תכנ"ש

moruush

New member
כוסאמק, טוב!??!

יום ראשון חזרה לכרמיאל ב17:30 עד 19:00. אולי בערב לצאת, או לסוע להרצליה. יום שני-שלישי-רביעי או שחברות יבואו לישון אצלי כל יום.. או שאני אתגורר קצת בהרצליה. - עוד לא הוחלט. אוו ויש לי עובדות בית, לטפל בארנבים ובדגים, ובג'ובאני [הקקטוסון
] והשקיית גינה, וכביסה והכל. יום חמישי חזרה לכרמיאל ב17:30 עד 19:00 בערך. ההורים חוזרים אחה"צ.

yaeli87

New member
שיהיה...

ראשון- 8:30-16:30 בסיס,אח"כ או מאמי או הביתה וחדר כושר. שני- יום חופש,מתישהו חדר כושר אחרי זה תור לספר וחשבנו ללכת אני ומאמי עם אמא שלי לארוחת צהריים אבל אם הוא לא יהיה איתי בחופש כנראה שזה יצטרך להיות ארוחת ערב. שלישי-משמרת כפולה. רביעי-חדר כושר,מאמי. חמישישישבת-בסיס.

yaeli87

New member
תיקונים :)

לא הלכתי למאמי,קצת שקט
הייתי בחדר כושר איזה שעתיים...התאמנתי טוב טוב טוב!! העיקר שמחר חופש!!!!!!!!

little shorty

New member
יאללה לטחון עבודה.

ראשון לקנות מתנה לאמא ולחברה, לעשות כל מיני סידורים לנסיעה. שני עבודה. שלישי עובדת בצהריים, בערב מסיבת גיוס לחברה שלי. רביעי עבודה. חמישי עבודה.

GoOni

New member
עמוס קצת.

קצת מעיק לי שהבן דוד פה. כשחושבים על זה. היום: חזרתי מלילה די כייפי בתל אביב (עם אילאילי
). דיברתי במהלכו יותר מידי אנגלית וכואב לי הראש, אכלתי סלט, נכנסתי לבריכה קרה מידי והתמוטטתי על המיטה של הבחור שלי ב-6:30 בבוקר. אני לא מאמינה שיש לי כוח לעשות עוד משהו. very tired. אולי אני אלך לסרט בערב עם הבן דוד, אבל לא כל כך בא לי. היו תוכניות אחרות שהתבטלו בספונטניות. שני: אין תוכניות כרגע. אולי סרט או משהו כזה. נראה לי שאני אלך לאבא. שלישי: נוסעת לירושלים עם הבן דוד והדוד וחברתו. ב-17:40 יש לי שיעור נהיגה, ואחרי זה אחותי חוזרת ממחנה של חמישה ימים. רביעי: עבודה אצל אבא עם אחותי עד 13:30 כזה מ-7:00. שיעמוםםםםםםם. חמישי: עבודה אצל אבא עם אחותי, אותן שעות, שוב משעמם. שוב שיעור נהיגה. אחרי זה אני אסע לת"א, אני חושבת. שישי: וואטאבר. שיעור נהיגהP:

OverSharing

New member
למות]:../images/Emo103.gif

אני מרגישה מזעזע. היום- חזרתי מהמחנק כדי ללמוד מה שבינתיים מתגלה ככישלון כי אני מרגישה מזעזע. שני- בתשע בגרות בפיזיקה, אח"כ לארגן כמה דברים ואני חוזרה למחנה עם אמא ובטח רואי יבוא, יש יומביקור ואז טקס [אמאלההההה] שלישי-מחנה רביעי- יוםפירוק אז חוזרים מהמחנה בערך בשלוש או לפני. ואז בשאר היום לישון למוות. חמישי- מזעזע:| בבוקר בגרות באנגלית, אח"כ מתכונת במתמטיקה, אח"כ לנגן כל היום, בשש יש לי קונצרט ואח"כ ערב שמינסטים- כל זה בזמן שאני עוד מתה ולא מאופסת מהמחנה. נפלא.

Tin Doll

New member
בינתיים-

ראשון: רופא, בדיקות דם, בנק. והגמר של ווימבלדון שני: אני בטוחה שיש לי משהו מחר בבוקר אבל אני לא זוכרת מה... בעיה. בערב שוב רופא, ודיאטנית. שלישי: 9-13 עבודה, בערב מסיבת סיום לילית בעין לבן (?) עלהאש או משהו. רביעי: 12 פסיכולוגית, אולי סבתא אח"כ?, /לקנות כמה דברים חמישי: 9-11 עבודה, בערב לא יודעת עדיין.

Tin Doll

New member
טוב אז..

אני עובדת מחר במקום יום שלישי אבל לא יודעת אם זה מעניין מישהו העיקר שאתחיל את העבודה של ההדפסה

Tin Doll

New member
תיקונים

ראשון: רופא, בדיקות דם, בנק. והגמר של ווימבלדון שני: 9-13 עבודה, בערב דיאטנית. שלישי: נוסעת לדור. בערב לא יודעת. רביעי: חוזרת לי-ם, רוצה להספיק לראות אקסטרים מייקאובר ויורדים בגדול חמישי: 9-11 עבודה, פסיכולוגית מתישהו, בערב הופעה של גבע אלון בת"א!!!!! מתרגשת.

TiKi PooH

New member
בב

ראשון: כלום. ומאוד הקפדתי על התכנון הזה, אגב. הזדקקתי ליום כזה של בטלנות מוחלטת. אפילו את הבית לא ניקיתי. ( אבל את המטבח והסלון כן, רק כי אני מתחילה לחשוש לבריאות הלב של אבא) שני: 12:00 שיעור נהיגה,בתכנון ניקיון כללי של הבית, בערב ישיבת צוות בצוציכייף, משם אני אמשיך לזיו ברכבת שלישי: אם הכל יתנהל כצפוי- אני אקום סביב 8-9, אזכהלכמה שעות של ערות מזהרת עד שאני אחליט להזדחל שוב למיטה ולהתעלל בבחור עד שיקום. צהריים אני צריכה לחזור תל אביבה הישר לעבודה, משם לצנוח למיטה. רביעי: עבודה חמישי: פנוווווי. עוד אין תכונים, אבל אני לא מתכננת על בזבוז היום. שישי: יש יום הולדת לסבתא בטי בכוכב יאיר, אח"כ אין לי מושג. שבת: משמרת ערב

The Charmd One

New member
שבוע אחרון;[../images/Emo79.gif

היום ראיתי את מאיה אהובתי, ועכשיו אני עוד מעט נוסעת להפגש עם שתי חברות אהובות. שני- בבוקר שיעור נהיגה, בצהריים אני מקווה לעשות קצת קניות-צבא ובערב אני ושותופתיי למסיבת הגיוס עושות ישיבת-מסיבה, בתקווה עם הדי ג'יי. אחרכך אולי איזה מסיבה שיש פה, נראה אם יהיה לי כוח. שלישי- אחר הצהריים יש רופא שיניים [כי אמרו ללכת לפני הצבא :p] ובערב מסיבת גיוס/יומהולדת לשני חברים מהכיתה שלי. אומיגוד, לשעבר. רביעי- יום שמינסטים פרידה מהשכבג [: כדאי להם שיהיה טוב:p חמישי- איןלימושג, אולי לראות את טאל? שישי- מסיבת גיוס בערב ומלא בלאגנים מסביב. יהיהטוב.

Mooa-Numi

New member
הממ

ראשון- קייצת במיתר, שיחה עם אילן, חווה, ערד. לישון מלא שני- לקום (אחרי שישנתי
), לסדר תיק, לנסוע הביתה. הילה, כלום, רותם, דרור.. ועוד מעט לישון שלישי- היום? בתקווה: ים, קייצת, לנהוג קצת, פגישה אצל הפסיכולוגית (אחרי שנה וחצי, כן. עוברים עלי דברים לא טובים ואני צריכה להבין מה קורה. שלא לדבר על הלילה
), לסדר קצת, לישון (?), לחזור לב"ש רביעי- 9 בבוקר במחוז. אחרי זה, בטח ערד.. אולי ערב בוגרת, אולי לקבוצה חמישי- גלידה עם מור-טל, פעילות בערד, אולי בקריית גת שישי- קבלת שבת, מכירה פומבית, לסדר ולנקות, פעולה עם צחי, שלאגר (?) שבת- ערב הורים? בצהריים. המממ.. מגניב מגניב. אולי בערב פעולות (?) יש לי את הבחילה של חיי.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif איזה כיף שהמועד ב' ירד מהפרק ../images/Emo13.gif

ראשון עבדתי בבריכת טיילור בירושלים מ9 עד 4
שני-שלישי בבית.אחותי חולה. לומדת לתיאוריה עם חברה/החבר
רביעי עובדת בטיילור מ9 עד 4
חמישי עם אמא (?)
שישי-שבת עובדת בציפורי [גם ירושלים] מ9 עד 5 יוצאים אולי.. שומדבר לא ידוע

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אמג שכחתי...

יום רביעי 7 חודשים לי ולקטן

N o o s h y

New member
רק עכשיו השבוע הזה קיבל תמונה כללית.

ראשון: נסעתי לראיון של הצבא בגבעתיים, אסף חזר מניו יורק והביא לי ג'ינס מהמם של אברמקרומבי או איך שלא כותבים את זה וחולצה מגאפ. לבשתי אותם ויצאתי עם נעה ואנה לסרט 'מדוזות' ברחובות לא לפני שהגענו לאתר בנייה בטעות ורדפו אחרינו קצת שני כלבים. אחרי הסרט ישבנו בארומה וראינו חניכות מהקורס. שני: עבדתי מ10 עד 17, התקשרתי לחניכות ועשינו ישיבת צוות מטבח למחנק. היה טעים. היום: צריך להתחיל ללמוד למתמטיקה, לעשות גבות סופסוף, לעשות רגליים, ללכת ליומפעילות (סגירת הרשמה למחנק. אעעעעע) ואז יש לי ישיבה ראשונה של הצוות בכתיבה למחנק. רביעי: יום כיף לשכבג ופרידה מהשמיניסטים. אולי בערב אני אלמד למתמטיקה. חמישי: עבודה מ8 וחצי עד 16, מתמטיקה וקומזיץ כיתתי.

למעלה