שוב בכזה דיליי
ראשון- אימא וסורין היה בחו"ל ( חמישי- שני)- ואני שמרטפתי את הצמד הנובח בכוכב יאיר. ממ בבוקר נסעתי לגבעתיים , עברתי בבית ספר ( בעיקר להחליף כמה מילים עם המחנכת פייס טו פייס, מה שבסוף התברר כמיותר למדי) סביב 13:00 פגשתי את פרנקל בכפ"ס, ואת זיו ב7:30 לא.צהריים...

ערב הוטרמפתי לכוכב יאיר, 22:00 הדרה באה אליי לכמה שעות. זייהו. שני- הייתי אמורה לעשות הבה דברים, בפועל אימא וסורין חזרו רק בערב אז הכל התפקשש. ניחא. קראתי הרבה

שלישי- בוקר- שיעור נהיגה, צהריים- הלכתי לחפש עבודה, אחריי שעברתי חצי גבעתיים והרבה ת"א הייתי בראיון בצ'יינה טאון וקבעתי ראיון לצוציכייף ( חחח בצ'ינה טאון קפצו עליי בשמחה בעיקר בזכות בחור שעובד שם ונתפס עליי חזק בערך מהיום הראשון שהייתי בקלעי, עכשיו קצת פחות נעים להבריז להם. ><) רביעי- בבוקר הייתי בבית הספר, מיותר ומאכזב לגמריי ( באמת), 11:00 הלכתי לראיון עבודה בצוציכייף, 12:00- התחלתי לנקות את הבית טוב-טוב, 16:00 כבר הייתי במשמרת התלמדות ראשונה

( איך? מתיש, מעייף, קריעת תחת מטורפ...בינתיים אחלה.) חמישי- ואהו. עוד כמה דקות אני הולכת להתלבש על הבית עד הסוף, אחה"צ האיש שלי מגיע, נוסעים לדיאט קוקה-קולה נייט ( " מותו של סוכן" בקאמרי"), ואח"כ אולי לשוק הפשפשים. וסוף סוף יש לנו לילה.