תכנ"ש, ליידיז.

Small talk

New member
"בצער לא רב, בייגון לא קודר.."

היום- קמתי ב-9 מסיוט. ואני מתחילה ללמוד להיסטוריה.
שני- אין לי מושג מה אני עושה בבוקר (לומדת היסטוריה או לא). ב13:00 אני נוסעת לבית ספר (יש הסעות) וב14:30 בגרות בהיסטוריה
, אבל לפחות ב16:30 מסיימים.
שלישי -לא יודעת. יכול להיות שאמא נוסעת לת"א ואני אבוא איתה.
רביעי - תעודות ואחרי זה אולי לים עם חברים.
חמישי- היום הראשון של החופש ואני בבית ספר
, יש לי יום הכנה לבוחנת שפרויקט אקסס ביום ראשון, אבל כנראה שאני מבריזה מוקדם כי יש לי ב11 שיעור אומנות אז אני אצטרך למצוא דרך לחזור הבייתה.

the last weekend, OMG. ../images/Emo40.gif

ראשון- בצפר 8:15-11:30. ללמוד כל היום ללשון ואולי עבודות באנגלית ומת'. שני- תיגבורים בלשון 8:00-9:40. שיעור פרטי בלשון- 15:00. טניס ב-19:00. שלישי- נראלי אין בצפר D: ללמוד ללשון / עבודות. בייביסיטר ב-17:00. רביעי- יום אחרון לכיתה י'! 9:00-12:00 ? חלוקת תעודות,שיבוץ מגמות וחלוקה ליחידות באנגלית ומת'. בייביסיטר ב-16:00. חמישי- *תחילת החופש הגדול* ~ענבלית לא מגלה לי- הפתעה~ O: טניס ב-19:00 אולי. שישי- לעזור בבית והכל. ב-16:00 שיעור פרטי בלשון. להמשיך ללמוד אח'כ. שבת- יום הולדת לי
אומג בת 16!! לומדת ללשון :( בערב אולי לצאת. ובראשון- בגרות אחרונה, בלשון!

יווווווואו גם לי יש ביום שבת יום הולדת ! ! !

אני יהיה בת 14 חעחעחחע ה-23.6 שוללללללללללללט ; )

שבוע מגגגגניב :] #

ראשון- לימודים עד 12:00 אבל הברזנו שעתיים אחרונות והלכנו למרכז לקנות מתנה לחברה שנוסעת לשליחות
אח"כ הביתתה ואז לחברה להצטלם למתנה של החברה (
), ואז החברה שנוסעת מגיעה ואנחנו מתאמנות על הריקוד לבת מצווה של אחותה ( מסובך הא ? ; ] ), ואז חוד, ואז שיעור אנגלית ! וואחד יום עממוס ! @ שני- ביצפר עד 12:00, בבית ואז חוג :] שלישי- ביצפר עד 12:00, בבית ואז בייביסטר : \ בערב חחוג ! רביעי- יום אחרררררררררררון ללימודים עעאעאעאעאעעאעאעאאעאעאע ! כבר לא חטניקית ; ) הופעה בביצפר אבל לא בטוח, הבייתה, התארגנות וזה ואז מופע סוף שנה של הסטודיו ! חמישי- אממ אין ממש תוכניות, אני אמצא משהו לעשות :] בערב בת מצווה של אחות של חברה שאני מופיעה בה חחחחחח ; ) שישי- " שלוותא " עם כול המשפחחה ואז מסיבת הפתעעה לחברה שנוסעת לשליחות
אח"כ יכול להיות נצצא שבת- היום הגגגגגגגגדול ; ) יומוללללללללדת שלי
אני בת 14 !#$!#@@$%# בטח נעשה משהו ; ) שבוע כזה ככככככככככככיף !

THE ronch

New member
היה ביינזונה אתמול חוחוחו

אתמול- עבודה, הייתי אצל סיון לקפה, יצאתי עם שרה ואודליה, השתכרנו פצצות, באנו אליי היום- קמתי, הכנתי א' בוקר לי ולאודליה שחזרה כבר לישון, בערב להשלים שעות שינה (/לצאת
) מחר- ללמוד ללשון, משמרת ערב יום שלישי- ללמוד ללשון, משמרת ערב יום רביעי- ללמוד ללשון, משמרת בוקר יום חמישי- ללמוד ללשון יום שישי- הופעה של הליידי ב'זמן אמיתי' (לשעבר) ביפו יום שבת- ללמוד ללשון

THE ronch

New member
תיקון של היום:

קמתי, הכנתי א' בוקר לי ולאודליה שחזרה כבר לישון, אחכ היא ושרה קמו ושתינו קפה במרפסת, התארגנו, הן הלכו לשרה ואני לסנטר לפגוש את סיון. עשינו סיבוב קינג'ורג' שנקין, ואז ישבתי אצל בן, ואח"כ נפגשתי עם ההוא מיום שבת. יאמי יאמ. יש לי הרגשה שמתפתח משהו יפה

s h a r o n 7

New member
פופפפפ ../images/Emo126.gif

ראשון בצפר, בייבסיטר שני בצפר, שיעור פרטי באנגלית שלישי בצפר, שיעור פרטי במתמטיקה, יש מצב פעולה רביעי יום אחחחחרון לבצפר, ים, יום עבודה, כנראה מסיבה חמישי חופפפש
, מסיבה (אם לא ביום רביעי) שישי - שבת ס מ י נ ר - מ ג ד ו ד - ל ש כ ב ה

The Charmd One

New member
שבוע כיפי אחרון../images/Emo79.gif

היום- היה אמור להיות שיעור נהיגה בבוקר אבל המורה שלי מפגר. נפגשתי לצהריים בבית קפה עם חברה שלא דיברנו איזה שנים והיה לי ממש נחמד, ובערב אני הולכת להופעת התרמה מגניבה עם אסף אמודרסקי שלומי שבן חמי רודנר ועוד מושלמים כאלה. פאן.[: מחר- אני אעשה את השיעור נהיגה כנראה, ואז לראות עם עדי סופסוף![: אחרכך אני צריכה ללכת לרופאה שלי להוציא איזה אישור לצבא על המחלת נשיקה, ואולי גם ללכת להסתפר או משהו שלישי- בבוקר משהו של הצופים, בצהריים ללכת לחפש מקומות אפשריים למסיבה שאני ועוד שתי חברות מתכננות כאולי מסיבת גיוס, ובערב הקרנות של סרטי תקשורת של חברה שלי ועוד איזה הופעה של להקה של חברים אם יהיה לי כוח לזה. רביעי- יש לי טסט אחרהצהריים, פיכס. חוץ מזה הכל פתוח. חמישי- יום כיף/הכנה עם שירה ^^ שישי-שבת- אלוהים גדול. אמור להיות מעניין אבל.

e l u l a

New member
שחר את תהי גאה בי../images/Emo3.gif../images/Emo153.gif

חח סתם יום ראשון: יום הולדת לאמא. ללמוד להסטוריה כל היום(זאת הבגרות שלמדתי אליה הכי גרוע בחיים שלי:/ עוד לא עברתי על כל החומר אפילו פעם אחת). ב20:00 יש טקס סיום י"ב. יום שני: לקום בבוקר וללמוד להסטוריה(כנראה עם דקל), 14:30-16:30 בגרות בהסטוריה ואח"כ יום עבודה. יום שלישי: יום פעילות. יום רביעי:לבוא לבי"ס לקחת תעודות או מה שלא נותנים, יום עבודה. יום חמישי:יום עבודה ובערב מסיבה
.

Tin Doll

New member
בטח יהיו שינויים, הוספות וכאלה

ראשון: קמתי באיזה 12, לפני שעה הייתי אצל גינקולוג ואצל רופא משפחה (איזה ספונטני זה היה
נכנסתי בלי תור) בערב אני רוצה לראות 'שבעה חטאים' שכל פעם יצא לי לפספס. שני: בבוקר נוסעת עם אמא לסבתא, אח"כ הולכות לשופינג בסופרפארם, ובערב יש לי מסיבת סיום בבצפר! נראה איך יהיה. שלישי: 9:00-13:00 עבודה, וזהו בינתיים רביעי: ב12 פסיכולוגית, ואני רוצה גם להסתובב קצת בעיר. חמישי: 9:00-11:00 עבודה, וזהו בינתיים... סופ"ש אצל החבר בטח

Tin Doll

New member
ידעתי שתגיבי! ../images/Emo3.gif

מה, ללכת איתה לסופרפארם (כשהיא במצב רוח טוב) זה אחד הדברים..

EVE Lights

New member
חחח תהני ../images/Emo13.gif

(אוף! אני לא יודעת אם לקנות את הרד דלישס. יש עליו אחלה מבצע עכשיו (עולה 200 ולי זה 180 עם ההנחה שזה אחלה מחיר) אבל אני מתלבטת אם הריח מתאים לי.. בווו)

Tin Doll

New member
כן אני יודעת.

אבל אף פעם לא הרחתי אותו.. היום אלך לבדוק, אולי אקנה. :) המבצע בכל הרשתות?

למעלה