שתי S לא הולך ביחד. צחקנוS ככה.
שתי S לא הולך ביחד. צחקנוS ככה.ואתה: צחקנוסS !!!![]()
שתי S לא הולך ביחד. צחקנוS ככה.ואתה: צחקנוסS !!!![]()
שתי S לא הולך ביחד. צחקנוS ככה.
אין אין עליך זה בסדר אני גם הדרומיארז הגזמת ! זה נורא קל !!!!!!!
כמובן שמדובר בעיר המגעילה שלי !!! פעולת חבלה: יחידת אצ"ל מתקיפה את תחנת הרכבת המרכזית בירושלים. המתקיפים מופיעים מחופשים לערבים העומדים לנסוע ובתוך מזודותיהם מוכנסים חומרי נפץ לשטח התחנה. בעקבות הפיצוץ נחרב חלקית בניין התחנה. 30.10.1946
אתה ארזS2 !!!אין אין עליך זה בסדר אני גם הדרומי
אבל בת.ז ארז.
צחקן: שנה מיד את שמך לצחקנוS :אתה ארזS2 !!!אני מת על![]()
החידות שלך ! מרוב זיכרון - כואב לי הראש אז עכשיו אני עוזב את המחשב ל- רבע שעה והולך לחדר השני לעשן איזה מרלבורו צעיר ! אתה רואה ?????? סחב"ק אידיוט גמור אבל אין כמו סיגריה אחרי הקבנוס פפרוני והלובסטר. סחב"ק גם אדיוט, גם פרסר, גם מעשן וטוב שלא שותה..... השמן הזה... חה-חה-חה !!!! לי מותר חופשי לצחוק על אביתר777777777 !!!
הצחוק טוב לבריאותארז הגזמת ! זה נורא קל !!!!!!!
כמובן שמדובר בעיר המגעילה שלי !!! פעולת חבלה: יחידת אצ"ל מתקיפה את תחנת הרכבת המרכזית בירושלים. המתקיפים מופיעים מחופשים לערבים העומדים לנסוע ובתוך מזודותיהם מוכנסים חומרי נפץ לשטח התחנה. בעקבות הפיצוץ נחרב חלקית בניין התחנה. 30.10.1946
הצחוק טוב לבריאות![]()
וכשהדוקטור הירושלמי מבסוט אז כולם מבסוטיםאבל מה זה כאן ? אתם צריכים לשלם על ה-S !!! מה זה ? כולם נהיו Sים ?זה פירמה שלי !!!![]()
![]()
![]()
![]()
ורכבת ה-S עצמו!הידעתם, רכבות S???![]()
הכניסה לרציף הפרברי (S-tog) של תחנת Nørreport בקופנהגן הנצמאת קילומטרים ספורים צפונית מהתחנה הראשית!
הצחוק טוב לבריאות![]()
וכשהדוקטור הירושלמי מבסוט אז כולם מבסוטיםאבל מה זה כאן ? אתם צריכים לשלם על ה-S !!! מה זה ? כולם נהיו Sים ?זה פירמה שלי !!!![]()
![]()
![]()
![]()
האות שלי היא RRRRRRRRRR !!!כמו בבחירות,![]()
מפלגה שרוצה להשתמש באות שכבר תפוסה ע"י מפלגה אחרת, צריכה לקבל רשות להשתמש באות.![]()
שלי HHHHHHH כמו הונדההאות שלי היא RRRRRRRRRR !!!
R זה רייטר ורולס-רויס !שלי HHHHHHH כמו הונדה![]()
אביתר? אתה בטוח? חשבתי שלך יש ספרההאות שלי היא RRRRRRRRRR !!!
אני R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7Rאביתר? אתה בטוח? חשבתי שלך יש ספרה
77777777777777777777777777777777777777 ולא אות !
אני R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R7R
אף אחד לא ביקש ממני רשותכמו בבחירות,![]()
מפלגה שרוצה להשתמש באות שכבר תפוסה ע"י מפלגה אחרת, צריכה לקבל רשות להשתמש באות.![]()
דר' נו וזה מה הסיפור של הדבר הזהנו מי מזהה את המקום ומה היה הסיפור
נו מי מזהה מה זו התמונה המצורפתדר' נו וזה מה הסיפור של הדבר הזה
התמונה מאתר אינטרנט שמצאתי.
לקוח מאיזה אתר חלק מהכתבהתחנות רכבת העמק
בגבע צולמה תחנה מלבני סיליקט בכפר יחזקאל תחנה מלבני סיליקט ועוד תחנה מאבן בדגם של יגור כולל מבנה שירותים מאוחר יותר כמו ביגור (גם זה צולם) בתחנת הרכבת של בית שאן נמצאו 4 זוגות מסילות, וכן מצב מענין של חיבור שני מבנים , ולבאר חיברו מנועי שאיבה לשימוש סה"כ 4 מבנים מצפון למסילה ועוד שני מבנים מדרום למסילה ועוד מגדל מים ועוד שירותים ועוד מבנה משאבות
דרומי ! זה נורא קל ! הגזמת !לקוח מאיזה אתר חלק מהכתבה
עד רחבת החניה ביגור. ביגור אפשר<br>ליד אזור התעשייה של המשק וליד שרידי תחנת רכבת העמק, ולבקר<br>לעבור<br>הנשק. יש לתאם מראש את הביקור בסליק, עם אברהם שפירא בטלפון<br>בסליק<br>04-848529 בשעות הערב, או בבוקר, בנגריה, ולגבי התמונה נו מי ידע את התשובה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.