, בערב תור לרופא שני- ללמוד למועד ב' ;[ שלישי- ^ רביעי- ^ חמישי- ^ שישי- ^ שבת- ^ כיףחיים. מתישהו גם לקבוע עם ניר [המנהל] לבוא לחתום על טפסים ולהחזיר מדים וזה
ראשון: בבוקר פסיכומטרי, בטח אח"כ שיעורי בית ואז ניראה. שני: שיעורים, ואם יהיה אוטו אז ים ואם לא, אז לתכנן את הטיול. שלישי: כנ"ל (אם לא יהיה אוטו בשני ויהיה בשלישי - אז ים) ובערב מסיבת הפתעה לחבר של החבר. רביעי: בבוקר פסיכומטרי, כמו יום ראשון, אולי בערב לפגוש את שיר. חמישי: אנא אערף. שבוע קסום!
אבל בעיקרון הרעיון הוא להיפטר מזה עכשיו. אני קטנה יחסית לשכבה שלי (שנתון אחריהם) ויהיה לי חופש של לפחות חצי שנה לפני הצבא ואני רוצה שהוא יהיה חופש אמיתי, בלי להתעסק בדברי לימודים. או לחילופין אני יכולה ללמוד בזמן הזה ואז אצטרך פסיכומטרי.
בעיקרון החשיבה היא נכונה, אבל אני לא יודעת איזה קורס את עושה. אני רק יודעת להגיד שרוב החברים שלי שעשו כמוך, צריכים עכשיו אחרי הצבא לשפר את זה... אם את רוצה ללמוד לפני הצבא, עדיף לך גם ככה לעשות את זה באו"פ שם לא צריך פסיכומטרי. אבל בכל מקרה, שיהיה המון המון בהצלחה! מאחלת לך שתיפטרי מזה אחת ולתמיד.
ואמ, אוניברסיטה פתוחה זה יקר יותר מאוניברסיטה רגילה, לא? האמת שגם אם לא (ואני די בטוחה שכן), לאמא שלי יש תואר מרצה באת"א ואני יכולה ללמוד שם בחינם, אז...
ככה שאת קובעת כמה זה יעל, בהתאם לכמות הקורסים. בכל מקרה אם אימא מרצה באת"א אז בכלל החיים שלך דבש, הלוואי עליי! ועוד דבר, אני מתארת לעצמי שאת עושה קורס תיכון או משהו כזה?! בכל מקרה אם יש לך חברים שיכולים לתת לך ספרים מקורסים אחרים פשוט תיקחי מהם. הקורסים של התיכון מאוד שטחיים יחסית לקורסים אחרים (ומן הסתם יותר זולים), אז ככל שיהיו לך יותר תרגולים ככה יותר טוב. מה רוצה ללמוד?
אם זה ספר, אני יכולה פשוט לקנות אותו, לא? האמת היא שאין לי מושג מה אני רוצה ללמוד אבל חשבתי יותר בכיוון של קורסים בכל מיני נושאים שמעניינים אותי, יותר בשביל העשרת ידע מבשביל להשתמש בזה באמת אחר כך. טוב, אני סתם יוצאת מפגרת, כי בשביל זה לא באמת צריך להירשם לאנשהו, אפשר סתם להיכנס להרצאות.