תכנ"ש, ליידיז.

JuSt A GiRl 94

New member
הייתי רושמת,

אבל פשוט אין לי מושג. טכנית, זה אמור להיות הכל עכשיו סיומים של הבית ספר, אבל יש לי תחושה שאני לא ממש אהיה בהם.

OverSharing

New member
יחי תנועת הצופים!../images/Emo103.gif

יואו, עוד שנייה מחנ"ק [זה באמת שנייה. נגיד שלושה שבועות מעכשיו זה זה כבר הלילה השני של החניכים!!!!1]

שלכם אולי.

לנו יש עוד קצת זמן :) היה היום קטיף.. 6,600 בוסים..אעעעע כל הגוף שלי מת מת מת. שיהיה לכם בהצלחה קוקי! אני אבוא ליום ביקור תעשי לי סיבוביישן במחנה שלך :)

OverSharing

New member
באיזה תאריך המחנה שלכם באמת?../images/Emo103.gif

באמת שיהיה לנו בהצלחה מקום ראשוןןןןן יופי דווווווו!:)

המנמנ

ראשון- ללמוד להיסטוריה, להכין את העובדת גמר שני- בגרות אחרונה בהחלט בהיסטוריה, יפעת באה אלי לכתוב פעולות לקורס מסכם שלישי- פעולה ואח"כ ערב סיום ביצפר, קונצרט ומסיבה [[: רביעי- עמיטי באה אלי ובערב מסיבה חמישי- עמיט אצלי בבוקר ובערב יש ערב שמינסטים בכפר.. אנערף.. משהו רשמי כזה.. מקבלים תיקים נראה לי :p שישי-שבת- סמינר קיץץץץץץץץץץ

שבוע די חופשי :)

ראשון:בי"ס בבוקר.. ובערך ב3-4 לים,הבטח'ה לחטים :) שני:אולי לבי"ס..אני בספק,גיוסים? עוד לא ידוע. שלישי:בי"ס בשביל לשון,אולי גיוסים קצת.. ואחה"צ פעולה+אסיפת הורים רביעי:אעע מסיימים סוף סוף! אז לבי"ס..לא שיש בשביל מה..אין תעודות אבל חפיף ובערב גאלה? אני מקווה! חמישי:גיוסים בבוקר-חובה! ואחה"צ נראלי להתחיל ללמוד ללשון

../images/Emo203.gif אללה שבוע אחרוןןןן!!!!

יש לי את הכיתה הכי מדהימה ביקום!!!! חזרתי עכשיו מהים איתם...מ1
מחר נוסעת עם תמרי מהבוקר עד 5 לרמת גן ותל אביב. יום כיף
סטודיו מ6 וחצי עד 11
שני בצפר [אולי
] מ8 עד 3 וחצי עדי יבוא אולי אחרי הבגרות
שלישי בצפר [אולי
חח] מ8 עד 2 שיעור פרטי בלשון ב9 או ב12..אני צריכה להחליט להתחיל לפתור מתכונות מ-ל-א-ו-ת במיקודית
רביעי מסיימים כיתה י'
לא שישיסטית יותררר!!! שיעור פרטי בלשון [?] לפתור מתכונות סטודיו מ6 וחצי עד 11 אולי נצא אח"כ
חמישי ח-ו-פ-ש ג-ד-ו-ל!!!
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה!!! אולי אני אגרור את אמא לאנשהו... שיעור פרטי [?] לפתור מתכונות שיעור פוינט ב8 וחצי עד 10
שישי אולי אני אסע עם עדי לאנשהו
צריך לחגוג את החצי שנה מתישהו...גם אם זה באיחור של שבוע
לפתור מתכונות ארוחת ערב אצל סבא וסבתא בטח נצא
שבת מ-ת-כ-ו-נ-ו-ת חזרות מ1 עד 5 לפרימיירה יומולדת לדוד של אמא בתל אביב

בא לי!

ראשון:חופשת בגרות. הולכת לביצפר לברר ציוני הגשה וכל מיני דברים כאלה, אחהצ אולי לקנות משקפי שמש, חרוזים וג'ינס? שני: בגרות בתולדות האמנות, כי הביצפר טאמבל ואיכשהו הצלי לדחות לנו את התאריך ב12 יוםOם. אח"כ לא ידוע. שלישי: ביצפר בעיקרון משמונה ורבע עד שתיים ועשרים, בטח נשתחרר קודם. ארבע עד שש חוג ציור. רביעי: יום אחרון כזה.. אחרי ביצפר למד"א, ואולי נצא לפני סוף משמרת לחגוג סיום לימודים. חמישי: לא ידוע. אולי להתחיל ללמוד ללשון?

amit641

New member
שבוע טוב :) ../images/Emo129.gif

ראשון בי"ס עד 12. אחרי בי"ס לקניון. בשש יומולדת לאחות של חברה. בתשע אני הולכת להצגה של השכנים אבל זה לא בטוח. בעשר בייביסיטר. שני בי"ס עד 12. בצהריים חדר כושר ואז קוסמטיקאית. שלישי בי"ס עד 12. בצהריים צופים. רביעי יום אחרון של בי"ס!!! אני באה מתשע עד עשר ואז הולכים כולם לים. חמישי בבוקר אולי אני אלך לבריכה או לים. בצהריים אני צריכה להיות בשבט. בלילה מסיבה. שישי-שבת מארבע בצהריים בשישי עד ארבע למחרת אני בסמינר.

Shusho

New member
אומיגאד שבוע אחרון ללימודים אמיתיים

ראשון: סותמים לי חורים בשיניים
ואז לומדת לבגרות בהיסטוריה שני: בגרות בהיסטוריה שלישי: לומדת לבגרויות בגיאוגרפיה, אולי רביעי: כנ"ל חמישי: וואו יום עמוס. בגרות בגיאוגרפיה - כל השלושה שאלונים, שזה 5 יח"ל בבת אחת. ואז הולכת להתארגן בבית, ואז עידן ואני נוסעים לת"א, אני צריכה לעצור בנוקס (אם החצאית תהיה מוכנה) ולעשות מדידות וכאלה, ומשם הולכים לקאמרי ורואים "מותו של סוכן", יש לנו כרטיסים מהמבצע של דיאט קוקה קולה
ואזזזז הולכים לאכול באנערף איפה, שכחתי את השם אבל זה ברעננה אני חושבת, יש שבוע של מסעדות שף עם ארוחות של 80 ש"ח לכל אחד שזה סבבה והתפריט נשמע טוב. שישי: מסיבהההההההההה! בואנה המסיבה הזו אמורה להיות שווה, קוד הלבוש הוא "חדר מיון" ואיזה כיף, אמא עובדת כאחות ככה שחצי מהדברים השגתי כבר ללבוש
. ובאים מלא אנשים נחמדים.

N o o s h y

New member
תקשיבו, אני קמה מחר בבוקר

ואין לי שומדבר לעשות! שומדבר! אין לימודים ואין עבודה (כי הוא בטעות לא שיבץ אותי. הוריי). יש רק צופים. אז ראשון: כלום. ובשבע ישיבה עם נופר. אה. צריך לעשות גבות! שני: כלום ובארבע משו של שמיניסטים וישיבה משש עד שמונה. שלישי: יומפעילות ומסיבת סיום. ולחגוג בצורה מטורפת או לבכות בצורה מטורפת מהריק המשווע שהנני. רביעי: ב11 יש משו של שמיניסטים+ ארוחת צהריים משותפת. בערב יש אולי מסיבה של משה כי כניסה חינם ואלכוהול חינם. תלוי באיזה מין מצברוח של הרס עצמי אני אהיה. חמישי: בבוקר יוגה ואז כלום ואז ואני אני מארחת חברה בפיינטבול לאורליש. וזוהר תהיה באשדוד ואני אסע רחוקרחוק כדי לא לראות אותה. יופי. הרבה זמן לקרוא בנחת. נראה לי שאתנסה שוב במחיר הכבד בקרוב. באמת שאין לי כוח יותר.

בלאט:|

א': צוות מוביל בביצפר. ב: מתכונת בלשון ואח"כ יש פגישה על החולצות שכבה. ג: תעודות+מסיבת סיום בערב ד: חופששששששששששששש:) אולי בערב פליי... ה: חופשששששששששששששששששששששששששששששששששששש:)

lim02

New member
יותר מדי.

2 בגרויות השבוע אז בעקרון למידה אליהן.. ואם נכנס משהו באמצע- מעולה.

EVE Lights

New member
טודולו.

יום ראשון - פסיכומטרי 9:00-14:00, אחה"צ לנמנם טיפונת ובערב חתונה של קרובת משפחה בקיסריה. מוי אוכל + מוי אלכוהול, יהיה כיף.
(וגם האלופה חוזרת!! וויפיייי!) יום שני - להתעורר בצהריים, שיעורי בית + כרטיסיות ק'-ר' בתקווה. וגם צריך לעשות אוגדן אחד.
איכס-בא-לי-למות. יום שלישי - להתעורר בצהריים, שיעורי בית + כרטיסיות ש'-ת' בתקווה (והופה סיימתי!). יום רביעי - פאקינג סימולציה ראשונה!!!
9:00 בבוקר עד הצהריים. בערב עם אביב. יום חמישי - וואלה, אין תוכניות. חשבתי להיפגש עם הבנות אבל לא מסתדר, אולי יסתדר במוצ"ש. באמת צריך לתקתק את זה. שבוע נהדר לכולן!

coolit

New member
אני בחיים לא כותבת אבל נו..

ראשון- אממ אני לא יודעת, ללמוד הסטוריה? הייתי אמורה לעשות מתכונת חוזרת אבל לא למדתי. שני- ממ בגרות בהסטוריה.. אחר כך.. לא יודעת, עקרונית זה היומולדת של חברה שלי, ועוד אחרי בגרות- בטח יחגגו.. שלישי- יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.................
, מועדונית רביעי- פג"ר חמישי- ישיבת הנהגה שישבת- נוסעים לצימרים כי יש לאמא יומולדת [50 אז אנחנו מוכרחים להוציא את עצמנו למשהו מיוחד, כי אנחנו משפחה שבחיים, בחיים לא יוצאת, בטח שלא לדברים כמו צימרים, ואפילו ההורים שלי בתור זוג בחיים לא היו בסופשבוע במלון או בחו"ל או משו] חוצמזה אין לי תכניות נראה לי..

שבוע אחרון יופידדדדו^_^../images/Emo71.gif

ראשון-שני גיחת טטניקים
(יוצאים איתם) מקווה שיהיה סבבה.
שלישי ביצפר 8:00-12:00 שאוורמהD: 18:00 טקס סיום התנדבות בבית הנוער 21:00 חברות מנגנות בהופעה כלשהי בפארק הגדול...הולכת לראות ^_^
רביעי ביצפר 8:00-12:00 בערך-מקבלים תעודות
ים עם כולם עד הערב
חמישי הולכת עם כפית לכבוד היומולדת שלהD: היא קוראת פה אז חהחהחה לא אומרת מה-תאכלי קקי:)
שישי יום היערכותתתתתתתתתתת 9:00-14:00 רואה את הקבוצה#&$@$@*&%#@*%^$#!^!
בערב אולי נצא?נמ לודעת.
שבת יומולדת לכפית
הולכים בערב לכפית לכבוד היומולדת:)

למעלה