תשמעו

תשמעו

הזמן דוחק ואני לא יכולה לחכות עד שהירח יהיה במצב אחר. הלילה אני הולכת לעשות את הכישוף.אני מקווה שיצליח לי.

EvilFlame

New member
את בטוחה?

חוץ מזה מחר בעיקרון אמור להיות ירח מלא אם איני טועה.

EvilFlame

New member
כן.

אבל אם את ממש לא יכולה להתאפק תעשי את זה היום. זה לא שאני הולך לעצור אותך.

neophile

New member
אתה טועה

הירח המלא היה ב13 , למה אתה מטעה? אתה ממש בכוח רוצה להיות מעורב בקארמה שלה?

neophile

New member
לי זה ממש לא משנה

נראה לך שבאמת איכפת לי מהכישוף אהבה שלך? אני נגד כישופי אהבה המקרה שלך הוא דוגמה קלאסית למתי צורך ותשוקה הופכים לדבר כפייתי אולי במקום להשתגע תפגשי הילר\פסיכולוג שיעזור להבין למה את כלכך כפייתית?

ידוע לי שלך זה לא משנה

אבל אני צריכה לדעת אם לבצע הכישוף הלילה או מחר בלילה.

DTfromBT

New member
רוצה לדעת את האמת?

זה לא משנה מתי את עושה :), ביום, בלילה, בירח מלא, מתחת לאדמה, כאשר מארס או ונוס נמצאים פה או שם, כאשר החיזרים באים, לא משנה :). או לפחות זאת דעתי :). ובטח הולכים להפציצ אותי באבנים, כי הרי הMagnetical polarity או איך שזה לא נקרא משתנה פה ושם וכל זה... אבל, לדעתי אין לזה שום השפעה. סגרי דלתות, נתקי טלפונים, איכלי טוב, התרחצי, כנסי לאווירה, והתחילי את הריטואל שלך... אגב, אני לא יודע בדיוק מה את הולכת לעשות, אבל, אם יש זימון של יישות כלשהי, כדאי לזמן יישות אשר קשורה לתחום ומקבלת קרבן-דם - למה ככה, כי זה יעזור אם תחתכי את עצמך קצת, לך, לריכוז שלך בכל העניין - אבל אם יש זימון של יישות אשר לא מקובל עלייה קורבן שכזה, אזי זה לא יהיה מוצלח :). בכל מקרה, בהצלחה :).

DTfromBT

New member
אה, רק שכחתי לומר...

אם יש זימון של יישות אשר קשורה בחוזר לירח מלא, אז יהיה הבדל קטן ביין זימון באת ירח מלא או לא, אבל זה גם לא ממש משמעותי... רק על תאבדי אשתונות, ואל תכנסי ללחץ אם משהו לא צפוי קורה, אם את תפגיני חולשה... לא כל יישות תרצה לסייע לך, ולא רק זה :).

ההגמון

New member
אתה יודע מה?

אני מסכים איתך. מדהים, הא? אני חושב שבהחלט יש קשר למחזוריות של הירח והשמש והכל, אבל זה זניח. וזו בעיקרה, עוד עזרה למקד את המוח. ואת האנרגיות. אני לא אומר שזה חסר השפעה, אני פשוט חושב שאפשר גם בלי לזמן את "שומרי המגדל" ולחכות למצבים מסויימים של הירח.

EvilFlame

New member
אני מטעה?

פשוט אני רגיל שבערך בתאריך הזה אמור להיות ירח מלא מאיזשהו מקום שפעם הייתי בודק. למה ישר לקפוץ אה? עשיתי לך רע? לא אז די כבר. אגב אם אני רוצה להיות מעורב בקארמה של מישהו אחר למה אתה מנסה לעצור אותי? אז אין לי זכות להתערב בו נגיד אבל אם אני ארצה אתה לא תיהיה זה שיעצור אותי לשמחתך או אכזבתך או אדישותך.

זה כבר לא משנה

בלילה עשיתי את הכישוף.נאמר לי שהכישוף הזה שייך למאגיה לבנה.אבל הכישוף נעשה ועכשיו כול מה שנישאר זה לחכות לתוצאות.

RainBird

New member
זה מאוד תלוי. אהבה זה תחום מאוד רחב ואפור, יש כישופים שהם באמת מאגיה "לבנה" כמו למשל ריפוי לב שבור- או סתם להמריץ את חיי המין. לא חסר. גם לחש "אתה תאהב אותי" יכול להיות במצבים נדירים מאוד חיובי. ארדן.

יופי

לפחות יש כאלה שמסכימים איתי על משהו.עכשיו אני מחכה לתוצאות.כדי לזרז את זה כתבתי לו מכתב.זה לא יזיק,נכון?

RainBird

New member
אני לא מסכים איתך. אמרתי שיש מצבים שבהם זה הכרחי. קראש של נערה בגיל ההתבגרות הוא בהחלט לא אחד מהם.

למעלה