Lhuna3
Well-known member
אין לי כוח
מסתבר שלשבת מול המחשב בזום כמה שעות ביום זה מעייף יותר ממה שחשבתי שיהיה.
אין לי כוח
מסתבר שלשבת מול המחשב בזום כמה שעות ביום זה מעייף יותר ממה שחשבתי שיהיה.
נכון, אבל זהו הסמסטר נגמר היוםאוי זה נוראי
אבל זהו, סיימנו עם המלחמה לא?
אצלי חוזרים לעבוד מחר
מה איתך? הצלחת למצוא מוטיבציה להתחיל את המשימות שלך?זה באמת נשמע מתיש!
אני לא יודעת מה לומר על זה בכללאני לא יודעת איזה יום עבר עליכם היום, אבל כל עוד לקוחה שלכם בת 80 לא סיפרה לכם שהיא חושבת שזה לא יעבוד בינה לבן בן הזוג שלה בן ה-77 כי הוא רוצה לעשות סקס כל הזמן והיא לא יכולה לגמור כי קייזר (חברת ביטוח) לא מוכנה לסבסד לה אסטרוגן דרך הפה במקום דרך הוגינה- היום שלכם היה מוצלח יותר משלי![]()
עוד לא ממשמה איתך? הצלחת למצוא מוטיבציה להתחיל את המשימות שלך?
WTFאני לא יודעת איזה יום עבר עליכם היום, אבל כל עוד לקוחה שלכם בת 80 לא סיפרה לכם שהיא חושבת שזה לא יעבוד בינה לבן בן הזוג שלה בן ה-77 כי הוא רוצה לעשות סקס כל הזמן והיא לא יכולה לגמור כי קייזר (חברת ביטוח) לא מוכנה לסבסד לה אסטרוגן דרך הפה במקום דרך הוגינה- היום שלכם היה מוצלח יותר משלי![]()
יופי אז עכשיו את יכולה להקדיש את עצמך לדברים החשובים באמת בחיים - צפייה בטלוויזיה.נכון, אבל זהו הסמסטר נגמר היום![]()
זה היה סיוט היום. הייתי הרוג מעייפות.איך אתה מרגיש עם החזרה לעבודה מבחינה פרונטלית?
אני מופתע שחיישני הTMI שלכם לא התפוצצו.אני לא יודעת איזה יום עבר עליכם היום, אבל כל עוד לקוחה שלכם בת 80 לא סיפרה לכם שהיא חושבת שזה לא יעבוד בינה לבן בן הזוג שלה בן ה-77 כי הוא רוצה לעשות סקס כל הזמן והיא לא יכולה לגמור כי קייזר (חברת ביטוח) לא מוכנה לסבסד לה אסטרוגן דרך הפה במקום דרך הוגינה- היום שלכם היה מוצלח יותר משלי![]()
תינוקות חמודים שלי
מזל טוב להוריך!!!היום חוגגים יום נישואים 46 להורים שלי! הזמנתי מניני האצ'י בתל-אביב (מסעדה יפנית שמכירים ואוהבים). אבא ייקח, בקרוב נתחיל לאכול. הערה: אכלנו בדחייה של יום.
מזל טוב!!היום חוגגים יום נישואים 46 להורים שלי! הזמנתי מניני האצ'י בתל-אביב (מסעדה יפנית שמכירים ואוהבים). אבא ייקח, בקרוב נתחיל לאכול. הערה: אכלנו בדחייה של יום.
טעים מאוד, כרגיל.מזל טוב!!
איך היה?
הלוווווווווווווווווווווווווווווווווואני פהההההההההההההההההההההההההההההה
יואו איך התגעגעתי לכולכם!! אני עוד עברתי על שום דבר, אז בלי ספוילרים לפורום!!
אני מקווה שכולכם בסדר והמלחמה והכל עברו על כולכם(ועל המשפחות שלכם) בשלום.
ותודה לניק, המנהל מספר אחד בתפוז שהיה זמין שהייתי תקועה והעביר ממני מסרים לפורום(למרות שהייתי קצת חצופה!).
אוהבת!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מדהים!!!!!!!!!!!! עשינו מלא דברים כיפים. היה את השייט עם הציפורים שניק שם בשבילי, ועשינו רפטינג, יקב מדהיייים, והיינו במפלים ובמזואונים מעניינים. ואז בדיוק שעמדנו להתחיל את החלק הרגוע הייתה מלחמה. ובכלל סלוניקי כזאת עיר יפה. גם שנתקענו אחר כך(היינו בתחילת הטיול ליומיים וישנו בעיירת חוף ליד ועכשיו גרנו פיזית בעיר) היה לנו כיףאיך היה הטיול לפני?
מלחיץ בטירוף, אחי היה לבד בבית עם שלושת הכלבים וזה היה מפחיד. וגם הדאגה למשפחה המורחבת. הטיל הראשון שפגע בר"ג היה לא רחוק מהבית של הבת זוג של דוד שלי ונהרסו לה כל החלונות. ויש לי דוד בראשון ועוד בת דודה בנס ציונה, כל נפילה כזאת זה לחץ.איך היה בזמן המלחמה לא להיות פה?
עם TUS ישר מסלוניקי. היינו צריכים לטוס עם אג'יאן אבל הם ביטלו לנו את הטיסות. מה שהיה לנו מזל שיש איזו מאפיה ישראלית של אנשי תיירות בסלוניקי, אז מישהו שיש לו דירות עשה לנו מחיר טוב אז יכולנו להישאר בשקט עד שנמצא טיסה נורמלית(כי הישראליות פשוט קרעו במחירים).איך חזרתם בסוף?
יאייי מהמם!מדהים!!!!!!!!!!!! עשינו מלא דברים כיפים. היה את השייט עם הציפורים שניק שם בשבילי, ועשינו רפטינג, יקב מדהיייים, והיינו במפלים ובמזואונים מעניינים. ואז בדיוק שעמדנו להתחיל את החלק הרגוע הייתה מלחמה. ובכלל סלוניקי כזאת עיר יפה. גם שנתקענו אחר כך(היינו בתחילת הטיול ליומיים וישנו בעיירת חוף ליד ועכשיו גרנו פיזית בעיר) היה לנו כיף.
כאילו הלכנו קילומטרים בתוך סלוניקי עצמה, היה כמה פעמים שנסענו כיוון אחד באוטובוס/מטרו ואז הלכנו הכללללל ברגל.
סתומים אלהוהיה איזה יום שסתם הלכנו לעיר המרכזית ובדיוק היה מצעד גאווה(עם דגלים של פלסטין) אבל זה היה ממש כיף חוץ מזה. שיהיה לי כוח אני אשים מהטלפון תמונות.
אוימלחיץ בטירוף, אחי היה לבד בבית עם שלושת הכלבים וזה היה מפחיד.
וגם הדאגה למשפחה המורחבת. הטיל הראשון שפגע בר"ג היה לא רחוק מהבית של הבת זוג של דוד שלי ונהרסו לה כל החלונות. ויש לי דוד בראשון ועוד בת דודה בנס ציונה, כל נפילה כזאת זה לחץ.
יפהמה שהיה לנו מזל שיש איזו מאפיה ישראלית של אנשי תיירות בסלוניקי, אז מישהו שיש לו דירות עשה לנו מחיר טוב אז יכולנו להישאר בשקט עד שנמצא טיסה נורמלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.