תכנ"ש

באיחור אך עמוס../images/Emo121.gif

ראשון היה לי על הבוקר [ב8 אלוהים] שיעור נהיגה כפול אחכך הייתה משמרת בוקר אז נפגשתי עם ענתי אחכך הסתובבתי קצת עם אחותי ובערב הלכתי לפיצקי וישנתי אצלו שני היה לי גם בבוקר שיעור נהיגה כפול עם שני רווחים באמצע ככה שזה נמשך איזה 4 שעות בצהריים נחתי שעה משמרת ערב הקטנצי בא לקחת אותי מהעבודה והיינו אצלו קצת ישנו אצלי הבוקר הייתי בישב"צ בעבודה סידרתי קצת עכשיו אני טיפה על המחשב בתקווה ללכת לנמנם בקרוב ב-14:40 שיעור נהיגה ישר אחרי השיעור משמרת ערב מקווה שקטנצ ישן פה מחר משמרת בוקר אחריה אני צכה ללכת לחברה שגרה רחוק סעמק יש לה יומולדת אני מקווה לחזור עוד איכשהו בשעה סבירה ולראות את פיצ מחרתיים מועד ב' באנגלית אחכך משמרת ערב בטח לישון עם פיצקו

EVE Lights

New member
איך אפשר לראות אותו כל השבוע!!

עזבי מבחינת לוחות זמנים לא נמאס? הצילו!

PennyLaneM

New member
וואי,למה את היסטרית כלכך

אם הם אוהבים אחד את השני,ואוהבים לראות אחד את השני כל יום למה לא????????? אמאלה

coolit

New member
איך אפשר שלאאא?!

כל כך בא לי חבר שאני איפגש איתו כל שניה חח!!!! בשביל מה יש חבר אם לא בשביל להרגיש שאתה אף פעם לא לבד, בכל שניה פנויה שיש- רואים אותו, ובכל שניה שמרגישים קצת לבד מתקשרים אליו אני לא מבינה מה זה בכלל חבר בלי לראות אותו כל שניה! כשאוהבים מישהו הדבר היחיד שרוצים זה להיות לידו כל שניה! [לפעמים כשנמצאים הרבה ביחד אז זה נמאס אבל ברגע שנפרדים כבר מתגעגעים חח]

אוי תעשי לי טובה...

את יודעת טוב מאוד שאם היה לכם אפשרות מבחינת לוח זמנים, גם אתם הייתם נפגשים כל יום גם אני והוא נפגשים כל יום לפחות לאיזה 5 שעות. וכל פעם מחדש אני לא רוצה שהוא ילך כי אני רק רוצה להמשיך להיות איתו. היום היינו מ4 בצהריים עד לפני 10 דקות ביחד והייתי מתה שישאר עוד איזה 4 שעות ואפילו יותר. ולא, זה לא נמאס ולא כלום, להפך... אצלי הגעגועים אליו עצומים גם אם אני לא רואה אותו שעתיים.

למעלה