תחנות רכבת העמק

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
לפי אותו אתר זה הקטר הראשון ב

דרומי ! זה נורא קל ! הגזמת !
מדובר בקטר "אורנשטיין-קופל" והתמונה מופיעה גם בספרו של פול קוטרל עם כל מה שידוע. פעם חשבו שזה קטר אחר אך זה O&K והדבר הוכח באמצעות קטלוג עתיק שמצאנו.
ארץ זה לפחות מה שהיה כתוב באותו אתר. ועל הדרך עוד תמונה מאותו אתר מי זוכר בכלל איזה אתר זה היה התמונה היא ככה לעין. נ.ב אני מחפש תמונה של
בשם סודיביקר או משהו בשם כזה.

ארזS

New member
אתה מתכוון לסטודיבייקר

ארץ זה לפחות מה שהיה כתוב באותו אתר. ועל הדרך עוד תמונה מאותו אתר מי זוכר בכלל איזה אתר זה היה התמונה היא ככה לעין. נ.ב אני מחפש תמונה של
בשם סודיביקר או משהו בשם כזה.
אתה מתכוון לסטודיבייקר
אם אני מבין נכון.

ארזS

New member
פעם ? אתה שואל על פעם ?

מצוין אחלה האם הם הביאו פעם
לארץ גם את הלארק היה זה
של הערסים או משהו בסגנון.|?
פעם ? אתה שואל על פעם ?
כשאני הייתי ילד (זה מספיק פעם ?
)אז לימדו נהיגה בעיקר על לארק. אני זוכר שדוד שלי למד על
כזה.

ס מ י ש

New member
היו ימים חבר, אני אותם זוכר ../images/Emo79.gif

פעם ? אתה שואל על פעם ?
כשאני הייתי ילד (זה מספיק פעם ?
)אז לימדו נהיגה בעיקר על לארק. אני זוכר שדוד שלי למד על
כזה.
היו ימים חבר, אני אותם זוכר

איזה אוטו
זה היה

גם למשטרה היו כאלה תשאלו למה

מצוין אחלה האם הם הביאו פעם
לארץ גם את הלארק היה זה
של הערסים או משהו בסגנון.|?
גם למשטרה היו כאלה תשאלו למה
כדי להשיג את הערסים באמריקה זה היה מכונית נכוטה אבל בארץ היה היתה בין הטובות

נכון ועוד

סוג כזה של
אבל ארגז סגור
תמונה להמחשה מתוך אתר למכניות ישנות
נכון ועוד
הוא הורכב גם אצל ידידנו אפרים איילין והיה לתפערת מדינת ישראל אוך פעם ידעו להרכיב מכוניות לא כמו היום הכל יפני פעם היה אוטו ישראלי סברה , סוסיתא , והרקבות חבל שאין מכונית ישראילית יש לי חזון בעוד X שנים שוב להכים מפעל

אין טעם לייצר מכוניות בארץ

אך אך אך הלארק איזה אותו חזק
איזה מנוע היה לו
הכמות הנמכרת כאן היא קטנה מדיביחס להוצאות הפיתוח, אמצעי הייצור והחזקת המפעל ולייצא בכלל אין טעם בגלל הצורך להקים מערך שירות.המכוניות שניסו לייצא היו הקייזר פרייזר והסברה ואפילו את הסוסיתא בשנה הראשונה (1959)וזה פשוט לא הלך. להרכיב מכוניות שמיוצרות במקומות אחרים גם לא כדאי ולכן כל עוד הממשלה (כלומר אני ואת ואת) השתתפנו מכספנו בקניית המכונית על ידי מישהו אחר (כלומר הורדה מלאכותית של מחיר הרכב על ידי הורדת מיסים) אז זה הלך איכשהוא. אבל אחרי שהממשלה החליטה להפסיק לסבסד, התעשיה המקומית קרסה. רק שוק האוטובוסים מצדיק איכשהוא ייצור חלקי כאן. אגב, הלארק המשטרתית היתה כמו זו בתמונה, כלומר הדגם המאוחר יותר שהורכב כאן בשנים 1964 - 1966 לי היו שתי לארקים בחיי הארוכים...

טוארג

New member
היתה כתבה ב"הגה" שהשתתפת בכתיבתה

הכמות הנמכרת כאן היא קטנה מדיביחס להוצאות הפיתוח, אמצעי הייצור והחזקת המפעל ולייצא בכלל אין טעם בגלל הצורך להקים מערך שירות.המכוניות שניסו לייצא היו הקייזר פרייזר והסברה ואפילו את הסוסיתא בשנה הראשונה (1959)וזה פשוט לא הלך. להרכיב מכוניות שמיוצרות במקומות אחרים גם לא כדאי ולכן כל עוד הממשלה (כלומר אני ואת ואת) השתתפנו מכספנו בקניית המכונית על ידי מישהו אחר (כלומר הורדה מלאכותית של מחיר הרכב על ידי הורדת מיסים) אז זה הלך איכשהוא. אבל אחרי שהממשלה החליטה להפסיק לסבסד, התעשיה המקומית קרסה. רק שוק האוטובוסים מצדיק איכשהוא ייצור חלקי כאן. אגב, הלארק המשטרתית היתה כמו זו בתמונה, כלומר הדגם המאוחר יותר שהורכב כאן בשנים 1964 - 1966 לי היו שתי לארקים בחיי הארוכים...
שהסבירה על הנושא... הייתי נותן הרבה בשביל לנהוג 5 דקות בסברה המצולמת שם...

היתה לי פעם סברה

שהסבירה על הנושא... הייתי נותן הרבה בשביל לנהוג 5 דקות בסברה המצולמת שם...
היתה לי פעם סברה
היום היא בתפן. אל תנסה לנהוג עליה..זה היה כישלון קולוסאלי...

מצב
הנושא נעול.
למעלה