תשמעו

neophile

New member
את לא חושבת שאת נסחפת?

אדם שמתחיל לעבוד בתור עוזר נגר עוד לא מסוגל ליצור רהיט את אפילו לא עוזרת נגר ואני לא אומר את זה בתור עלבון או כדי להתנשא מעלייך אלה אם לפחות היה בך רצון להיות עוזרת נגר אז הייתי נותן לך קרדיט מינימלי אבל אפילו את זה לא , כי את ישר רוצה ליצור רהיט

נכון

מההתחלה אמרתי שאני לא מבינה כלום במאגיה ואף פעם לא עסקתי במאגיה אבל שאני חייב לעשות את הכישוף.עשיתי את הכישוף כי הבנתי שזה כישוף שאני יכולה לעשות כי היו כאלה ללא ניסיון שעשיו והצליחו.אני לא יודעת אם יש קשר אבל אני כול הזמן חושבת עליו ואני לא יודעת אם זה בגלל הכישוף או שזה פסיכולוגי.

את באמת לא מבינה?

הכישוף שלך נועד לכישלון פחות בגלל שהירח היה במצב לא מתאים והצלמית שלך היתה לא מורכבת כמו שצריך. הכישוף שלךנועד לכישלון בגלל שאת אפילו לא יודעת מה המשמעות של הירח בהקשר המאגי. גם כשאמרו לך את שאלת בפורום מתי הירח המלא והאמנת למישהו שאמר לך שזה מחר, כאשר זמן ירח ניתן לבדוק בקלות או באינטרנט או בלוח השנה העיברי. חיפשת כישופים בלי שום קריטריון להבדיל בין כישוף יעיל לאחד לא יעיל. היו לך ספקות בקשר ליכולת של עצמך (בצדק) ופנית למאגיה כמשהו ש"אולי יעזור". כל ההתנהלות שלך היתה פגומה מהשורש. זה לא הכישוף אשם. זו את אשמה בגלל שלא התכוננת כו שצריך. מאגיה זה לא משחק. זה לא משהו ש"אולי יעזור" זה משהו שיכול גם אולי להזיק. מה היה קורה אם אהוב ליבך היה מת כתוצאה מהכישוף שהטלת? מה היה קורה אם הוא היה אונס אותך? מה היה קורה אם היית משתגעת? אם את חושבת שמאגיה זו בדיחה בלתי מזיקה אז את טועה. פעם היתי מכשף ללא אתיקה של ממש שגם חשב שהכל בסדר לנסות. למדתי על בשרי את רצינותה של המאגיה ואני מכיר אנשים שיושבים בבית משוגעים וספק אם אי פעם יצאו משם. למה? כי מאגיה זה לא משחק. זה לא משהו שעושים עכשיו ומהר כי אין לי יכולת בסיסית לחכות (ראי ערך כוח רצון - המרכיב החשבו במאגיה). או שאת עוסקת בתחום ברצינות או שאל תעסקי בו בכלל. מאגיה לא תעזור לך להחזיר את החבר שלך כל עוד אינך יודעת להשתמש בה. תלמדי NLP אולי זה יעזור לך. אבל גם זה לא משהו שקורה מהיום למחר.

אם הוא היה אונס אותי

הייתי שמחה כי עכשיו הייתי איתו ולא יושבת ובוכה שהוא חסר לי.

neophile

New member
יש לך בעיה

שקלת לפנות לטיפול כלשהוא לפני שאת פונה לדשדש בדברים שאת לא מבינה? יש המון מטפלים,הילרים,מתקשרים וכו' מהצד ה"מיסטי" פלוס פסיכולוגים קונבנציונלים לחלוטין... את מפספסת את הנקודה שאת זאת שיושבת ובוכה ורק את יכולה לעזור לעצמך אבל כל עוד לא תקחי החלטה לעזור לעצמך, שזה כולל להכיר בכך שאת זקוקה לעזרה את לא תתקדמי לשום מקום. את זאת שאומללה אז אולי במקום להכנע לאומללות תעשי משהו בקשר לזה? משהו אמיתי ולא לחפש פיתרון קסם ? כי זה מה שאת מחפשת, בפורום הזה לא עוסקים בפתרונות קסם ,עוסקים בקוסמות.

ההגמון

New member
תתבשיי לך.

אני לא מאחל לך לעבור אונס, כמו שאני לא מאחל את זה לאף אחת, כי זה יותר גרוע ממות. אבל את צריכה להתבייש, מאוד, במשפט שהרגע אמרת.

תקשיב אדון הגמון

כאשר נכתב שהוא יכל לאנוס אותי חשבתי על זה שאני רוצה לעשות איתו אהבה עכשיו ושהוא יהיה איתי.

ההגמון

New member
אונס, זה לא "לעשות אהבה".

ואם את חושבת שכן, אז משהו מעוד דפוק לך בהגדרות. אם מישהו אומר לך "הוא היה יכול לאנוס אותך" ואת אומרת "יה איזה כיף", משהו כאן לא בסדר.

טוב מה אתם רוצים עכשיו?

הכישוף ניכשל.אני בוכה ושבורה שחבר שלי לא איתי. תמשיכו לירות עליי חיצים.

ToryMaster

New member
אני מצטערת, כן?

אבל אנחנו לא כאן כדי לחבק ולתמוך בך, אנחנו אפילו לא מכירים אותך. ואנחנו לא יורים בך חיצים, את אומרת דברים שמכעיסים אותנו, אני ממליצה לחשוב פעמיים לפני שאומרים דברים כאלו.

ההגמון

New member
אז תלכי למישהו שיעזור לך.

והכוונה שלי בזה זה פסיכולוג או פסיכיאטר, ולא משהו אחר. פה זה לא פורום תמיכה.

RainBird

New member
אם לא הבנת, האשמה היא לא בכישוף. היא בך. הלחש היה לגיטימי לחלוטין אם כי מעט... פרימיטיבי. זה לא משנה כמה לחשים תטילי- זה לא שיש אחד שעובד ואחר שלא.

חשבתי

ש"תמיד לוקח להם זמן לעבוד. אולי זה לא עבד יום אחרי, אבל מי יודע, אולי איזה שבוע שבועיים". הציטוט מהדברים שאתה כתבת.

DTfromBT

New member
אמממ

יש כישופים שבאמת צריך זמן עד שיש תוצאות, למשל, כישוף אשר פועל במספר שלבים, אשר כל שלב צריך להגיעה למצב כלשהו בשביל ששלב אחר יתחיל... אבל בתאחלס? רוב הכשפים פועלים, או לא פועלים, די מהר יום-יומיים, אם לא מייד. תראי, המוטיבציה שלך היא לא מספיק חזקה בשביל להכנס לתחום, לכן אני לא חושב שייצא לך משהו מכל העניין, כאילו, דוגרי - אם את צריכה ללמוד, נגיד כשנה בשביל לעשות משהו שיהיו לו תוצאות, את תלמדי חזק שנה, רק בשביל הלחש הזה?(לא שזה יהיה הדבר היחיד שתוכלי לאחר השנה, אבל זה יעני "ה" סיבה, כע?). אני לא רציתי שתכשלי, רציתי שתצליחי - כי אני רשע כזה ולא אכפת לי מזה שהיית שוללת את רצונו של אהובך :), אבל... הסיכויים להצלחה פשוט די קטנים, זה הכל... זרקי מהראש את הרעיון של כישוף האהבה(הניחי אותו בצעד) ותתחילי לקרוא וללמוד על הדברים הבסיסיים, ואל התאוריות השונות של איך מה פועל... אחרי חודש נסי שוב, אם הבהנה טובה יותר, וכאשר גם אז תכשלי, למדי עוד חודש, ומסי שנית, ושוב, ושוב, ושוב, אם כמובן, יש לך מספיק כוח רצון ודיסציפלינה להמשיך ולהתמיד :).

למעלה