didalf
Well-known member
אבל עכשיו תעזרי לנו עם הכלב-רובוט.
לאדעתוגם מה זה האוטו-זבל והאמבולנס שנוסעים שם?
אבל יש שם נוצה - נוצה ברוח וואי יש לזה ביצוע של רן דנקר בשיר שלנו מהמם
אבל עכשיו תעזרי לנו עם הכלב-רובוט.
לאדעתוגם מה זה האוטו-זבל והאמבולנס שנוסעים שם?
לא יודעת לגבי אוטו זבל אבל לנועה קירל ומרגי יש שיר בשם אמבולנסוגם מה זה האוטו-זבל והאמבולנס שנוסעים שם?
אבל יש שם נוצה - נוצה ברוח וואי יש לזה ביצוע של רן דנקר בשיר שלנו מהמם![]()
לא יודעת לגבי אוטו זבל אבל לנועה קירל ומרגי יש שיר בשם אמבולנס
באמת?שני שירים שלא הכרתי.
נשאר:טוב אז כמה יש לנו עד עכשיו ומה עוד לא פתרנו?
זה מציק ללכת אחורה כל רגע.
שמישהו מכם (מי שהכי משועמם) ישים את השמות של השירים על התמונה כדי שנראה מה נשאר לנו![]()
יש שיר כזה של אביב גפן ועידן רייכל (אבל מוזר לי כי הוא לא כ-זה מוכר בשביל חידה כזאת, אבל אולי כן?)2. קוצים (אולי יש שיר כזה)
דילן כתבה. יש שיר כזה. משה פרץ נראה לי.5. זיקוקים/זיקוקי דינור - לא מכירה אבל מניחה שיש שיר כזה
כל הילדים קופצים רוקדים?1. הילדים קופצים (ידעתי את זה רק לא את שם השיר)
יש להם שיר בשם הלהקה שלהם?2. ג'ירפות (שיר של הג'ירפות)
אוקיי, אז אולי זה זה.יש שיר כזה של אביב גפן ועידן רייכל (אבל מוזר לי כי הוא לא כ-זה מוכר בשביל חידה כזאת, אבל אולי כן?)
אהדילן כתבה. יש שיר כזה. משה פרץ נראה לי.
כן.כל הילדים קופצים רוקדים?
כן, מה, זה לא כזה נדיריש להם שיר בשם הלהקה שלהם?![]()
מה את לא מכירה את השיר "האיש עם האיש הקטן שיוצא מהחזה שלו"?13. אה יש גם את האיש עם האיש הקטן שיוצא לו מהבטן, חשבתי אולי שזה "הילד שבי", אבל זה לא הכי ברור שזה ילד.
אני מתחיל לחשוב שפשוט יש מספיק שירים בעברית כך שכל ציור שנצייר ייצג איזושהו שיראוקיי החיות בצד שמאל:
אז מצאתי שלאביתר בנאי יש את השירים:
1. הנחש והדוב
2. הזאב והאיילה
חחחחחח זה סיפור הזויאני הכרתי את השיר ואת הזמר (בשמה המלא ג'ול קיכלר) כשהייתי בן 18 בערך, סוף שנות ה-90. מישהי ששירתה איתי בצה"ל בקריה השמיעה אותה נון סטופ במחשב של הקריה, כולל ביום הזיכרון ואף עלתה על כך למשפט שנגמר בריתוק ביום העצמאות.
תראה, היא ביקשה בצורה יפה כמפקדת שלה שתפסיק והיא לא הסכימה. לכן הועמדה למשפט על הפרת פקודה.חחחחחח זה סיפור הזוי
וכן, זה נשמע קצת עליז מידי בשביל יום הזיכרון. וזה שיר באנגלית אז בכלל.
יש שם תשובה לכלב רובוט? אם כן אז תכתוב עכשיו.בסוף הבוסית שלי העלתה רשימה של חמישים ומשהו שירים שהיא והמשפחה שלה מצאו אז אני אפרסם את זה בהמשך.
אה אולי יומן מסע?1. שני הספרים שמעל "אגדה יפנית", שעל העליון מצוירים כיווני השמיים ויש גם עט
נשמע לי נכון!אה אולי יומן מסע?
לשניה חשבתי שכתבת שהיא מוסרת ד"ש ממיון וממש נבהלתי. זה בטח עדיף להיות ביוון. תמסור לה ד"ש חזרה!עדימוסרת דש חם לכולם מיוון. היא והוריה עדיין תקועים שם.
Sameאין לי כוח
מסתבר שלשבת מול המחשב בזום כמה שעות ביום זה מעייף יותר ממה שחשבתי שיהיה.
אוי זה נוראיאין לי כוח
מסתבר שלשבת מול המחשב בזום כמה שעות ביום זה מעייף יותר ממה שחשבתי שיהיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.