תיק לבית-חולים

nina L

New member
תודה רבה לכולכן!../images/Emo47.gif והקיסריות?

עיצות מיוחדות למי שעברה קיסרי?

catנוע

New member
אז הנה, מקיסרית ../images/Emo47.gif

האמת היא שאין הרבה הבדל בין מה שצריך בתיק אם הולכים ללידה וגינאלית או קיסרית. בטח לא אם לא יודעים מראש (כמו שקרה אצלי) שהלידה תהיה קיסרית. אם זה קיסרי אלקטיבי, אז אפשר לוותר על המשחה/מגבונים וכו' לטחורים. אין טחורים מניתוח קיסרי
כל המשחות וכו' לתפרים טובים גם לקיסריות. פשוט, התפרים נמצאים במקום אחר. גרביים מומלצות כי לפעמים קר מאוד בחדרי לידה, ותמיד קר בחדרי ניתוח. וממילא הן לא שוקלות כלום ותופסות מעט מאוד מקום בתיק. לקיסרי אלקטיבי גם לא צריך את כל האוכל והשתיה למלווים או ליולדת. אבל כאמור, אם הולכים לחדר לידה מבלי לדעת אם הלידה תהיה קיסרית, אז כדאי לקחת את כל השתיה והאוכל. ההחלמה שונה לגמרי בין לידה ואגינלית ללידה קיסרית, ושם דווקא יש לי כל מיני עצות לקיסריות. אבל זה נושא לשרשור אחר.

פלפלת32

New member
אהבתי את

הקביעה שלך שלקיסריות אין טחורים זוכרת עד עכשיו איך כאב....

catנוע

New member
לא אמרתי שלקיסריות

אין טחורים. אמרתי שאין טחורים מניתוח קיסרי

פלפלת32

New member
קטנוע

אין כמו שיחות חולין על נושאים מרנינים בבוקרו של יום, הלא כן?

catנוע

New member
../images/Emo6.gif בהחלט

ולשאלתך למה זה משנה - כי מי שהולכת לקיסרי אלקטיבי ולא היו לה טחורים עד לרגע הקיסרי, לא סביר להניח שיהיה לה צורך בתכשירים נגד טחורים בבית החולים...אז היא יכולה לחסוך את הקניה שלהם או לכל הפחות את לקיחתם לבית החולים. פשוט שאלו מה דעת הקיסריות על הרשימה לחדר הלידה...

פלפלת32

New member
אני הוכחה הפוכה

בדיוק למה שכתבת, ובכלל אחרי הניתוח, מבלי להפחיד אף אחת, כנראה שאני מאלו שהאפידורל לא עובד עליהן, בשום הון שבעולם לא עוברת לידה נוספת כזו

catנוע

New member
אבל אחרי הניתוח

זה משהו אחר. במהלך הניתוח אין לחיצות הרי, ולכן אין שום סיבה שיופיעו טחורים אם לא היו שם קודם. אחרי הניתוח זאת כבר אופרה אחרת לגמרי.

פלפלת32

New member
קטנוע כנסי רק את...

את תמיד בעד המילה האחרונה? טוב נו, יש לי כרטיסים לאופרה מיוחדת במינה אבל אחרת באה?

catנוע

New member
לא תמיד ../images/Emo6.gif

יוווו, רק ניסיתי להסביר לך
בטח שאני באה. מתי, איפה, ו- זה רק שתינו?

פלפלת32

New member
רק שתינו

ועוד ילדה אחת ועוד אחת שלך ועוד אחת שלי וכסא בטיחות ועוד אחד ועוד אחד ובקבוק ועד אחד ועוד אחד וכמה חיתולים ומים מורתחים וסימילאק וביסקוויטים במבה כמה בגדים להחלפה כמה משחקים אופניים ועוד זוג אה , ראית איזו ספונטנית אני ?! את באה ?

נוRית

New member
נראה לי...

(טוב, בעצם אני יודעת את זה) שתיק לבית חולים זה pinuts לעומת תיק לנסיעה "קטנה" עם זאטוטים

אורora

New member
רוצה להשוות כמה כואב../images/Emo3.gif

ודרך אגב במיון הכירורוג דווקא המליץ על דברים אחרים לחלוטין לטחורים מאשר כל המשחות וכו : 1. פדים של מגנזיום ( אפשר להשתמש במגבונים שהומלצו כאן ולטבול אותם בתמיסה של מגנזיום ). 2. חומרים שונים לריגוך היציאות ( לא מיץ שזיפים אלא דברים רציניים בהרבה
איחססססססססססססס ) אני גם קיבלתי במשך שבוע זריקת וולטרן יומית כדי להתמודד עם הכאבים ולהיות מסוגלת לשבת להניק.

טלטל11

New member
פחחחח פדים של מגנזיום

השתמשתי בזה, עזר לי כמו כוסות רוח למת

אורora

New member
לי זה עזר

אני חושבת, אולי סתם הזמן עשה את שלו. מה שכן זריקות וולטרן יומיות עזרו מאוד.

למעלה