תיק לבית-חולים

catנוע

New member
זה לא יהיה רשום שם

בדיוק כמו שPKU לא רשומה שם. התוצאות מתקבלות אחרי השחרור. במידה והילד מתגלה כחיובי ל G6PD או PKU מודיעים להורים. לכן ביקשו בבית החולים לבדוק אם הכתובת והטלפון מעודכנים.

טלטל11

New member
אז אם לא הודיעו לנו סימן שאין?

|מתקרצצת|

veredtered

New member
גם לי יש מחסור של G6PD

ודווקא אני משתמשת באופטלגין - מענין שהשבוע שמעתי בפעם הראשונה (לא עכשיו כאן אלא ממישהי אחרת) שאסור אופטלגין לחסרי G6PD. אצלי בכל אופן זה לא גורם לבעיה. אני חושבת שיש רמות שונות של אנמיה במחסור באנזים. פול, בכל מקרה, לא אכלתי מעולם - אמא שלי לא הרשתה לנו כי אבא שלי עירקי, ורק בהמשך החיים עשו לנו בדיקות דם וגיליתי של באמת חסר האנזים. האחים שלי, נדמה לי, 'תקינים'. עלי זה לא השפיע מעולם, אבל יש סיפורים על איזו בת דודה שהיו צריכים להחליף לה את כל הדם בגלל הבעיה... שיהיה בריא, הילדון שלך! ורד

G6PD הוא מחסור באנזים בכדוריות דם

אדומות (אנזים שמפרק פחמימות לאנרגיה) שעם חשיפה לחומרים מסויימים (סולפתים, פול ותרופות מסויימות כמו אספירין) גורמת לאנמיה המוליטית. מעבר לזה, בלי חשיפה לחומרים הבעייתיים אין שום בעיה לחיות עם G6PD. אופטלגין לא הורד מהמדפים בארה"ב בגלל G6PD, אלא מסיבות אחרות. אם זה היה ההגיון אז היו מורידים אספירין ותרופות רבות נוספות שG6PD הרבה יותר רגיש אליהן. G6PD הוא תורשתי, זו לא מחלה אלא מחסור באנזים, והוא קיים בעיקר אצל בנים (מועבר גנטית על כרומוזום ה-X). והנה עוד קצת על G6PD: http://kidshealth.org/parent/general/aches/g6pd.html

מרגנית2

New member
תודה על ההסבר

ומה זה אנמיה המוליטית? ואיך יודעים אם אנמיה היא המוליטית או אחרת?

אנה מ

New member
דארלינג, את אמורה לבוא לפני, לא?

חוץ מזה, למרות ההורמונים שרצים בדם, באופן לוגי לחלוטין החלטתי לחכות שהקטנצ'יק יהיה בן שנתים פלוס מינוס.

אנה מ

New member
תזכרי שיש הבדל "קטן" בין שתינו,

את כבר בדד ליין, ואני רק חושבת על סיבוב שני. וכשזה במחשבות - נותנת לחשק שיעלה. אני בטוחה שאם הייתי היום בהריון הייתי גם מרגישה די לחוצה.

טלטל11

New member
אנה כנסי רגע ../images/Emo26.gif

כל תיאורי התיק לחדר הלידה פלוס רטרוספקטיבה על תפרים וטחורים אם כבר עושים לי משהו- זה להוציא את החשק בכלל!

טלטל11

New member
מוסיפה

משכך כאבים "אדוויל" - מותר בהנקה, ומקל מאוווווווד על כאבי התכווצות הרחם בפרט, ועל כאבים בכלל.
לתפרים: משחת TRAUMEEL ולטחורים פרפריישן H . אותי זה הציל.

אנה מ

New member
ומגבונים לחים של פרוקטו גליבנול- גם

כן לטיפול בטחורים.

טלטל11

New member
אני חושבת שמגבוני "דרמה סופט"

של ד"ר פישר (שברשימה) זה על אותו עיקרון. אפשר כמובן לקחת את אלה שהצעת, במקום

אנה מ

New member
אבל גם המשחה והנרות של פרוקטו-גליב'

עוזרים מאוד (לי אפילו היו יעילים יותר מפרפרשיין H).

למעלה