תיק לבית-חולים

טלטל11

New member
ולגבי התפרים

גם לי אמרו במחלקת יולדות שאסור לשים כלום. רק מה, לא הם אלו שלא יכלו לנשום מרוב כאבים. אז שהם לא ישימו כלום
אני החלמתי מהתפרים במהירות הבזק (רק כשכאבי התפרים פחתו הבנתי שמה שעדיין כואב לי זה בעצם הטחורים
) ולדעתי זה הרבה בזכות משחת הטראומיל שמרחתי אחרי כל שטיפה.

catנוע

New member
לגבי הסלקל

אצלי כן בדקו. מה שכן, לא בדקו אם התינוקת שלקחתי היא שלי (לא השוו צמידים ולא כלום)
שזה הרבה יותר חמור בעיני.

אורora

New member
טוב זה פחות חשוב

העיקר לקחת אותה בסלקל. מה זה משנה של מי היא. ואת באמת חושבת שאם לא היה לך סלקל לא היו נותנים לך את התינוקת? היא שלך לא שלהם....ואם את גרה במרחק הליכה? ואם מתאים לך להשתמש בכיסא מגיל אפס ולא בסל קל...שטויות אפשר להוציא תינוק גם בלי סל קל.

catנוע

New member
לא יודעת

אבל הם אמרו לי בערב לפני השחרור לדאוג שיהיה סלקל וגם באו לבדוק שיש סלקל לפני ששיחררו אותי. כאמור אני הזדעזעתי מזה שלאף אחד לא היה אכפת איזו תינוקת אני לוקחת. את התגים בכלל הורדתי בבית, וכשנכנסתי לתינוקיה אמרתי להן שאני לוקחת הביתה את התינוקת שלי, ואף אחת לא באה לבדוק האם היא אכן שלי.

פלפלת32

New member
אצלי לא בדקו

סלקלים בכלל ויש לי יותר ניסיון, הוצאתי כל אחת בנפרד אבל בדקו כמה וכמה פעמים את השמות ותעודות הזהות שלנו חייבת להגיד שזה נפלא, בהתחשב בעובדה שכמעט ולא היו מוכנים תגים ערב הלידה, נינה עוד משו לזכור שיכינו ושתראי את התגים

catנוע

New member
../images/Emo6.gif ואללה, על זה לא חשבתי

אצלך הם בדקו לוודא שלא לקחת את הילדה שלי?

גשם111

New member
אני חושבת שכן...

לא זוכרת האמת. אבל אם לא זאת היתה הפעם היחידה כי לא קרה פעם אחת שנכנסתי ולא היו בהיסטריה מהנושא.

catנוע

New member
במקרה שלנו

אי אפשר אפילו לחשוד שלקחנו בטעות את הילדה הלא נכונה

איקס איקס איקס ../images/Emo12.gif

הרשימה לוקטה מכל מיני רשימות שפורסמו במקומות רבים ע"י מי שחזרו מביה"ח לאחר הלידה והמליצו וצירפו את מה ש|הדגשלהן היה חסר. מסתבר, כמה מפתיע, שלכל אחת חסרים דברים אחרים, לכל אחת צרכים אחרים וכל אחת העדפות אחרות. סכין גילוח הומלץ ע"י מי שנשארו בביה"ח בקיץ והסמיקו כשהגיע מבקרים וננעצו בהן עציו העבותים של היער שצמח להן על הרגליים. גלגל ים הומלץ ע"י מי שטענו שזה עזר להן במקרים של תפרים וטחורים (לך לא, לאחרות כן). בקבוק קטן עם מים לתינוק כנראה שנדרש לנקיונות כלשהם, אני כבר לא זוכרת. הרשימה הובאה כרשימה גדולה וכוללת בכדי שכל אחת תיקח ממנה מה שמתאים לה ותמליץ או תוסיף את הערותיה.

נוRית

New member
לדעתי את פשוט לא בסדר

שהבאת לנו רשימה כזאת ארוכה עם כלכך הרבה דברים מיותרים

נוRית

New member
סלקל

לא זוכרת אם בדקו אצלי או אם התנו את השחרור בזה... אבל מבחינת בטיחות הנסיעה ברכב - סלקל או כסא בטיחות - חובה!!!! ולגבי בדיקה התינוק של מי אני לוקחת - "אצלנו" לא מוציאים מהתינוקיה בלי הזיהוי, ומדגישים כל הזמן שאסור להשאיר תינוק בלי השגחה, ככה שברגע שהוצאתי אותה מהתינוקיה היא היתה צמודה אלי או אל אמי.

L i n u s

New member
YYY, איזו רשימה...

הנה גירסה מקוצרת: מסמכים - מעקב הריון ותעודת זהות אביזרי עיסוי - מיותר במקרה של ניתוח קיסרי פרטי לבוש - תחתונים חד פעמיים (בחלק מבתי החולים יש שילב, כך שאפשר להכין מראש רק חבילה אחת, ואח"כ לקנות שם) לקיסרי - אלופירסט (לא חובה) שתייה ומאכלים - בקבוק של מים מינרלים, ניתן למלא אותו ב coller-ים הקיימים בבתי החולים למקלחת - כפכפי גומי, אסלונית שונות - מצלמה + בטריות + מטען, טלפון סלולרי + מטען, ספרי קריאה ו/או תשבצונים/סודוקו, אם את אוהבת לשמוע מוסיקה - mp3, בגדים ליציאה מבית החולים, כדורי ברזל (במידה ואת לוקחת) לרך הנולד - בגדים ליציאה מבית החולים (בהתאם למזג אויר), מוצץ (אם את רוצה לתת מוצץ), בקבוק לאוכל מוכן (אם לא מניקים), סלקל/כסא בטיחות באוטו (אלא אם את גרה במרחק הליכה מבית החולים), צעצוע (סתם כדי לפנק אותו) תיק כלי רחצה - מה שאת בדרך כלל לוקחת איתך ליומיים (לידה רגילה) או 5 ימים (לידה קיסרית) אם את הולכת לקיסרי מתוכנן, כדי לך לעשות שני תיקים, אחד עם כל הדברים היקרים (ארנק, טלפון וכו'), ואותו תתני למלוה שלך ואח"כ תנעלי אותו, והשני עם כל השאר (בגדים, כלי רחצה וכו'). בנהריה, ניתן היה לקבל חלוקים, מגבות, ופאדים עבים כל הזמן. כך שאחרי כל מקלחת יכלתי להחליף חלוק ומגבת. פאדים היה לי קבוע שתי חבילות בחדר. בתינוקיה הם נותנים טיטולים, תמ"ל (למי שרוצה) ובגדים למשך כל הזמן שהאם נמצא במחלקת יולדות.

nina L

New member
../images/Emo51.gif ענקית לכולן על ההשקעה בשם

כל היולדות לעתיד לבוא!

למעלה