תשמעו

איך אני יכולה להתחיל ללמוד?

חיפשתי הרבה חומר בנושא ולא מצאתי כלום. אני לא מבינה- אתה אומר שזה תוך יום יומיים היה צריך לעבוד ומישהו אחר שבוע שבועיים. מה נהייה?

DTfromBT

New member
המממ

מאגיה זה לא משהו שכולם מסכימים על איך זה עובד, למה, והאם בכלל זה עובד - אז זה לא קשה להבין למה לאנשים שונים דעות שונות, לא? עצה(אצה?) שלי? התחילי אם מדיטציה, נסי להרגיש את האנרגיה שלך את הגוף שלך, העלי את המודעות שלך לעצמך ולסביבה שלך. כאשר יש לך מספיק נסיון עם זה, התחילי לנסות דברים כמו למשל פתיחת צ'אקרות, או אולי משחק אם אנרגיה פנימית, למשל באזור הראש מרוכזת לך אנרגיית מיוחדת למינה בה משתמשים Psi-mages - נסי לשחק אם זה, או אולי אל תנסי, אולי נסי משהו אחר... בכל מקרה, כחי את זה שלב שלב - פרה פרה :). אולי לכי ל TAI CHI - אומנות לחימה מעוד מעניינת(שרוב האנשים לא יודעים אך היא ההסואה של התנועות ל DIM MAK) - מעוד אוזרת בפיתוח שלך באזור הזה. בכל מקרהף הפעילי את הראש, כיום, בעידן האינטרנט, הכל בקצה עצבאותייך. השאלה היא, האם את בכלל צריכה את כל זה - כי רוב האנשים לא צריכים את זה בכלל בחיים שלהם.

neophile

New member
כישופי אינקוויזיציה

"יש כישופים שבאמת צריך זמן עד שיש תוצאות, למשל, כישוף אשר פועל במספר שלבים, אשר כל שלב צריך להגיעה למצב כלשהו בשביל ששלב אחר יתחיל... אבל בתאחלס? רוב הכשפים פועלים, או לא פועלים, די מהר יום-יומיים, אם לא מייד." לדעתי כל הכשפים פועלים מיידית , כי השינוי הוא קודם כל בשדה המציאות של המאג . בגלל זה אני חושב שכל כישפי האהבה הם "פרימיטיבים" זה בסך הכל צורך כפייתי באישור של מישהו אחר אני לא רואה מכשפים ומכשפות שיגיעו לרמה גבוה אם הם רק יתעסקו בכישופי האהבה וכדומה, מהר מאוד זה ידרדר למיסטיקה להמונים. לדוגמא, למה לי להגביל את עצמי לבת זוג אחת? למה לא ליצור כישוף אהבה עוצמתי במיוחד שיאפשר לי ולבת זוגתי לחוות קשר מעמיק וסקס נפלא גם אם אנחנו מכירים רק כמה שעות? זאת הרמונייה אמיתית...ולא כישוף אהבה שנראה כאילו הוא יצא מהמרתפים של האינקוויזיציה הנוצרית ומוסד הנישואין הארור.

DTfromBT

New member
:)

יש קשפים שלא פועלים מיידית, דוגמא טובה למשל זה קישוף אשר אתה שם על למשל טבעת, למשל קישוף אשר אמור לפעול רק כאשר קורה משהו כזה או אחר. או למשל קישוף אשר כמו שאמרתי פועל בשלבים. מה כן, קצת טעיתי באיך שאמרתי את זה - הכישוף פועל תמיד מיידית, כאילו, אפילו אם הדוגמא של הטבעת, הכישוף פועל גם ללא שיהיה התנאי הנחוץ, הרי - אם לא היה פועל, אז גם כאשר התנאי הנחוץ היה מתקיים - לא היה קורה שום דבר, לא, מה שהתכוונתי זה ש*התוצאה* לא תמיד רואים ישר... לגבי אהבה... אני די מסכים איתך, אבל אני מסתכל על אהבה בצורה קצת שונה.

DTfromBT

New member
די, הייתי חייב:

"Bigamy is having one wife too many. Monogamy is the same." - Oscar Wilde (1854-1900)

אל תכנעי!

גם אם לא יצא לך הכישוף- העיקר ההבטחות והאיומים! [ואני מקווה שלא יצא לך...למה? סתם, אני בת אדם רעה ואכזרית שאוהבת לראות אחרים סובלים...נו מה לעשות שזה עושה אותי מאושרת...מה את לא חושבת שזה כיף..? ]

hagakora

New member
ומה גורם לך לחשוב שהוא יצליח?

פעם ראשונה לא עבד. זה אמור להיות סימן בשבילך "יש אנשים שהצליח להם" תביאי לנו מקרים ספציפיים להתייחס אליהם. אי אפשר לדעת באיזה מצב הם היו ואיזה רקע יש להם, גם אם הוא לא מודע. עוד משהו שבדרך כלל מקלקל את הקסם הוא התשוקה לתוצאה. התשוקה לתוצאה מפריעה לתוצאה לקרות.

לא יודעת

מאוד יכול להיות שהם עשו את הכישוף ובמקרה הקשר חודש.יד הגורל. אין לי מושג אם זה בהשפעה ישירה של הכישוף או שזה בפוקס קרה. גם אני לא בטוחה לגבי זה ויש לי ספק.

איך ממשיכים מכאן?

אני מקווה לקבל תגובות רציניות.איך ממשיכים? לחכות עוד שבוע עד שהכישוף יפעל? לחשוב על כישוף אחר?

למעלה