זה - מהפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה היה לי בראש סרט בעקבותיו (כי הוא ממש מספר סיפור) שהוא על זוג גברים כי קאבוי אוטומטי גרם לי לחשוב על הר ברוקבק:-D
ממשיכה לצפות.
וואי ואיכשהו אבל לא חשבתי אף פעם שהשיר מתאים ממש להם|מאוהב|

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל נראה לי גם אם הם יראו הם לא יעריכו את זה כמונו כי זה יושב בול עת התבנית של השיפ של הגייז שאנחנו הכי אוהבות!
אוי, הזוגות הומואים שאתן אוהבות זה ממש לא הטעם שלי😑
יש מצב שעדין אתן לסרט צ׳אנס אבל לא עשיתן לי הכי חשק ואני גם לא הכי אוהבת את הית׳ או ג׳ייק כדי שיהיה לי לפחות יפה בעיניים.

LeAnnDyIan

Well-known member
יש מצב שעדין אתן לסרט צ׳אנס אבל לא עשיתן לי הכי חשק ואני גם לא הכי אוהבת את הית׳ או ג׳ייק כדי שיהיה לי לפחות יפה בעיניים.
טוב היה באפל אז ראיתי.
שעה אני מנסה להבין מאיפה מוכרת לי ג׳וניור של גיל 19|חבול|

keren or5

Well-known member
כן, תיארתי לעצמי שלא תאהבי, מזה שאת בד"כ לא אוהבת את הגיי שיפים שאני ועדי אוהבות. בגלל זה לא היה לחוץ לי שתראי, כי אני משתדלת להמליץ לאנשים על דברים שאני חושבת שהם יאהבו בלי קשר אם אני אהבתי או לא (אין לך מושג כמה דברים ממש אהבתי ולא ניסיתי אפילו להמליץ לעדי כי היה ברור לי שהיא לא תאהב).
טוב היה באפל אז ראיתי.
אבל נו עכשיו אחרי שראית, מה חשבת בכל זאת? גם אם לא אהבת מעניין אותי מה לא אהבת (אם את רוצה להגיד).

didalf

Well-known member
(אין לך מושג כמה דברים ממש אהבתי ולא ניסיתי אפילו להמליץ לעדי כי היה ברור לי שהיא לא תאהב).
טוב כי את אוהבת דברים חולניים ולי יש סף פחד של ילדה בת 4.
מזל שיש תחום אחד שאנחנו מסכימות עליו|מאוהב|
אבל כאילו זה סרט כזה יפה מה יש לא לאהוב בו?;-(

It's Always Sunny

Well-known member
שאלה חשובה:
איך הייתם מתרגמים את המילה goods לעברית? בהקשר של כסף.

למעלה