👻love OFF my life💗💘

Reutk

Active member
i'll give you the son? באמת למה הפסקת? הוא יפיפה. אני לא זוכרת כלום אבל זוכרת שבכיתי.
לא זוכרת. כנראה באותו הזמן לא הצלחתי להתחבר לספרים שלא קשורים לספורט.

אם השיפ לא עובד אז מה זה שווה?
יכול להיות שהשיפ עובד פשוט לי לא. זה אף פעם לא קרה לי לפני כן, בדרך כלל שאני לא אוהבת ספרי M/M זה בגלל שרמת הכתיבה לא טובה או עלילה לא מעניינת אותי או שהדמויות סטראוטיפיות מידי. פעם ראשונה, שאני לא אוהבת את הזוג ביחד, למרות שכל אחד בפני עצמו הוא בסדר וגם לא אכפת לי שיהיה ביניהם קשר אפלטוני. הגיבור הוא בן 17 לבן ובתחילת הספר מוזכר שהוא נפרד מחבר שלו שהוא גם לבן, ואז הוא אמר משהו על זה "שהוא מרגיש מזויף כי להם אין קשים אמתיים, הם בסך הכל בחורים לבנים בלי קשים כמו של אנשים חומים..." ואז המתופף הוא בחור אירני וושהגיבור התאהב בו וזה הרגיש לי שהוא התאהב בו בגלל כל המובמנט של ה-WOKE בלי קשר בכלל לאדם עצמו.

חחחח הניסוח הזה הצחיק אותי:-D
כי לא רציתי להשתמש במילה שהמשתמשים בה שאוהבים שתי דמויות ביחד (הפעולה שעושים לשיפ שאוהבים).

אז מה הכיף?
שני הבחורים האלה באמת היו הומואים, רק שלכל אחד מהם יש ספר בנפרד שמספר את התאהבות שלו במישהו אחר שלא קשור ללהקה. אבל בתוך הלהקה יש שני בחורים אחרים שהם חברים טובים ובספר שלהם הם כן הפכו לזוג (שזה הספר היחיד בסדרה שקראתי את כולו).

A court of thrones and roses
רציתי לשאול אם הוא מעניין אבל אני רואה שכבר ענית לעדי נחש.
יאא קראתי ספר כמו עדי|נחש| אני חכמה.
חשבתי שאת בתהליכי קריאה של הספר.

Reutk

Active member
אם אני זוכרת נכון הוא דרש שהיא תחתום על NDA בשביל בכלל להתחיל בדיונים על רכישת הזכויות אז כמובן שהיא סירבה.
כי הוא יכל להגיד שם מה שהוא רוצה בלי שהיא תוכל לצאת עם זה לפומבי בלי שאפילו זה מבטיח לה שהיא תקבל אותם חזרה.
זה מוזר לי שהוא התעקש כי הוא בכל מקרה מכר אותם האחר כך לחברת השקעות. הקטע שטיילור הקליטה מחדש את האלבומים יצא ממש מדהים כי כל הקלטה חדשה שברה שיאים חדשים.

didalf

Well-known member
. הגיבור הוא בן 17 לבן ובתחילת הספר מוזכר שהוא נפרד מחבר שלו שהוא גם לבן, ואז הוא אמר משהו על זה "שהוא מרגיש מזויף כי להם אין קשים אמתיים, הם בסך הכל בחורים לבנים בלי קשים כמו של אנשים חומים..." ואז המתופף הוא בחור אירני וושהגיבור התאהב בו וזה הרגיש לי שהוא התאהב בו בגלל כל המובמנט של ה-WOKE בלי קשר בכלל לאדם עצמו.
אה וואי באמת נשמע מעצבן, אני מבינה למה את לא אוהבת.
טוב חסכת לי את הצורך לבדוק את זה חח

כי לא רציתי להשתמש במילה שהמשתמשים בה שאוהבים שתי דמויות ביחד (הפעולה שעושים לשיפ שאוהבים).
לשפפ? כן זה נוראי בעברית. לצערי התרגלתי|פנים|

שני הבחורים האלה באמת היו הומואים, רק שלכל אחד מהם יש ספר בנפרד שמספר את התאהבות שלו במישהו אחר שלא קשור ללהקה. אבל בתוך הלהקה יש שני בחורים אחרים שהם חברים טובים ובספר שלהם הם כן הפכו לזוג (שזה הספר היחיד בסדרה שקראתי את כולו).
אז כולם גייז בלהקה הזאת?:-D
אז הם הלארי האמיתיים:-D
רציתי לשאול אם הוא מעניין אבל אני רואה שכבר ענית לעדי נחש.
הוא מעניין, אבל בחלקים מסוימים קצת קשה. אבל אולי לא בהכרח משהו שיפריע לך, בכל זאת ראית/קראת משחקי הכס (נכון?)
חשבתי שאת בתהליכי קריאה של הספר.
הייתי לפני 3 שעות, בינתיים סיימתי חח
אבל יש שני ספרי המשך.

קראתי אותו! השלישי מחכה לי בעברית בבית. הוא בדיוק יצא כשהיינו בחו"ל ואחי קנה לי.

אני אוהבת.
החברה שמכריחה אותי לקרוא ולא מרשה לי לחפש כלום אומרת שהספר השני שונה, שהוא אפילו יותר טוב ושהוא פחות אכזרי. זה נכון? בעיקר לגבי האכזרי?:-D

זה מוזר לי שהוא התעקש כי הוא בכל מקרה מכר אותם האחר כך לחברת השקעות. הקטע שטיילור הקליטה מחדש את האלבומים יצא ממש מדהים כי כל הקלטה חדשה שברה שיאים חדשים.
כן הוא יצא דביל. כשהוא הבין שלא יצא לו מזה מה שהוא חשב הוא מכר אותם הלאה.
והקטע עם ההקלטות המחודשות יצא לה מדהים. אמנים הקליטו מחדש אלבומים כבר בעבר מסיבות דומות, אבל אף אחד לא בסדר גודל כזה ובכזאת הצלחה כמו טיילור. ככה זה כשיש לך צבא של פסיכופטית חמודים ונאמנים:-P:

נערך לאחרונה ב:

dilly snake

Well-known member
טוב, אז היום בעבודה מישהי(מטופלת קבועה) אמרה לבוס שלי בזמן שהיא נכנסה אליו "הרבה יותר נעים כשהבחורה הנחמדה שלך נמצאת" ואז כשלא היה אף אחד הבוס שלי ניגש אליי ואמר לי את זה(לא שלא שמעתי) והוא כזה "לא הבנתי בהתחלה למי היא מתכוונת, עד שהבנתי שזו חייבת להיות את".

|פנים|

(התגובה שלי:"גם אני אוהבת אותך")

טוני החתול

Well-known member
מנהל
i'll give you the son? באמת למה הפסקת? הוא יפיפה. אני לא זוכרת כלום אבל זוכרת שבכיתי.
את זוכרת לפחות חלק. כלומר חלק מהשם כי זה sun (אבל אני מניח שזאת הייתה טעות הקלדה)

אגב, אתמול בלילה סיימתי את when the world tips over והוא לחלוטין מקסים ואני עושה תיכנונים לקרוא אותו שוב בעוד כמה שנים (הוא גם ספר שלדעתי מעניין לקרוא שוב אחרי שיודעים הכל)

הבעיה היא שעכשיו אני צריך להחליט איזה ספר חדש להתחיל וזה תמיד קשה.

גרמתן לי להסתקרן ולבדוק אם קיימת להקת בנים שבה כל החברים גייז. יש כזאת, אבל כמובן שזה הקטע שלה ורק לשמוע על זה גורם לי לא לרצות לבדוק אותה אפילו.
מה שאני רוצה זה להקת בנים שכולם כביכול סטרייטים ואחר כך מתברר שכולם גייז.

טוב, אז היום בעבודה מישהי(מטופלת קבועה) אמרה לבוס שלי בזמן שהיא נכנסה אליו "הרבה יותר נעים כשהבחורה הנחמדה שלך נמצאת" ואז כשלא היה אף אחד הבוס שלי ניגש אליי ואמר לי את זה(לא שלא שמעתי) והוא כזה "לא הבנתי בהתחלה למי היא מתכוונת, עד שהבנתי שזו חייבת להיות את".

|פנים|

(התגובה שלי:"גם אני אוהבת אותך")
אוי איזה כיף זה לשמוע ❤️
(מסכנים כל המטופלים שנאלצו להיות בלעדיך בגלל המלחמה)

didalf

Well-known member
את זוכרת לפחות חלק. כלומר חלק מהשם כי זה sun (אבל אני מניח שזאת הייתה טעות הקלדה)
לאאאא אני כתבתי sun ושיניתי ל son כי חשבתי שטעיתי:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
אגב, אתמול בלילה סיימתי את when the world tips over והוא לחלוטין מקסים ואני עושה תיכנונים לקרוא אותו שוב בעוד כמה שנים (הוא גם ספר שלדעתי מעניין לקרוא שוב אחרי שיודעים הכל)
בסדר קניתי את אקרא מבטיחה.
אחרי שאני אסיים את כל החצרות עם השושנים והקוצים.

גרמתן לי להסתקרן ולבדוק אם קיימת להקת בנים שבה כל החברים גייז. יש כזאת, אבל כמובן שזה הקטע שלה ורק לשמוע על זה גורם לי לא לרצות לבדוק אותה אפילו.
בספר או במציאות קיימת?

מה שאני רוצה זה להקת בנים שכולם כביכול סטרייטים ואחר כך מתברר שכולם גייז.
כמובן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לאאאא אני כתבתי sun ושיניתי ל son כי חשבתי שטעיתי:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
חחחחח "אני אתן לך את הבן"? את באמת חשבת שזה עוץ לי גוץ לי?
לא שזה הכי הגיוני "אני אתן לך את השמש", אבל בקונטקסט של הסיפור זה עובד וזה בעצם משהו עם משמעות בסיפור.
במרכז הספר אח ואחות שמשחקים במשך שנים משחק מוזר שבו הם מחלקים את כל היקום בינהם. בקטע של אחד מכריז שכל האוקיינוסים שלו והאחות מכריזה שהשמיים הם שלו. זה נשמע יותר הגיוני כשזה מוסבר בסיפור. כלומר בקטע של דבר לא ממש הגיוני אבל משהו שעובד רק בין אח ואחות. אז לפעמים הם עושים החלפות. ובשלב מסויים האח מצייר בחור שהוא רואה והאחות כל כך אוהבת את הציור שהיא מציעה לתת לו את השמש בשביל הציור.
לא יודע למה הרגשתי צורך להסביר וזה גם לא יצא ממש ברור. בכל מקרה זה כמובן קצת ספוילרי לעלילה. אבל ממש קצת.
בסדר קניתי את אקרא מבטיחה.
יופי.
אבל מה אני אקרא עכשיו?
בספר או במציאות קיימת?
במציאות. היא נקראת Outloud ואני אפילו לא מצאתי דף ויקיפדיה להם אבל יש כמה מאמרים:

משעמם לי אתם מדברים על ספרים שלא קראתי אז זה מה שיש לי לתרום לשיחה.
תקראי אותם, דה.
כן!
את יודעת, תשחילי את זה בין הקריאה השלישית והרביעית של הארי פוטר.

didalf

Well-known member
חחחחח "אני אתן לך את הבן"? את באמת חשבת שזה עוץ לי גוץ לי?
לא חחח התבלבל לי הראש משומה חשבתי שהאיות של "שמש" ו"בן" זה הפוך, כלומר ש son זה שמש ו sun זה בן|פנים|
אני עייפה זה תירוץ טוב?:-D

במרכז הספר אח ואחות שמשחקים במשך שנים משחק מוזר שבו הם מחלקים את כל היקום בינהם. בקטע של אחד מכריז שכל האוקיינוסים שלו והאחות מכריזה שהשמיים הם שלו. זה נשמע יותר הגיוני כשזה מוסבר בסיפור. כלומר בקטע של דבר לא ממש הגיוני אבל משהו שעובד רק בין אח ואחות. אז לפעמים הם עושים החלפות. ובשלב מסויים האח מצייר בחור שהוא רואה והאחות כל כך אוהבת את הציור שהיא מציעה לתת לו את השמש בשביל הציור.
וואיי לא זכרתי את זה בכלל.
אולי אני צריכה לקרוא את זה שוב מתישהו|תוהה|

אבל מה אני אקרא עכשיו?
משהו שלא יעניין אותי אין לי כוח להתחייב לעוד דברים.
(אני לא אמליץ לך ספר על סטרייטים אני יודעת שזה נוגד את האמונה שלך:-D)

במציאות. היא נקראת Outloud ואני אפילו לא מצאתי דף ויקיפדיה להם אבל יש כמה מאמרים:
מה זה הם אפילו לא חתיכים.

Reutk

Active member
פחות או יותר: שני האלה שמעריצים חשבו שהם ביחד, אז הלהקה ידעה שהם קווירים, ואני לא זוכרת אם זה גם היה משהו שהיה ידוע בפומבי למעריצים. לאחד מהם הייתה גם ילדה, ונראה לי שהוא היה נשוי או יצא עם אמא שלה בעבר, אז יכול להיות שהוא היה ביי. יש את השניים שקראתי עליהם שיצאו אחד עם השני בסוף, שאחד מהם בטוח לא יצא עם אף גבר אחר חוץ מהחבר שלו בלהקה, והשני אני לא זוכרת אם גם היה ככה או שהוא הבין שהוא ביי לפני שהם נהיו ביחד. החבר להקה האחרון הכי פחות קראתי את הספר שלו, אחרי שהלהקה התפרקה הוא הפך לשחקן מפורסם של סרטי אקשן, ואז הוא רצה לשחק בסרט רציני שהוא היה צריך לגלם שם הומו, והוא כמובן התאהב בשחקן ששיחק לצידו (הוא היה סטרייט לפני כן).

זה באמת מוזר, שזאת סדרת ספרים וכל ספר העלילה שלו מתמקדת ברומן להט"בי מסוים, כי אז יוצא שכולם באותו עולם הם קווירים. יצא לי לקרוא כמה סדרות כאלה בעיקר בהוקי כמובן, שבסוף יצא של הקבוצה היו כאלה, או כל המשפחה כזאת וכו'...
אז הם הלארי האמיתיים:-D
לא בדיוק, כי המעריצים לא חשבו עליהם ביחד בכלל. למרות שהם כן היו בברומנס כל התקופה שלהם בלהקה.

הוא מעניין, אבל בחלקים מסוימים קצת קשה. אבל אולי לא בהכרח משהו שיפריע לך, בכל זאת ראית/קראת משחקי הכס (נכון?)
כן. אבל זה היה היוצא מהכלל. אני בדרך כלל לא אוהבת ספרי פנטזיה ואם אני כבר אוהבת, אז אני אוהבת את הפחות אפלים כמו הארי פוטר ועולם הדיסק. אני גם אוהבת ספרים עם הומור ומשפטים שנונים שזה החלק האהוב עלי בשלושת הספרים האלה (למרות שמוזר לציין הומור כחלק מרכזי במשחקי הכס). יכול להיות שיש ספר שמבחינה עלילה היה דומה מאוד למשחקי הכס אבל אני לא אסבול אותו אם הכתיבה תהיה דרמטית וכבדה מידי לטעמי.

הייתי לפני 3 שעות, בינתיים סיימתי חח
אבל יש שני ספרי המשך.
כל הכבוד |כתר|!! אני בינתיים הפסקתי בקריאה בkiss and tell וחזרתי לספר אחר שהפסקתי קודם בשם Don't say you're sorry (hawthorne university). לא סיימתי אף אחד מהם.

ככה זה כשיש לך צבא של פסיכופטית חמודים ונאמנים:-P:
איזה מוזר זה, שרק אצלה זה ככה. מעריצים אמורים להיות פסיכופטים על האמן שלהם תמיד, אחרת מה הם שווים.

"לא הבנתי בהתחלה למי היא מתכוונת, עד שהבנתי שזו חייבת להיות את"
:-D
משעמם לי אתם מדברים על ספרים שלא קראתי אז זה מה שיש לי לתרום לשיחה
את עדיין יכולה להצטרף לשיחה. רובנו דיברנו על ספרים שאחרים לא קראו.

תקראי אותם, דה
או זה.

מה זה הם אפילו לא חתיכים
how dare they??

didalf

Well-known member
לאחד מהם הייתה גם ילדה, ונראה לי שהוא היה נשוי או יצא עם אמא שלה בעבר
אחרי שהלהקה התפרקה הוא הפך לשחקן מפורסם של סרטי אקשן, ואז הוא רצה לשחק בסרט רציני שהוא היה צריך לגלם שם הומו
חחחחחחח מוכר לי קצת:-D

זה באמת מוזר, שזאת סדרת ספרים וכל ספר העלילה שלו מתמקדת ברומן להט"בי מסוים, כי אז יוצא שכולם באותו עולם הם קווירים. יצא לי לקרוא כמה סדרות כאלה בעיקר בהוקי כמובן, שבסוף יצא של הקבוצה היו כאלה, או כל המשפחה כזאת וכו'...
חחח כן זה מצחיק קצת

כן. אבל זה היה היוצא מהכלל. אני בדרך כלל לא אוהבת ספרי פנטזיה ואם אני כבר אוהבת, אז אני אוהבת את הפחות אפלים כמו הארי פוטר ועולם הדיסק. אני גם אוהבת ספרים עם הומור ומשפטים שנונים שזה החלק האהוב עלי בשלושת הספרים האלה (למרות שמוזר לציין הומור כחלק מרכזי במשחקי הכס). יכול להיות שיש ספר שמבחינה עלילה היה דומה מאוד למשחקי הכס אבל אני לא אסבול אותו אם הכתיבה תהיה דרמטית וכבדה מידי לטעמי.
אוקי הוא לא באמת דומה למשחקי הכס פשוט שיש שם חלקים אכזריים יחסית לכן ציינתי.
אבל אם ככה לא נראה לי שתאהבי את זה.

כל הכבוד |כתר|!! אני בינתיים הפסקתי בקריאה בkiss and tell וחזרתי לספר אחר שהפסקתי קודם בשם Don't say you're sorry (hawthorne university). לא סיימתי אף אחד מהם.
אני לא יכולה למקבל ספרים:-D
השני שחזרת אליו יותר נחמד?

איזה מוזר זה, שרק אצלה זה ככה. מעריצים אמורים להיות פסיכופטים על האמן שלהם תמיד, אחרת מה הם שווים.
אני חושבת שלכל אומן יש גרעין מעריצים פסיכופטי, אבל אצל טיילור הגרעין של המעריצים הקשים הוא ממש עצום ביחס לאחרים.
את עדיין יכולה להצטרף לשיחה. רובנו דיברנו על ספרים שאחרים לא קראו.
זה גם נכון:-D

Reutk

Active member
השני שחזרת אליו יותר נחמד?
אני אוהבת את הזוג שם. אבל כל הספרים האלה אותו הדבר, קשה לי למצוא אחד שממש מעניין אותי ולא מרגיש לי שהוא ממחזר משהו שקראתי כבר מיליון פעם.

למעלה