didalf
Well-known member
לכי תראי כבר המילטוןןןןןןןןןןןןןקראת עכשיו לניק טיפש?
לכי תראי כבר המילטוןןןןןןןןןןןןןקראת עכשיו לניק טיפש?
אנשים ששרים ורוקדים? אני אוותר.לכי תראי כבר המילטוןןןןןןןןןןןןן
אנשים ששרים ורוקדים? אני אוותר.
ברור, אני פה בשביל לשבת עם היין ולהעיר הערות ציניות.
היי!! לפחות יש משהו חיובי, אם כי למה זה בשעה 21:30?? הם לא אמורים לישון בשעה הזאת כי הם בני 3?הבית ספר היסודי לידי עושים מסיבת סיום ואני אפילו לא יכולה להתלונן כי הם עושים שירים מהיירספרי, שיער, פנטום האופרה!! (נראה לי שזה אפילו גרסת הסרט מה שאומר שפיונה שלי כרגע בפול ווליום ברחבי השכונה וזה מוערך מאד)
עכשיו אפילו מוצרט
אני רוצה לתת כיף למורה שלהם לדרמה![]()
עריכה: אוקי הרסו טיפה עם אריאנה גרנדה אבל זה 7 רינגס אז עדיין שומר טיפה על קו של מחזות זמר![]()
זה מסיבת סיום כיתה ו' לפי זה שהם כרגע שרים "עכשיו נפרדים עוד רגע עוזבים" במנגינה של איי וונט איי גוט איטהיי!! לפחות יש משהו חיובי, אם כי למה זה בשעה 21:30?? הם לא אמורים לישון בשעה הזאת כי הם בני 3?![]()
כי אני לא אוהבת את אריאנה גרנדה ועד כה נהניתי מבחירות השירים המחזות-זמריות שלהם.![]()
![]()
![]()
![]()
למה הרסו?
חבל שלא היה טיילור סוויפט, נדמה לי שהיית מאשרת X4כי אני לא אוהבת את אריאנה גרנדה ועד כה נהניתי מבחירות השירים המחזות-זמריות שלהם.
למרות שאת השיר הזה יחסית כן יש לי יחסי אהבה שנאה איתו.
חחחחח כמובןחבל שלא היה טיילור סוויפט, נדמה לי שהיית מאשרת X4
בעקרון הם ממציאים מילים משלהם אז זה לא משנה באמת כל שיר. כאילו 7 רינגס קשור למסיבת סיום? לא. הם שמו לזה מילים משלהם.איזה שיר של טיילור היה מתאים לסיטואציה הזאת לדעתך?
יאא אני בכלל גאה שבחרת לשמוע אותה ואז גם את הגרסה הנכונה
אז תחלקי איתנותדעו לכם שכבר עניתי על שאלון סוף החודש.
זה יהיה ספוילרים.אז תחלקי איתנו
אולי הוא בחו"ל? הוא לא אמר משהו על זה?יש מצב שגם @Lion_Heart נחסם? לא כתב פה כבר כמה שבועות לדעתי![]()
יש מצב.אולי הוא בחו"ל? הוא לא אמר משהו על זה?
הוא היה פעם אחרונה בתפוז היום ב17:50 והתגובה האחרונה שלו בפורום/תפוז הייתה ב7/6.יש מצב.
האמת שהתכתבתי איתו היום בפרטי לגבי משהו.הוא היה פעם אחרונה בתפוז היום ב17:50 והתגובה האחרונה שלו בפורום/תפוז הייתה ב7/6.
הלכתי לבדוק במשתמש שלו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.