תכנ"ש, ליידיז.

Tin Doll

New member
טוב, אצלנו הבושם הזה בכלל לא היה...

(סניף פסגת זאב) אבל קניתי הרבה דברים אחרים שהייתי צריכה!

Tin Doll

New member
סתם שטויות

קרם לשיער, מי פנים, דאודורנט, צבע לשיער(כן, אני מחזקת את האדום וצובעת שורשים).. דברים בסיסיים כאלה. לי ולאמא יצא 250 בערך על הכל

SomebodyElse

New member
נראה אם יש לי בכלל

ראשון - הייתה לי תורנות מטבח, שדווקא עברה סבבה לגמרי. בערב שומדבר, אני ממש עייפה אז בעיקר לישון שני - צבא כרגיל, בערב לישון אצל החבר נראה לי שלישי - צבא כרגיל רביעי - צבא כרגיל חמישי - צבא כרגיל ואז בשישי סוגרת שבת
שבוע די מעפן, אבל באחד הימים אני מקווה לגרור את החבר לאיזה מסעדה שממש בא לי ללכת אליה, אז אני מקווה שזה יצא לפחות.

the mush

New member
../images/Emo42.gif

ראשון [שכבר נגמר] - גיוסים בבן גוריון. שני - להחליט אם ללכת לגיוסים בסורקיס או לביתספר, סביר להניח שלגיוסים ולבנות גיוסים לשלישי. שלישי - גיוסים, לא זוכרת איפה + פעולה אדירההההההה בקומונה
רביעי - חלוקת תעודות + גיוסים חמישי - בגרות בג"ג אז סופסוף חופש רשמית + גיוסים שישי - גיוסים....

OriginalMe

New member
אמממממ

ראשון: לונה פארק מטעם בי"ס, בלט+מודרני, מסיבה מטעם בי"ס שני: כנראה לישון הרבה, ואז ללכת ליום אתגרים של חברים שלי שלישי: שיעור בלט+תאטרון אחרון רביעי: יום אחרון של בי"ס, אחר כך הולכים לת"א, אחר כך להקרנה של הסרט שלי בסינמטק
חמישי-שישי-שבת: אין לי שמץ של מושג

PennyLaneM

New member
.......

ראשון - היה לי קדם ניתוח,חזרתי ב2 לבסיס עד רבע לחמש ולא עשיתי כלום שני - בבוקר הייתי אצל הקב"נית,חזרתי לבסיס,דיברתי עם המפקדים וחזרתי לקב"נית עם המפקד שלי. קבלתי גימלים נפשיים. שלישי - גימלים. חשבתי ללכת לים. רביעי - גימלים. ב1 וחצי שיחה עם הקב"נית עם אמא [ככה הקב"נית ביקשה,למה צריך שאחד ההורים יבוא?] חמישי - אמורה לחזור לבסיס. בערב עם אהובי...

TiKi PooH

New member
שוב בכזה דיליי

ראשון- אימא וסורין היה בחו"ל ( חמישי- שני)- ואני שמרטפתי את הצמד הנובח בכוכב יאיר. ממ בבוקר נסעתי לגבעתיים , עברתי בבית ספר ( בעיקר להחליף כמה מילים עם המחנכת פייס טו פייס, מה שבסוף התברר כמיותר למדי) סביב 13:00 פגשתי את פרנקל בכפ"ס, ואת זיו ב7:30 לא.צהריים...:) ערב הוטרמפתי לכוכב יאיר, 22:00 הדרה באה אליי לכמה שעות. זייהו. שני- הייתי אמורה לעשות הבה דברים, בפועל אימא וסורין חזרו רק בערב אז הכל התפקשש. ניחא. קראתי הרבה :) שלישי- בוקר- שיעור נהיגה, צהריים- הלכתי לחפש עבודה, אחריי שעברתי חצי גבעתיים והרבה ת"א הייתי בראיון בצ'יינה טאון וקבעתי ראיון לצוציכייף ( חחח בצ'ינה טאון קפצו עליי בשמחה בעיקר בזכות בחור שעובד שם ונתפס עליי חזק בערך מהיום הראשון שהייתי בקלעי, עכשיו קצת פחות נעים להבריז להם. ><) רביעי- בבוקר הייתי בבית הספר, מיותר ומאכזב לגמריי ( באמת), 11:00 הלכתי לראיון עבודה בצוציכייף, 12:00- התחלתי לנקות את הבית טוב-טוב, 16:00 כבר הייתי במשמרת התלמדות ראשונה :) ( איך? מתיש, מעייף, קריעת תחת מטורפ...בינתיים אחלה.) חמישי- ואהו. עוד כמה דקות אני הולכת להתלבש על הבית עד הסוף, אחה"צ האיש שלי מגיע, נוסעים לדיאט קוקה-קולה נייט ( " מותו של סוכן" בקאמרי"), ואח"כ אולי לשוק הפשפשים. וסוף סוף יש לנו לילה.

למעלה