👻love OFF my life💗💘

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לא יודעת איזה יום עבר עליכם היום, אבל כל עוד לקוחה שלכם בת 80 לא סיפרה לכם שהיא חושבת שזה לא יעבוד בינה לבן בן הזוג שלה בן ה-77 כי הוא רוצה לעשות סקס כל הזמן והיא לא יכולה לגמור כי קייזר (חברת ביטוח) לא מוכנה לסבסד לה אסטרוגן דרך הפה במקום דרך הוגינה- היום שלכם היה מוצלח יותר משלי🙈

It's Always Sunny

Well-known member
אוי זה נוראי

אבל זהו, סיימנו עם המלחמה לא?
אצלי חוזרים לעבוד מחר
נכון, אבל זהו הסמסטר נגמר היום :-):
איך אתה מרגיש עם החזרה לעבודה מבחינה פרונטלית?

|נחמה|
זה באמת נשמע מתיש!
מה איתך? הצלחת למצוא מוטיבציה להתחיל את המשימות שלך?

It's Always Sunny

Well-known member
אני לא יודעת איזה יום עבר עליכם היום, אבל כל עוד לקוחה שלכם בת 80 לא סיפרה לכם שהיא חושבת שזה לא יעבוד בינה לבן בן הזוג שלה בן ה-77 כי הוא רוצה לעשות סקס כל הזמן והיא לא יכולה לגמור כי קייזר (חברת ביטוח) לא מוכנה לסבסד לה אסטרוגן דרך הפה במקום דרך הוגינה- היום שלכם היה מוצלח יותר משלי🙈
אני לא יודעת מה לומר על זה בכלל :-D ;-#🙈

It's Always Sunny

Well-known member

שמה את זה באוף טופיק כדי לתת לעצמי לגיטימציה לעשות fangirling :-D :-]

Lhuna3

Well-known member
מה איתך? הצלחת למצוא מוטיבציה להתחיל את המשימות שלך?
עוד לא ממש ;-#
WTF :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נכון, אבל זהו הסמסטר נגמר היום :-):
יופי אז עכשיו את יכולה להקדיש את עצמך לדברים החשובים באמת בחיים - צפייה בטלוויזיה.

רגע, בעצם בטח יש לך עדיין מבחנים. אוף

איך אתה מרגיש עם החזרה לעבודה מבחינה פרונטלית?
זה היה סיוט היום. הייתי הרוג מעייפות.
בחלקים מסויימים ביום הסתכלתי על הרצפה ושקלתי פשוט להשכב עליה ולישון.

לפחות אני מאמין שמחר יהיה פחות קשה.
ואז נכנסים לחופשה הקסומה שהיא סוף שבוע.

מחר זה גם יום הולדת של נכדן שלי שהוא הכי מתוקי בעולמים (וגם זה אומר שתהיה עוגת שוקולד) (אלא אם כן ההורים שלו הם מניאקים ויביאו עוגה מסוג אחר)

אני מופתע שחיישני הTMI שלכם לא התפוצצו.

LeAnnDyIan

Well-known member
היום יום חג!🥳
יום הולדת לאהבת חיי, אוברי כריסטינה פלאזה|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
טכנית עדין יום רביעי אצלי, אבל אוברי נולדה בדאלוור ולכן נחגוג לה לפי שעון החוף המזרחי שעכשיו מורה על חצות🕛
💚💚💚💚Happy Aubrey Day💚💚💚💚

IMG_6550.jpeg

didalf

Well-known member
@Lhuna3
סליחה ששכחתי אותך שבוע שעבר, אז תקבלי שניים כפיצוי השבוע!

קבצים מצורפים

• tashbetz (1).pdf
    1.3 MB · צפיות: 1
  • tashvetz.pdf
    KB 802.4 · צפיות: 2

דורי 1981

Well-known member
היום חוגגים יום נישואים 46 להורים שלי! הזמנתי מניני האצ'י בתל-אביב (מסעדה יפנית שמכירים ואוהבים). אבא ייקח, בקרוב נתחיל לאכול. הערה: אכלנו בדחייה של יום.

דורי 1981

Well-known member
אגב, בינתיים אין שום הפסקת חשמל אצלי. הכל כרגיל. מוזר מאוד.

dilly snake

Well-known member
אני פהההההההההההההההההההההההההההההה

יואו איך התגעגעתי לכולכם!! אני עוד עברתי על שום דבר, אז בלי ספוילרים לפורום!!

אני מקווה שכולכם בסדר והמלחמה והכל עברו על כולכם(ועל המשפחות שלכם) בשלום.

ותודה לניק, המנהל מספר אחד בתפוז שהיה זמין שהייתי תקועה והעביר ממני מסרים לפורום(למרות שהייתי קצת חצופה!)|לב||לב||לב|.

אוהבת!!!!!!!!!!

|לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב|

didalf

Well-known member
אני פהההההההההההההההההההההההההההההה

יואו איך התגעגעתי לכולכם!! אני עוד עברתי על שום דבר, אז בלי ספוילרים לפורום!!

אני מקווה שכולכם בסדר והמלחמה והכל עברו על כולכם(ועל המשפחות שלכם) בשלום.

ותודה לניק, המנהל מספר אחד בתפוז שהיה זמין שהייתי תקועה והעביר ממני מסרים לפורום(למרות שהייתי קצת חצופה!)|לב||לב||לב|.

אוהבת!!!!!!!!!!

|לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב| |לב|
הלוווווווווווווווווווווווווווווווווו|מאוהב|
תראו מי חזרה אלינו מגלות בייוון!!
איך היה הטיול לפני?
איך היה בזמן המלחמה לא להיות פה?
איך חזרתם בסוף?
לאדעת אם את מתכוונת לעבור על הכל הכל אבל בהצלחה:-D

dilly snake

Well-known member
איך היה הטיול לפני?
מדהים!!!!!!!!!!!! עשינו מלא דברים כיפים. היה את השייט עם הציפורים שניק שם בשבילי, ועשינו רפטינג, יקב מדהיייים, והיינו במפלים ובמזואונים מעניינים. ואז בדיוק שעמדנו להתחיל את החלק הרגוע הייתה מלחמה. ובכלל סלוניקי כזאת עיר יפה. גם שנתקענו אחר כך(היינו בתחילת הטיול ליומיים וישנו בעיירת חוף ליד ועכשיו גרנו פיזית בעיר) היה לנו כיף:-D.
כאילו הלכנו קילומטרים בתוך סלוניקי עצמה, היה כמה פעמים שנסענו כיוון אחד באוטובוס/מטרו ואז הלכנו הכללללל ברגל.
והיה איזה יום שסתם הלכנו לעיר המרכזית ובדיוק היה מצעד גאווה(עם דגלים של פלסטין) אבל זה היה ממש כיף חוץ מזה :-D. שיהיה לי כוח אני אשים מהטלפון תמונות.

איך היה בזמן המלחמה לא להיות פה?
מלחיץ בטירוף, אחי היה לבד בבית עם שלושת הכלבים וזה היה מפחיד. וגם הדאגה למשפחה המורחבת. הטיל הראשון שפגע בר"ג היה לא רחוק מהבית של הבת זוג של דוד שלי ונהרסו לה כל החלונות. ויש לי דוד בראשון ועוד בת דודה בנס ציונה, כל נפילה כזאת זה לחץ.
איך חזרתם בסוף?
עם TUS ישר מסלוניקי. היינו צריכים לטוס עם אג'יאן אבל הם ביטלו לנו את הטיסות. מה שהיה לנו מזל שיש איזו מאפיה ישראלית של אנשי תיירות בסלוניקי, אז מישהו שיש לו דירות עשה לנו מחיר טוב אז יכולנו להישאר בשקט עד שנמצא טיסה נורמלית(כי הישראליות פשוט קרעו במחירים).

didalf

Well-known member
מדהים!!!!!!!!!!!! עשינו מלא דברים כיפים. היה את השייט עם הציפורים שניק שם בשבילי, ועשינו רפטינג, יקב מדהיייים, והיינו במפלים ובמזואונים מעניינים. ואז בדיוק שעמדנו להתחיל את החלק הרגוע הייתה מלחמה. ובכלל סלוניקי כזאת עיר יפה. גם שנתקענו אחר כך(היינו בתחילת הטיול ליומיים וישנו בעיירת חוף ליד ועכשיו גרנו פיזית בעיר) היה לנו כיף:-D.
כאילו הלכנו קילומטרים בתוך סלוניקי עצמה, היה כמה פעמים שנסענו כיוון אחד באוטובוס/מטרו ואז הלכנו הכללללל ברגל.
יאייי מהמם!
וכן אני שמחה שהיה לך כיף גם במלחמה כי תכלס אם אין לך ילדים קטנים בארץ עדיף להיות איפה שלא זורקים טילים ואפשר לצאת לטייל:-D
והיה איזה יום שסתם הלכנו לעיר המרכזית ובדיוק היה מצעד גאווה(עם דגלים של פלסטין) אבל זה היה ממש כיף חוץ מזה :-D. שיהיה לי כוח אני אשים מהטלפון תמונות.
סתומים אלה|שפם| את כל הכיף במצעד גאווה הם הורסים:-[

מלחיץ בטירוף, אחי היה לבד בבית עם שלושת הכלבים וזה היה מפחיד.
אוי:-( אבל לפחות הכלבים לא היו לבד.
וגם הדאגה למשפחה המורחבת. הטיל הראשון שפגע בר"ג היה לא רחוק מהבית של הבת זוג של דוד שלי ונהרסו לה כל החלונות. ויש לי דוד בראשון ועוד בת דודה בנס ציונה, כל נפילה כזאת זה לחץ.
:-(

מה שהיה לנו מזל שיש איזו מאפיה ישראלית של אנשי תיירות בסלוניקי, אז מישהו שיש לו דירות עשה לנו מחיר טוב אז יכולנו להישאר בשקט עד שנמצא טיסה נורמלי
יפה

למעלה