👻love OFF my life💗💘

Lhuna3

Well-known member
אני פהההההההההההההההההההההההההההההה

יואו איך התגעגעתי לכולכם!! אני עוד עברתי על שום דבר, אז בלי ספוילרים לפורום!!

אני מקווה שכולכם בסדר והמלחמה והכל עברו על כולכם(ועל המשפחות שלכם) בשלום.

ותודה לניק, המנהל מספר אחד בתפוז שהיה זמין שהייתי תקועה והעביר ממני מסרים לפורום(למרות שהייתי קצת חצופה!)|לב||לב||לב|.

אוהבת!!!!!!!!!!

|לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב|
איזה כיף שחזרת ואיזה כיף שהיה לך כיף :-D התגעגעתי! |חיבוק|
ויש לך רק 2 פרקי העידן המוזהב להשלים ולהצטרף לחפירות!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני פהההההההההההההההההההההההההההההה

יואו איך התגעגעתי לכולכם!! אני עוד עברתי על שום דבר, אז בלי ספוילרים לפורום!!

אני מקווה שכולכם בסדר והמלחמה והכל עברו על כולכם(ועל המשפחות שלכם) בשלום.

ותודה לניק, המנהל מספר אחד בתפוז שהיה זמין שהייתי תקועה והעביר ממני מסרים לפורום(למרות שהייתי קצת חצופה!)|לב||לב||לב|.

אוהבת!!!!!!!!!!

|לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב|
יאייי חזרת!!!!

. ויש לי דוד בראשון ועוד בת דודה בנס ציונה, כל נפילה כזאת זה לחץ.
ספוילר קטן לפורום - נס ציונה היא עכשיו המקום הכי חשוב בארץ

didalf

Well-known member
@Lhuna3
עדי|נחש| בטח עדיין מתאוששת אז קחי את התשבץ שלך והיא תוכל לחזור לעבודה שבוע הבא:-P:

קבצים מצורפים

• tashbetz (2).pdf
    KB 520.6 · צפיות: 2

dilly snake

Well-known member
@Lhuna3
עדי|נחש| בטח עדיין מתאוששת אז קחי את התשבץ שלך והיא תוכל לחזור לעבודה שבוע הבא:-P:
דווקא התכוונתי לשים לה היום, אבל הקדמת אותי |חיבוק| .

ולא כזה נורא, היה לי הלם תרבות שנכנסנו לנתב"ג ופתאום הכל היה בעברית אבל דיי זהו|בוקס|.

הלכנו לסופר, ואני צריכה לעזור לאימא שלי לנקות קצת את הבית. כי אחי לא טרח לנקות כמו שצריך(ומצאתי ירקות רקובים, אל תשאלו אז כבר הספקתי לעשות יסודי חצי מקרר. הוא היה אמור לתת את זה לכלבים בתור נשנוש ושכח. אני בטראומה).

didalf

Well-known member
הלכנו לסופר, ואני צריכה לעזור לאימא שלי לנקות קצת את הבית. כי אחי לא טרח לנקות כמו שצריך(ומצאתי ירקות רקובים, אל תשאלו אז כבר הספקתי לעשות יסודי חצי מקרר. הוא היה אמור לתת את זה לכלבים בתור נשנוש ושכח. אני בטראומה).
חחח בנים הם כאלה חסרי תועלת|בוקס|

Reutk

Active member
התחלתי לקרוא את הספר kiss and tell, שלפני שקניתי אותו הבנתי שהגיבור בו בלהקת בנים, אבל שהתחלתי לקרוא אותו גיליתי שהוא קודם היה בקבוצת הוקי בבית ספר שלו. אז עכשיו אני מאוכזבת שהסיפור זה שהוא בלהקת בנים ולא בקבוצת הוקי.

@טוני החתול, אתה קראת את הספר?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לקרוא את הספר kiss and tell, שלפני שקניתי אותו הבנתי שהגיבור בו בלהקת בנים, אבל שהתחלתי לקרוא אותו גיליתי שהוא קודם היה בקבוצת הוקי בבית ספר שלו. אז עכשיו אני מאוכזבת שהסיפור זה שהוא בלהקת בנים ולא בקבוצת הוקי.

@טוני החתול, אתה קראת את הספר?
לא קראתי.
עוד לא יצא לי לקרוא ספר שבו דמות בלהקת בנים (כבר יש איזו כמות של כאלו)

היו לך מספיק ספרים עם שחקני הוקי, עכשיו כשהם רואים אותך מתקרבת הם כבר עוזבים את ההוקי ומתחילים לשיר :p

אגב, אני מתקרב לסוף של הספר שאני קורא When The World Tips Over ואני מאוד ממליץ לך ולעדי|חזיר|.
בעצם גם לכולם, אבל בעיקר לכן.

didalf

Well-known member
אז עכשיו אני מאוכזבת שהסיפור זה שהוא בלהקת בנים ולא בקבוצת הוקי.
:-D:-D

אני זוכרת שנתקלתי בזה אבל פסלתי אותו לא זוכרת למה...... אה כן. כתוב בתקציר שהוא מתאהב במתופף שמלווה אותם. אני חיפשתי ספרים שיהיו דומים יותר לוואן דירקשיין כלומר רציתי שני חברי להקה שיתאהבו:-D
תגידי אם זה חמוד בכל זאת.

קראתי אחד בשם If this gets out, חמוד. מנסה בכל כוחו לא להיות מבוסס על לארי:-D

אגב, אני מתקרב לסוף של הספר שאני קורא When The World Tips Over ואני מאוד ממליץ לך ולעדי|חזיר|.
כן ראיתי איפשהו כתבת בסיכום חודשי או בוויקנד וואץ' שאתה מתקרב לסוף ומאד ממליץ, והספר הקודם שלה היה יפיפה, אז כבר קניתי:-]
אבל לאדעת מתי אני אגיע לזה כי אני קוראת משהו אחר עכשיו. אולצתי ע"י חברה לקרוא ספר על סטרייטים שלא נדע.
כבר הצטברו לי כמה דברים שקניתי ולא קראתי, אופסי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן ראיתי איפשהו כתבת בסיכום חודשי או בוויקנד וואץ' שאתה מתקרב לסוף ומאד ממליץ, והספר הקודם שלה היה יפיפה, אז כבר קניתי:-]
אבל לאדעת מתי אני אגיע לזה כי אני קוראת משהו אחר עכשיו. אולצתי ע"י חברה לקרוא ספר על סטרייטים שלא נדע.
לי כל הזמן מתאספים כמויות של ספרים שאני קונה ולא קורא. זה מביך להגיד אופסי עם כזאת כמות.

סטרייטים... פוי :sick:
סתם.
איזה ספר זה?

didalf

Well-known member
לי כל הזמן מתאספים כמויות של ספרים שאני קונה ולא קורא. זה מביך להגיד אופסי עם כזאת כמות.
:-D
סטרייטים... פוי :sick:
אכן:-D
באמת סתם, ספר יפה דווקא.
איזה ספר זה?
A court of thrones and roses
נאסר עליי לחפש שום דבר על הספר הזה אז אני לא מתחייבת 100% שהאיות נכון.

Reutk

Active member
לי יצא לקרוא חוץ מהספר kiss and tell (שעוד לא סיימתי) עוד ספר אחד שסיימתי ועוד כמה שהפסקתי באמצע: יש סופרת אחת eden finley שיש לה כמה סדרות ספרים על שחקני הוקי, שקראתי את כולם. אבל היא כתבה גם סדרה על להקת בנים שהתפרקה וכל ספר בסדרה מתמקד במישהו אחר מהלהקה ומה קורה איתו עכשיו. אז ספר אחד בסדרה קראתי את כולו והשאר רק רפרפתי והפסקתי באמצע.

בעצם גם לכולם, אבל בעיקר לכן.
קראתי את הספר אחר של הסופרת אבל הפסקתי באמצע, לא זוכרת למה.

אני זוכרת שנתקלתי בזה אבל פסלתי אותו לא זוכרת למה...... אה כן. כתוב בתקציר שהוא מתאהב במתופף שמלווה אותם. אני חיפשתי ספרים שיהיו דומים יותר לוואן דירקשיין כלומר רציתי שני חברי להקה שיתאהבו:-D
תגידי אם זה חמוד בכל זאת.
אני בבעיה כמעט כמו שלך, כי אני רוצה שהגיבור יהיה אם מישהו אחר ולא עם המתופף.
אני לא יודעת מה להגיד על הספר, כי מצד אחד הוא ממש זורם לי שאני קוראת אותו אבל מצד שני אני בכלל לא רוצה שהוא יהיה עם המתופף. את מכירה את זה שאת מחכה שיקרה כבר משהו בעלילה שיקרב בין שני הצדדים, שהם יפגשו, יצאו לדייט, יתנשקו... אז פה זה בדיוק הפוך בשבילי, כל פעם שקורה משהו כזה איתם אני כזה "לאאא, למה??"

בסדרת ספרים של eden finley אז בעלילה עצמה יש שני בחורים בלהקה שהמעריצים שלהם באמת עשו עליהם לארי (אבל הם לא יצאו בזמן שהלהקה הייתה וגם לא יצאו בהמשך), ובסדרה עצמה כן מזכירים את וואן-דיירקשיין כיריבים של של הלהקה.

קראתי אחד בשם If this gets out, חמוד. מנסה בכל כוחו לא להיות מבוסס על לארי:-D
קניתי אותו מזמן אבל עוד לא קראתי.

עכשיו. אולצתי ע"י חברה לקרוא ספר על סטרייטים שלא נדע.
איזה ספר?
גם אצלי זה ככה. גם בגלל שאני גם מנויה לקינדל אנלימיטד אז כל פעם שאני קונה ספר אני אומרת לעצמי שאני אקרא אותו אחר כך, כי זה לא ספר מושאל אז אני תמיד יכולה לקרוא אותו לעומת ספר מושאל.

לי כל הזמן מתאספים כמויות של ספרים שאני קונה ולא קורא. זה מביך להגיד אופסי עם כזאת כמות
אני מבינה שזאת מחלה של כולנו.

@didalf בקשר לזכויות מאסטר של האלבומים של טיילור, אז הבנתי שהיא ממש לא הייתה מרוצה שסקוט בראון רכש אותם, אבל לא הבנתי למה. אני חשבתי שהיא פשוט רצתה את הזכויות כי זאת העבודה שלה והיא לא קיבלה את התגמול הראוי לה תמורתם. אבל הבנתי עכשיו שהיא ממש הייתה נגד זה שבראון יחזיק בהם.

didalf

Well-known member
קראתי את הספר אחר של הסופרת אבל הפסקתי באמצע, לא זוכרת למה.
i'll give you the son sun? באמת למה הפסקת? הוא יפיפה. אני לא זוכרת כלום אבל זוכרת שבכיתי.

אני בבעיה כמעט כמו שלך, כי אני רוצה שהגיבור יהיה אם מישהו אחר ולא עם המתופף.
אני לא יודעת מה להגיד על הספר, כי מצד אחד הוא ממש זורם לי שאני קוראת אותו אבל מצד שני אני בכלל לא רוצה שהוא יהיה עם המתופף. את מכירה את זה שאת מחכה שיקרה כבר משהו בעלילה שיקרב בין שני הצדדים, שהם יפגשו, יצאו לדייט, יתנשקו... אז פה זה בדיוק הפוך בשבילי, כל פעם שקורה משהו כזה איתם אני כזה "לאאא, למה??"
וואי עד כדי כך? איזה מבאס זה כל הכיף בסוג הספרים האלה. אם השיפ לא עובד אז מה זה שווה?
בסדרת ספרים של eden finley אז בעלילה עצמה יש שני בחורים בלהקה שהמעריצים שלהם באמת עשו עליהם לארי
חחחח הניסוח הזה הצחיק אותי:-D
(אבל הם לא יצאו בזמן שהלהקה הייתה וגם לא יצאו בהמשך),
אז מה הכיף?
ובסדרה עצמה כן מזכירים את וואן-דיירקשיין כיריבים של של הלהקה.
פחח לא היו לוואן דיירקשן מתחרים אמיתיים בתקופתם

A court of thrones and roses
נאסר עליי לחפש שום דבר על הספר הזה אז אני לא מתחייבת 100% שהאיות נכון.

כי זה לא ספר מושאל אז אני תמיד יכולה לקרוא אותו לעומת ספר מושאל.
אבל זה נכון

@didalf בקשר לזכויות מאסטר של האלבומים של טיילור, אז הבנתי שהיא ממש לא הייתה מרוצה שסקוט בראון רכש אותם, אבל לא הבנתי למה. אני חשבתי שהיא פשוט רצתה את הזכויות כי זאת העבודה שלה והיא לא קיבלה את התגמול הראוי לה תמורתם. אבל הבנתי עכשיו שהיא ממש הייתה נגד זה שבראון יחזיק בהם.
קודם כל היא רצתה את הזכויות לעבודה שלה כי זאת היצירה שלה. לא נתנו לה אפשרות לקנות אותם בכלל, חברת התקליטים שלה אז הציע דיל מגעיל שהיא תקבל אלבום ישן על כל אלבום חדש שהיא תוציא שבייסקילי לוכד אותה לנצח.
זה שסקוטר בראון היה דווקא זה שקנה אותם היה עוד טוויסט אכזרי במיוחד. הוא היה מנהל חשוב בתעשיית המוזיקה ופגע בה בכל מיני דרכים. היא לא ממש פירטה איך אבל בין השאר דרך הקליינטים שלו כמו קים וקניה וג'סטין ביבר. למשל כשקרה המקרה עם קניה ג'סטין ביבר העלה סטורי עם סקוטר וכזה "וואט אפ טיילור סוויפט" מתגרה כזה.

קראתי אותו! השלישי מחכה לי בעברית בבית. הוא בדיוק יצא כשהיינו בחו"ל ואחי קנה לי.
יאא קראתי ספר כמו עדי|נחש| אני חכמה.
רגע השלישי יצא רק עכשיו? ממתי זה? חשבתי שכל הטרילוגיה כבר קיימת כמה שנים.
אני אוהבת.
עוד לא החלטתי. החלק האחרון ממש קשה לי.

נערך לאחרונה ב:

Reutk

Active member
קודם כל היא רצתה את הזכויות לעבודה שלה כי זאת היצירה שלה. לא נתנו לה אפשרות לקנות אותם בכלל, חברת התקליטים שלה אז הציע דיל מגעיל שהיא תקבל אלבום ישן על כל אלבום חדש שהיא תוציא שבייסקילי לוכד אותה לנצח.
קראתי באחד המאמרים.
זה שסקוטר בראון היה דווקא זה שקנה אותם היה עוד טוויסט אכזרי במיוחד. הוא היה מנהל חשוב בתעשיית המוזיקה ופגע בה בכל מיני דרכים. היא לא ממש פירטה איך אבל בין השאר דרך הקליינטים שלו כמו קים וקניה וג'סטין ביבר. למשל כשקרה המקרה עם קניה ג'סטין ביבר העלה סטורי עם סקוטר וכזה "וואט אפ טיילור סוויפט" מתגרה כזה.
During this process, Swift sought to repur chase her master recordings from Braun: he would agree if Swift signed a non-disclosure agreement, which Swift rejected

זה מה שכתוב במאמר אחר בקשר לסירוב של טיילור לחתום על הסכם עם בראון לרכישת הזכויות. אז אני לא הבנתי למה היא סירבה לחתום על NDA

שאלתי את copilot: "מה היו השלכות אם טיילור כן הייתה מקבלת את העיסקה? העיסקות האלה הן בדרך כלל פרטיות ולא חשופות לציבור בכל מקרה."

זה מה שAI ענה:

"אם טיילור סוויפט הייתה מקבלת את העסקה וחותמת על הסכם הסודיות (NDA), ההשלכות היו נראות בערך כך:

🔒 הסכם סודיות – מהות ותוצאה​

• הסכם NDA היה מגביל את היכולת של סוויפט לדבר בפומבי על התנאים שבהם נרכשו או לא נרכשו זכויות ההקלטה. זה היה מונע ממנה לספר את הצד שלה בסיפור—או לכל הפחות, להשמיע ביקורת על ההתנהלות של בעלי הזכויות.
  • הדבר היה יוצר רקע אחר לגמרי להקלטות המחודשות שלה—יתכן שהיא לא הייתה מקליטה מחדש כלל, או שהפעולה הייתה נתפסת כעסקית בלבד, בלי מימד של מחאה ושליטה עצמית.

🧠 מה היא הייתה מאבדת אם הייתה מסכימה:​

• יכולת להפעיל לחץ ציבורי: טיילור השתמשה בזכותה לדבר על מאבקי הזכויות שלה כדי לעורר מודעות בתעשייה וליצור תמיכה מהמעריצים והתקשורת. עם NDA, היא הייתה מאבדת את המנוף הזה.
  • המסר של שקיפות ואקטיביזם: המהלך שלה הפך לסמל לעצמאות אמנותית. הסכם NDA היה עלול לטשטש את המסר הזה."

מה שאת אומרת מסביר שהייתה לה סיבה טובה מאוד לא לרצות לשתוק. תודה.

didalf

Well-known member
קראתי באחד המאמרים.

During this process, Swift sought to repur chase her master recordings from Braun: he would agree if Swift signed a non-disclosure agreement, which Swift rejected

זה מה שכתוב במאמר אחר בקשר לסירוב של טיילור לחתום על הסכם עם בראון לרכישת הזכויות. אז אני לא הבנתי למה היא סירבה לחתום על NDA

שאלתי את copilot: "מה היו השלכות אם טיילור כן הייתה מקבלת את העיסקה? העיסקות האלה הן בדרך כלל פרטיות ולא חשופות לציבור בכל מקרה."

זה מה שAI ענה:

"אם טיילור סוויפט הייתה מקבלת את העסקה וחותמת על הסכם הסודיות (NDA), ההשלכות היו נראות בערך כך:

🔒 הסכם סודיות – מהות ותוצאה​

• הסכם NDA היה מגביל את היכולת של סוויפט לדבר בפומבי על התנאים שבהם נרכשו או לא נרכשו זכויות ההקלטה. זה היה מונע ממנה לספר את הצד שלה בסיפור—או לכל הפחות, להשמיע ביקורת על ההתנהלות של בעלי הזכויות.
  • הדבר היה יוצר רקע אחר לגמרי להקלטות המחודשות שלה—יתכן שהיא לא הייתה מקליטה מחדש כלל, או שהפעולה הייתה נתפסת כעסקית בלבד, בלי מימד של מחאה ושליטה עצמית.

🧠 מה היא הייתה מאבדת אם הייתה מסכימה:​

• יכולת להפעיל לחץ ציבורי: טיילור השתמשה בזכותה לדבר על מאבקי הזכויות שלה כדי לעורר מודעות בתעשייה וליצור תמיכה מהמעריצים והתקשורת. עם NDA, היא הייתה מאבדת את המנוף הזה.
  • המסר של שקיפות ואקטיביזם: המהלך שלה הפך לסמל לעצמאות אמנותית. הסכם NDA היה עלול לטשטש את המסר הזה."

מה שאת אומרת מסביר שהייתה לה סיבה טובה מאוד לא לרצות לשתוק. תודה.
אם אני זוכרת נכון הוא דרש שהיא תחתום על NDA בשביל בכלל להתחיל בדיונים על רכישת הזכויות אז כמובן שהיא סירבה.
כי הוא יכל להגיד שם מה שהוא רוצה בלי שהיא תוכל לצאת עם זה לפומבי בלי שאפילו זה מבטיח לה שהיא תקבל אותם חזרה.

למעלה