תכנ"ש, ליידיז.

Shusho

New member
חח לא,

היא כתבה על הפארק הגדול בפ"ת, שחברות שלה מנגנות שם. יש אצלנו מדי פעם ערבי הופעות של נוער בפארק הזה, אני תוהה מי המארגן ומי מופיע הפעם כי לא ממש שמעתי על ההופעה עד עכשיו אולי נקפוץ לשמוע אותן :)

אוונסנס עלק ../images/Emo6.gif../images/Emo71.gif

אין לי מושג,אני אישית שמעתי על זה מהן ... בעיקרון הן מופיעות מהקונסבטוריון.[אם ככה כותבים את זה
] ובריצ את מוזמנת :)

coolit

New member
אה זה לא ערב שירי עוזי חיטמן או משו?../images/Emo6.gif

חח אני מנסה לקשר פיסות מידע בראש
כי יש לי חברה שלומדת בקונסרבטוריון ומנגנת ב...וואטאבר שלהם, בתזמורת של פ"ת, מה שלא יהיה אז היא אמרה שיש בקרוב ערב שירי עוזי חיטמן אז אולי זה זה

coolit

New member
יו אולי אני אבוא לראות אותך בבית הנוער?

אני שם מדי פעם בזמן האחרון חח

ThE uVa

New member
והו :]../images/Emo60.gif

מחר: בבוקר אמא נוסעת אז היא תקפיץ אותי בדרך לבצפר, ככה שתהיה לי רק איזה שעה וחצי לשבת חסרת מעש, אחרכך שיעור קולנוע ואז אני אלך הבייתה. ואז פסיכולוגית ומיד אחרכך חדר כושר. יום שני אני אלך לבצפר, בבוקר מסתבר שיש איזה מופע של המגמות אמנות, אז אולי יראו כמה קליפים שוב, אולי גם את הקליפ [פרסומתסמויה] שלי. ואז שיעור קולנוע אחרון בהחלט, ואז או הבייתה או.. ישיבה חסרת מעש במשך שעה וחצי ואז הבייתה. בצהריים אולי שיעור כינור שהתבטל ביום שישי. ואז.. אלוהים יודע. בשלישי אני לא אלך לבצפר כי אין לי מה לחפש שם. אז הממ. נישן עד מאוחר. ואז לאיודעת. נאלתר משהו. רביעי.. וול. יום אחרון בבצפר. מוזר. לא יהיו תעודות בגלל העיצומים, וגם יהיה די מפדח להופיע פתאום בכיתה אחרי שלא ראו אותי חודשים, אבל לא נורא, להפרד וזה. גאד. פתאום זה קצת מלחיץ. לא יודעת. יום חמישי.. היום הראשון של החופש הגדול. אולי נלך לים או משהו כזה. נו מעבר לזה אין לי מושג ממש. אבל התחזית אופטימית בסך הכל :]

©big smile©

New member
וואו, כמה שאין לי כח.

יום ראשון ללכת בבוקר לעייריה לחפש עבודה ללמוד טיפה, אם אספיק הלוויה של אבא של ספיר ב12:30 ללמוד יום שני מגן בסוציולוגיה, מתישהו
לחזור טיפה על העבודה בפסיכולוגיה עם השאלות של הבגרות בע"פ רופא שיניים ב17:40 לקנות מתנה ליונית? לישון יום שלישי בגרות בע"פ בפסיכולוגיה ב8:30 לקנות מתנה ליונית? רופא שיניים ב11:30 לישון ללמוד קצת למוזיקה יום רביעי יום אחרון רשמי בביתספר :|. נראה לי רק שאלך להיפרד מכולם, כי לא מחלקים תעודות. פסיכולוגית, כנראה, ב15:00 אולי לצאת בערב. יום חמישי בגרות במוזיקה מתישהו ואני חופשיה לעשות כל מה שבא לי במשך כמעט שבוע

Bitch47Percents

New member
יהיה שבוע טוב. חייב להיות.

ראשון: חיסון בבוקר, אחרי זה בצפר, ראיון לתפקיד החדש בתה"ש, ישיבת סיכום שנה ופעם אחרונה שלי בשמע כנראה. שני: בדיקת דם בבוקר, בבסיס לסדר משהו באפסנאות, בצפר, אולי נוסעת לירושלים לבחור.. הוא טס ברביעי. שלישי: חוזרת ישר לבצפר [אם הייתי בירושלים..], כלום אחרי זה רביעי: בצפר.. הבחור טס. אולי סוףסוף ים? חמישי: מטווחים בג'וערה. מוי כיף.

שבוע טוב../images/Emo13.gif

ראשון - עובדת ב11 עד 5. אחר כך בטח לישון קצת ואז בערב בוב וערני באים לראות הבורר איתי. פעם ראשונה בחודשיים האחרונים שאני לא בבארסה ביום ראשון
שני - עובדת ב11 עד 5, אחר כך בטח עם בוב וחברים... שלישי - אותו דבר אני מניחה.. רביעי - קמה באיזה 8 בבוקר בגלל שהבטחתי לבוב שאני אקח את הפלאפון שלו לתיקון, אז הוא עובר אצלי לפני הלימודים שלו כדי להשאיר לי אותו. ואחרי שאני אלך לפלאפון אני כל היום עם גל, הולכות להשתזף כי קנינו בגדים חשופים למסיבת סיום ואנחנו לבנות כמו אשכנזיות מתות
ואז בוב יבוא לקחת את הפלאפון ואז בטח בערב אני שוב אראה אותו.. חמישי - מסיבת סיוםםםםם
ואז אפטר פארטי מטורפתתתת!!! אמאלה איך אני מתרגשת :):

מצחיק איך הכל משתנה ביום אחד חח

ראשון - עבדתי עד 3 וחצי בסוף. אחר כך הלכתי לאנה כי היא אמרה שיש אוכל, הכינה לי מלא אוכל ואז הלכתי הביתה, ישבתי איזה שעתיים וראיתי מרתון חברים... אחר כך עמרי וערני באו ואז ראינו חברים, סיינפלד, (בין לבין אנה וגל באו לומר שלום לאיזה 10 דקות והלכו) עדי אשכנזי, הבורר ואז בלאק הוק דאון
שני - עובדת ב12 בטח עד איזה 5, אחר כך לעיר עם אנה לחפש שטויות למסיבת סיום ואז עמרי בא אלי. שלישי - לא עובדת בסוף.. עמרי קם בבוקר ללשכת התעסוקה ואז בא להעיר אותי ]; ואז בצהריים אני אכריח אותו להכין לי אוכל חח ואז כשהוא ילך אני בטח אחזור לישון עד הערב... ואז נצא עם חברות :) רביעי - הולכת בבוקר לשים את הפלאפון שלו ושלי בתיקון. אחר כך עם אנה וגל בים עד שנשרף קלות... ואז סידורים אחרונים למסיבת סיום. חמשיי - הולכת לסדר גבות, למספרה, לקוןסמטיקאית לעשות שעווה וכל החרטבונה הזה.. ואז מסיבת סיום :)

Immortality

New member
קראפ

ראשון- ללמוד להיסטוריה שני- בגרות בהיסטוריה, אחה"צ עוזרת לאחותי בדירה שלישי- אולטראסאונד, אורתודנט, עבודה רביעי עבודה חמישי עבודה שישי מסיבת בוקר. >:

Liraz 6q

New member
".. עוד שבוע נגמר.."

ראשון- עובדת ב12 עד צאת הנשמה חחח המנהלת אזור שלי ירדה לאילת לבחון אותנו.. זה הכי מפחיייד
שני-עובדת בוקר.. ערב בטח עם החברות..
שלישי- עובדת בוקר.. בערב בטח מארגנת דברים ליומולדת
רביעי- יש לי י-ו-מ-ו-ל-ד-ת
חמישי- מאמי בא.. ואחותי וניצו.. ויהיה כלכך כיף.. בערב חוגגת את היומולדת במסיבת בריכה אצל אוריקי בבית עם כל העולם בערך..חוץ ממריאן!!!!!
שבבבבוע מטורף בנות!:]

../images/Emo10.gif

את יודעת כמה הייתי רוצה לבוא!!! אבל ביום חמישי אני כל כך אהיה בהנג אובר שלנסוע באוטובוס 5 שעות זה הדבר האחרון שאני אהיה מסוגלת... וחוץ מזה שאין לי כסף, הכל יצא ועוד יצא על המסיבת סיום העושקת הזאת חח

-

נורא בא לי למות, כבר חודש פלוס לא יצאתי, לא פגשתי חברים. אחרי עבודה אני עייפה ואם לא עייפה- אז אני שם. אין לי זמן לחברים, ויוצא לי חרא כסף גם ככה. זה נורא מתסכל. היום עובדת והולכת להשקל מחר עובדת ונראה אם יתחשק לי בצפר. שלישי עבודה ;\ רביעי בצפר ולא הולכת לפגוש אנשים שאני רוצה וצריכה וכוסעומו העולם אני אסע למרכז ת"א להרגיש נאהבת. חמישי עבודה שישי לארגן משקפיים וחרטא ולהתאבד .

Summer moved on

New member
הפסקה מהיסטוריה.

ראשון-היסטוריה all day long בערך. בערב אני רוצה לעשות הליכה גם. שני-לקום ככה ב10:00-11:00, לעשות חזרה כל כל החומר בהיסטוריה. ב14:30-16:30 בגרות. ב17:00 תור למספרה. ב19:30 אבא בא ונשב איפשהו. שלישי-ממממ היה אמור להיות בייביסיטר אבל אני צריכה לבטל כי יש מפגש פולין על הבוקר. בערב לצאת מקווה:} רביעי-בבוקר נאדה, אולי אפגש עם מישהי. בערב חתונה לבתדודה:)) חמישי-יומעבודה 12:00-16:30. אח"כ לישון ובערב לצאת.

למעלה