תיק לבית-חולים

אורora

New member
חחחח

אבל הטחורים התרפאו, לא מזריקות הוולטרן. אחרי שבוע הפסקתי אותן. השאלה היא איך השתמשת בפדים של המגנזיום, אבל יש גבול לרמת הפרוט שאני מוכנה להיכנס אליה ברשת.

נוRית

New member
חומרים מרככים

נו, טוב, גם אני הייתי מהסובלות...
המצב היה כלכך קשה (תרתי משמע
) שהשתמשתי בכל מיני מרככים (שמן פראפין, אבילק), בנרות גליצרין ואפילו בחוקנים קטנים כשהמצב היה ממש נואש. כמו כן בוצע שימוש במגבוני פרוקטו וכ"ו שכבר הוזכרו פה, במשחת עזראקאין ובטח עוד יזרים טקטיים כאלה ואחרים... ואצלי זה גם היה סיפור ממש ארוך, כי אני זוכרת שגם בעבודה עוד סבלתי מדי פעם, מה שאומר שגם אחרי 3 חודשים ויותר הבעיות לא ממש חלפו (מצטערת אם אני מפחידה אתכן...)

nina L

New member
מותר גרביים מהבית בחדר הניתוח?

באסותא פ"ת (אופרה אחרת, אבל חדר ניתוח) ניתנות יופי של גרביים משלהם. תודה! כבר מוסיפה!

judith4

New member
אז צריך להוסיף לתיק לבית החולים

גם בקבוק מיץ שהופק משזיפים יבשים, כי עד שהמערכת לא חוזרת ל"פעולה", לא מרשים לאכול. וגם זה תלוי במדיניות של בית החולים וכו'. וחוץ מזה שבנושאים האלה תקבלי הרבה יותר אינפורמציה בפורומים הריוניים אחרים - אבל, כאמור, את תמיד מוזמנת לשאול.

catנוע

New member
במאיר הרשו לי לאכול

אבל רק דברים רכים (דייסות ויוגורטים) עד שהמערכת חזרה לפעול.

nina L

New member
../images/Emo51.gif מעדיפה לשאול את מי ש

כבר עברה ומי שאני סומכת עליהן

NיקהNוני

New member
העיצה הטובה ביותר שקיבלתי- ומעבירה

הלאה- מרגע שמאשרים לך לקום מהמיטה - ללכת, ללכת ו...ללכת. ככל שתהיי פעילה יותר- כך תגיע הקלה מהירה יותר. לגבי משחות לתפרים לסוגיהן- הבאתי איתי טראומיל - א ב ל- התייעצתי. גם עם האחיות המנוסות בביה"ח שהמליצו על שטיפות רבות במים וסבון- ללא תוספות- וגם עם מישהי שעוסקת בשמנים וצמחי מרפא- ובסופו של דבר- בביה"ח הקפדתי על שטיפות רבות- ללא משחות. ומרגע שהורידו לי את הסיכות- לאחר כל שטיפה וייבוש- מרחתי טיפה-שתיים של שמן לוונדר על איזור הצלקת לזירוז האיחוי. השתמשתי בתחתוני רשת חד"פ שלא הפריעו לי, למרות הסיכות- ופשוט גזרתי וזרקתי, בתום השימוש, ללא צורך באקרובטיקה (ומאחר שהייתי מבוצקת כהוגן, כולל בברכיים, הרי שכל כיפוף ברך היה כרוך במאמצי-על
). ממליצה בחום על חזיה תומכת ללא עצם/ברזל. לשם מניעת גודש והקלה ב"סחיבת המשא" נתבקשתי ע"י הרופא ללבוש חזיה 24 ש"ע ביממה. לא להשאיר חפצי ערך בביה"ח- ארנק, מצלמה, תכשיטים וכו'- לתת לבני המשפחה/מלווים. ישנה מכת גניבות בבתי-החולים בארץ (אצלינו תפסו אחת כזו בזמן שהייתי מאושפזת). זה מה שאני זוכרת, כרגע...

דש1דש

New member
מסכימה עם כל מה שכתבת! ועוד

לי הומלץ להביא חבל (כזה שקופצים איתו) אפשר לקשור למיטה ולקום בעזרת הידיים ולא הבטן. אני העדפתילקום בגלגול - אבל לשכנה שלי לחדר זה מאוד עזר
שזיפים מיובשים - מישהי אמרה מיץ - עדיף את השזיפים - גם אם לא מרשים לאכול (מי בודק
) מכינים מהשזיפים מיץ מרוכז ע"י הוספת מיים רותחים ולחכות שיתקררו - זה הכי מזרז יציאות. אני לא הקשבתי להנחיות (כן - במאיר) שלא לאכול מוצק עד היציאה - שיקפצו לי. לא עשה נזק - אבל כל אחת - לעצמה.... לא ממליצה כלום
) היום בבתי חולים נותנים הרבה פחות תחבושות - במאיר היתה חבילה ראשונית של תחבושות ארוכות וטובות - והיתר היו קצרות בהרבה - אז להביא מהבית תחבושות טובות - כי הדימומים מרגיזים!!! להביא פיורלן לפטמות - הרבה פעמים בבית חולים עוד אים בעיה - אבל רצוי שתדעו איפה זה ושיהיה לכם נגיש כשצריך!

אורora

New member
2 דברים

1. עם קצת שכנועים משיגים במאיר עוד תחבושות ארוכות, אני הצלחתי. 2. יש מיץ שזיפים שחורים מוכן בסופרים, מאוד יעיל. עולה 12 שקל לבקבוק.

catנוע

New member
אני לא הצלחתי לשכנע

אל תשכחי שאני הייתי 5 ימים בבית החולים ואת יומיים. אז לקיסריות - התחבושות נגמרות וכדאי להביא חבילה מהבית.

נוRית

New member
ואני חוזרת על דבריי ממקודם

לעשות סיור בחדר הלידה (או להתקשר מראש) ולברר מה נותנים ומה לא, וכמה..

NיקהNוני

New member
ממה שקטנוע כותבת בהמשך-

(שתינו ילדנו באותה תקופה) כנראה שבמאיר "קמצנות תחבושות" זה הנוהג הקבוע.. בביה"ח שבו ילדתי נתנו כמה שביקשתי- ותמיד הייתה לי חב' ספייר. כנ"ל לגבי חלוקים, מגבות, כריות(למגדל שבניתי
) ונרות גליצרין...

אורora

New member
וואי וואי וואי

אני הבאתי בערך 5% ממה שכתוב פה וגם בזה בקושי השתמשתי. סתם כמה שאלות אקראיות 1.סכין גילוח?????????? 2.אבל אחד לא בודק אם יש לך סלקל בשחרור , זו סתם אגדה. 3.הרופא במחלקת היולדות ביקש מאוד לא לשים שום דבר על התפרים בימים הראשונים, הוא אמר שמדובר ממש בנזק. צריך רק לשטוף. 4. גלגל ים של ילדים מזיק לתפרים ולטחורים ולא מועיל ( גורם למתיחה של האיזור ). 5. בקבוק קטן עם מים לתינוק ????????????????????????

nina L

New member
במה לשטוף את התפרים? סבון פולידיו

טוב? סתם מים?

אורora

New member
מיים פושרים

עם סבון רגיל או בלי סבון בכלל. האפקט של מיים על הטחורים מדהים, גם על התפרים, זה מוריד את רמת הכאב בצורה דרמטית ( עד שיוצאים מהמיים )

אורora

New member
בכל מקרה

אני לא יודעת אם זה אפקטיבי גם על תפרים של קיסרי.

דש1דש

New member
בבית חולים שטפתי עם הסבון הרפואי

שהם שוטפים איתו ידיים - היתי לוקחת בכוסית לשירותים שיהיה על הכיור. מסריח אבל מחטא טוב יותר מסבון רגיל. בבית עם רגיל.

טלטל11

New member
../images/Emo6.gif אפילו אני

עם התיק הענקי המיתולוגי שלי לא העליתי על דעתי להביא סכין גילוח

למעלה