תכנ"ש

אל תעשי את זה ../images/Emo121.gif

אני סיימתי י"ב עכשיו ולכל מי שאני מכירה שעשה פסיכו בזמן הבצפר הלך על הפרצוף זה דופק לך גם ת'פסיכו וגם ת'לימודים מה גם שאם את עובדת ומתעמלת אז בכלל אין סיכוי גם לא הבנתי ת'קטע שמצד אחד את רוצה חופש בין הבצפר לצבא ומצד שני את רוצה לעשות ת'פסיכו עכשיו כדי לקחת קורס באונ' ישר אחרי בצפר... שיהיה, רק שתדעי שבאמת כל מי שאני מכירה שעשה את זה מתחרט...

המ ../images/Emo71.gif

יום ראשון - יכול להיות שעושה גבות בערב מתוכננת יציאת מש"צים[WTF] אבל לא חושבת שאני אבוא. יום שני - גבות אם לא עשיתי בראשון שלישי - מפגש ישרא
רביעי - חודש ליומולדת!כלום,בעיקר חמישי - יומולדת לגלגול
איןלימושג אם עושים משו שישי - בטח נצא בערב לכבוד היומולדת של גלי.אם לא אז אולי לצאת ואולי לא ^^" חח ואו כמה תיכנונים

EVE Lights

New member
בקטנה.

יום ראשון - פסיכומטרי 9:00-14:00, אחה"צ בטח לנמנם קצת וחזרות חזרות חזרות כרגיל.. יום שני - (צריכה לקבל מחזור
) תרגול מעורב בגיאומטריה יחידות 1-3, 25 ש' בהשוואות כמותיות וקצת חזרות על מילולי. יום שלישי - הבטחתי למאיה שבצהריים נלך לעשות פיקניק בגני יהושע, לא נראה לי שאני אוכל להתחמק מזה.. אחה"צ - בעיות אחוזים, בעיות הספק (איכס), 20 ש' תיאוריה וחזרות על מילולי. יום רביעי - סימולציה ד' מ- 9:00 עד הצהריים. לנמנם קצת, 20 ש' תיאוריה וחזרה על בעיות כלליות. גאד
בערב עם אביב. יום חמישי - להתעורר בצהריים, בעיות ממוצעים-תנועה-חפיפה (יאק). בערב אני משערת שיהיה מה לעשות, אולי עם מאיה, אולי עם אנשים אחרים. מתישהו גם באמצע שבוע אני מקווה שייצא לי לראות את גלעדי. שבוע טוב יקירות!

svety

New member
וואלה הולך להיות שבוע פנאן-../images/Emo190.gif

ראשון- סתם משמרת ערב, לא משהו מיוחד. שני- משמרת בוקר, ואז ישיבת צוות בעבודה, אחכ אשרוץ קצת בת"א, ובערב עצרת הזדהות עם שדרות בכיכרבין. שלישי- משמרת בוקר (האמת שלא הייתי אמורה לעשות, אבל חברה טובה שלי נתקעה והייתה חייבת שמישהו יעשה משמרת במקומה אז התנדבתי...), בטח אני שוב אלך להסתובב בת"א כי צריך לשרוף זמן עד שאהרון [
] מגיע. רביעי- משמרת ערב ותו לא חמישי- משמרת בוקר, ואח"כ סימולציה שנייה בפסיכו. ווהו.

svety

New member
היה מבחן אמצע, הייתה סימ' אחת,../images/Emo190.gif

ויש לנו עוד הממ 4, זתומרת סה"כ 5 סימ', ויש איזה טריליון מבחני בית

EVE Lights

New member
כרגיל.. ../images/Emo13.gif

גם לנו יש סה"כ 5. את עושה גם אוגדנים?

שתיכן../images/Emo121.gif

איך זה שהדבר היחיד השבוע שקשור בפסיכו אצל סווט זה הסימולציה ואצל ניט יש בערך דבר אחד שלא קשור בו?!

EVE Lights

New member
חח כי אני חרשנית? ../images/Emo6.gif

נו אני סתם כותבת בתכנ"ש את כל מה שאני מתכננת לעשות כל יום עפ"י הלו"ז שתכננתי לי אני משערת שגם סווט לומדת, היא פשוט לא מפרטת כמוני

שבוע אחושילינג מטורף];

א: בעיקרון יש סקי מים עם המועדון, אבל אסור לי להכנס למים אז אני אוותר. ב: טיול עליה לרגל. ג: טיול עליה לרגל שמסתיים בת"מ ירושלים, משם אני תופסת אוטובוס לאורצ'ו שלי, ישנה אצלו ד: אצל אורצ'ו בירושלים, ואז או ת"א או עוד לילה אצל אורצ'ו, עדיין לא ברור ה: או ת"א או בית. לא יודעת עדיין.

Shusho

New member
איזה שבו עמחורבן

א: רופא בבוקר כדי שיגיד לי שיש לי מיגרנה למרות שאני יודעת וכדי שאוכל לספר את זה גם לצבא. בערב מסיבת סיום... ב: בערב נשף סיום. צריך לעשות משהו כדי לא להראות כמו קקי אבל לא נראה לי שזה יעבוד ג: כלום. ישנה. ד: כלום ה: מועד ב' באנגלית, בגרות אחרונה לנצח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשבוע רגיל למדי

ראשון- עזריאלי מ12 בבוקר עד איזה 10 בלילה D:: שני- עבודה בבוקר, ב7 אימון אישי, ובערב ספורטקקקקקקק >< יש מסיבה. שלישי- ים סופסוף !!!!1111 רביעי- עבודה בבוקר, מכון כושר ושחייה בערב חמישי- לנגן והרבה [בגיטרה, כי בתופים אני לא יכולה ;;], קניון עם אמא להחליף סופסוףאת הפאנל המזדיין הזה

SuGaRBabe1

New member
אין לי כוח לשבוע חדש...

ראשון - אני זוכרת שקבעתי משהו, אבל לא זוכרת מה ועם מי
מוזר מאוד. בערב הבחור שלי בא לאפטר אז אולי אני אלך אליו ואולי הוא יבוא אליי... נראה. שני - בטח אקום עייפה מאוד ואתארגן ואז נוסעים לבסיס :[ פויה, ממש אין לי כוח. בטח אני גם אצטרך לעלות למשמרת לילה וזה בערך שואת על לעשות משמרת לילה ביום שמגיעים מהבית... אני מקווה שאני אשרוד :[ שלישי - אם עשיתי משמרת לילה- לישוןןןן כל היום... ואם לא - אז יום הרצאות וחפירות כל הבוקר, ואחר כך משמרת עד הערב. רביעי - כנ"ל סופ"ש - בבסיס עם הקצין הכי בלאי בארץ ישראל..... נקווה שיהיה בסדר. [דברים שצריך לדחוף איפשהו - לקבוע תור לרופא בבסיס ואיכשהו גם להצליח להגיע אליו, לסוע לאילת/לבהל"צ להביא תרופות, לדבר עם הקצינה לגבי הסופ"ש]

SuGaRBabe1

New member
טוב יש קצת הפתעות...

היום נזכרתי מה קבעתי אבל בסוף זה לא יצא. ובמילא הרגשתי לא כלכך טוב כל היום אז הייתי בבית מתחת לשמיכה עם המזגן וראיתי מטאליקה דיי ב-VH1. :) בערב קפצתי לקניון וקניתי עגילים חמודים ממיכל נגרין, עכשיו אני כאן ועוד איזה חצי שעה הבחור יבוא ואולי נשאר אצלי ואולי נזרום למקום אחר... נראה. מחר קמים מוקדם וחוזרים לבסיס :[ פויה. אני עדיין מקווה שלא יתקעו לי משמרת לילה. ביום שלישי יש פאקינג בר-אור!!!!!! מה נראה להם שהם תוקעים לי דבר כזה בעומס חום 4..?!?!?!? בקושי בהליכה אני נושמת אז בריצה :( אוף. כל שאר השבוע כרגיל P:

Bitch47Percents

New member
יאללה. כמה בנאלי.

ראשון- חיסון בבוקר, אח"כ לנסוע לירושלים למשרד שני- ירושלים, משרד שלישי- ירושלים, משרד רביעי- ירושלים, משרד חמישי- ירושלים, משרד, טקסיום של חברה שלי

JuSt A GiRl 94

New member
אמממ

ראשון: חזרה 12-14, אחר-כך לחזור הביתה. אולי להיפגש עם לויה? שני: אממ...ההופעה בערב, לא יודעת עדיין את הלוח זמנים שלישי: כלום! אולי להתקשר למאיה בערב לשאול איך בחווי"ה רביעי: שוב, כלום! אולי לצאת לקניון או משהו...אולי יד שרה? חמישי: " " שישי: נו די כבר הבנו שהחופש הזה משעמם

למעלה