תשמעו

ההגמון

New member
24. אבל את מתנהגת כמו בת 12.

והוא לא הסכים איתך, הוא פשוט מיקד את ההודעה שאני כתבתי. בשום מקום הוא לא כתב שהכישוף שאת עושה נכנס תחת הקטגוריה של "מאגיה לבנה", להפך.

המ בקטע של הגילים אני מסכימה

ההגמון

New member
דגש על במצבים נדירים.

אני לא מחשיב את המצב שיש כאן עכשיו אחד מהמצבים הנדירים האלה. ובהקשר לשתי הדוגמאות הראשונות שהזכרת, לא התכוונתי לכאלה, התכוונתי ספציפית ללחשי אהבה, כמו שאמרת של "אתה תאהב אותי".

בטח יהיה לכם טוב לשמוע

שהכישוף נכשל.אני מחכה עכשיו לכולכם שתגיבו בשמחה ושנאה על זה שנכשלתי.

אין כאן עניין של שמחה או שנאה

אלה של חוסר הפתעה. מאגיה זה לא משהו משהו ששולפים פתאום מהשרוול ומקווים שהוא יעבוד. לא היית מוכנה ולכן נכשלת. לא היית מצפה לנצח במירוץ מרטון ללא שום הכנה נכון? אני לא רואה סיבה אם כך למה את חושבת שעיסוק במאגיה לא דורת הכנה או התייחסות רצינית. אמרתי לך מראש שתיכשלי. כדי לבצע טקס צריך להתכונן ברצינות. כמידת ההשקעה כך מידת התוצאה

איך?

הוא אמר לי שהוא לא מעוניין.שהוא רוצה להיות ידיד שלי.כי הוא מרגיש לא תצמח אהבה אז חבל על הזמן.

RainBird

New member
הלחשים האלו תמיד לוקח להם זמן לעבוד. אולי זה לא עבד יום אחרי, אבל מי יודע, אולי איזה שבוע שבועיים...

יופי

באמת אחלה שאתה יוצר בי תקוות שווא.ופתאום אחרי שבועיים הוא יתקשר ויגיד ששינה את דעתו?

מוזר

איך אחד אומר שזה היה ברור שלא יצליח לי כי אין לי ניסיון במאגיה ואתה אומר שזה יצליח.

neophile

New member
מאג חכם

לא שואל את דעתם של אחרים לגבי הכישופים שלו , רוב הסיכויים שזה יוביל לספקות. או בעצם הגישה הנכונה היא שאני יודע הרבה יותר טוב מאחרים ואני בטוח בעצמי ,למרות שבניגוד למה שבטח עובר לכם בראש אני לא חושב על הדברים האלה...כי לחשוב עליהם אומר שיש לי בהם ספק , ספק הוא סם מוות למאגיה.

אז זהו

אני לא חושבת שאני מאגית.אני לא מבינה במאגיה ואף פעם לא התעסקתי בזה. אז אני שואלת ומתייעצת כי אני לא יודעת.

RainBird

New member
ברור שאת לא. אפילו השרלטנים ביותר מודים שצריך אשכרה ללמוד כדי להגיע למשהו במאגיה.

למעלה