תחזית לפרשת רמון

תמיר1991

New member
אני משוכנע בכך.

חיים רמון הוא אדם איכותי ביותר, מזכ"ל ההסתדרות הטוב ביותר [טוב בהרבה ממחליפו], מיוזמי חוק הבריאות הקפיטליסטי הפנטסטי והסכם אוסלו הגאוני שלצערי כשל - פוליטיקאי נדיר באיכותו שידוע גם כאדם חביב מאוד במציאות, למרות שאני לא מכיר אותו. בקיצור, אחד התותחים המאוד רציניים של קדימה ושל הכנסת, שיכל לקבל גם משרה בסנאט של ארה"ב אילו היה אמריקאי. באמת נראה לך שהוא יאנוס מישהי? כי לי ממש לא. מילא קצב, אבל לאמר את זה על רמון זו שערורייה. כולכם תראו שהוא יצא חף מפשע, ויחזור לתרום לפוליטיקה הישראלית כפי שעשה ב- 25 השנים האחרונות. תמיר.

אשרת

New member
קודם כל, לא מדובר על אונס, חס וחליל

ואז מה אם הוא אדם איכותי? אתה יודע כמה אנשים איכותיים יש בכלא - רוב פושעי צווארון הלבן, אשר מועלים בכספים, הם לא אנשים "רעים" או "ירודים". אני דווקא שמעתי, שהוא הרס עם חוק הבריאות הממלכתי, אז כנראה שהיעילות של זה הוא נקודה של השקפת עולם, ועדין לא רלוונטי. אני לא מעריכה בשום צורה שהיא את חיים רמון, להזכיר לך הוא אחד מאלה שדווקא הרסו בצורה די יפה את ההסתדרות, ואני בטוחה שיהיו עוד כמה כאלו שיעלו את החסרונות של האדם. בכל מקרה, לא אתה, לא טום, לא אני , לא פורמן ולא הפוסק היינו בחדר. כרגע רק הבחורה והוא יודעים מה היה שם. אגב, יש מתלוננת נוספת נגדו. שים לב לכך. אגב, למה קצב כן, ורמון לא? מה זאת הגזענות הזאת? אני מריחה ריח של התנשאות מדבריך.

לכל חשוד יש כמה נשים

יש אחת שמתלוננת ופתאום באות אחרות שספק אם גם אותן אנסו או ורוצות להרוויח על חשבון הראשונה או שפחדו לספר ופתאום קבלו בטחון לאחר שראו שהן לא לבד. לא הייתי בחדר אולי רמון צודקת ואולי הבחורה צודקת. רק אמרתי שנראה לי תמוה שבדיוק שרמון מתכנן מהפכה משפטית והוא ביצע מעשים מגונים גם זה חומר למחשבה

תמיר1991

New member
אני יודע שלא מדובר על אונס,

אבל לטענת השקרנית זה משהו שכבר מעבר להטרדה מינית... "אגב, למה קצב כן, ורמון לא?מה זאת הגזענות הזאת?"
אשרת, שאני לא אזכיר לך את המוצא שלי... אין קשר לעדתיות, אלא לעובדה שרמתו של קצב, מכל בחינה אפשרית, ירודה משל רמון. "אתה יודע כמה אנשים איכותיים יש בכלא - רוב פושעי צווארון הלבן, אשר מועלים בכספים, הם לא אנשים "רעים" או "ירודים"."
יש שוני. אפשר להיות איכותי ולהיות פושע צווארון לבן, אבל "איכות" לא מסתדר לי עם כפייה על נשים או פשעים גרועים יותר, שיש עליהם קלון חמור. והקטע של מתלוננות נוספות שנזכרות בכלל מצחיק - אם כ"כ נפגעתן, למה לא התלוננתן קודם? סתם כאלה שרוכבות על הגל. שוב, לא נראה לי. תחושת בטן, הערכה של האדם ושל פועלו, איך שהוא נראה. הוא פשוט לא נראה לי גבר דוחה כפי שהיא מתארת אותו, ואני מקווה שהצדק יצא לאור. תמיר.

אשרת

New member
אני אומר לך משהו...

כאשר מישהו בשל שם ובעל סטטוס גבוה מטריד אותך מינית, הסיכוי שמישהו יאמין לך הוא קטן, אבל כאשר יש מישהי נוספת אשר מתלוננת , זה נותן בטחון. כמו שאמרתי לך בעבר, עד שאתה לא תעמוד במקום אותן נשים, תמיר (וכולי תקווה שאף אישה או גבר לא ישלח את ידיו אליך ללא רשותך) , אל תעז לשפוט אותן או להכנס לתוך תחושותהן. אנחנו נתן לבית המשפט לקבוע את דבריו.

תמיר1991

New member
יש לי תחושה שאף גבר לא ינסה../images/Emo6.gif

ובכל מקרה, כולנו נראה שרמון חף מפשע
תמיר.

אשרת

New member
אז מה אם לך ולתומי נראה שהוא חף?

יש לכם תור במשפטים? אתם עו"ד? אתם שופטים?

תמיר אני מקווה שאתה צודק

בעברו של חים רמון אני מסכים אתך. בקשר לאונס אני מקווה שאתה צודק, חיים רמון הוא אחד מהח"כים שאני מעריך בקדימה ואין הרבה כאלו. המשפט לא יהיה קל אני מקווה שהתוצאות יהיו כמו שאני חושב. כולי תקווה שחיים רמון ישר ולא טעיתי. לצערי רוב הסיכויים שהוא יתפטר ביום ראשון

רמון הח"כ שאתה הכי מעריך בקדימה?

ח"כ שבגד במפלגה שלו ושערכים שלו, תמורת ג'וב? זה הח"כ שאתה הכי מעריך בקדימה? אגב, רמון גם שימש כיו"ר ההסתדרות, ממש לפני פרץ. כך שלא ידעתי שאתה מחזיק מההסתדרות...

לממתיק שלום

כל ח"כ מקדימה בגד במפלגתו. קדימה הוקמה בשל הפסדים של ח"כים או חשש שיפסידו, היא הוקמה מתוך כיסאולוגיה וותפרק מתוך כיסאולוגיה. אני נגד ההסתדרות זה גוף שמאלני כלכלית וואני ימני אני תומך בהפרטת חברות כגון בתי הכלא וחברת החשמל, תומך ברכוש פרטי אני ימני לחלוטין מבחינה כלכלית וחושב שהממשלה לא צריכה להיות אחראית על מחירים

כן אני מודע לכך שאתה ימני

בגלל זה התפלאתי לשמוע שאתה מחזיק מאדם ששימש כיו"ר ההסתדרות. אני כמובן לא כמעט ולא תומך בשום דבר ממה שאתה תומך. בטח לא בהפרטה של בתי כלא, ואני כן חושב שהממשלה צריכה להיות אחראית על מחירים ולרסן את המשק המשתולל. אני כן תומך ברכוש פרטי, אבל גם בצורה מרוסנת וכמה שאפשר שיוויונית. ואני כמובן, בניגוד אליך, תומך בסולידריות. כי בלי סולידריות אין עם, ובלי עם אין מדינה. יש רק אנשים שרוצים להרוויח על חשבון אחרים, ובזה אני לא תומך.

שימי לב שהוא עצמו טוען שהוא ימין

ואני תומך בקומוניזם? בדיחה טובה אשרת. יש לך אולי עוד בדיחות?

קומוניזם זה דבר מאוס שנכחד מהעולם

הקומוניזם היחיד שעוד נותר נמצא בצפ' קוריאה. אפילו בסין ובקובה אין כבר קומוניזם אמיתי. השמאל הכלכלי בארצות המערב שישראל נכללת בהם, הוא שמאל שונה לחלוטין, ולמבד מספר הזויים שתומכים עדיין בלנין ובסטאלין, רוב השמאל הכלכלי במדינות המערב הרבה יותר מתון מה שאתה חושב. לא תמצא היום רבים בשאל הכלכלי שאינם מאמינים בקניין פרטי. והקומוניזם הרי שולל מכל וכל קניין פרטי. גם לא תמצא היום בשמאל הכלכלי שאינם תומכים בתחרות שוק, כמובן שבניגוד אליך, הם ואני מאמינים בתחרות שוק מרוסנת ולא בג'ונגל שמאמין בו הימין הכלכלי נטול כל הרסנים שאליו אתה משתייך.

לממתיק שלום

לא צריך לרסן את השוק ברגע שאתה מרסן אתה לא ליברלי. אני תומך בשוק חופשי לחלוטין המוכרים יחליטו על המחירים ויתחרו עם חברה אחרת. השמאל הורס את הכלכלה

אשרת הדעות שלי ימניות מבחינה כלכלית

אחד שתומך בהפרטות, רכוש פרטי וחוסר פיקוח של הממשלה על מחירים אפילו לא על לחם לא יכול להיות שמאלני

לממתיק שלום

די ברור שאני ימני מבחינה כלכלית, היה צפוי שלא תתמוך בדרבים שאני תומך מפני שאתה שמאלני. צריך להפריט מקומות כגון בתי כלא או חברות חשמל על מנת שיהיו יותר אפשרויות ולא יתייחסו ללקוח כמובן מאליו. הממשלה לא צריכה להיות אחראית על המחירים המוכרים צריכים להיות אחראים ברגע שהממשלה אחראית זה משטר קומוניסטי. צריך לאפשר לשוק להיות חופשי לחלוטין. רכוש פרטי תמיד חיוני כל אחד ישיג לפי יכולתו

כן, ראינו מה קורה כשהמוכרים אחראים

המחירים מזנקים לשמיים ומי שנפגע זה הצרכנים. כך שתודה אך לא תודה. ועכשיו תגיד לי בינינו דוגרי, חוץ משחיתות, מה ייצא לך מהפרטת בתי כלא? לגבי חברת החשמל אני מבין ואפילו מסכים איתך שצריך ליצור לה מתחרה, אבל בתי כלא? בשביל מה צריך להפריט בתי כלא? ומה פתאום שבתי כלא יהיו בידיים פרטיות? תשמע, בוא הכי טוב נפריט את כל המדינה, ובין השאר גם את הצבא והכנסת, וזהו. בשביל מה צריך מדינה אם אפשר להפריט הכל ולחלק בין העשירים?

למעלה