🦋🫶☔️🧣🗽out OFF the woods🐍💖🪩🥂🌃✍🏻

didalf

Well-known member
אנשים ששרים ורוקדים? אני אוותר.

It's Always Sunny

Well-known member
חברים, קורה פה מחדל גדול! אני כבר באמצע הסמסטר השני של השנה הנוכחית ועדיין לא יצא לי לראות חתול אחד בקמפוס! הדבר הפעוט הזה שנקרא לימודים תופס לי את כל היום ואז אין לי זמן לחפש חתולים. לא מקובל |||

didalf

Well-known member
הבית ספר היסודי לידי עושים מסיבת סיום ואני אפילו לא יכולה להתלונן כי הם עושים שירים מהיירספרי, שיער, פנטום האופרה!! (נראה לי שזה אפילו גרסת הסרט מה שאומר שפיונה שלי כרגע בפול ווליום ברחבי השכונה וזה מוערך מאד)
עכשיו אפילו מוצרט8-*
אני רוצה לתת כיף למורה שלהם לדרמה:-D
עריכה: אוקי הרסו טיפה עם אריאנה גרנדה אבל זה 7 רינגס אז עדיין שומר טיפה על קו של מחזות זמר:-D

It's Always Sunny

Well-known member
הבית ספר היסודי לידי עושים מסיבת סיום ואני אפילו לא יכולה להתלונן כי הם עושים שירים מהיירספרי, שיער, פנטום האופרה!! (נראה לי שזה אפילו גרסת הסרט מה שאומר שפיונה שלי כרגע בפול ווליום ברחבי השכונה וזה מוערך מאד)
עכשיו אפילו מוצרט8-*
אני רוצה לתת כיף למורה שלהם לדרמה:-D
היי!! לפחות יש משהו חיובי, אם כי למה זה בשעה 21:30?? הם לא אמורים לישון בשעה הזאת כי הם בני 3? 😅

didalf

Well-known member
היי!! לפחות יש משהו חיובי, אם כי למה זה בשעה 21:30?? הם לא אמורים לישון בשעה הזאת כי הם בני 3? 😅
זה מסיבת סיום כיתה ו' לפי זה שהם כרגע שרים "עכשיו נפרדים עוד רגע עוזבים" במנגינה של איי וונט איי גוט איט:-D
אבל באמת מאוחר מידי בשבילם יאללה לישון.

כי אני לא אוהבת את אריאנה גרנדה ועד כה נהניתי מבחירות השירים המחזות-זמריות שלהם.
למרות שאת השיר הזה יחסית כן יש לי יחסי אהבה שנאה איתו.

It's Always Sunny

Well-known member
כי אני לא אוהבת את אריאנה גרנדה ועד כה נהניתי מבחירות השירים המחזות-זמריות שלהם.
למרות שאת השיר הזה יחסית כן יש לי יחסי אהבה שנאה איתו.
חבל שלא היה טיילור סוויפט, נדמה לי שהיית מאשרת X4
איזה שיר של טיילור היה מתאים לסיטואציה הזאת לדעתך?

didalf

Well-known member
חבל שלא היה טיילור סוויפט, נדמה לי שהיית מאשרת X4
חחחחח כמובן
איזה שיר של טיילור היה מתאים לסיטואציה הזאת לדעתך?
בעקרון הם ממציאים מילים משלהם אז זה לא משנה באמת כל שיר. כאילו 7 רינגס קשור למסיבת סיום? לא. הם שמו לזה מילים משלהם.
אבל לונג ליב מתאים ממש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הוא היה פעם אחרונה בתפוז היום ב17:50 והתגובה האחרונה שלו בפורום/תפוז הייתה ב7/6.

הלכתי לבדוק במשתמש שלו.
האמת שהתכתבתי איתו היום בפרטי לגבי משהו.

אני אפציר בו לבוא לכתוב כדי שתראו שהוא לא מת (או יותר גרוע מזה, חסום)

למעלה