אז כולם גייז בלהקה הזאת?
פחות או יותר: שני האלה שמעריצים חשבו שהם ביחד, אז הלהקה ידעה שהם קווירים, ואני לא זוכרת אם זה גם היה משהו שהיה ידוע בפומבי למעריצים. לאחד מהם הייתה גם ילדה, ונראה לי שהוא היה נשוי או יצא עם אמא שלה בעבר, אז יכול להיות שהוא היה ביי. יש את השניים שקראתי עליהם שיצאו אחד עם השני בסוף, שאחד מהם בטוח לא יצא עם אף גבר אחר חוץ מהחבר שלו בלהקה, והשני אני לא זוכרת אם גם היה ככה או שהוא הבין שהוא ביי לפני שהם נהיו ביחד. החבר להקה האחרון הכי פחות קראתי את הספר שלו, אחרי שהלהקה התפרקה הוא הפך לשחקן מפורסם של סרטי אקשן, ואז הוא רצה לשחק בסרט רציני שהוא היה צריך לגלם שם הומו, והוא כמובן התאהב בשחקן ששיחק לצידו (הוא היה סטרייט לפני כן).
זה באמת מוזר, שזאת סדרת ספרים וכל ספר העלילה שלו מתמקדת ברומן להט"בי מסוים, כי אז יוצא שכולם באותו עולם הם קווירים. יצא לי לקרוא כמה סדרות כאלה בעיקר בהוקי כמובן, שבסוף יצא של הקבוצה היו כאלה, או כל המשפחה כזאת וכו'...
אז הם הלארי האמיתיים
לא בדיוק, כי המעריצים לא חשבו עליהם ביחד בכלל. למרות שהם כן היו בברומנס כל התקופה שלהם בלהקה.
הוא מעניין, אבל בחלקים מסוימים קצת קשה. אבל אולי לא בהכרח משהו שיפריע לך, בכל זאת ראית/קראת משחקי הכס (נכון?)
כן. אבל זה היה היוצא מהכלל. אני בדרך כלל לא אוהבת ספרי פנטזיה ואם אני כבר אוהבת, אז אני אוהבת את הפחות אפלים כמו הארי פוטר ועולם הדיסק. אני גם אוהבת ספרים עם הומור ומשפטים שנונים שזה החלק האהוב עלי בשלושת הספרים האלה (למרות שמוזר לציין הומור כחלק מרכזי במשחקי הכס). יכול להיות שיש ספר שמבחינה עלילה היה דומה מאוד למשחקי הכס אבל אני לא אסבול אותו אם הכתיבה תהיה דרמטית וכבדה מידי לטעמי.
הייתי לפני 3 שעות, בינתיים סיימתי חח
אבל יש שני ספרי המשך.
כל הכבוד

!! אני בינתיים הפסקתי בקריאה בkiss and tell וחזרתי לספר אחר שהפסקתי קודם בשם Don't say you're sorry (hawthorne university). לא סיימתי אף אחד מהם.
ככה זה כשיש לך צבא של פסיכופטית חמודים ונאמנים
איזה מוזר זה, שרק אצלה זה ככה. מעריצים אמורים להיות פסיכופטים על האמן שלהם תמיד, אחרת מה הם שווים.
"לא הבנתי בהתחלה למי היא מתכוונת, עד שהבנתי שזו חייבת להיות את"
משעמם לי אתם מדברים על ספרים שלא קראתי אז זה מה שיש לי לתרום לשיחה
את עדיין יכולה להצטרף לשיחה. רובנו דיברנו על ספרים שאחרים לא קראו.
או זה.
how dare they??