תכנ"ש

RainbowL

New member
צ'ק דיס אאוטט...

ראשון- עבודה בבוקר, ב-4 קוסמטיקאית ואחר כך מכון. שני- עבודה בבוקר, מועדון אחרה"צ ומכון שלישי- עבודה בבוקר מכון אולי מיד אחרי רביעי- עבודה בבוקר, פעולת פרידה מהחניכים היפיופיים שלי
בערב אולי משהו, נראה. חמישי- עבודה בבוקר ואולי מכון מיד אחרי... יומולדת למישהו אולי בערב.

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo179.gif

ראשון- ב-11:00 אני צריכה להיות בבסיס בבית-ליד, משבצים אותי לאחד מהגדודים של הנח"ל. משם אני נוסעת לת"א ופוגשת את אמא אצל סבתא, ואנחנו יורדות לסנטר (כן, סבתא גרה מעל.) לעשות מעט שופינג. שני-חמישי בשני בבוקר אני מאמינה שכבר בבסיס החדש שלי, חפיפה לתפקיד. בחמישי חוזרת הביתה לחמשו"ש.

MaddyD

New member
חמוד כזה

ראשון - קמה מאוחר, הולכת בבוקר לתופרת ושמה שם כמה דברים שנופלים ממני, כדי שיראו נורמלים, אחרי זה לצבא , אחרי הצבא אני אלך לחדר כושר ולישון שני - בבוקר צבא, אחה"צ אני רואה את אבא, בערב ספינינ ובלילה סאקייה - הליין הכי שווה[: שלישי - קמה מאוחר אחרי הלילה של שני.. בערב צבא וחדר כושר רביעי - בוקר צבא, אחרי זה סידורים, כנראה מלי.. בערב ספינינ חמישי - בוקר עבודה, אחרי זה צבא, אחרי זה יום הולדת לחברה בקלרה בטח משם נחתוך למרפאה או משהו.. שישי אני מקווה רייב, אבל זה כבר סופש

DIE kvar

New member
תקשיבו אני צריכה עזרה

התכנ"ש שלי נורא תלוי באם הוא יקבל או לא יקבל רגילה. אם לא אז באסה, זאת כבר הרגילה השנייה שהוא לא מקבל
ואם כן אז הגלולה האחרונה שלי לקופסא הנוכחית היא של יום שלישי מה שאומר שאני אמורה לקבל בסביבות יום חמישי-שישי, ועד שאני אקבל אני סתם אהיה בלחץ שאני פתאום אקבל באמצע ואני לא אהיה משוחררת עד הסוף. בקיצור איך משחקים עם זה? אני יודעת שזה לא בריא, אבל הבנאדם גולנצ'יק, הם לא רואים בית.. ועד שיש לו רגילה...
אני אמורה להתחיל את החפיסה הבאה ישר אחרי החפיסה הזו, כאילו לדלג על מחזור אחד? ואז אח"כ ההפסקה צריכה להיות של שבוע כרגיל? ואני מוגנת כל הזמן או שיש תקופה שלא? (בחודש השני\בין ההפסקה למחזור\בחודש שאחרי ההפסקה?)

זה בסדר, לא כזה טרגי

וכן, את פשוט ממשיכה עוד חפיסה, וההפסקה כרגיל. ולמה אנשים חושבים שהם לא מוגנים בחלק מהזמן? ;[ תמיד מוגנים, זה הקטע בגלולות...

DIE kvar

New member
כי עשית משהו לא סדיר

חרגת מהמחזוריות, אז יכול להיות הגיוני שההגנה משתבשת.. אבל נחמד לדעת שלא. תודה

mkarin

New member
עמוס יחסית לחופש ><

ראשון
הליכה בבוקר, ללמוד מתמטיקה, שיעור נהיגה אחה"צ, קניון גבעתיים בערב. שני
הליכה בבוקר, מניקור, ת"א אחה"צ, טקס סיום של י"ב בערב, חברים טובים חוזרים מארה"ב :] שלישי
הליכה בבוקר, ללמוד לתיאוריה. רביעי
תיאוריה מוקדם בבוקר, ללמוד מתמטיקה, מסיבת פרידה מהמועצה בערב. חמישי
תגבור מתמטיקה בבוקר, הליכה אחה"צ, אולי שרק 3 בערב, חברה טובה חוזרת מחו"ל :] שישי
לא יודעת.

../images/Emo9.gif

ראשון-צבא שני-חופש שלישי-חופש רבעי-חופש חמישי-חופש הא. כמה טוב זה חפשש

©big smile©

New member
אוף, בא לי כיכר רבין ;[

יום ראשון ללכת עם אמא לפתוח חשבון בנק, ואח"כ לנצל את ההטבות שאני מקבלת [120 ש"ח בפוקס, או משהו]. ב16:30 לצאת לעבודה, ואני מסיימת ב21:00. מקווה שיהיה נחמד. אולי אלך בערב עם חברה לפאב. יום שני אין תוכניות, אז לישון עד מתי שבא לי, ואולי אלך לחדר כושר. בערב עם חברות יום שלישי לישון עבודה ב16:30-21:00, מקווה לצאת אח"כ. יום רביעי כמו שני - אין תוכניות, אז לישון עד מתי שבא לי, ואולי אלך לחדר כושר. בערב עם חברות. יום חמישי בגרות מועד ב' באנגלית, נראה לי ב9:00 עבודה ב16:30-21:00, מקווה לצאת אח"כ.

The Charmd One

New member
אוף גם אני ממש רוצה להיות שם;[../images/Emo79.gif

יא וגם אני פתחתי חשבון בנק, אתמול. חח אני מהחנונים שבחרו את ה120 שח לריקושט [כי מה לאיודעת, צבא וזה. חשבתי שזה יועיל יותר.] ואני כבר מתחרטת על זה. |טיפשה| שבוע טוב בובי

Liraz 6q

New member
טורקיה היייר איי קאאאאאאם

שבוע מטורף עם חברות במרמריס!! אתגעגע:]]]]

THE ronch

New member
-משריינת-

דברים שיש לי לעשות השבוע, עוד לא קיבלתי את הלוח משמרות אז שומדבר לא משובץ: משפט (זה דווקא כן, מחר ב9 בבוקר) מינה טומיי לכבוד היומולדת של בנג'ו אסף
שופינג בקטנה לשבת עם רלצ'י לחגוג
עם אודליה איזה משהו חשוב
אולי צע"ח? לנסוע להרצליה לבקר את מיכלי להוציא דרכון לעשות פדיקור/מניקור/שפם/גבות
לתפוס את אליאור בטלפון חח ואם יהיה לי מזל אולי גם לקפוץ לחמשוש באילת להופעה של ריברסייד כי התגעגעתי לתומי

THE ronch

New member
הלו הלו

התקשרתי (גם
) כדי להגיד לך שאני באה השבוע יא זונה!!!! ואז עד שכבר דיברנו כל כך התרגשתי לספר ששכחתי לגמרי ]:

svety

New member
לתפוס את אליאור בטלפון?../images/Emo190.gif

זו אשכרה משימה בלתי אפשרית

THE ronch

New member
באמת זוועה.

לא נורא. הוא מפסיד ]: רציתי לקחת אותו לערב רומנטי במסעדה!

THE ronch

New member
אוקיי קיבלתי סידור עבודה.

אם הכל יילך כמתוכנן--- יום א'- יומולדת לבנג'ו, משפט ב9 בבוקר, אח"כ להשלים שעות שינה נחוצות ולעשות סדר פסח כזה בכלללל החדר. יום ב'- קפהרוטשילד עם רלצ'י, בטח לשבת לקטנה עם אסף, ב8 משמרת ערב יום ג'- יומולדת לאמא, משמרת ערב, אח"כ אני ואודליה יושבות על בקבוק בחרובוקה. סלבריישן
יום ד'- אסף בא אליי לראות 'סיפורי דגים' וסתם להתפנק במזגן עם הפּוּך[[[::: יום ה'- הרצליה לפגוש את מיכלי, שרוני, איילת, גילצ'ו, וכל מי שרק ירצה (ולאכול גלידה אצל מיכלל!$!), משמרת ערב יום ו'- משמרת בוקר ואני נוראנורא רוצה לתפוס את אליאור ולפגוש אותו דווקא ביום הזה יום ש'- משמרת בוקר, אסף אח"כ? החיים יפים טרולולו

למעלה