👻love OFF my life💗💘

dilly snake

Well-known member
תור לרופא מהיום למחר, תור לפיזיותרפיה מרץ 2026.

ועד אז לסבול מכאבים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Auf Wiedersehen Bitches :-P:|מטוס|🇩🇪
נתראה בעוד שבוע|חיבוק|
להתראות בעוד שבוע (או יותר, יש לנו מזל רע עם חברי פורום שנתקעים בחול) (נכון שזה קרה רק פעם אחת, אבל זה מרגיש לי כמו משהו שיכול להפוך להיות טרנד מצחיק) (וטכנית אפשר גם לטעון שזה מה שקרה לדילן)

תור לרופא מהיום למחר, תור לפיזיותרפיה מרץ 2026.

ועד אז לסבול מכאבים.
אוי שיט.

ומה שהזוי זה שמערכת הבריאות שלנו היא כנראה מהטובות בעולם לאור זה שיש את כל תיירות הרפואה.

dilly snake

Well-known member
אויש |נחמה| התורים להכל כמעט ארוכים אבל זה כבר ממש מוגזם!
זה הזוי, כאילו אני מדברת עם המוקד של הקופה והמוקדנית כולה מסכנה רוצה לעזור לי ולא יכולה. בעיר שלי מרץ 2026, עיר ליד פברואר 2026, עיר אחרת אין תורים בכלל. מעבר לזה כבר צריך שני אוטובוסים לכל מקום.

ואני גרה יחסית במרכז!

אין מצב ללכת בפרטי ולקבל החזר מהביטוח?
לא יודעת. יש לי בעיה בשריר ברגל הימנית, יכול להיות שבגלל שזה לא דחוף ואני הולכת יחסית בסדר הם יחליטו שלא מגיע לי.

Lhuna3

Well-known member

תודה! |חיבוק|

חחחחחחחחחחח

didalf

Well-known member
איך היתה ההופעה של הקוריאני? (או שאני מתבלבלת וזה לא הטיול הזה)
חחחחחחח את לא טועה בשני המקרים.
כי הלכנו להופעה של הלהקת קיי פופ שהיא הכי אוהבת.
וגם בספטמבר אנחנו הולכות לפריז הופעה של הקוראני השני שהיא אוהבת.
וההופעה הייתה נחמדה. לא המוזיקה שלי אבל הם בהחלט חמודים ונותנים שואו מוצלח ויש איזה כמה שירים שאני מכירה את הפזמון כדי לרקוד איתם חחח. ובעיקר הייתי אחראית צילום כדי שאחותי תוכל להנות ולרקוד (כמו שהיא עשתה בשבילי בהופעה של טיילור).

It's Always Sunny

Well-known member
אומנם לא סיימתי עם המבחנים והעבודות עדיין אבל נדמה לי שאני יכולה להחשיב את הסמסטר הזה כאחת החוויות הכי פחות טובות שהיו לי :-D
לא סבלתי מאוד בקורסים (ברובם) אבל עכשיו בתקופת המבחנים אין לי שום יכולת להתרכז בשום דבר, הזוי איך המוטיבציה שהייתה לי בתחילת הסמסטר נעלמה מהר מאוד.

didalf

Well-known member
אומנם לא סיימתי עם המבחנים והעבודות עדיין אבל נדמה לי שאני יכולה להחשיב את הסמסטר הזה כאחת החוויות הכי פחות טובות שהיו לי :-D
לא סבלתי מאוד בקורסים (ברובם) אבל עכשיו בתקופת המבחנים אין לי שום יכולת להתרכז בשום דבר, הזוי איך המוטיבציה שהייתה לי בתחילת הסמסטר נעלמה מהר מאוד.
יאללה העיקר שנגמר. קצת מבחנים וחופש?
ולא אמרת שאהבת את המרצים והסטודנטים דווקא?

It's Always Sunny

Well-known member
יאללה העיקר שנגמר. קצת מבחנים וחופש?
ולא אמרת שאהבת את המרצים והסטודנטים דווקא?
וסמינר שעד עכשיו הדחקתי.
אכן, נהניתי מהמרצים ושאר הסטודנטים (איזה זיכרון טוב!) אבל הקושי הנפשי העיק מאוד, אז בשלבים מסוימים זה די גבר על ההנאה.

מה איתך? איך היה בחו״ל?

didalf

Well-known member
וסמינר שעד עכשיו הדחקתי.
אה אז אין חופש חופשי?:-(
אכן, נהניתי מהמרצים ושאר הסטודנטים (איזה זיכרון טוב!) אבל הקושי הנפשי העיק מאוד, אז בשלבים מסוימים זה די גבר על ההנאה.
טוב ככה זה תמיד אין רע בלי טוב וטוב בלי רע. אני מקווה שתצליחי להתגבר על הקושי כמה שתוכלי ולהנות יותר מהדברים הטובים.
בכל מקרה שרדת את הסמסטר עם כל הקושי ומגיע לך להיות גאה בעצמך!
מה איתך? איך היה בחו״ל?
היה כיף אך מעייף.

Lhuna3

Well-known member
את מסיימת שנה שניה, נכון? או שאני טועה? כמה עוד נשאר לך בכללי לתואר?

למעלה