ראשון-שני גיחת סיום לט'ניקים, אנחנו באים לשרת אותם. יהיה כיף
שלישי בית ספר, פלאפל עם הבננות, קוסמטיקאית ומספרה. רביעי בצפר - יום אחרון, אחרי זה לים עם הבנות. חמישי לא מתוכנן. שישי גם לא, בטח נצא. שבת בריכה עם הבנות/קופי בין עם הבנות.
ראשון-בבוקר קודם כל טלפון לבוס העתידי שלי. אח"כ קורס מד"א בבי"ס, ומכאן שתי אופציות- במידה והבוס ענה- אז לקופ"ח לבדיקה ולהצטלם תמונת פספורט, אח"כ רופא שיניים ובערב ללמוד לתרבות. שני-במידה והבוס ענה- נסיעה בבוקר ללשכת העבודה להוציא אישור, אם לא וגם אח"כ לחרוש את החיים לתרבות. שלישי-מתכונת בתרבות. משם להתחיל לחרוש את החיים ללשון. ממש המון. רביעי-יום אחרון וזה, יאללה יאללה. אח"כ לחרוש את החיים ללשון, משם לפסיכית, ואח"כ לקניון רמת אביב לסידורים ואולי נגרור את אח שלי לסרט לפני שהוא נוסע. חמישי-בבוקר שיעור פרטי בלשון. משם כנראה לעומר. אח"כ לחרוש לשון, בערב הופעה של 'האנשים' בתמונע.
בסופ"ש עוד לא כ"כ ברור מה יהיה, אבל סביר להניח שאחרוש את החיים ללשון (בגרות ביום ראשון) עם או בלי אנשים. ואולי גם יהיו שיעורים פרטיים. החופש שלי מתחיל עוד מלא זמן.
ראשון: הולכים לצבא, קולטים ת'צעיר, עושים שתיית שחרור עם (כמעט) כל החברים (אורנית... לא נשכח ולא נסלח
). שני: ממשיכים בחפיפה, אולי מזדכים על המירס הסרטני הזה סופסוף. שלישי: כנ"ל. רביעי: טופס טיולים יוצא מהקריה!!!! חמישי: אני משתחררת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יום ראשון מתכונת בספרות מוגבר, הולכת עם חברה לסיבוב קניות קטן ולסוכנות טיולים, חזרות למסיבת סיום, עבודה. יום שני חזרות למסיבת סיום, עבודה. יום שלישי חזרות למסיבת סיום, עבודה. יום רביעי מילוי ב-12:00, חזרות גנרליות עד הלילה. יום חמישי תור למספרה, קניות אחרונות, מסיבת סיום!!!!! אפטר באיזה מועדון עם כל השכבה הולך להיות סטלותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני לא מאמינה שזה עומד להיגמר.
ראשון: בטח אני יקום ב8 בערך יתארגן וילך קצת לביצפר, ב10 וחצי 11 אני יחזור הביתה, יאכל משהו,ואז עם כל החברות לסופרנלד ) , יאיי ! יחזור מאוחר בטח יתקלח ולישון. שני: שפיייייייייםםםםםםםם כל היום עם כל ביצפר [: שלישי: ביצפר קצת, או שאשאר בבית ואז שיעור פרטי, בערב פגישה של יזמים צעירים כנראה וזהו נראה כבר מה נעשה בשאר היום. רביעי: קצת בביצפר, להקה, נפרדים מכולם , לארגן תיק לסופ"ש בטח .. חמישי - שבת : א י ל ת !@#!@% עם הלהקה , איזה כיייייף כמה חיכיתי לזזה ! וואה וואה בעז"ה יהיה שבוע הכי כיף בעולם ! [; ש ב ו ע-ט ו ב !
הסדר יום שלי היה כזה: ללמוד-לאכול-מחשב-מוזיקה-ללמוד-לאכול-שוב לאכול-מחשב-..
מחר: דבר ראשון-ההורים חוזרים. אמא חוזרת, שזה כבר טוב. לא אוהבת להיות בלעדיה הרבה זמן. ב9 בבוקר נוסעת לבקו"ם לצו ראשון!! אומגדדד חח אני קצת מתרגשת, למרות שזה לא אמור להלהיב. נקווה שילך לי טוב במבחנים. אם יהיה לי כוח אחרכך אז לחזור לבצפר ולערער על הציון הגשה הזה שממש דופק אותי [83 לא כזה נורא אבל הוא לא מגיע לי, זין.]. ואז לחזור הביתה ולחרוש להיסטוריה פעם אחרונה בחיים. יום שני: לקום בכיף, לעשות קפה, לשמוע מוזיקה, לקרוא קצת את החומר, לברר אם המחנך מחלק לנו תעודות [אתן יודעות שלא מרשים לחלק תעודות ב20 ליוני?] ויאללה בגרות בהיסטוריה ב14:30 וסיימנו לכל החייייייייייים שלישי: מפגש ראשון של הקורס. אחרכך לקחת את הספר משוש ולהתחיל לחרוש לביוווו
אוף אין לי כוחחח. רביעי: מסיימים בצפר!!! מסיימים י"אאאא.. לא להאמין. המחנך ביקש ממני לארגן מסיבת סיום אצל מישהי מהכיתה בבריכה, אז אני אנסה להוציא את זה לפועל. חח. חמישי: ביולוגיה, מסיבה בערב, יש הרבה אופציות. שישי ביולוגיה שבת ביולוגיה ראשון מתכונת בביולוגיה. בהצלחה לי.
והציון ממש דפק אותי, כי קיבלתי 95 בבגרות בהיסטוריה זה ככה אצלי. כל השנה אני לא משהו ובסוף מפציצה אבל הפעם המורה פשוט דפקה אותי ח-ז-ק בהערכת מורה, בגלל פאקינג העתקה אחת|: באמת שיהיה לנו בהצלחה
תקשיבי את יצאת מזה בקלות יחסית../images/Emo153.gif
שנה שעברה היה סיפור באיזה מבחן שאחת מהכתה העתיקה מחברה שלי ולא הסכימה להודות שזאת היא שהעתיקה אז בהתחלה לא רצו בכלל לתת לחברה שלי ציון ולהגיש אותה לבגרות[זה היה במעגלי שיכות.. מחשבת ישראל] ובסוף הגישו אותה על איזה 70.. וזה היה ממש מעצבן כי בכלל השניה היא זאת שהעתיקה והיה מגיע רק לה להדפק ולא גם לחברה שלי. תחשבי שהגישו אותה על 70 במקום על 90-100 ומה לעשות אביב את העתקת ואת צריכה לזכור שזה לא בסדר ובכלל לא חייבים לך כלום. המורה שלך בא יחסית ממש לקראתך ובכל זאת בדק לך את המבחן[אני זוכרת נכון?]. ככה שאין לך מה להתלונן..
. ותראי שבכל זאת יש לך אחלה של ציון הגשה ואם את מוציאה ציונים גבוהים בבגרויות אז בכלל טוב.
קודם כל, אני מודעת לזה שתפסו אותי על העתקה ואני לא מנסה להתחמק מזה. אבל בחייאתתת אני הלכתי עם שני ההורים שלי לדבר על זה עם הרכז שכבה, והוא הסביר לי את חומרת העניין אבל הבטיח שה13 הזה [ציון שמוקלד בגדר העתקה] יישאר רק בגדר ציון שאני לא אדע ושהוא לא יפגע לי בציון ההגשה ו-וואלה, איזה קטע, הוא כן פגע. היא נתנה לי 20 בהערכת מורה. 20!! ושלא תגידי כל השנה הייתי מופרעת.. באתי לכל השיעורים, הגשתי את כל העבודות ולא היו לי הפרעות/תלבושת וכו'. הייתי למופת. אז על העתקה אחת ככה לדפוק אותי?! וגם הציונים שלי היו סבבה לגמרי! היו לי 2 ציונים של 90 ובמגן 75 [שזה בכלל אמור להיות 80 ואחרי כל ההצקות שלי אליה היא לא העלתה לי..]. ושלא נדבר על המבחן המשפר שבאורח פלא קיבלתי בו 65 והיא מתחמקת מלהחזיר לי אותו.
ותאמיני לי שאת לא מכירה את המורה הזאת. היא עושה אפליות בטירוף ואני חותמת איתך שהיא מתנקמת בי מאז. כשאמא שלי דיברה איתה בטלפון היא אמרה "מדברים על ההעתקות שלה בכל הבצפר..", ועוד תלמידים אמרו לי שהיא מדברת על זה בחדר מורים יעני בהתנשאות "התלמידים האלה חושבים שהם יכולים לעבוד עליי".. מי רוצה לעבוד עלייךךך פוסטמה. חתיכת שקרנית. דיברתי על זה אפילו עכשיו עם המחנך והוא אמר שאני צודקת ושיש לה סכסוכים עם עוד כמה מורים, ושהביה"ס בכלל לא אוהב את השיטות שלה. היא מסננת את כל התלמידים שלה ומעדיפה את רק מי שהיא אוהבת. ובחיי שאף פעם לא דיברתי ככה על מורים, אבל היא באמת באמת כזאת. אז חבל באמת שהציון הגשה הזה לא משקף בשיט את כל מה שעשיתי השנה. למה כשתפסו אותי בתנ"ך על העתקה, הייתה לי בכל זאת הערכת מורה 100? כי המורה הזאת להיסטוריה פשוט נוטרת טינה. פשוט מאוד. שנה שעברה הגישו אותי על 80 ולא העזתי לערער כי זה באמת הגיע לי, אבל הפעם, תסלחי לי, פשוט לא.
ראשון- ללמוד קצת לסוציו? ;[ שני- 8:30-16:00 עבודה, מ19:00 ערב הקרנה של הסרטים שלנו בביתספר שלישי- ללמוד לסוציו רביעי- ללמוד לסוציו חמישי- מגן בסוציולוגיה משמונה עד לא יודעת מתי [כמה זמן הבחינה?], אחכ החזרת מגנים בספרות, 12:00-19:-- עבודה
ראשון-להתעורר, להכין שיעורים במתמטיקה, שיעור פרטי כפול במתמטיקה. שני- להתעורר, להכין שיעורים במתמטיקה[כיף חיים], לקניון[?]. שלישי- לקניון, לקארטינג עם הכיתה, שיעור פרטי במתמטיקה. רביעי-יום אחרון ללימודים, ואז אמ לחגוג את זה איכשהו ושיעורים במתמטיקה. חמישי- לבריכה נראה לי, שיעורים במתמטיקה. שישי-שיעור פרטי במתמטיקה, ואז נראלי לאכול סושי. מממ. שבת- תחרות לזכרו של רמי שילגי בכנות, אני מקווה.
ראשון- ללמוד להיסטוריה, שיעור בלט ב-7, ג'אז ב-9 עד המוות שני- לקום בשעה נורמלית וכיפית, ואז בגרות בהיסטוריההההה
ואז יום עבודה. שלישי- קניות עם אמא
הופעה של הילדות הקטנות, יום פעילות רביעי- אין משהו מיוחד, אולי אני אסע לים, בלט, ג'אז, כרגיל.. חמישי- שיחת שיבוציםםםםםם ! ולא יודעת מה אז.. סתם חברים צחוקים, אולי לישון? אהה נראה לי שיש גם יום עבודה. שישי- ארוחת בוקר עם אמא לרגל יום הולדתה