dilly snake
Well-known member
תור לרופא מהיום למחר, תור לפיזיותרפיה מרץ 2026.
ועד אז לסבול מכאבים.
ועד אז לסבול מכאבים.
להתראות בעוד שבוע (או יותר, יש לנו מזל רע עם חברי פורום שנתקעים בחול) (נכון שזה קרה רק פעם אחת, אבל זה מרגיש לי כמו משהו שיכול להפוך להיות טרנד מצחיק) (וטכנית אפשר גם לטעון שזה מה שקרה לדילן)Auf Wiedersehen Bitches
נתראה בעוד שבוע![]()
אוי שיט.תור לרופא מהיום למחר, תור לפיזיותרפיה מרץ 2026.
ועד אז לסבול מכאבים.
אוישתור לרופא מהיום למחר, תור לפיזיותרפיה מרץ 2026.
ועד אז לסבול מכאבים.
זה הזוי, כאילו אני מדברת עם המוקד של הקופה והמוקדנית כולה מסכנה רוצה לעזור לי ולא יכולה. בעיר שלי מרץ 2026, עיר ליד פברואר 2026, עיר אחרת אין תורים בכלל. מעבר לזה כבר צריך שני אוטובוסים לכל מקום.אוישהתורים להכל כמעט ארוכים אבל זה כבר ממש מוגזם!
לא יודעת. יש לי בעיה בשריר ברגל הימנית, יכול להיות שבגלל שזה לא דחוף ואני הולכת יחסית בסדר הם יחליטו שלא מגיע לי.אין מצב ללכת בפרטי ולקבל החזר מהביטוח?
ברוכה השבה ביטקהI'M BACK BITCHES!
חם? אני לא יודע על מה את מדברת?מאד באסה לחזור לחום של הארץ![]()
יפה
איך היתה ההופעה של הקוריאני? (או שאני מתבלבלת וזה לא הטיול הזה)
חחחחחחח את לא טועה בשני המקרים.איך היתה ההופעה של הקוריאני? (או שאני מתבלבלת וזה לא הטיול הזה)
יאללה העיקר שנגמר. קצת מבחנים וחופש?אומנם לא סיימתי עם המבחנים והעבודות עדיין אבל נדמה לי שאני יכולה להחשיב את הסמסטר הזה כאחת החוויות הכי פחות טובות שהיו לי
לא סבלתי מאוד בקורסים (ברובם) אבל עכשיו בתקופת המבחנים אין לי שום יכולת להתרכז בשום דבר, הזוי איך המוטיבציה שהייתה לי בתחילת הסמסטר נעלמה מהר מאוד.
וסמינר שעד עכשיו הדחקתי.יאללה העיקר שנגמר. קצת מבחנים וחופש?
ולא אמרת שאהבת את המרצים והסטודנטים דווקא?
אה אז אין חופש חופשי?וסמינר שעד עכשיו הדחקתי.
טוב ככה זה תמיד אין רע בלי טוב וטוב בלי רע. אני מקווה שתצליחי להתגבר על הקושי כמה שתוכלי ולהנות יותר מהדברים הטובים.אכן, נהניתי מהמרצים ושאר הסטודנטים (איזה זיכרון טוב!) אבל הקושי הנפשי העיק מאוד, אז בשלבים מסוימים זה די גבר על ההנאה.
היה כיף אך מעייף.מה איתך? איך היה בחו״ל?
את מסיימת שנה שניה, נכון? או שאני טועה? כמה עוד נשאר לך בכללי לתואר?אומנם לא סיימתי עם המבחנים והעבודות עדיין אבל נדמה לי שאני יכולה להחשיב את הסמסטר הזה כאחת החוויות הכי פחות טובות שהיו לי
לא סבלתי מאוד בקורסים (ברובם) אבל עכשיו בתקופת המבחנים אין לי שום יכולת להתרכז בשום דבר, הזוי איך המוטיבציה שהייתה לי בתחילת הסמסטר נעלמה מהר מאוד.
כן! את צודקת לחלוטין! השנה הבאה תהיה השנה האחרונה.את מסיימת שנה שניה, נכון? או שאני טועה? כמה עוד נשאר לך בכללי לתואר?
הלוואי שהיה לי משהו מצחיק לספר. אפילו בחלומות לא היה שום דבר שווה לאחרונה.אתם בחיים?
תספרו לי משהו מצחיק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.